luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

BIRIS GORAN SPARL - Infiintata in 2006, Biris Goran, societate de avocatura de business romaneasca, a devenit in scurt timp o firma de avocatura de top, inclusa in ghidurile juridice anuale Chambers Europe si Legal 500: “Strategia Biris Goran consta in capacitatea de adaptare si flexibilitate in furnizarea serviciilor juridice orientate spre fiecare tip de afacere precum si oferirea de solutii eficiente pentru investitorii internationali, corporatiile regionale si locale”

Duminică, 17 mai 2015 12:13 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Biris Goran SPARL este una dintre firmele de avocatura de top din Romania, inclusa an de an in ghidurile juridice Chamber Europe si Legal 500. Societate de avocatura de business romaneasca, Biris Goran a fost infiintata in mai 2006 de catre patru avocati cu o vasta experienta internationala.


In scurt timp, Biris Goran a devenit consultantul unor importanti investitori internationali si intreprinzatori locali, fiind inclusa, asa cum spuneam, printre firmele de avocatura de top din Romania, in ghidurile juridice anuale Chambers Europe si Legal 500.

Formata din peste 35 de avocati si consultanti fiscali, Biris Goran isi concentreaza practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzactiile imobiliare, dreptul societar, fuziuni si achizitii, dreptul concurentei, finantari, litigii, insolventa, dreptul proprietatii intelectuale, IT si media. Echipa este condusa de sapte parteneri cu experiența vestica si locala. Trei dintre parteneri sunt autorizati sa practice avocatura in SUA, iar majoritatea avocaților seniori sunt educati in SUA, Canada, Franta, Olanda sau Marea Britanie.

Strategia Biris Goran consta in capacitatea de adaptare si flexibilitate in furnizarea serviciilor juridice orientate spre fiecare tip de afacere precum si oferirea de solutii eficiente pentru investitorii internationali, corporatiile regionale si locale precum si pentru institutii de stat romanesti.

Managing Partners sunt Gabriel Biris si Victor Constantinescu, iar parteneri Gelu Goran, Raluca Nastase, Ruxandra Jianu (Ruxandra Jianu este partener in cadrul Biris Goran Consulting SRL, societate afiliata ce ofera consultanta fiscala), Mihai Nusca, Ana Fratian si Ana Maria Andronic.

Principalele domenii de expertiza ale Biris Goran sunt:

Fiscalitate

Drept Imobiliar

Dreptul concurentei si antitrust

Drept societar si comercial

Fuziuni si achizitii

Drept bancar si financiar

Litigii si Arbitraj

Restructurare Financiara si Insolventa

Dreptul Proprietatii Intelectuale, IT si Media

Energie si resurse naturale

Dreptul muncii

PPP si concesiuni

Contact

Biris Goran SPARL

47 Aviatorilor Boulevard

RO-011853, Bucharest

Tel: +40 21 260 0710

Fax: +40 21 260 0720

office@birisgoran.ro

www.birisgoran.ro

Accesari:28998

Comentarii

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - In cazul crimelor de la Caracal avem de-a face cu:

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 21.08.2019 – Werner a dat gazele pe o sapca

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER