16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Avocatul Cristian Stoicescu ramane in arest, in pofida pledoariilor apararii. Inalta Curte i-a respins recursul impotriva mandatului de arestare dat de CAB. Zeci de avocati si-au sustinut colegul in sala de judecata

Scris de: Voichita RASCANU | pdf | print

11 January 2012 17:25
Vizualizari: 15486

 

Judecatorii Corina Jijie (presedinte), Lavinia Lefterache si Mariana Ghena au respins, miercuri, recursul avocatului Cristian Stoicescu (foto) impotriva masurii arestarii dispuse de Curtea de Apel Bucuresti, decizia instantei supreme fiind definitiva. Ca urmare, Stoicescu va ramane in arest cel putin pana la implinirea celor 29 de zile, daca nu cumva se va dispune prelungirea mandatului de arestare. Sedinta a inceput la prima ora de dimineata, si, in timpul pledoariei avocatilor Alice Draghici si Eugen Ostrovschi, sala mare de penal de la parterul Inaltei Curti de Casatie si Justitie s-a umplut de avocati, veniti pentru a-si sustine colegul. Printre cei prezenti au fost Alexandru Morarescu, Lucian Papacostea, Mihnea Stoica si Daniel Fenechiu. Aparatorii au sustinut ca denuntatorii au actionat ca niste agenti provocatori, iar avocatuil Stoicescu a fost atras intr-o cursa.


Alice Draghici: “Interceptarea telefonica releva un tablou al unui om speriat in fata unui tigan recidivist, acest baiat nu avea cum sa iasa din clinci”

Imediat dupa apelul facut in cauza, avocatul Cristian Stoicescu a cerut voie instantei sa se aseze, pentru ca se simtea rau. Dupa incuviintarea instantei, aparatorii au depus la dosar mai multe inscrisuri medicale, care demonstrau ca Stoicescu a ramas cu sechele grave in urma accidentului, ca acesta nu a fost reprezentantul fratilor Rupita in niciun proces, asa cum au sustinut cei doi in denunt. De asemenea, aparatorii au depus la dosar si rechizitoriul in baza caruia au fost trimisi in judecata fratii Rupita, rechizitoriu care arata ca acestia au inselat mai multe banci cu milioane de euro si ca au santajat mai multi functionari publici. Totodata, avocatii au depus la dosar o caracterizare a lui Stoicescu, facuta de prodecanul Baroului Bucuresti, Viorel Pascu. Procurorul de sedinta, Camelus Paduraru, s-a opus depunerii la dosar a rechizitoriului fratilor Rupita, pe motiv ca acesta nu este relevant in cauza. Cu toate acestea, presedintele de complet, judecatoarea Corina Jijie, a incuviintat depunerea actelor la dosar.

Primul aparator al lui Stoicescu, avocatul Alice Draghici, a avut cuvantul. Aceasta a cerut instantei sa revoce incheierea prin care s-a dispus arestarea, pentru ca judecatorul Curtii de Apel Bucuresti a motivat generic faptele de coruptie de care a fost acuzat Stoicescu, de asemenea, judecatorul a descris la modul general conduita pe care ar trebui sa o aiba un avocat. In acest sens, avocatul a mentionat ca incheierea Curtii de Apel Bucuresti este nelegala si netemeinica, pentru ca din dialogul ambiental prezentat in instanta nu rezulta decat faptul ca Stoicescu nu a respins oferta denuntatorului. Insa, dat fiind faptul ca acesta are o capacitate redusa de a reactiona in timpul normal si de-a intelege ce i se propune. Avocatul a precizat ca singurul lucru pe care il spune Stoicescu este sa fie transportat la Nerva Traian, pentru ca acolo, in casa tatalui sau, isi desfasura consultatiile cu clientii. “Nu aveti realizata niciuna dintre cele 3 actiuni, pretindere, acceptare si primire, ci cel mult, e o nerespingere. Insa pentru a exista infractiunea de trafic de influenta e o rezolutie individuala al celui care savarseste fapta. Ni se spune ca initiativa comiterii infractiunii a venit din partea lui Cristian Stoicescu, insa nu se probeaza acest lucru, doar se face referire la vizitele pe care acesta le-a facut la locurile de detentie ale denuntatorilor”. Alice Draghici a explicat ca Stoicescu nu a avut forta de a iesi din clinciul lui Rupita Nicolae, unul dintre denuntatori, un tigan pe la 50 si ceva de ani, care si-a petrecut jumatate din viata in inchisoare, si care ii punea intrebari peste intrebari despre asa-zisul trafic de influenta. De asemenea, avocatul a mentionat ca si lipsa totala a instinctului de conservare de care a dat dovada Stoicescu, care nu a remarcat nimic ciudat in insistenta denuntatorului de a da banii pentru interventie, ar trebui sa spuna multe despre capacitatea acestuia de a percepe lucrurile. “Interceptarea telefonica releva un tablou al unui om speriat in fata unui tigan recidivist, acest baiat nu avea cum sa iasa din clinci”. Alice Draghici a criticat cu duritate si pasajul din incheiere in care judecatorul Stan Mustata a sustinut ca fapta lui Stoicescu este cu atat mai grava cu cat acesta este un intelectual. “Daca omul e intelectual, trebuie sa il bagam la puscarie? Ce facem? Giram incompetenta? Nimeni nu a tinut cont de faptul ca Omul asta nenorocit si lovit de soarta, acum 11 ani, era afazic, nu putea sa scrie, sa vorbeasca, dorinta si lupta lui de a fi un om intreg din nou a fost tratata cu dispret. Omul asta a fost redus la stadiul de leguma, de planta, in 2011 sunt acte medicale care atesta ca suferea de afazie si tulburare de personalitate, emotional e un om afectat. Uitati-va la cati colegi suntem in sala astazi, nu suntem aici dintr-o solidaritate prosteasca, ca nici noi nu suntem in relatii amicale, sa murim de dragul celuilalt, dar este prea nedrept ce i se intampla acestui copil”.

La randul sau, cel de-al doilea aparator al lui Cristian Stoicescu, avocatul Eugen Ostrovschi, a sustinut ca denuntatorii au facut denuntul la aceeasi ora in aceeasi zi, desi erau “cazati” in puscarii diferite, iar procurorii au precizat ca cei doi frati nu aveau cunostinta unul de denuntul celuilalt. “Agenti provocatori”, asa i-a numit avocatul Ostrovschi pe cei doi denuntatori, despre care a spus ca sunt “spaima bancilor”, reclamand totodata faptul ca fratii Rupita au fost audiati pentru prima data de abia in 9 ianuarie 2012, adica dupa arestarea avocatului. Ostrosvhi a enumerat apoi toate bolile de care sufera Stoicescu, mentionand ca acesta a stat 31 de zile in coma de gradul VI, adica cea mai grava stare posibila. La finalul pledoariilor celor doi aparatori, presedintele completului de judecata a facut o remarca bizara: “Domnilor avocati, cand ati facut referire la denuntatori ati numit etnia intr-un fel. Noi o sa consemnam ca sunt de etnie roma, sunt sigura ca nu ati folosit cuvantul intr-un sens peiorativ”.

Procurorul de sedinta a fost certat de instanta pentru ca a incercat sa stoarca o declaratie de la avocatul Cristian Stoicescu

Procurorul de sedinta, Camelus Paduraru, a avut, la inceputul cuvantarii sale, o remarca de natura sa deranjeze instanta. Procurorul a sustinut ca s-ar fi asteptat de la aparare sa il sfatuiasca pe avocatul Stoicescu sa dea declaratii in fata instantei. “Domnule procuror, va rog, rezumati-va la pledoaria dvs, e dreptul inculpatului sa nu dea declaratii”, l-a intrerupt presedintele completului. “Stiu ca e dreptul sau sa refuze sa dea declaratie, dar nu o spuneam in defavoarea sa, ci in favoarea sa”, a incercat sa o dreaga procurorul de sedinta. “Va rog sa nu puneti presiune pe inculpat, este dreptul dansului sa nu dea declaratie, domnule procuror, treceti la argumente”, a replicat taios judecatoarea. Atat de taios, incat procurorul de sedinta a trecut imediat la ceea ce avea, de fapt, de spus. Acesta a mentionat ca avocatul Stoicescu i-a garantat unuia dintre denuntatori ca ii va da unui judecator de la TMB banii si ca acesta nu a fost fortat de nimeni sa se duca la intalnirile cu denuntatorii. “Si in declaratia de la instanta, inculpatul a recunoscut ca le-a spus denuntatorilor ca o sa fie bine, pentru ca orice avocat promite ca o sa ii fie bine clientului, insa lucrurile nu stau asa”, a sustinut procurorul de sedinta. Acesta a conchis spunand ca nu exista acte medicale din care sa rezulte ca discernamantul avocatului Cristian Stoicescu a fost viciat si ca acesta nu a solicitat in arest niciun fel de tratament.

In ultimul sau cuvant, Cristian Stoicescu a cerut instantei “sa admiteti recursul astfel cum a fost formulat, si ce se spune de domnul procuror nu sunt adevaruri, nu vin cap la cap toate acuzatiile care mi se aduc. Eu din 1995 mergeam cu bunicul meu Macarie in fiecare zi la tribunal, si in ultimul an de facultate am facut accidentul acela oribil. Dupa asta am lucrat multa vreme cu Arin Stanescu si Zamfirescu. Imi faceam bine meseria, adica mi-o faceam cum trebuie si acuma domnii Rupita imi fac lucrul acesta. Sunt bagat la mijloc.”

 

Comentarii

# Dan date 11 January 2012 14:47 -2

Bravo Luju! Dati numele avocatilor care il sustin pe dl avocat mai sus mentionat! Multumim!

# Avocat date 11 January 2012 19:11 0

..sigur da.. dati numele avocatilor care il sustin.. sa va faceti voi publicitate pe seama nefericitului acestuia - drept rasplata pentru animatia facuta (cu iz de interes bineinteles);

# DOREL date 11 January 2012 22:29 0

Mai draga "Dan", mai oameni buni, eu zic sa nu mai incurcam marfa cu ambalajul ! Asta a fost pledoarie ? Pai, cu pledoaria asta, il arestam si eu ! Parerea mea ...

# clantai de toata jena date 12 January 2012 08:54 0

clantaii cu pricina imita pe bombonel si psdeii care'l sustineau pe hotul ala- pune'ti mina pe carte dragi av. !

# dramo date 12 January 2012 09:36 +1

"pun-e" tu mana pe carte. esti de toata jena  :lol:

# doru date 12 January 2012 11:20 0

folosirea apostrofurilor denota educatia primara in alt sistem gramatical in care se scrie de multe oru cum se vorbeste. Nu te lega de gramatica ca am mai auzit si noi de virgula in cazul adresarii si de majuscula la inceput de propozitie.

# dramo date 12 January 2012 17:25 0

hai ca si tu stai bine la capitolul asta. "pun-e" si tu mana pe carte.  :lol:

# Numele meu date 14 January 2012 12:41 0

Subscriu la cele spuse de @dramo. Da' nu am sufletu'mpacat (hihi) daca nu le explic amandurora (poate-s tineri si mai au timp sa-nvete): 1) pentru "clantai de toata jena": "pune-ti" (adica acel "pune'ti" avut in vedere de @dramo) difera de "puneti"; exista ambele variante da' musai trebuie sa mai aruncati o privire prin carti (nu neaparat de specialitate; cu nitel exercitiu se poate invata si din beletristica. N-ati observat cum se scrie in cartile lecturate de dvs. de-a lungul timpului ?); 2) pentru dom' doru: utilizarea apostrofului a fost criticata de @dramo pentru pozitionarea acestuia in locul binecunoscutei liniute. Cuvantul cu pricina nu trebuia despartit (cu cratima sau apostrof), ci scris legat. Asta-i. Puteti (si nu "pute-ti") afla si singur mai multe. 3) Uite provocare: de ce exista si "puneti" si "pune-ti", pe cand in cazul lui "puteti" situatia difera, neexistand "pute-ti" ?

# dorel date 11 January 2012 15:13 +6

exact cum am spus. morarescu +fenechiu ---avantaj procuror 100%. pledoaria marilor avocati e JALNICAAAAA. practic e o cersetorie asazisa pledoarie. argumente juridice -zero. la fel ca si cu prostitutia juridica impotriva baroului bota. mai baieti asa aparati voi omul? incercati sa stoarceti lacrimi de la judecator? caracterizare de la prodecanul baroului inexistent? am ris copios, mai lipsea sa spuneti ca e orfan, traieste din mila publica si eventual sa mai aduceti in sala si zeroTV, si lumea avea surprize surprize in justitie. in concluzie, recomand clientilor sa mearga cu incredere la avocatii lui iordachescu si vor obtine pedepse maxime.

# Avocat date 11 January 2012 19:19 -3


Citeza pe dorel
exact cum am spus. morarescu +fenechiu ---avantaj procuror 100%. pledoaria marilor avocati e JALNICAAAAA. practic e o cersetorie asazisa pledoarie. argumente juridice -zero. la fel ca si cu prostitutia juridica impotriva baroului bota. mai baieti asa aparati voi omul? incercati sa stoarceti lacrimi de la judecator? caracterizare de la prodecanul baroului inexistent? am ris copios, mai lipsea sa spuneti ca e orfan, traieste din mila publica si eventual sa mai aduceti in sala si zeroTV, si lumea avea surprize surprize in justitie. in concluzie, recomand clientilor sa mearga cu incredere la avocatii lui iordachescu si vor obtine pedepse maxime.
morarescu +fenechiu, adica un fel se Stan si Bran - au "fericiri" la Procuror ??????!!!!! Ooo vaaai ! :eek:

# Dan - the one date 11 January 2012 15:20 +9

Cine stie ce Dumnezeu o fi in dosarul ala?  Dar care era pericolul concret pentru ordinea publica in cazul acestui om cu suferinta sa? Sa vedem cum au motivat judecatorii, cine stie de ce "creatie" literara mai dam.... 

# bal date 11 January 2012 15:32 -3

are dreptate dorel. daca asta e aparare de mare avocat atunci poti sa mergi linistit la inchisoare. cu fenechiu si alice draghici poti sa mergi la o cafea dar in nici un caz sa-i angajezi avocati. mai bine te aperi singuri frate decat cu asemenea mesteri. cred ca au invatat penalul si civilul dupa iordachescu si florea. pledoaria seamana cu mistoul pe care-l fac francezii despre romani, va rog domnule judecator... :D :D :D imi amintesc si despre celebra decana din cluj, cu infiintarea baroului. ba sunteti de RAHAT, daca atat stiti sa pledati atunci TOATA STIMA DOMNULE BOTA SI AVOCATILOR DIN BAROUL DUMNEAVOASTRA CARE NU S-AU FACUT DE RIS CA ACESTI PSEUDOAVOCATI.

# cristina date 13 January 2012 13:54 0

stimate domn avocatura este o profesie liberala , asa ca nu vad de unde apartenenta la "'avocatii lui Iordachescu "' sau "'avocatiu lui Bota "'. Si apoi cu specimene la Ghiocel .....sincer nu inteleg exact ce subliniati. Mai mult cred ca decat atata macaneala pe site-uri de socializare mai degraba ati pune mana pe niste Monitoare oficiale si pe niste reviste de drept ca asa ne aparam clientii in instanta nu cu macaneli ieftine de pe net. Spor la treaba tuturor. Rog colegii care fac parte din UNBR sa inceteze a se cobori la discutii cu astefl de "'profesionisti "' fie ei din UNBR sau din BB .

# claudiu date 14 January 2012 00:17 +3


Citeza pe bal
are dreptate dorel. daca asta e aparare de mare avocat atunci poti sa mergi linistit la inchisoare. cu fenechiu si alice draghici poti sa mergi la o cafea dar in nici un caz sa-i angajezi avocati. mai bine te aperi singuri frate decat cu asemenea mesteri. cred ca au invatat penalul si civilul dupa iordachescu si florea. pledoaria seamana cu mistoul pe care-l fac francezii despre romani, va rog domnule judecator... :D :D :D imi amintesc si despre celebra decana din cluj, cu infiintarea baroului. ba sunteti de RAHAT, daca atat stiti sa pledati atunci TOATA STIMA DOMNULE BOTA SI AVOCATILOR DIN BAROUL DUMNEAVOASTRA CARE NU S-AU FACUT DE RIS CA ACESTI PSEUDOAVOCATI.
auziti....dar voi cine sunteti?!! :))) eu sunt Claudiu Dedu, iar daca nu ati auzit de mine...apai aflati ca nici eu de voi....dar cu siguranta voi de mine veti auzi...pe cand eu de voi niciodata...:))

# gogu date 11 January 2012 17:46 +4

BRAVO STIMATI COLEGI CARE L ATI APARAT PE CRISTI! TOATA STIMA SI RESPECTUL! SI COLEGILOR CARE I AU FOST AZI ALATURI. SI CIOCUL MIC CELOR CU DELEGATII FACUTE LA XEROX.

# gogu ologu date 11 January 2012 18:53 -5

NU NU , CIOCUL MIC CELOR XEROXATI DE IORDACHESCU SI FAMIGLIA!!! "LATI" ANALFABETULE CUM SE SCRIE CORECT??? TU ESTI ALA CU LIGA FRAIERILOR, VANGHELIE AL AVOCATURII??SUNT MULTI MORARESCU AVOCATI AGRAMATI!!!

# irefutabila inteligenta date 11 January 2012 20:43 +9

gogu ologu, poate ai nevoie de ochelari ! N-ai vazut ca omu' a pus o pauza intre l si ati. in limbajul it, se citeste tot l-ati. sau se mai scrie si l.ati. daca te uiti bine si i-au l-a scris "i au". ce treaba are iordachescu in discutie ? esti vreun frustrat care tanjeste dupa scaunul lui iordachescu? ce-as rade sa puna parchetul ghiara pe tine, sa te vad atunci. vrei sa spui ca niciodata n-ai bagat 100 lei in buzunar fara sa tai chitanta ? da ? lasa vrajala, lupule moralist ! vezi barna din ochiul tau, nu paiul din ochiul altuia !

# gogu ologu date 11 January 2012 21:15 -1

mestere, scrisul e scris, iar cratima o folosesc toti cei care cunosc un pic de gramatica. 2 pe mine nu poate pune gheara parchetul ca nu sunt ESCROC. am avere facuta cinstit si sunt din aia care nu dau spaga nimanui niciodata. urasc acest lucru. ps nu tai chitante ca nu e cazul.

# lucian bagia date 11 January 2012 18:36 +7

l-am asistat pe cristian in seara in care a fost retinut de catre d.n.a. desi era zdruncinat pentru ce i s-a intamplat, avea aceeasi atitudine de bun simt cu care suntem obisnuiti noi cei care il cunoastem: i-a cerut scuze grefierei ca a trebuit sa stea dupa el pana seara tarziu pentru a redacta declaratiile in care s-a consemnat ca intelege sa se prevaleze de dreptul la tacere si ordonanta de retinere. cristian nu este capabil sa refuze pe cineva cand este vorba de ajutor. acestea este omul cristian stoicescu si cred ca nici aceasta situatie tragica in care se afla nu il va schimba. pe de alta parte, si eu am convingerea ca acest dosar este o facatura pentru ca cei doi frati romi sa beneficieze de prevederile og 43/2002. nu voi dezvalui aici considerentele care mi-au creat aceasta convingere, pentru ca secretul profesional ce decurge din relatia client-avocat nu imi permite sa fac acest lucru in lipsa acordului lui cristian.

# Ilarion date 11 January 2012 20:28 +4

Sa va ierte Domnul Dumnezeu si pe voi postaci trecatori si pe voi mizerabili procurori

# Ovidiu date 11 January 2012 21:15 +1

Da mahnita Stanca nu vine, o ca nu vine halatu cat e halatu tulai Dumnezeule

# ionel date 11 January 2012 21:18 -3

daca mai vine si stanca sa-l asiste baiatul e terminat. cu fenechiu si alice scapa cu maximul pedepsei prevazute de lege, daca vine si stanca ii da si sporul...de reprezentare. :D :D :D :D

# pogonyel date 14 January 2012 14:53 0

Mahnita aia nu cred ca mai merge sa-l apere, dar trimite slugile, are destule.

# zoitica date 11 January 2012 21:27 +2

Ce filozofie juridica extrageti din cele doua decizii recente ale CCR: admiterea exceptiei de neconstitutionalitate a legii privind eutanasierea cainilor comunitari si respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a legii privind raspunderea magistratilor. Concluzia mea: judecatorii CCR sunt dinamovisti!

# zoitica date 11 January 2012 21:33 +1

sunt tampita. nu voiam sa postez comentariul asta la acest articol. Il cunosc pe Cristi, nu merita ce i se intampla. Este jalnic ca procurorii de la DNA si -au pus mintea cu el. Feilicitari colegilor avocati care i s-au alaturat. Inseamna ca nu ne-a dezumanizat sistemul.

# hai bre date 11 January 2012 21:50 -1

sistemul vostru e privatizat de mult, e proprietatea "decanilor" de doi bani. voi inca n-ati aflat.de aia bagati rata lunara de 10% s.a.

# Ovidiu date 11 January 2012 21:58 0

Traiasca zeciuiala de 1000 de ori, traiasca mahnita baba, ce zici Bichescule? Jegosule

# gogu date 11 January 2012 23:04 -6

Ce o tot dati atat ca saracu om.... a pus botu la zaharina ? la puscarie cu el. alta data sa nu mai promita. sa nu mai zica ca are judecatorii la mana. ca daca scapa ramanea cu 20.000 de euro. saracul baiat. inocent domne , inocent. numai rahatii astia care fura cartofi si alte alea sunt niste HOTI ORDINARI , tarani si cocalari. dar saracu baiat cu carte, avocat , a fost provocat. el nu avea discernamant. nu avea sa stea acasa nu sa se dea avocat. la puscarie cu el. fara discutii. mars in galerele istoriei , sau in cartea de drept ca un soarece.

# ptr. gogu date 11 January 2012 23:47 +1

gogule,hai mai du-te-n saracie,saracio.faci spume la gura,nu mai ai somn de grija altuia.o freci aiurea,judeci pe toata lumea,tu le stii pe toate  si nimeni sa nu te contrazica ca treci la atac.bai jeg penal, cine esti tu mafaldutzule.ai un stil de parca nimeni nu poate fi contemporan cu marlanimea dumneavoastra.felul asta ordinar de smecherie nu e numai ls tine.nu se pune ma nebunule nimeni cu tine prt ca...esti miezu,miezu din dodoasca.hai somn usor,ura si la puscarie cu tine.semnat.gogu...al meu

# lynn date 12 January 2012 10:08 +2

Nu s-a simțit în siguranță marea firmă de avocatură, Arin Stănescu și Zamfirescu (socru de Predoiu), decât băgându-l pe bietul om la pușcărie? Oare ce ar fi putut spune, din lipsă de discernământ, avocatul Stoicescu?

# doru date 12 January 2012 11:00 +4

Stoicescu nu era nebun, sunt sigur ca avea "ceva" discernamant la momentul discutiiloir. Problema este, asa cum corect a spus Draghici, nu avea instinctul de autoconservare si de aici si dubiile privitor la celelalte elemente ale discernamantului. Iar de pericol concret pentru ordinea publica - poate in mintea d-nei Lefterache - unul dintre "executorii" DNA

# Mihaela date 12 January 2012 12:40 +4

Botanistilor, de ce nu va duceti voi in padure? Las' ca va chem eu cand va avea si bunica-mea dreptul sa practice avocatura...Lasati-l pe Cristi in grija colegei Alice Draghici, nu va mai agitati atat ca va creste tensiunea si scapam de voi inainte de termen...

# Ciocan si secera date 12 January 2012 13:02 -4

Apoi, mai draga Muiahela, crezi tu ca arogantele tale sunt haioase sau ti se trage de la progesteron? Ia pune tu mana si roaga pe cineva cu mai multa minte sa faca o statistica pe tipul aista de infractionalitate...trafic de influenta, mica si mare coruptie, mita etc si vezi cine sta mai prost la capitolul asta? Noi vedem ca voi, traditionalii cutumiari tolerati de societate si de un ministru de carton al justitiei. Hai sictir si nu mai mancati cu gura plina ca ni se apleaca pana si noua cand va vedem cum plescaiti.

# Sisi date 12 January 2012 13:19 -3

Mihaelo, dupa ce ca esti proasta, mai esti si obraznica. In orice caz, imi place solidaritatea voastra cu infractorii. Ati dovedit inca o data ca sunteti membrii unei CASTE MAFIOTE, impotriva carora vom lupta pana vom curata profesia de avocat

# ham ham date 12 January 2012 14:00 -4

Marihuano, cati ani are mata-mare? Poate ar fi buna de decan la voi, acolo, in sat. Daca da 10% din pensie la zeciuiala, mai conteaza ca bate suta? :lol:

# Ovidiu date 12 January 2012 13:47 -3

Si jos cu mahnita, si jos cu zeciuiala, jos cu mafia din avocatura, Traiasca Bota

# Alinutza date 12 January 2012 14:17 +3

Domnilor, Doamnelor, ce limbaj ! Banuiesc ca toti cei ce citim acest site suntem juristi. Nu credeti ca trebuie sa va comportati ca atare ? Ca niste oameni educati si civilizati ce pretindeti a fi. Sau decenta e doar o masca si mahalaua e adevarata dvs. fata ?

# gogu pintenogu date 12 January 2012 16:08 -2

Alice Draghici a fost execrabila in pledoarie, asa vorbeau unii care au avut nesansa de a o asculta in direct. A batut campii si a fost paralela cu dosarul. De ca va mai mira solutia? Cristi ar trebui sa.si gaseasca totusi un avocat serios, altfel va sta mult si bine prin locul stiut

# adevaratul gogu date 12 January 2012 17:19 -4

nici nu e necesar sa fi fost in sala. asta am spus de cind am citit articolul.pledoariile tradtionalilor sunt de regula a la coreea de nord. astia pledeaza la sentiment, parca implora mila judecatorului.eu asa ceva nu concep. pai daca Bota tinea o astfel de pledoarie era de mult in puscarie. dar baietii lui Bota sunt tari nu niste babe ca mucosii de traditionali. miau miau d.judecator, stiti, nu va suparati noi eram timpitei la cap si nu nu am stiut ca e mita aia... :D :D multi si prosti. asta e, spaga nu inlocuieste inteligenta si stiinta de carte. nu-i asa fenechiu et compania??

# Prieten date 13 January 2012 00:30 +1

Nu stiu dosarul, nu il cunosc pe avocatul arestat, insa am citit ceea ce luju a relatat din sala de judecata. In citatele celor de la luju am incredere. Iata cum suna, citate de luju, fragmentele de pledoarie in apararea bietului avocat : "acest baiat nu avea cum sa iasa din clinci" "(actiunea) cel mult, e o nerespingere (a ofertei)" "“Daca omul e intelectual, trebuie sa il bagam la puscarie?" "noi nu suntem in relatii amicale, sa murim de dragul celuilalt". Daca acestea sunt pledoarii la propunere de arestare pentru coruptie, la Inalta Curte, in recurs, cu subiect activ un avocat, si cineva isi imagina ca ele (pledoariile) pot avea succes, atunci...nu va mirati de solutie. Poate ii angajati bietului avocat un alt aparator. In loc sa mergeti ca vedetele si sa va faceti imagine pe seama lui,mai bine ati trata serios dosarul. Pacalicilor !!!!

# catre prieten date 13 January 2012 14:05 +2

dar de ce nu ne ziceti voi mai "'avocatii lui Bota "' cum trebuia sa suna pledoaria. Hai sa facem noi o simulare si sa zicem ca toti avocatii Bota urmeaza sa puna concluzii pentru un coleg avocat aflat in situatia lui Cristi Stoicescu. Sa auzim macar 2-3 teorii. Ca mie imi plac astia care sunt Gica -contra la orice, care resping orice , care comenteaza toti "' e prosti si e retarzi :lol: "' dar nu ne spun care e teoria lor, de ce au gresit si mai ales cum trebuia sa pledeze. hai sa vedem acum. Cine are curaj ?

# unul, jurist, pt "catre prieten" date 13 January 2012 15:04 +1

ca sa-ti dai cu parerea trebuie sa studiezi dosarul.da? ok. mai departe sfintia ta, dupa ce ai citit si inteles dosarul incepi sa-ti pregatesti argumentele pentru a desfiinta ceea ce-ti incrimineaza clientul. dar cind tu, ca avocat, cind te duci sa-ti reprezinti clientul cu argumente de ordin sentimental si mai incerci sa demonstrezi ca asistatul nu e intreg la minte, cred ca trebuie sa-ti pui deja singur niste intrebari. eu cred ca esti adeptul sintagmei "las la aprecierea instantei". niciodata n-am auzit asa ceva la vreun coleg de al nostru din baroul aripa Bota. repet, am spus coleg atat pentru mine cat si pentru tine, in fond toti suntem licentiati in aceeasi specialitate.

# nu v-am zis? date 13 January 2012 06:43 0

nu v-am zis ca nu e cazul sa ridicam osanale lui alice sau nu mai stiu eu cui? vorba celor de mai sus, alea sunt argumente la propunerea de arestare preventiva? sa nu facem ca nu stim, in cazul unui avocat, procuror, etc. adica jurist, om al legii, sigur ca pericolul social este destul de mare, in cazul oricarei infractiuni, fata de cel care s-ar pune in discutie in caul unor "civili", dar noi asa suntem, da-i cu temenele , cu laude, cu tot arsenalul binecunoscut, in loc sa ne vedem dracu de treaba....apropo, aia la tg. mures s-au trezit si am vrea si noi daca se poate. poate ne ajuta si luju, pentru ei sunt deja treji!

# Ema Aron date 13 January 2012 09:48 0

Cum va permiteti ca in spatele unor nikname-uri sa criticati profesionalismul unor colegi, mai ales al doamnei Av. Alice Draghici? Nu aveti voi ani de scoala cate robe a tocit Alice Draghici. Nu va limitati la un articol publicat...da-ti fuga intr-o sala de judecata, ascultati si invatati de la Alice! Dar ce sa zicem, daca nu ajungem la struguri, ca sunt acrii, nu-i asa? Felicitari colegi!

# Cristi P. Sturzu date 13 January 2012 10:33 -2

Mie imi place Alice Draghici. E draguta. Cate robe o fi tocit doar domnia sa stie, in mod cert, dar sa "da-ti" buzna intr-o sala de judecata fara sa stii sa scrii corect dpdv gramatical, mi se pare chiar o sfidare a limbii....si desigur, a literaturii romane, care este. W-end placut "tutulor".

# gogu date 13 January 2012 11:30 0

tovarasa Ema, acri se scrie cu un i in acest context. da mata fugutala gramatica de clasa 5-a. in ceea ce priveste pledoaria celei careia ii aduci osanale, las-o balta. din pledoaria aia reiese ca stoicescu este anormal. deci in baroultraditional avocatii sunt anormali, iresponsabili, adica sunt primiti si mentinuti toti oligofrenii. si atunci nu are dreptate Bota care da de pamint cu voi? vai de capul vostru de laudarosi mincinosi. cind cistigati un proces va laudati de parca nu s-a mai pomenit asa ceva iar cind pierdeti taceti chitic,dati vina pe judecator ca e prost pregatit,nu? lasati prostiile ca nu mai aburiti pe nimeni cu profesionalismul vostru de doi bani.auzi frate ce expresie, a tocit roba...poate s-a tavalit pe jos de plins cind i s-a respins actiunea.

# tocmai tu ema? date 13 January 2012 14:59 0

se poate?tocmai tu ema sa vorbesti asa de patimas? nu ma sili sa scriu mi mult, fii obiectiva daca poti. si eu aveam o impresie sa zic buna, dar dupa ceva emisiuni pe la televiziuni, mi-am cam revizuit impresiile. stiu, ziceai ceva de nick-uri? nu am intentia decat ca situatia sa ramana o simpla discutie pe un forum, daca stii cumva ce presupune asta, altfel as fi luat lucrurile prea in serios si in cazul asta scriam cu nume si prenume, cu subiect si predicat cum se mai spune. cu invatatul putin mai greu insa, pentru ca a mai incercat unul...sa invete ceva de la sefa lui si ce sa vezi, s-a trezit la puscarie, asa ca exemplu de maxim talent pedagogic...deci, draga ema alege-ti un nick frumos si da-i bataie. succes!...nu succesuri ca suna rau de tot. apreciez f.f. mult scuzele dvs.!

# Prieten date 13 January 2012 19:04 0

Ema Aron, daca taceai...Pune te in locul judecatorului. Cu asemenea pledoarie, ai fi lasat in libertate? Tu ai fi pledat la fel?

# Ema Aron date 13 January 2012 11:33 +1

Da. scuze... am gresit, din graba din neatentie,  cum corect a sesizat dl. Cristi Strurzu :) Multumesc de observatie. Weekend placut si tie, Cristi!

# CI (adevăratul prieten al Emei Aron) date 14 January 2012 21:32 -2

Ia, să vedem ce zice dl. Cristi P. Sturzu! Deci el grăieşte aşa: "dar sa "da-ti" buzna intr-o sala de judecata fara sa stii sa scrii corect dpdv gramatical..." Parcă trebuia să sune aşa: "să daţi...fără să ştiţi". Asta ţine de acordul dintre subiect şi predicat, care este...mai grav! Mi se pare că avem o greşeală, cum spune dl. Cristi, de "literatură" !? :o :o :o Ema, sper că te simţi răzbunată. Al tău admirator, CI! :roll:

# Cristi P. Sturzu date 15 January 2012 20:49 +1

Cred mai degraba ca esti gelos. Dpdv gramatical, comment-ul meu este CORECT. Faci cumva parte din ordinul "diptera"care raspandeste febra galbena sau malaria? Musca aia neagra care bazaie ... peste tot. :-x O salut cordial pe Ema. :-)

# CI date 16 January 2012 20:41 -1

Gelos? ...Și eu o salut pe Ema, bă!

# Cristi P. Sturzu date 16 January 2012 21:38 0

Bine, geloasa. Bă, e de genul masculin. La feminin, cum ar trebui să te ""onomatopeizez""? Fă? N-ar fi mai bine sa ne imprietenim?

# CI date 16 January 2012 22:25 0

Nu știam de ce aș fi fost gelos? Că te bagă Ema în seamă doar pe tine? Dacă da, atunci, da! ”Bă” nu e un cuvânt imitativ... :-) Salut.

# oripilat date 13 January 2012 14:24 +3

pana la urma e vorba de un coleg AVOCAT. Iar se ataca UNBR Bota ca vezi Doamne au delegatii la copiator, etc. Pai atata timp cat contine nr. de delegatie si nr. contract ... poate sa fie si pe un servetel (am exagerat putin). Cu celeritate sustin, din nou, ca NU CONTEAZA uniunea din care facem parte. Din nou fac un apel la colegialitate (ca doar suntem colegi indiferent de uniune), la buna colaborare si la terminarea sicanelor. Asistam zilnic la arestari, ca si in acest caz, NELEGALE! hAideti sa-i respectam d-lui Cristian Stoicescu elementara prezumtie de nevinovatie, care mai mult ca sigur va fi confirmata in Instanta. In fine, as umple pagina de comentarii dar, ce folos (si da, am spus-o cu mare amaraciune)

# jurist date 13 January 2012 15:19 +2

raliez la parerea ta. independent, fara sa fi citit comentariul tau. sustin faptul ca toti suntem absolventi de drept. nu am inteles de ce unii sunt inversunati impotriva concurentei? inversunati trebuie sa fie NESCOLITII care se tem de concurenta si decanii care traiesc pe spatele celor care muncesc si care trebuie sa cotizeze. astia au distrus sistemul, l-au monopolizat, s-au erijat in rolul clientelei, si decid cine trebuie sa intre si sa ramina in sistem. in economia de piata, clientul decide daca iti da sau nu dreptul sa profesezi, nicidecum un individ cu interese obscure ajuns decan. patronul nu te plateste daca nu faci treaba,te da afara urgent, pe cind la voi-traditionalii- orice tantalau are nu are clienti i se dau oficii ca sa-si tirasca roba pe salile instantei. vi se pare corect? mai aveti curaj sa-i jigniti pe avocatii concurenti care lupta singuri pentru a-si cistiga painea? mai ginditi-va stimati colegi cind ii jigniti pe cei care va concureaza.eu personal am toata stima pt acesti colegi.

# ela date 13 January 2012 21:55 -1

ce va tot framantati atat pentru Alice si pledoaria ei de doi bani? Orice student in anul trei la Drept l.ar fi aparat mai bine! Si, sa fie  clar, Alice nu e nici draguta, nici desteapta! E o pitica grasa, urata, batrana, jegoasa si plina de fite ieftine!

# koko date 13 January 2012 22:44 0

:D :D :D :D

# jurist date 13 January 2012 22:53 0

pledoaria madamei este mai degraba un necrolog.

# Alt jurist date 13 January 2012 23:05 0

Apropo de Alice Draghici, cititi si urmatorul articol si o sa vedeti cat este de competenta: http://www.kamikazeonline.ro/2011/07/cu-ocazia-bac-ului-turnatoarea-sanda-nu-intra-la-proba-scrisa/

# Sanda date 14 January 2012 00:26 0

Dragii mei, bun articolul, dar nu e frumos ce faceti! De ce nu intelegeti ca Alice e desteapta, frumoasa si vorbeste bine? Nu conteaza ca nu stie dosarele. Sau ca da ochii peste cap la tv. Ati vazut ce ochisori frumosi are? Si cum spune ea ca ii stie pe toti de la Inalta, de la DNA si uite asa ia dosare. Rautaciosilor mici!

# dana date 13 January 2012 23:18 +1

e cea mai slab pregatita av din tot baroul, ia numai solutii proaste, toti clientii fug de ea, abia se taraste, ce.o mai fi cautand printre noi? Nu inteleg cum de o mai primesc instantele macar sa intre in sala?

# alin date 14 January 2012 03:16 0

suntem foarte aproape de a reveni la perioada interbelica si la nasterea miscarilor socialist nationale.suntem dezumanizati ca popor.de fapt nu mai suntem un popor demult.suntem incapabili de a fi un popor ,sunt o tara in care traiesc po******tii,clanuri si grupuri de interese.o natie de tot rahatul,fara decenta ,convingere.suntem supusi,tradatori si mai presus de orice nu stim sa fim capabili in a avea idealuri comune.nimeni,nici un popor nu ar fi acceptat ce accepta sau a acceptat poporul asta....asta da suntem asa ceva.ne place barfa,ignoranta si nu numai.nimeni nu striga ptr.stoicescu desi se vede din departare ca solutia estecinjusta si inumana.exista numai noi si voi.ce va trebuie domnilor sa va fie trezita constiinta.nu e nimeni de vina ca suntem dezbinati.va mai aduceti aminte ...vecine da-mi si mie o litra de ulei...?daca   am fi fost un popor nu cred ca se ajungea aici.alice draghici e un bun avocat.nu mai bateti campii.cred ca viata bate filmul.nimeni nu poate face nimic?

# Dragne date 14 January 2012 06:50 +2

Banuiesc ca acest site este al asa-zisului 'Barou Constitutional'... Nu mi-a fost greu sa identific comentariile postate de "avocatii" lui Bota si asta datorita limbajului agresiv, ce denota o oarecare frustrare. Argumentul juridic suprem... "zeciuiala" (care de fapt se da pentru pensia avocatului si nu Baroului), a fost argumentul forte folosit in cateva comentarii. Atat timp cat nu stii ce este in dosar nu poti sa spui ca s-a solicitat "mila si pomana"... Incercati sa trunchiati pledoarii exact ca un ziarist post platit care doreste sa iasa cu ceva in fata, indiferent de metoda. Daca va considerati avocati de ce atata ura si inversunare impotriva altor avocati ? Cineva zicea foarte bine aici... de ce nu postati un comentariu cu pledoaria Dvs. in cazul in care l-ati fi aparat pe acest nefericit ??? Cred ca este o intrebare retorica...

# bine zici dom`profesor date 14 January 2012 08:43 0

bine zici mata dom`profesor! ca mata mai rar, zau! ce le stii matale pe toate cate sunt, adica de frustrare, de truchieri si alte chestii de astea. pai ia sa-mi spui mataluta cine e frustrat cel care de ani de zile arunca cu noroi si zoaie in niste oameni care incearca dupa puterile lor sa-si castige prestigiul si locul intr-o tara bezmetica si evident sa castige o paine mai buna sau mai rea, nu cozonac cum foarte urat s-a exprimat un decan la congresul unbr de anul trecut cine e frustrat? nu cumva cel care nu mai contenea cu plageri penale pe la toate parchetele, vezi doamne in apararea legii(numai una singura) fara ca el presonal sa fi suferit absolut nimic. , de truchiere nu mai vrea sa deschid subiectul ca cine stie ce dracu mai scriu, dar tot te intreb cum e cu cel care preimeste o palma? iti spun eu, am tot intors si celelalt obraz vreme de atatia ani si nu am acceptat provocarile fatise ale unora sau altora, insa de acum gata, eu unul nu mai sunt dispus sa mai intorc nimic. si apropo de pledoarie...nu te pronunta...de exemplu nu am auzit nimic de o problematica pe care am mai ridicat-o de mai multe ori legata de egalitatea de tratament vizand unle masuri procesuale, pentru care, in cazul magistratilor este necesar avizul c.s.m., iar pentru avocati niciun aviz. poate se va lupta dl. bota pentru aceasta situatie, fara a incasa vreo zeciuala, nu de altceva, dar e printre putinii dispusi sa lupte cu adevarat. de pensii ce sa mai zic e cam aiurea sa vrei un sistem separat, atata timp cat statul a insitituit un sistem unic, bun sau rau, dar unic si asta in conditiile in care nimeni nu a incercat macar sa compare cele doua sisteme, poate cel unic e mult mai avantajos si mai coret, poate incercati dvs. sa auzim de bine dom`profesor!

# si sa nu uit... date 14 January 2012 08:54 0

pe cristi stoicescu il consider cu toata raspunderea NEVINOVAT si am convigerea ca acest lucru nu va putea fi clintit decat cu probe certe, solide si nu fabricate sau ticluite ( aviz amatorilor! ). principiul e sacru pentru mine si deci e valabil nu numai in cazul llui cristi, ci si in oricare alt caz indiferent cum il cheama, cati ani are, cine ii sunt parintii, ce simpatii politice are, etc.

# jurist pt dragne date 14 January 2012 13:10 0

daca consideri ca e site-ul baroului constitutional nu te obliga nimeni sa citesti. in schimb daca s-ar auce osanale gurului iordachescu s.a. atunci cred ca domnia ta ai fi in extaz. gata cu casta comunista, ajunge cu practica asta de a lua bani nemunciti si de a favoriza o anumita categorie de indivizi in practicarea profesiei.la juristi le-ati pus pumnul in gura, v-ati bagat pina si pe persoanele juridice. atunci noi astialalti care n-am dat spaga sa ne facem avocati din ce sa traim? nu va e rusine tov. dragnea? mai lipseste sa scoti betisorul. mai citeste pe site sa vezi ce genii au intrat in avocatura, multi cu studii la fara frecventa spiru haret. nu vreau sa vorbim despre calitatea invatamintului de la aceste facultati.

# CI date 14 January 2012 09:17 -1

Cristi a cerut 20.000 de euro pentru a interveni la un judecător la care el are intrare pentru a da o anumită soluție. A fost înregistrat în mod repetat spunând asta și chiar asigurând denunțătorul sau intermediarul de acest lucru. A fost prins și cu banii asupra lui. Asta e starea de fapt! Rezultă fără dubiu că Cristi e nevinovat! De ce probe solide ar mai fi fost totuși nevoie și care sunt probele ticluite, fabricate? Băieți, vorbiți așa să vă aflați în treabă? Păi, dacă nu-și recunoaște fapta își ia cu executare!!!!!!!!!!!!!!!!! :-?

# curios... date 14 January 2012 09:31 +1

stii cam multe amanunte din dosar si e curios lucru cum le-ai aflat, oi fii din sistem, treaba ta dar ai grija cu "scurgerile" astea de informatii din dosare, unora nu le sunt pe plac astfel de abordari. cand vorbim de nevinovatie, vorbim de un princpiu si nu de un caz particular, unde sincer eu nu prea am multe amanunte si deci nu ma pronunt si nu ma aflu in treaba. tu insa vad ca le stii pe toate cate sunt si nu e de mirare ca tocmai "scurgerile" astea sa-ti deconspire nick-ul si atunci sa vezi, daca te tine. succes!...

# CI date 14 January 2012 10:38 -1

Hotărârea instanței a fost pe LUJU! Au apărut și pledoariile din sală...Dosarul s-a plimbat prin instanță, deci despre ce scurgeri de informații vorbești și din partea cui? Băiete, ai susținut că Cristi e nevinovat fără dubiu și că probele sunt ticluite!Mirarea mea era cum de ai ajuns tu la această concluzie și pe ce temei? Acuma ai trecut la principii !? Probabil că nu s-a înțeles ce ai vrut să spui.

# gabi date 14 January 2012 10:08 -2

Pe cat punem pariu ca geniala Alice, ca sa scape de grija il va face sa recunoasca ce n-a facut? La mai mult de atat nici n-o duce mintea. Si, apropos, nu reusesc sa inteleg de ce trezeste atatea controverse si discutii? Si cum e posibil sa se spuna despre o femeie de 50 ani ca e draguta, de parca ar fi o adolescenta? E o BABATIE, cum bine a zis unu mai devreme si ar trebui sa se retraga si sa lase locul unora mai tineri si mai capabili!

# avocatel date 14 January 2012 13:22 +1


Citeza pe gabi
Pe cat punem pariu ca geniala Alice, ca sa scape de grija il va face sa recunoasca ce n-a facut? La mai mult de atat nici n-o duce mintea. Si, apropos, nu reusesc sa inteleg de ce trezeste atatea controverse si discutii? Si cum e posibil sa se spuna despre o femeie de 50 ani ca e draguta, de parca ar fi o adolescenta? E o BABATIE, cum bine a zis unu mai devreme si ar trebui sa se retraga si sa lase locul unora mai tineri si mai capabili!
vorbim de o femeie extraoridinara, un om de execptie si un avocat stralucit, a carei experienta va ingenunchiaza! Bravo Alice, criticile te fac mai puternica!!!

# avo-catel date 14 January 2012 15:13 +2

:D :D :D Asa va simtiti voi ''ingenunchiati''. Ca pe noi, concurenta, nu ati reusit. Si v-ati pus si ministru ca sa va ajute. Un incapabil ca si o mare parte din membrii vostri. Ham, ham..... miau :P :P :P :P :P

# macovei date 14 January 2012 19:01 +2

hai ba sa nu fim modesti. toata gasca traditionala e formata din genii neintelese de clienti si concurenta. asa de genii ca umblati numai cu trafic de influenta, bocete, plinsete, s.a. ba chiar ati pus si un ministru exceptional, n-ar mai fi multi ca el...

# CI date 14 January 2012 10:47 0

Ai dreptate. Cristi ar trebui să susțină că banii cu care a fost prins în buzunar erau un împrumut, iar atunci când a vorbit prostii nu avea discernământ. Ar putea, în buna tradiție Luju, să susțină că e o comandă politică a lui Traian Băsescu și că înregistrările DNA sunt contrafăcute! Un bun avocat așa ar pleda...Că doar în completele de judecată avem de a face doar cu tâmpiți, nu? Încă un lucru: Alice ar trebui să se dea la o parte și să-l lase pe Gabi să pledeze, că nu e loc pe piață pentru amândoi! Câtă invidie și în profesie...

# AI DREPTATE, Mirica ZISA CI date 14 January 2012 11:41 0

Se vede ca stii multe din dosar, nu le postezi si pe blogul personal???? Vorbesti de invidie? Tocmai tu? La tine e cronica....Trateaza-te!

# CI date 14 January 2012 11:57 -1

Îți dau un exemplu de link să afli și tu secrete. La finalul articolului găsești copia încheierii de arestare: http://www.luju.ro/avocati/barouri/motivarea-curtii-de-apel-bucuresti-la-arestarea-avocatului-cristian-stoicescu-avocatul-a-avut-o-atitudine-de-incalcare-grosolana-a-legilor-penale-sechelele-ramase-dupa-accidentul-de-masina-suferit-in-1998-nu-au-convins-judecatorul-ca-stoicescu-nu-poate-ra

# pt.CI date 14 January 2012 17:27 +1

daca nu tii plac cronicile luju de ce nu treci pe alte site-uri care combat bine cum ar fi curentul,evz,adevarul?ai primit ordin sa stai pe luju?

# corectura date 14 January 2012 17:29 0

nu-ti plac scuze

# mai musti mult de c....u..r? date 14 January 2012 16:18 +1

CI-BERNETICIANULE, FACI CE FACI, TE TOT URMARESC...SI MUSTI DE UNDE-APUCI PE CEI DE LA LUJU. EU MA BUCUR CA EXISTA. SI BRAVO LOR!

# CI pt c...u...r! date 14 January 2012 18:37 -2

Daca o injuram pe Alice Draghici eram prietenul vostru...asa am bube... fraierilor! :D Sunteti plini de ranchiuni si de invidie...

# pt CI date 14 January 2012 19:44 0

Ai baut Verde de Paris?ce treaba are Alice cu ce ti-am zis eu?am zis eu ceva de Alice?...prietenul nostru ...hmm!ar fi o idee dar sa te barbieresti sa nu ne iriti cand insisti pe treaba.

# dana date 14 January 2012 19:42 +1

Stai linistit, ne.am prins cu totii de ce n.o injuri. E o securista batrana ca si tine si ca prietena ei Rodica Stanoiu, zisz si Sanda. Am senzatia ca te.ai delectat si cu alte talente decat cele oratorice ale minunatei Alice..... E  buna de gura si la propriu?

# CI date 14 January 2012 21:11 -1

Nu am avut plăcerea! :lol: Remarc însă că vorbeşti ca o fufă de pe centură care ia bot pentru o conservă, ceea ce mă face să cred că eşti una din astea! Caz în care cred că am avut plăcerea! ;-)

# deci CI este domn? date 15 January 2012 09:15 +1

...până la urmă CI e domn,și nu creață,p...în nici un caz!Mă orbete,tu pe mine mă faci căcăcioasă?

# lumen date 18 January 2012 08:40 0

Îîîhhh...aşa ai ajuns? Foarte naşpa.

# CI-fly ticket date 14 January 2012 20:32 +1

CI ai mare grija, pregateste-ti pasaportul si iau pe urmele lui Dinel Staicu, ptr.tot ceea ce ati facut in acesti ani voi astia de la DNA (falsificari de probe, dosare politice, incalcarea drepturilor si libertatilor, arestari cu elicoptere .......),astea se incadreaza la crime impotriva umanitatii si veti raspunde alaturi de Morar si de patronul vostru spiritual Basescu Traian.Ei cu putin noroc se pot califica in finala adica direct la tribunalul Penal International:"It is almost universally shared that functional immunity from foreign jurisdiction cannot be invoked by those who allegedly committed one of the so-called core crimes: war crimes, crimes against humanity, acts of torture and genocide.""official capacity as a head of state or government ...shall in no case exempt a person from criminal responsibility under this statute" - statut TPI.

# un altul date 14 January 2012 20:40 +1

sa nu uitam si de boc, predoiu , kovesi, aceste orori juridice

# CI date 14 January 2012 20:44 0

Eu, Morar şi Băsescu! Mda...Vorbele tale sunt o combinaţie haioasă de prostie nemărginită şi delir... 8)

# CI date 14 January 2012 20:48 -1

Ştiam că inginerul Bota acceptă în barou tâmpiţi, dar şi analfabeţi...?! :-? Sunt surprins!

# CI encefal bolnav date 14 January 2012 21:25 +1

Ai vazut splendoare in iarba? Daca nu iti povestesc eu, epilog:tot baroul Bota iti sparge rozeta

# pt CI date 14 January 2012 21:26 +1

esti cretin moncher. apropo CI vine de la contra informatii?? te-a lasat nevasta? stai cam mult pe butoane. fugi si lasa-ne cu decanul tau iordachescu, sluga ce esti.

# Cacalin Perdoiu date 15 January 2012 19:47 +1

Nu mai fi surprins, ca ramai asa. Bai laba trista si canalie obedienta, chiar nu vezi ca societatea asta pur si simplu NU are nevoie de mizerii ca tine? Dispari cu BAsescu cu Boc cu Udrea...cu toti limbistii schizofrenici paraleli cu realitatea.

# C(ontra) I(nformaţii) date 14 January 2012 21:38 0

Invective în loc de argumente! Nu faci avocaţi din ţoape, veci!

# pt. CI date 14 January 2012 21:55 +1

Infatuat jegos, chiar crezi ca ne impresionezi, juristu' lu' peste!? La inceput am crezut ca esti, cel putin neutru, cu privire la barouri, insa m-am inselat. Esti un psihopat mizerabil si obsedat de Bota. Lichele securiste ca tine am "fumat" demult !

# CI date 14 January 2012 22:08 -1

N-am nimic cu Bota, nu mă deranjează. Uneori e interesant. Mi se pare însă că vinde unor năpăstuiţi iluzia că sunt avocaţi! Mă distrează patosul stupid şi de neînţeles, de sectanţi, ai discipolilor lui. Ia şi ultimul tâmpit din celălalt barou şi nu o să-ţi spună că-l iubeşte pe Iordachescu, Zamfirescu, etc. Eu vreau acces liber în orice profesie, dar pe bază de examen serios. Eu sunt pt examen si pt cei care sunt deja în profesie, iar dacă nu iau examenul, să treacă în rezervă!...Nici faptul că te-a făcut tata avocat, spre deosebire de colegul de bancă, coleg care nu are un astfel de părinte nu e un lucru onorant. Asta cred eu, iar dacă asta ţi se pare "neutralitate" aşa e! Supărarea o să-ţi treacă...când o să creşti mare!

# ptr.CI date 14 January 2012 23:22 +2

Tot baroul BOTA iti sparge rozeta

# ciudat date 15 January 2012 09:20 +1

cum zisesi bre? acces liber, dar cu examen...pai ori suntem golani, ori nu mai suntem? unde sa de dea examanul si cu cine? ti=am zis sa faci un exexcitiu, dar nu vrei. intri mereu cu coment-uri pe aici si ti-o iei in freza. asa dupa cum ti-am mai spus, sa te coectezi dupa baremele publicate de inppa si apoi vezi pe unde te situezi, in sensul bun, adica sa vezi si tu bareme juridico-fantanstice, sa te crucesti nu alta. dupa aia mai vorbim...pana atunci nu vreau sa te mai vad pe aici...stii tu de ce ... vezi cu "scurgerile" alea de informatii din dosare, ca te dibuie si dai de dracu! ...si de foarte multe ori te si faci ca nu intelegi ce scrie unul sau altul si iti faci singur subiecte, sau si mai rau adversari...mai e unul ca tine cica e seful statului, care ai vazut cum si-a pus lumea in cap. pauza placuta si utila!

# CI pt ciudat! date 15 January 2012 09:54 -1

Dacă trebuie să prestezi oral pentru un maestru să te accepte ca stagiar ăla nu mai e acces liber! Să dai examen și atât!...Puțoiule, eu nu am nici un fel de scurgeri, nici măcar nocturne! Ceea ce știu e rezultatul lecturii. V-am dat și link-uri să vă edificați...Încearcă și tu! Cititul nu dăunează sănătății...contrar celor pe care vi le zice Bota!

# ciudat rau de tot date 16 January 2012 06:53 +1

bai CI, asta e hal de vocabular? de rusine nu-ti mai zic ca nu cred sa fii auzit, dar oricum ma bucur ca te-am atins...rau de tot. vad ca te supara adevarul si asta e un lucru bun, te oftici si te tavalesti pe jos, vorbesti urat ca la colt de strada, iti faci singur subiecte de combatut. ti-am zis sa iei o pauza, mai lunga..nu vrei. era spre binele tau, asta pana te dibui eu si apoi sa vezi ce pauza iti dau, de nu o sa poti sa o duci. te-am mai avertizat de cateva ori. sau mai bine, daca tot nu esti putzoi, da-te singur in fapt si vino sa vorbim baieteste, cand vrei tu, unde vrei tu, te bagi?

# pt.CI date 14 January 2012 22:40 +2

Omule, cel putin cu privire la legalitatea UNBR-Bota, se pare ca esti total pe langa subiect. "Desteptule", nu Bota vinde iluzii, ci zeci de hotarari judecatoresti definitive au confirmat ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in baza Legii 51/1995 !! Aa, faptul ca tie nu-ti convine acest aspect este cu totul altceva. Insa cu siguranta o sa-ti treaca...cand vei constata ca oricum nu vei putea face nimic impotriva, mosule !! 

# pt CI date 14 January 2012 23:21 +2

CI degeaba te dai destept. nu esti cu toate doagele acasa. am vazut cum ai "razbunat-o pe ema". cine isi pune mintea cu tine inseamna ca e de teapa ta, minte de copil de 5 ani. cred ca examenul pe care-l pomenesti se refera la examenul medical pe care ar trebui sa-l faci de urgenta. insa ar trebui sa te grabesti pina nu confisca base sanatatea.

# CI pt popo! date 15 January 2012 08:36 0

Fanteziile tale gay cu rozeta mea sunt neașteptate!

# CI date 15 January 2012 09:57 -1

O să prilejuiesc o întâlnire fericită între limba ta și rozeta mea! Canalie libidinoasă! :-?

# Vlad Craioveanu date 15 January 2012 10:01 +1

Astazi, 15 ianuarie 2012, in centrul tuturor oraselor Romaniei, PROTESTE IMPOTRIVA TIRANIEI BASISTE! Ora 14:00, in Piata Universitatii si in zonele adiacente! Sa vedem cat timp isi permite STATUL TERORIST ROMAN sa cheltuie pentru a proteja oligarhia criminala basista, cu reprimarea protestelor! CINE RIDICA BASTONUL, CU EL SA II FIE ZDROBITE TESTICOLELE!

# CI ăsta, nu-i deloc prostovan date 15 January 2012 10:51 0

Nu'ș de ce,însă acest CI nu pare un prostoloc!CI ești un dobitoc prea citit ,doar praftica te omoară! :cry: În rest,te vorbesc de bine ești chiar haios! ;-)

# avocatel date 15 January 2012 13:53 0

CI este un client al spitalului de psihiatrie, un NAOMI al acestui site. vezi CI ca site-urile de socializare intre gay sunt in alta parte.

# CI date 15 January 2012 14:31 0

Spune-le poponarilor care au fantezii cu rozeta mea, nu mie! Dacă tu ești unul din ăia... și în mod cert ești, te asigur că eu nu prind șerpi cu fundul!... :-? Probabil faci parte din divizia băieților de sex opus din baroul Bota!

# ultras date 15 January 2012 15:05 0

Dementule, obsedatule de UNBR-Bota, chiar nu realizezi cat esti de penibil?! Oricum, ia din fata, sa nu stai la rand...

# CI date 16 January 2012 20:44 0

Eu cred că tu ești poponaș, nu ultraș! ;-)

# asta chiar imi place date 15 January 2012 19:07 0

:lol: :lol: :lol:...fantezii cu rozeta etc etc -omule ,ești tare!Nu-mi treceau prin minte așa ghidușii!Zi-le că le zici bine!

# pt CI date 15 January 2012 19:33 0

CI esti un rahat de caine. o ****** imputita, sluga lui iordachescu, zamfirescu si alte mortaciuni.

# Cristi P. Sturzu date 15 January 2012 20:39 0

Domnule, esti nesimtit. Pareai un tip rezonabil. Tot asa am crezut la inceput si despre Basescu si celelalte slugi ale lui, de o obedienta nord coreeana. Acum, imi doresc mai mult ca orice si oricand, ca natia noastra sa se lepede de aceasta pelagra portocalie. Bota nu are discipoli, cum nici tu nu ai capacitatea de a intelege fenomenul aparitiei barourilor noastre, legal infiintate. Este o chestiune cu o problematica ampla, pe care tu si ceilalti latrai anonimi nu o intelegeti, dar adorati sa mancati rahat (nu in sensul unui produs alimentar), pentru ca asa ai auzit sau asa ti-au inoculat mentorii tai din gruparea mâhnițílor că monopolul avocaturii NU mai poate fi al lor. Inteleg ca vrei si tu si altii de teapa ta, un KIm Jon-kill dement la care sa va inchinati 24/7, dar tocmai din ratiunea ca nu ne putem lasa copiii sa slujeasca lepre, suntem dispusi sa luptam cu si mai multa energie pentru cauza noastra.

# Cristi P. Sturzu date 16 January 2012 10:39 0

Pardon, doamna.

# Av. Catalin Racaceanu date 15 January 2012 15:53 +1

:D :D :D Ups, am nimerit pe site-ul gresit. Misto comentarii :P :P :P , pline de intelepciune, exact la subiect. Bravos natiune :sad:

# CI? date 15 January 2012 21:02 0

Tu esti Danilet, mah, vezi ca cei care cat de cat iti cunosc obiceiurile, ideile nastrusnice si limbajul te recunosc de la o posta. Nu semnezi CD ci CI, adica, in capul tau "Cristi Independent".Ia-ti biroul si iesi in strada. Esti obisnuit deja...:D

# se apropie sfarsitul date 15 January 2012 21:54 +1

:D :lol: :P :roll: :-) Plangere penala importiva contabilei Baroului Galati. Avocatii se plang de nereguli in gestiunea Baroului si a Casei de Asigurari Raportul financiar prezentat de fostul decan al Baroului Galati, Mircea Breahna, este contestat de o parte dintre avocati. Mai mult, la finele saptamanii trecute, a fost inregistrat si o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati, impotriva contabilei Baroului. "Am cerut, prin aceasta plangere penala, sa se verifice gestiunea Baroului si a Casei de Asigurari a Avocatilor, sa se stabileasca daca exista sau nu nereguli, iar daca neregulile sunt fapte penale, sa se spuna cine se face vinovat de acestea. Plangerea am trimis-o prin Posta pe 23 decembrie 2011, iar de curand a sosit confirmarea ca a fost inregistrata sub numarul de 10235/P/2011”, ne-a spus Domnica Toader. Din cate a precizat avocatul, plangerea a fost formulata doar impotriva contabilei Baroului, dar, daca se va constata ca sunt si alte persoane in complicitate cu contabila, avocatii cer sa raspunda toti cei vinovati. "Eu vreau sa se justifice modul in care au fost repartizate diferite sume, de ce avem lipsuri la Casa de Pensii (a avocatilor n.r.), cum s-au repartizat ajutoarele, cu cine a aprobat repartizarea acestor sume de bani destinate ajutoarelor pentru boli, cum s-au dat banii pentru concediile natale si postnatale. Sa se faca ancheta si sa raspunda cei care se fac vinovati de situatia creata”, ne-a spus Domnica Toader. Reamintim ca, la acest moment, conducerea Casei de Asigurari a Avocatilor (CAA) Filiala Galati este suspendata prin decizia celor de la Bucuresti. Potrivit unor afirmatii facute la finele anului trecut de avocatul care a condus filiala, Ileana Cretu Neagu, se pare ca decizia de suspendare va fi contestata. Motivul se pare ca ar fi, potrivit avocatului Neagu, ca, inca de la infiintarea filialei in 1996, nu conducerea Casei, ci Decanul si Consiliul Baroului au fost cei care au dispus modul in care se folosesc banii. Intregul scandal a pornit de la sesizarile facute catre Agentia Nationala de Administrare Financiara (ANAF) de avocata Domnica Toader. ANAF a trimis plangerea catre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR) care a dat decizia de suspendare a filialei galatene. Dupa cum afirma Domnica Toader, "neregulile financiare si abaterile grave evidentiate de controalele efectuate de inspectorii financiari ai CAA la Filiala Galati, astfel cum sunt consemnate in procesele verbale din 29.11.2007, 4.12.2007, 11.12.2008 si 1.10.2010, precum si in verificarea efectuata la sediul CAA in data de 11.01.2011 au dus la aceasta suspendare, asa cum evidentiaza, de altfel, hotararea”. Citeste mai mult: http://www.avocatura.com/plangere-penala-importiva-contabilei-baroului-galati-avocatii-se-plang-de-nereguli-in-gestiunea-baroului-si-a-casei-de-asigurari-s2940.html#ixzz1jYbHrCdH

# multi da prosti date 16 January 2012 11:47 0

ei cine este prostul acum?? avocatii aripa bota care cotizeaza la casa de pensii de la stat? sau voi traditionalii furati de gasca de netrebnici pe care-i numiti decani. fiecare prost cu base a lui...

# avocatul 50 date 16 January 2012 14:51 0

Nu inteleg de ce politia, parchetul nu se sesizeaza din oficiu pentru savarsirea infractiunilor prevazute de art. 259 C.P.( denuntarea calomnioasa) si 261 indic. 1 C.P.(impiedicarea participaraii in proces) pentru denuntatori traditionali care ne-au reclamat pe noi avocatii legali(BOTA)

# neli date 16 January 2012 15:07 0

cei lezati pot formula plingeri penale. dar de regula jegurile de decani se folosesc de baroul, le este frica ca persoane sa faca plingere si atunci fac plingeri in numele baroului inexistent. oricum sunt de tot risul, au demonstrat ca sunt slab pregatiti si ca nu cunosc legea. ce sa mai comentam, astia ridica  pledoaria de milogeala a cocoanei din articol la rang de mega, extra, nemaipomenita avocata avocatilor din toate timpurile. fasolari prostovani intrati cu spaga. e normal ca un om destept sa nu-si gaseasca locul in tara prostilor, pardon clanul prostilor. 

# Cristi P. Sturzu date 16 January 2012 15:26 +1

Politia NU pentru ca nu are interes. Parchetul NU pentru ca M.P. este, socant dar adevarat, inca Kovesi si nu a primit alt ordin de la ala mic, boc, isteric si slugarnic. Iar Justitia, eeeei Justitia....este ministrul de carton si ginerica de Zamfirescu, buzoian de-al meu pe nume de fata Predoiu. Si uite-asa, ghici ghicitoarea mea, cu un presedinte atacant, pardon jucator, cum este intaiul, supremul, cel mai doctor eminent si cel mai specialist in tot si-n toate, de ce dracu sa-i ia pe toti astia despre care am spus, ne mai intrebam de ce tara se duce de rapa?

# CI date 16 January 2012 21:39 0

recunosc ca sunt un mare prost.am fost dus in eroare. sufar cu capul, trag aurolac, deci va rog sa ma iertati. nu sunt in deplinatatea facltatilor mintale.

# CI (adevăratul) date 16 January 2012 22:31 +1

E! Mi-ați furat nick-ul...Cine a făcut-o...a scris în numele meu un mesaj de agramat! Nu înțeleg de ce atâtea injurii la adresa mea? Văd că unii tâmpiți și-au făcut un scop în viață din asta! Să fie sănătoși...Poate și transmit o idee ceva că țărani văd peste tot...n-am chef să-i întâlnesc și pe Luju!

# Ci mititel date 16 January 2012 22:57 0

te-ai sculat mititelule ??? :lol: :lol: :lol: TI-AU ;-) tras-o hotii naibii...

# Av. Catalin Racaceanu date 18 January 2012 15:53 +1

Deci a fost ca la mormantarile cu 12 popi. Si rezultatul acelasi.

# Alberto Kurtyan date 25 January 2012 22:02 0

De ce oare toți arestații se îmbolnăvesc subit în pușcărie? Cum poate să spună că i-a fost frică acestui avocat de un țigan recidivist și să declare că a solicitat și primit mita de frică? Acest avocat și-a făcut ucenicia într-una din cele mai agresive case de avocatură, care a reprezentat ucigași și criminali pe bandă rulantă. Reprezentarea criminalilor violenți era un fapt obișnuit pentru acest avocat. Nu e credibilă toată pledoaria. Nici prea speriat nu pare și nici prea pipernicit nu este.

# Dan date 25 January 2012 23:51 0

Ohoo, Alberto, n-ai vazut nimic. In cateva zile o sa vezi cum o (ne)distinsa avocata din Baroul Bucurestii a falsificat certificatul de nastere al propriului ei copil doar ca sa puna mana pe averea unui bosorog senil. Telenovelaaaaa

# buna! date 24 February 2012 00:46 0

Domnul stoicescu este un om cult,cu mult bun simt si cu suflet mare,un om care respecta pe cei din jur si nu ezita sa-i ajute atunci cand au nevoie,nu stiu cum de s-a ajuns aici ,sper din tot sufletul sa scape ptr ca nu merita ce i se intampla in prezent!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva