22 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BAROUL ILEGAL DE LA BACAU A FOST DESTRUCTURAT - Seful UNBR.info avocatul Vasile Botomei a fost trimis in judecata pentru inselaciune, fals si exercitarea fara drept a unei profesii, la pachet cu judecatorul Vasile Curpan de la Judecatoria Bacau si cu avocatul Cosmin Burleanu (Acuzatiile)

Scris de: E.D. | pdf | print

4 June 2013 16:31
Vizualizari: 9811

 

Avocatul Vasile Botomei, seful UNBR.info (foto), a fost trimis in judecata, marti 4 iunie 2013, de procurorii Parchetului de langa Curtea de Apel Bacau. Autointitulatul decan al UNBR – Bacau este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, folosirea fara drept a denumirilor "Barou", "UNBR", "Uniunea Nationala a Barourilor din Romania" sau a denumirilor specifice formelor de exercitare a profesiei de avocat, precum si folosirea insemnelor speficice profesiei ori purtare robei de avocat, inselaciune si exercitarea fara drept a unei profesii. Vasile Botomei se afla dupa gratii de aproape o luna, mai exact, din 9 mai 2013, atunci cand judecatoarea Ioana Vorniceasa de la Curtea de Apel Bacau a emis pe numele avocatului un mandat de arestare preventiva in acest dosar. Ulterior, Vasile Botomei a atacat masura dispusa de CA Bacau, insa "Completul negru" de la ICCJ, format din judecatorii Ionut Matei, Ioana Bogdan si Cristina Rotaru, au respins recursul.

In acelasi dosar, a mai fost trimis in judecata si judecatorul Vasile Curpan, de la Judecatoria Bacau, acuzat de complicitatate la infractiunile retinute in sarcina lui Botomei. De asemenea, procurorii l-au trimis in judecata si pe Cosmin Burleanu, avocat in asa-zisul Barou al lui Botomei.


Prezentam in continuare comunicatul Parchetul Curtii de Apel Bacau cu privire la trimiterea in judecata a lui Vasile Botomei:

"Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor:

-BOTOMEI VASILE sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, folosirea fara drept a denumirilor „Barou”, „Uniunea Nationala a Barourilor din Romania”, „U.N.B.R.” … sau a denumirilor specifice formelor de exercitare a profesiei de avocat … precum si folosirea insemenlor specifice profesiei ori purtarea robei de avocat”, inselaciune si exercitarea fara drept a unei profesii;

-CURPAN VASILE SORIN (judecator la Judecatoria Bacau) sub aspectul savarsirii sub forma complicitatii a infracțiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, folosirea fara drept a denumirilor „Barou, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, U.N.B.R. … sau a denumirilor specifice formelor de exercitare a profesiei de avocat … precum si folosirea insemenlor specifice profesiei ori purtarea robei de avocat” si inselaciune;

-BURLEANU COSMIN STEFAN sub aspectul savarsirii infractiunilor de folosirea fara drept a denumirilor „Barou”, „Uniunea Nationala a Barourilor din Romania”, „U.N.B.R.” … sau a denumirilor specifice formelor de exercitare a profesiei de avocat … precum si folosirea insemnelor specifice profesiei ori purtarea robei de avocat”, fals in inscrisuri sub semnatura privata, exercitarea fara drept a unei profesii si inselaciune.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea situatie de fapt:

Inculpatul Botomei Vasile a introdus in circuitul civil inscrisuri cu continut neadevarat prin folosirea de denumiri si insemne specifice profesiei de avocat fara a indeplini conditiile prevazute de lege, a exercitat activitati si intocmit acte neavand dobandita calitatea de avocat, activitate prin care a reusit sa induca in eroare mai multe parti vatamate, carora le-a creat un prejudiciu in cuantum total de 9.500 lei.

In scopul inducerii in eroare si a altor persoane, inculpatul Botomei Vasile a publicat in mod repetat anunturi in ziare locale, precum si pe site-ul pe care il administreaza www.unbr.info, din care reiesea faptul ca organizeaza concursuri de admitere pentru avocati stagiari si definitivi.

Totodata, in cursul lunii iunie, inculpatul Curpan Vasile Sorin l-a sprijinit pe inculpatul Botomei Vasile prin semnarea de inscrisuri private cu continut nereal si prin folosirea fara drept a denumirilor specifice si a insemnelor de avocat, atestand, astfel, atribuirea calitatii de avocat inculpatului Burleanu Cosmin stefan. Ajutorul acordat in acest fel viza inducerea in eroare a partii vatamate C.F.V.A., in sensul ca ar putea exercita profesia de avocat prin demersurile intreprinse de ceilalti doi contra sumei de 4000 lei.

In ceea ce priveste faptele retinute in sarcina inculpatului Burleanu Cosmin stefan, din probatoriul administrat a rezultat ca, in perioada 04.02.2013 – 15.04.2013, acesta s-a prezentat in calitate de avocat stagiar in cadrul „Cabinetului de avocatura Vasile Botomei” (care nu este constituit potrivit Legii 51/1995) in doua dosare aflate pe rolul instantelor de pe raza Curtii de Apel Bacau. In acest context, inculpatul a folosit fara drept denumirile false de „Barou, U.N.B.R., a aplicat stampila avand impresiunea „U.N.B.R. – Baroul Bacau avocat stagiar” pe „imputernicire avocatiala”, introducand astfel in circuitul civil inscrisuri cu continut neadevarat si purtand roba de avocat, reusind sa o induca in eroare pe partea vatamata A.I. care i-a platit suma de 250 lei.

In baza autorizatiilor emise de catre instanta de judecata au fost efectuate perchezitii domiciliare in imobilele in care inculpatul Botomei Vasile desfasura activitati pentru care nu este autorizat, ocazie cu care au fost identificate si ridicate dosarele cu actele depuse de partile vatamate si martorii care au solicitat si au sustinut examen de admitere in „Baroul Botomei”, registre, stampile, hard-disk-uri, un laptop, si inscrisuri care privesc baroul amintit. A fost efectuata in baza unei autorizatii emisa de instanta si o perchezitie informatica asupra mediilor si suporturilor de stocare a datelor informatice ridicate, fiind identificate fisiere text, fisiere informatice reprezentand documente, comunicate, contestatii privind „U.N.B.R. – Baroul Bacau”.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Curtii de Apel Bacau".

Comentarii

# POLO.NICU date 4 June 2013 17:19 +6

Daca l-au mancat oxiurii sa-si bage picioarele in UNBR Bota... le-a dat procurorilor motive pe tava. 10 ani n-au avut ce-i face

# Nu va dura mult si veti citi de \" NIMERINCU -incatusat \" date 4 June 2013 20:12 0

Urmeaza , Nimerincu ! Toti cei cu care a stat la Hotel Moldova , cu Toni Gribincea , Otonel ,Hanticapata .....  si inca vre-o  doua trei .....   si-au  batut joc de el , il stie ca nu prea cunoaste \"drept\" si l-au  indemnat la infractionalitate , astia ar trebui bagati complici ,  s-ar putea sa aiba avantaj pecuniar  de pe urma Baroului _Nimerincu  si a stampilei false pe care o folosec  toti.  VA URMA.....fiti pe faza .... ;-) urmeaza ...  bomba de la Iasi....

# NU VA DURA MULT SI VETI CITI CA BOTA E ARESTAT. date 4 June 2013 22:16 -5

\"Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea\"

# ite-ul legal al UNBR fiind unbr-legal.ro, iar telefoanele de date 17 June 2013 20:22 0

ite-ul legal al UNBR fiind unbr-legal.ro, iar telefoanele de contact ale Președintelui UNBR Av. Viorel Nimerincu sunt 0740/420768 și 0765/701052. Președinte UNBR, Av. Viorel Nimerincu

# CEL MAI CRETIN MURITOR-NEMERNICU,,,,GURU, PITICA SI TIGANCA date 20 June 2013 00:35 0

plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Stadiu procesual: Fond Părţi Nume Calitate parte NIMERINCU VIOREL Petent CIOBANU MIHAI Intimat Şedinţe 18.06.2013 Ora estimata: 9:00 Complet: pen C 1 Tip solutie: respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge, ca inadmisibilă, plângerea formulată de petentul Nimerincu Viorel împotriva rezoluţiei nr. 401/II/2/2013 din 10.04.2013 dată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.  Document: Hotarâre  271/2013  18.06.2013 04.06.2013 Ora estimata: 9:00 Complet: pen C 1 Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: La solicitarea petentului, amână judecarea cauzei şi acordă termen de judecată la data de 18.06.2013, ora 09:00 Document: Încheiere de şedinţă    04.06.2013

# nimernicu analfabetu date 20 June 2013 06:57 0

Inadmisibila ! De unde sa stie analfabetu de Nimernicu ca la instanta se ataca rezolutia procurorului de caz, nu rez. prim-procurorului !

# asa e date 20 June 2013 06:59 0

Cand te gandesti ca nimernicu asta se crede presedinte unbr ! Dupa ce il evacueaza din bloc va fi cazat la mititica !

# La mititica date 20 June 2013 07:03 0

Botomiei nu stie ca este urmarit si la telefon si il va impinge pe nimernicu la tot felul de acte ,,avocatiale,, ! Vor conduce o celula de la sbarna !

# IOU SUNT ADEVARATUL OMIDU, SI OMIDA MEA, PITICA SI TAGANCA, date 17 June 2013 20:11 0

Totodată, am mai anunțat pe acest site, și anunț și cu această ocazie că site-ul bota.ro nu este site-ul UNBR, ci este site-ul personal al lui Bota Pompiliu, site-ul legal al UNBR fiind unbr-legal.ro, iar telefoanele de contact ale Președintelui UNBR Av. Viorel Nimerincu sunt 0740/420768 și 0765/701052. Președinte UNBR, Av. Viorel Nimerincu Comunicatul în format PDF

# GURU BIVOLARU, ARE UN FRATE VITREG, NEMERNICU VIOREL date 20 June 2013 00:19 0

Ce este MISA: Urina şi sexul pun la picioare Universul » Vertical News verticalnews.ro › Stiri › Povestea verticală‎ 11.03.2011 – Şcoala de yoga a lui Gregorian Bivolaru numără în prezent 30.000 de membri în ... Beau urină proaspătă, dimineaţa, cam un pahar. ... lipsă inimaginabilă de integritate morală şi că nu pot fi convinşi să îşi schimbe atitudinea”. Urinoterapia, o terapie milenară redescoperită recent ... - YogaEsoteric www.yogaesoteric.net › Home › Sănătate › Terapii‎ Terapia cu urină este o metodă terapeutică naturistă, pe cât de simplă pe atât de ... crescut la ţară îşi mai amintesc probabil cum bunicii îi sfătuiau să se spele cu urină ... Însă Gregorian Bivolaru a ţinut o serie de conferinţe despre urinoterapie şi a ... de Yoga Tattva Upanishad constă în a bea zilnic o parte din urina proprie. Full de îngeraşi cu pipi-n coadă - MISA bea urină argentiniană ... www.catavencii.ro › 12.09.2011 – Full de îngeraşi cu pipi-n coadă - MISA bea urină 

# www.unbr-legal.ro, adevaratul site al UNBR 2004 date 4 June 2013 22:19 +2

BOTA NU MAI EXISTA SI NU MAI ASOCIATI UNBR 2004, CU NUMELE LUI, DECIT LA TIMPUL TRECUT.

# tolombei date 4 June 2013 23:10 -4

Ti s-a facut si tie de puscarie?

# pentru tembelul de mai sus date 4 June 2013 23:29 +2

Si tie ti s-a facut de puscarie.Urmeaza statia bota,intrarea prin rahova,iesirea cand o fi.

# IOU, SANT MARELE NEMERNICU DE LA IASI, STR.SOCOLAAAAAAAAAAAA date 17 June 2013 19:55 +1

Decizie 27.08.2012 DECIZIE Avind in vedere cererea inregistrata sub numărul 6 din 18-07-2012 domnului NIMERINCU VIOREL, domiciliat in Iasi, B-dul Socola nr. 7, Bl. D7, Sc.B, etj.l, apt.5, prin care reclama modul abuziv in care s-a pronuntat “COMISIA CENTRALA DE DISCIPLINA A U.N.B.R.” formata din “Av. Drd” Bota Pompiliu – preşedinte — Av. Girdu Nicolae – consilier – Av. Tone Silviu – consilier in DECIZIA DISCIPLINARA NR. 610/17.07.2012, pronuntata in “şedinţa” din 16.07.2012 1prin care s-a “hotarit” “excluderea” din profesia de avocat a domnului avocat NIMERINCU VIOREL; Avind in vedere prevederile art. 88 punctul 1 si 66 lit. p din Legea 51/1995 privind execitarea profesiei de avocat, modificata prin Legea 255/2004 si urmatoarele care prevăd ca in cadrul fiecărui barou functioneaza o comisie de disciplina care judeca in prima instanta in complet de 3 membri abaterile disciplinare ale avocaţilor, anuleaza hotaririle emise in mod nelegal si rezolva plingerile si sesizările avocaţilor

# IOU SI CU PITICA SUNTEM SEFII UNBR, SI,,,TAGANCA, SI,,,NEMER date 17 June 2013 19:57 +1

Decizie 27.08.2012 DECIZIE Avind in vedere cererea inregistrata sub numărul 6 din 18-07-2012 domnului NIMERINCU VIOREL, domiciliat in Iasi, B-dul Socola nr. 7, Bl. D7, Sc.B, etj.l, apt.5, prin care reclama modul abuziv in care s-a pronuntat “COMISIA CENTRALA DE DISCIPLINA A U.N.B.R.” formata din “Av. Drd” Bota Pompiliu – preşedinte — Av. Girdu Nicolae – consilier – Av. Tone Silviu – consilier in DECIZIA DISCIPLINARA NR. 610/17.07.2012, pronuntata in “şedinţa” din 16.07.2012 1prin care s-a “hotarit” “excluderea” din profesia de avocat a domnului avocat NIMERINCU VIOREL; Avind in vedere prevederile art. 88 punctul 1 si 66 lit. p din Legea 51/1995 privind execitarea profesiei de avocat, modificata prin Legea 255/2004 si urmatoarele care prevăd ca in cadrul fiecărui barou functioneaza o comisie de disciplina care judeca in prima instanta in complet de 3 membri abaterile disciplinare ale avocaţilor, anuleaza hotaririle emise in mod nelegal si rezolva plingerile si sesizările avocaţilor;

# NIMERINCU VIOREL, domiciliat in Iasi, B-dul Socola nr. 7, vi date 17 June 2013 20:19 0

NIMERINCU VIOREL, domiciliat in Iasi, B-dul Socola nr. 7, Bl. D7, Sc.B, etj.l, apt.5, prin care reclama modul abuziv in care s-a pronuntat “COMISIA CENTRALA DE DISCIPLINA A U.N.B.R.” formata din “Av. Drd” Bota Pompiliu – preşedinte — Av. Girdu Nicolae – consilier – Av. Tone Silviu – consilier in DECIZIA DISCIPLINARA NR. 610/17.07.2012, pronuntata in “şedinţa” din 16.07.2012 1prin care s-a “hotarit” “excluderea” din profesia de avocat a domnului avocat NIMERINCU VIOREL; Avind in vedere prevederile art. 88 punctul 1 si 66 lit. p din Legea 51/1995 privind execitarea profesiei de avocat, modificata prin Legea 255/2004 si urmatoarele care prevăd ca in cadrul fiecărui barou functioneaza o comisie de disciplina care judeca in prima instanta in complet d Raspunde | Raspunde cu citat | Citatdomnului NIMERINCU VIOREL, domiciliat in Iasi, B-dul Socola nr. 7, Bl. D7, Sc.B, etj.l, apt.5, prin care reclama modul abuziv in care s-a pronuntat “COMISIA CENTRALA DE DISCIPLINA A U.N.B.R.” formata din “A

# AICCI LAMINII SA VINIT TAT CA VA FAC,,,AVOCAT PI VIATAAAAAAA date 17 June 2013 20:08 0

Totodată, am mai anunțat pe acest site, și anunț și cu această ocazie că site-ul bota.ro nu este site-ul UNBR, ci este site-ul personal al lui Bota Pompiliu, site-ul legal al UNBR fiind unbr-legal.ro, iar telefoanele de contact ale Președintelui UNBR Av. Viorel Nimerincu sunt 0740/420768 și 0765/701052. Președinte UNBR, Av. Viorel Nimerincu Comunicatul în format PDF

# IOU SI OMIDA MEA, TAGANCA ANCUTA, VA PRIMIM LA NOIIIIIIIIIII date 17 June 2013 20:15 0

UNBR-LEGAL.ro, prin Președintele UNBR, Av. Viorel Nimerincu, ales democratic la Congresul UNBR din data de 09.06.2012 în urma demisiei fostului Președinte al UNBR și Decan al Baroului București Bota Pompiliu, face următorele precizări:domnului NIMERINCU VIOREL, domiciliat in Iasi, B-dul Socola nr. 7, Bl. D7, Sc.B, etj.l, apt.5, prin care reclama modul abuziv in care s-a pronuntat “COMISIA CENTRALA DE DISCIPLINA A U.N.B.R.” formata din “Av. Drd” Bota Pompiliu – preşedinte — Av. Girdu Nicolae – consilier – Av. Tone Silviu – consilier in DECIZIA DISCIPLINARA NR. 610/17.07.2012, pronuntata in “şedinţa” din 16.07.2012 1prin care s-a “hotarit” “excluderea” din profesia de avocat a domnului avocat NIMERINCU VIOREL; Avind in vedere prevederile art. 88 punctul 1 si 66 lit. p din Legea 51/1995 privind execitarea profesiei de avocat, modificata prin Legea 255/2004 si urmatoarele care prevăd ca in cadrul fiecărui barou functioneaza o comisie de disciplina care judeca in prima instanta in complet d

# asa e date 4 June 2013 17:27 +1

Asa e, pe oaia care se pierde de turma o mananca lupu ! Cei din UNBR-Bota au calitate de avocat (INDISCUTABIL!!): http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/06/3-JUD.-BAIA-MARE-RADU.pdf

# POLO.NICU date 4 June 2013 18:09 +6

Lujule, Baroul Bacau nu e ilegal, e  infiintat perfect legal si nu-lpoate desfiinta nimeni. Ilegal e ce a facut Botomei cu UNBR info a lui. 

# NICULE date 4 June 2013 19:17 +5

Nu ai inteles; el nu s-a folosit de Baroul BC al lui Bota - el ..si-a infiintat,, cu de la sine putere, un alt barou !!! A copiat tabloul nostru si a inceput sa insele oamenii, cot la cot cu judele tembel !!!

# POLO.NICU date 6 June 2013 11:46 +2

Daca-i asa cum spui imi cer  scuze. Si cine-i decan la Bacau acum si cumpot lua legatura cu el...

# pt NICU date 6 June 2013 14:33 +3

La Bacau va fi Racaceanu in toamna

# DAR CINE ESTI TU SA STII CA VA FI RACACEANU? date 6 June 2013 21:00 +1

Numirile de decani, vor fi facute de Presedintele Nimerincu si nici el nu stie pe cine sa numeasca, darmite un anonim de pe luju.

# Saracu nimernicu ! date 6 June 2013 21:09 0

Saracu nimernicu ! Din 3 ,,membri,, va alege 3 decani de ... celula ai unbr.info.CATUŞA !

# TOATAUNIUNEA E CU PRESEDINTELE NIMERINCU date 9 June 2013 14:20 -1

Nici un avocat al UNBR 2004, cind este intrebat cine este Presedintele uniunii, nu spune ca Bota este presedinte, ci spune ca \"D-l NIMERINCU este Presedintele UNBR, pentru ca pe el l-am ales la Congresul din 09.06.2012\" si multi din ei si vin la proces sa depuna marturie, ca a avut loc acest Congres si ca D-l Nimerincu este cel ales in aceasta functie.

# ghici ghicitoarea mea date 6 June 2013 21:45 0

Sunt gogu mentalistu\' si pot sa intru in tartacuta ta, da\' nu stau mult ca-i prea ingusta. :lol:

# avocat adevarat date 6 June 2013 22:15 0

Eu stiu urmatoarele:1. Nimerincu este presedintele UNBR fosta Bota.Bota a ajuns un nimeni acum.Nici macar figura publica nu mai e.2.Nu presedintele uniunii numester decanii.Acestia sunt alesi de adunarea generala a baroului.3.deci,nu se stie daca Racaceanu va fi ales decan.4.Dupa informatii;le mele,nu prea este agreat de avocati.Asa ca asteptasm cu interes acel congres.PS.De cand unbr bota/nimerincu nu a mai facut vreun congres?

# 10 ani NUP ! date 4 June 2013 17:29 +6

10 ani l-a scapat Bota; a primit numai NUP-uri ! A muscat mana care i-a dat sa manance ! 

# Popovici_avocat_legal date 4 June 2013 17:36 +6

Vasile Botomei,a fost exlcus si din UNBR,structura Bota,pentru grave abateri si s-a gandit sa-si faca si el Barou,realizand falsuri,cu acte de la unbr-ul in care a facut parte...Pe de alta parte,ultima sentinta (si in speta,MOTIVAREA) in cazul unui avocat al structurii UNBR-Bota este foarte interesanta,in care se exprima \"incontestabil\"calitatea de avocat a invinuitului... Deci Incet-incet,se linistesc apele in ambele UNBR-uri...

# DOREL date 4 June 2013 22:38 0

Imi poate spune cineva care sunt gravele abateri pentru care a fost exclus Botomei ? Nu cumva Bota l-a exclus pentru ca se temea ca Botomei o sa-i ia locul ? Din cite stiu eu, Bota mergea pina la Bacau la Botomei sa-l ajute, ca nu era in stare sa scrie nimic. Botomei, din cite am auzit, era foarte destept.

# raspuns la 10 ani nup date 4 June 2013 17:38 +2

    Păi dacă e căcănar ce vrei? Eu cred că o să scape pe certificat de nebun, bolnav psihic. 

# doctoru vasile date 4 June 2013 18:41 +3

I-am spus de nenumarate ori, aici pe forum, lui tolombei, ca e un faslificator ordinar si un oligofren, care nu a facut altceva decat sa ne tavaleasca in promiscuitate. De obsedat ce e, o tot dadea cu CEDO, cu aprozarul de la BC....deci...ESTE O LI GO FREN! Impreuna cu tpti pupatorii in c.u.r. gen polo, maritza mincinoasa, si alte cateva personaje dubioase din anturajul lui. El chiar se credea...doctor! tolombei, doctor sef, la salonul trei! :cry:

# BOTA AI FACUT O SINGURA GRESEALA, OLIGOFRENUL ESTI TU. date 4 June 2013 22:42 +1

Poate e edevarat tot ce se spune despre Botomei, dar un lucru e sigur. NU ERA OLIGOFREN CA BOTA.

# Cazul Bejan (BAROUL BACAU - BOTA) date 4 June 2013 19:21 +5

Avocatul bacauan Bejan a fost achitat recent de Curtea de apel Galati: ,,- Decizia pen. definitivă de achitare nr. 467 din 2 aprilie 2012 ,,Baroul din care face parte inculpatul Bejan Costică, respectiv U.N.B.R. \"Bota\" sau \"Pompiliu Bota\" a fost înființat printr-o hotărâre judecătorească dată înainte de modificarea Legii nr. 51/1995 prin Legea nr. 255/2004, fiind înscrisă în registrul asociaților și că acest barou face parte dintr-o Uniune ce poartă denumirea de U.N.B.R. Hotărârea judecătorească prin care a fost înființat baroul din care face parte inculpatul Bejan Costică, a rămas definitivă și irevocabilă, fără să fi fost desființată, în baza vreunei legi, pentru a scoate in afara legii această entitate.  De asemenea, legea civilă nu se aplică retroactiv, deci activitatea legii modificatoare nr. 255/2004 nu se aplică și barourilor deja inființate iar, pe de altă parte, baroul din care face parte inculpatul poartă denumirea de U.N.B.R.,,

# vorbe date 4 June 2013 20:02 +4

nu mai dati cu pietre aiurea. problema este ca la nivel de tara farsorii traditionali au prostit prichindeii de la judecatorii sa faca nebuneli. judecatorii de la tribunale si curti de apel ne recunosc calitatea de avocat.din pacate puricii de la judecatorii, purii in materie cam bat cimpii in defavoarea noastra si merita pusi pe directie.solutia niste plingeri la csm .

# URMEAZA , NIMERINCU din Iasi date 4 June 2013 20:05 +1

Nimerincu , din Iasi , este disperat , fiindca URMEAZA  si el si-a creeat un Barou -FANTOMA \" in care s-a autoproclamat Presedinte  si face anunturi pentru primirea in profesie...... EXACT CA BOTOMEI .    :lol: ;-) :-|

# Ultimul Charlot date 4 June 2013 20:14 +1

Nimerincu si toti cei ce-l sustin si ii sunt alaturi. Mai sunt rataciti si in Botosani, Vaslui, Nemt... 

# D-L NIMERINCU, ESTE PRESEDINTE LEGAL ALES AL UNBR2004 date 4 June 2013 22:49 0

Cele doua mandate de 4 ani de Presedinte UNBR si Decan, ale lui Bota, au expirat (2004+4ani+4ani=2012) si a mai intervenit si condamnarea lui. Doar cine nu are cunostinte juridice, poate afirma ca Bota ar mai putea fi Presedinte sau Decan. D-lor juristi, nu va mai faceti de rusine afirmind contrariul.

# avocat Florea date 4 June 2013 23:01 +2

Corect.Fraierul ala de bota urla pe toate undele ca el respecta legea 51.Dar parca acolo se vorbeste de doua mandate.Ale lui bota sunt cumva de 5 ani?Eu cred ca ,indiferent de legalitatea sau nelegalitatea unbr bota,el nu mai este nici presedinte si nici decan.De ce nu il puneti odata la punct?de ce nu faceti o sesizare la parchet pentru uzurparea titlului si a insemnelor?Botomei este infractor dar bota nu?Acum aveti unm presedent cu Botomei.

# Presed. UNBR2004, este Nimerincu Viorel, www.unbr-legal.ro date 6 June 2013 09:50 0

Toate documentele emise de Presedintele legal, Nimerincu, sunt perfect in regula, are voie sa-si faca ce stampile doreste si sa detina orice insemn al UNBR. Singurul ilegal din toata uniunea noastra, este Bota si am explicat asta.

# unbr.info.CĂTUŞA date 6 June 2013 17:46 -2

Din al vostru unbr.info.CĂTUŞA au mai ramas urmatorii (toti anlfabeti!!): betivanu de Nimernicu (urmarit pen. pt inselaciune s.a.) cracita betiva Cosmei, nebuna bolnava Hasasiu Steluta (in prezent in crize la Socola) si Neagu Rodica, alta nebuna in crize la Balaceanca !!!

# PITBUL date 7 June 2013 22:03 0

nemernic poti sa fii ,mai av.bota,tu cu toata sleahta ta de micimani(2-3).Cum poti jigni in felul asta niste oameni?Chiar asa de draga ti-a fost presedintia incat acum,cand nu mai esti decat un nimeni,.sa apelazi la asemenea vulgaritati?Esti si vei ramane un derbedeu notoriu.

# \"CATUSA\" BOTA date 9 June 2013 14:36 0

Toata uniunea este cu Presedintele Nimerincu. Singurii care au mai ramas linga Bota, sunt Alina Apostol cu creierul spalat, INA secretara amanta, sotii TONE, el un ****** oligofren ea o balena toapa, si cam asta e echipa \"de elita\" a lui Bota. PS. Claudia, fosta lui \"decana\" de la Iasi, producatoarea si furnizoarea lui de urina, l-a parasit si ea.

# Ultimul Charlot date 4 June 2013 20:12 -1

Imi pare sincer rau de judecatrul Curpan. Asta e chiar nevinovat. Cred ca Botomei nu i-a adus la cunostiinta ca nu mai e la Bota. Altfel nu se explica. Dar..asta este. Am mai spus, din asta, castiga cel mai mult Bota. Traditionalii si unii procurori si judecatori se vor invata sa accepte ca sunt doua barouri, ca de fapt avocatii traditionali sunt tolerati. Apoi vor urma migrarile. 

# Ai dreptate, Charlot date 4 June 2013 20:17 +5

Ai dreptate, Charlot, chiar azi s-a pronuntat si Judecatoria Gura Humorului in favoarea avocatilor lui Bota !

# Nimernicu date 4 June 2013 20:15 +3

Asa e, Nimernicu si-a confectionat o stampila falsa de ,,cabinet de presedinte unbr,, (!!!!). S-a inhaitat cu botomiei si i-a ,,anulat,, decizia de excludere din avocatura !!!

# PITBUL date 4 June 2013 22:53 0

Puneti pariu ca urmeaza Bota?El nu erte avocat ( a intrat nelegal in asa zisa avocatura bota,dar a fost dat afara)si nu poate fi aparator in instante.Nu mai este nici presedinte si nici decan.Este un nimeni in drum.Am fost pe Acvademiei sa imi recuperez donatia dar acolo nu este n imeni.la cine draq sa ma adresez?Bota,nu imi dai un raspuns.dar repede ca tge iau procurorii sio gte duc langa Botomei ori la Socola/Balaceanca.

# obsedatule date 4 June 2013 23:09 0

Faptul ca esti obsedat, irecuperabil, de Bota, e de notorietate. Si tot de notorietate, e imprejurarea ca esti acelasi tembel, care posteaza si sub pseudonimul \"avocat traditional\" si nu numai. Sictir !

# PITBUL date 4 June 2013 23:19 +1

Mai prostovane,trebuias sa te semnezi doar,,obsedatul,.,pentru c a asta esti,adept al lui guru Bivolaru.Se pre ca tratamentul urmat te-aprostit de tot.Tu esti obsedat(pe toate segmentele vietii)si te bagi in seama facand pe ciracul/circarul lui bota.Separe ca amicul POLO ti-a spus cateva.Fii sigur,urmeaza si altele.Dupa cate ai facut prin provincie,ar trebui sa te ascunzi in Muntii orastiei,sa nu mai audam nimeni de tine.Jalnicule

# explicatie logica date 4 June 2013 21:02 0

TINAND CONT DE SITUATIA DIN LUMEA AVOCATURII DIN ROMANIA SI DE JURISPRUDENTA IN MATERIE UN ASPECT ESTE FOARTE CLAR: PERSOANELE CARE EXERCITA PROFESIA DE AVOCAT IN EXTERIORUL UNBR-FLOREA SAU UNBR-BOTA sunt infractori! jurisprudenta a clarificat acest lucru!

# UNBR Bota castiga iar ! date 4 June 2013 21:08 +3

UNBR Bota castiga pe linie !!!   http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/06/2-JUDECATORIA-GURA-HUMORULUI.pdf

# ce a castigat???? date 5 June 2013 21:02 +1

ati castigat un rahat, ca de profesat stati acasa ca miei.numai niste timpiti se pot lauda ca profeseaza cu...procura.

# avocat adevarat date 5 June 2013 21:14 +1

Au castigat doar o batalie.Razboiul o sa il piarda.Bota a cazut in derizoriu,este un nimeni si o nulitate avocatiala,asa ca ceilalti .convinsi de situatie, vor da examen sa intre la adevaratii avocati.Multi vor intra si ma bucur de aceasta situatie.Ceilalti,sa puna mana pe carte,sa ceara donatiile date si sa ii aplice lui bota corectia cuvenita.

# ,,avocat,, ,,adevarat.. date 5 June 2013 21:20 -1

Da-ne numele tau de ,,avocat adevarat,, sa vezi ce corectie iti dam !!!

# avocat adevarat date 6 June 2013 14:50 +1

care voi,mai nataraule,ca ai ramas singur.Pana si aia de pe Academiei te-a parasit.Dar o sa iti asigure companie procurorii.Si atunci sa vezi enterteinment :D :lol: :D

# avocat date 4 June 2013 22:16 +1

nu stiu de unde v-a venit ideea ca daca facea parte din baroul lui bota nu era trimis in judecata. niciunde in comunicatul parchetului nu se face distinctie intre denumirile unbr folosite de bota sau de avocatii infiintati in 1864 si prin decretul lege90/1990.as vrea sa vad rechizitorul.Legea51/1995 de care tot fac vorbire constitutionalii nu  le este aplicabila deoarece ong-ul infiintat de bota este infiintat  pe og 26. si apropos ong-ul lui bota este desfiintat si radiat la judecatoria tg-jiu. BOTA ESTE CONDAMNAT 6 LUNI CU SUSPENDARE PT EXERCITAREA FARA DREPT A PROFESIEI DE AVOCAT SI UNII DINTRE VOI PUNETI BOTU SI II DATI BANI CA SA INTRATI INTR-UN BAROU SI UNBR CARE NU EXISTA. eL SE IMBOGATESTE SI FRAIERICI PLATESC. VOI NU AVETI VOIE SA LUATI OFICII SI ALTELE. BAFTA LA INSELAT

# 992 date 4 June 2013 22:27 +3

Fraierica....barourile infiintate de Bota nu au nicio legatura cu acele ong-uri. Sunt desfiintate, adevarat. Si ce daca ?? ONG-urile sunt desfiintate, nu barourile. Baga la cap chestia asta. Ori esti cam prostan, ori dezinformezi cu buna stiinta. Condamnarea lui Bota nu are nicio legatura cu barourile infiintate de el. Care avocati infiintati de Legea nr. 90 / 1990 ????? Ce a infiintat acea lege ? Sau, ce a infiintat Legea nr. 51 / 1995 ?? Repet, ori esti cam prostan, ori dezinformezi cu buna stiinta. Mai invata, daca iti permite neuronul....

# avocat date 4 June 2013 22:54 -2

altceva decat jigniri mai stii? Citeste si o sa iti dai seama ca tu balmajesti. ong-urile aveau dreptul sa infiinteze barouri dar acestea nu puteau fi ifiintate prin proces verbal asa cun a facut bota, si nu le putea declara bota de utilitate publica de la el putere ci prin lege se declara de utilitate publica.barourle trebuiau infiintate prin hotarare judecatoreasca si inscrise la judecatorie confor og 26 daca nu s-au infiintat prin vointa legiuitorului. MAI CITITI SI INTERPRETATI LEGEA SI DATI EXAMEN  DE INTRARE IN AVOCATURA!!! A... SCUZE DAR CU FACULTATI FANTOMA TERMINATE NU AVETI CUM SA STITI DREPT. bOTA PARCA A TERMINAT LA HERCULANE. MARE FACULTATE DE DREPT.

# 992 date 4 June 2013 23:00 +3

Citeste pe website motivarile judecatorilor / procurorilor / politistilor. Si apoi vomita pe aici. Este timp irosit aiurea sa te invatam sa citesti ce si unde trebuie. Halal avocat mai esti, faci profesia de rusine. Dar, asa este cand iti cumperi calificarea. Se cheama shpaga contra inscriere in baroul traditional. Succesuri la citit / invatat.

# tipatescu date 5 June 2013 08:26 +1

Legea 51/1995 - art 60 alin (2) U.N.B.R. este persoană juridică de interes public, are patrimoniu şi buget proprii. Deci UNBR este de interes public si nu de utilitate publica. COnfundam interesul public cu utilitatea publica? Interpretarea o las la aprecierea dumneavoastra domnule avocat.

# pt avocat; ideea date 5 June 2013 21:17 +2

Avocatul bacauan Bejan a fost achitat recent de Curtea de apel Galati: ,,- Decizia pen. definitivă de achitare nr. 467 din 2 aprilie 2012 ,,Baroul din care face parte inculpatul Bejan Costică, respectiv U.N.B.R. \\\"Bota\\\" sau \\\"Pompiliu Bota\\\" a fost înființat printr-o hotărâre judecătorească dată înainte de modificarea Legii nr. 51/1995 prin Legea nr. 255/2004, fiind înscrisă în registrul asociaților și că acest barou face parte dintr-o Uniune ce poartă denumirea de U.N.B.R. Hotărârea judecătorească prin care a fost înființat baroul din care face parte inculpatul Bejan Costică, a rămas definitivă și irevocabilă, fără să fi fost desființată, în baza vreunei legi, pentru a scoate in afara legii această entitate. De asemenea, legea civilă nu se aplică retroactiv, deci activitatea legii modificatoare nr. 255/2004 nu se aplică și barourilor deja inființate iar, pe de altă parte, baroul din care face parte inculpatul poartă denumirea de U.N.B.R.,,

# asa e date 5 June 2013 21:23 +1

Bejan Costica face parte din Baroul Bacau infiintat de Bota ! Botomiei ,,si-a infiintat,, barou, uniune, nici el nu mai stie ce !!!

# POLO.NICU date 26 June 2013 14:47 0

Botomeinu a infiintat nici un nou barou. Pe baza baroului Bacau pe care l-a retras din UNBR-2004, a infiintat  UNBR-info si si-a continuat activitatea. UNBR 2004 nu are la ora actuala un barou activ in Bacau. Asa spun documentele.

# POLO.NICULE date 26 June 2013 15:46 0

botomeiu nu infiintat si nici nu avea voie sa infiinteze barouri. El a inregistrat la finante tot felul de bazaconii si a ajuns la bulau ! Finantele nu pot sa dea calitatea de avocat, cabinet, barou, uniune...

# L-A RETRAS ? date 26 June 2013 16:34 0

Auzi, a retras baroul lui Bota !!! Baroul Bacau infiintat de Bota exista de jure; Cat de curand vor fi alegeri la Bacau. Nu exista documente ? Dar decizia pen. definitivă de achitare nr. 467 din 2 aprilie 2012 ,,Baroul din care face parte inculpatul Bejan Costică, respectiv U.N.B.R. \\\\\\\"Bota\\\\\\\" sau \\\\\\\"Pompiliu Bota\\\\\\\" a fost înființat printr-o hotărâre judecătorească dată înainte de modificarea Legii nr. 51/1995 prin Legea nr. 255/2004, fiind înscrisă în registrul asociaților și că acest barou face parte dintr-o Uniune ce poartă denumirea de U.N.B.R. Hotărârea judecătorească prin care a fost înființat baroul din care face parte inculpatul Bejan Costică, a rămas definitivă și irevocabilă, fără să fi fost desființată, în baza vreunei legi, pentru a scoate in afara legii această entitate. De asemenea, legea civilă nu se aplică retroactiv, deci activitatea legii modificatoare nr. 255/2004 nu se aplică și barourilor deja inființate iar, pe de altă parte, baroul din care face parte inc.,,

# Bai ma lasi... date 27 June 2013 09:21 0

Nu-l subestimati pe Botomei. Nu se vor face nici un fel de alegeri la Bacau in viitorul apropiat.

# o sa-ti predea Botomei actele baroului la pulivara... date 27 June 2013 11:05 +1

:P :D :D :D

# ion marin date 4 June 2013 22:29 +1

Sa faci bani din oficii inseamna sa fii avocet.Bafta.

# 992 date 4 June 2013 22:42 +5

Sa faci bani din oficii inseamna sa fii un avocat milog la pomana coruptiei si nerespectarii legilor. Milog incompetent. Succesuri !

# avocat Florea date 4 June 2013 23:12 -3

Dar tu mai 992 din ce faci bani?Din donatiile celor pe care ii fraieresti?cred ca acum nu mai ai bani nici din donatii ca nu mai poti fraierii pe nimeni.Esti un jalnic absolvent de Herculane care se da mare avocat.O nulitate in drept.o nulitate ca persoana publica(precum te dai) o nulitatre ca om.Esti un jalnic personaj de parodie burlesca.Un cabotin .Ar trebui sa te retragi si sa te faci din nou ,,om de afaceri,, la Orastie/ceva tigari,.ceva alcool,ceva bisnita si multe intalniri cu politistii.Succesuri,milog notoriu al lumii justitiei.

# tembelule date 4 June 2013 23:16 +3

Esti acelasi cretin sub un alt pseudonim. Nimic nou sub soare.

# avocat Florea date 4 June 2013 23:25 -3

Nu sunt acelasi cretin, pentru ca nu sunt cretin,dar tu ai ramas acelasi dobitoc.Dar mai este si ceva nou sub soare:iti vine randul.Urmezi tu ,.mai avocat facut la crasma din Balesti.Te-a prostit si pe tine bota si ai ajuns sa cersesti pe la prieteni.Si in altfa ordine de idei treb uia sa semnezi doar,,tembelul,, pentru ca asta esti.

# avocat la Bota date 5 June 2013 18:32 +3

Mai aveti putin si explodatii ca paduchii de sete, de cata ura si de cata ranchiuna zace in sufletele voastre sarace. Sa-ti spun ceva, destgeptul satului! Daca ar fi existat intre noi o coalitie adevarata, v-ar fi fost si voua si ne-ar fi fost si noua MULT mai bine. Din pacate, nu s-a putut, pentru ca sunteti tot timpul asmutiti impotriva noastra, de catre sefii vostri comunisti, tristi si nelinistiti din cauza monopolului pe care l-au pierdut. Nici pana acum nu intelegeti ca structura avocatiala \'BOTA\', cum va place voua sa ziceti, nu a fost si nu poate, tehnico-juridic vorbind, sa fie scoasa in afara legii. Cititi pe www.bota.ro, citit pe www.unbr.eu. De ce mai aveti nevoie ca sa intelegeti? De o minte clara, de o inima curata, de putin omenie. Dar omenia, la voi, e doar o intamplare. Sa fii OM e lucru mare! Transmite-i tovarasului florea cu \'f\' mic, si cumetrilor lui de protocoale, ca NU are nicio sansa. Sa inceteze cu panarama pe care o face de atatia ani, ajutat si protejat de capii \'di tutti capi\'. Chiar nu vedeti unde suntem? Chiar nu vedeti cata lume ne critica CONTINUU pentru coruptie? Prietene, uneori ma doare ca sunt roman! :sad:

# avocat la Bota date 5 June 2013 18:33 0

Scuze pt. erorile de tastare...Din graba. Multumesc.

# av.Bota date 5 June 2013 23:08 0

Mai nataraule,alea nu-s erori de tastare.Esti analfabet ordinar/.mars la gradinita si invata sa vorbesti.Apoi incepe scoala primara pentru a cunoaste gramatica si scrisul.O sa te dam afara din avocatura .Esti atat de prost incat numai la Flocea mai ai loc.Anal fabet ordinar.Rade lumea de tine si ne faci si pe noi intgelectualii ,adevaratii avocati de ras.

# avocat la Bota date 6 June 2013 10:07 0

Ba da, milogule oparit, sunt erori de tastare. Altfel, tu cum ai scris \"intgelectualii\"? Desigur, te refereai la altcineva, cand vorbeai despre intelectuali. Nu e cazul tau...Citez un coleg de forum...mars la c.a.c.a.t.!

# mai av. bota date 6 June 2013 10:12 0

De fapt, cred ca delirezi. Despre ce vorbesti? Dupa non-sensul continutului reply-ului tau imbecil, am senzatia ca esti in delirium tremens. Cu cine te certi, caine? Nu ti-ar strica o \'vizita\' la \'Obregea\', cum spunea alt(a) oligofren (a) de pe aici, din Marea Gradina a Domnului.

# Bota nu a inselat pe nimeni date 5 June 2013 21:30 +1

Nu stiu cum ne-a inselat Bota, dar tot la 2 zile scoate cate o hotarare jud. unde ni se spune ca suntem (indiscutabil) avocati !!!

# POLO date 5 June 2013 22:37 +1

Si la ce iti folosesc aceste hotariri, daca in instanta iti invoca exceptia lipsei calitatii de avocat. A facut Bota demersuri pentru recunoasterea nostra ? Daca stii unul singur, te rog sa ne spui.

# pt polo (pitica analfabeta Cosmei) date 6 June 2013 06:31 0

polo (cracita pitica analfabeta Cosmei), pe tine nu te mai poate ajuta nimeni; poate o dezalcoolizare de 2 ani si o internare de 10 ani la Socola ! ,, hotariri,, ,,nostra,, !!!

# pentru BOTA, cel plin de urina date 6 June 2013 09:39 0

Nici pe tine nu temai poate ajuta nimeni, Bota. Singurul neavocat din toata uniunea noastra esti tu si scrie negru pe alb in Sentinta de la Deva, pipilica, vopsilica, Bota.

# pt. POLO (Cosmopitica porno) date 6 June 2013 07:05 0

De unde sa ai tu calitate de avocat ? analfabeta, cracita si betivana !

# manifest date 4 June 2013 22:54 +1

În instanţă domnul Botomei are şanse să scape, trebuie doar să gândească 1 minut. Bani din avocatură faci dacă eşti bun, oficii au doar rudele judecătorilor. Nu te poţi prezenta la un proces tare să laşi la aprecierea instanţei.

# Botomel vrea sa scape ? date 5 June 2013 14:37 +2

Botomel vrea sa scape ? Cu 5 rechizitorii va sta 12 ani dupa gratii ! 1. Judecătoria Constanţa - dos. nr. 16735/212/2011* - fals şi evaziune fiscală http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=212&d=MjEyMDAwMDAwMDAyMDk1NzE* 2. Judecătoria Bacău - dos. nr. 16700/180/2012 - Folosirea fără drept a denumirilor ,,UNBR”,  \"Barou\"... (Art. 60 (6) din Legea 51/1995, modificată) http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=180&d=MTgwMDAwMDAwMDAxMTkxNzc*  3.  Judecătoria Bacau - dos. nr. 12179/180/2011 - fals şi înşelăciune   http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=180&d=MTgwMDAwMDAwMDAwOTM0NDc* 4.  Judecătoria Suceava - dos. nr. 17458/180/2011 - ultraj la poliţistă http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=314&d=MTgwMDAwMDAwMDAwOTkxNTU* 5.  Curtea de Apel Bacău ( dosar parchet nr. 806/P/2012) pentru înşelăciune, fals şi folosirea fara drept a denumirilor ,,UNBR”,  \"Barou\"... 

# PITBUL date 5 June 2013 15:00 -1

Unde ai invaatat tu,mai fraiere,carte?De unde ajungi tu la 12 ani?Te crezi in Spania ori in California?Pune ma mana pe carte ca ,azi,maine,trebuie sa dai examen de intrare in avocatura.Stii bine ca suntem pe duca.Tu,de cand te-ai nascut,dar asta este o alta problema.

# Botomel vrea sa scape ? date 5 June 2013 15:07 +1

Ăi, pit-bou, pune tu mana pe carte; au dreptate astia ca nu stii sa scrii! ,,ai invaatat tu,mai fraiere,, ,,ca ,azi,maine,trebuie,, ,,pe duca.Tu,de ,,

# pit BOULE date 5 June 2013 15:13 +1

pit Boule, tu chiar speri ca dottorele botolomei iese in 3-4 ani ? Iluzii pierdute! du-te la Bota, cereti iertare, pupa-i mana - poate te primeste si asa prost si analfabet cum esti !

# PITBUL date 5 June 2013 17:28 -1

Ai,pitBOULE botist.nu mai spune nimanui ca este analfabet/Vezi in cartea de gramatica de clasa I cum se scrie,,cereti iertare,, Al dracului analfabet te-a facut ******.Mars la gradinita.Si apoi unde sa ma primeasca mai prostovane,Bota?El nu mai are desiu,nu mai are un iune,nu mai are barou.Si sa ma primeasca la cersit donatii cu el nu imi trebuie.Jalnicule.

# piturului agramat date 6 June 2013 06:46 0

Mai bine sa-ti zica agramat: ,,Ai,pitBOULE,, ,,analfabet/Vezi,, ,,******.Mars,, ,,gradinita.Si apoi ,, ,,mai prostovane,, ,,vane,Bota?El,, ,,desiu,nu mai are un iune,nu ma,, ,,cu el nu imi trebuie.Jalnicule,,

# pit BOULE date 6 June 2013 06:49 0

pit BOULE, de ce sa te primim noi daca nu stii sa scrii ? Du-te la botomiei escrocul analfabet si bataus de femei ! Vei fi avocat sef la unbr.info.CATUSA !

# PITBUL date 6 June 2013 08:00 -1

Nici la Botomei si nici la BOTAMEI nju o sa merg.o sa invat si voi intra la adevaratii avocati.Dar inainte voi merge la bota si o sa ii cer banii luati la asa zisa intrare .Si o sa ii dau cu c artea de gramatica in cap ,poate poate se prinde ceva de el.daca il vede cineva prin Moldova ,sa sune la 112 si sa posteze pe net.Suntem mai multi care asteapta o intalnire cu el.

# informare date 5 June 2013 01:24 +5

Plangerea impotriva lui B.V. – Botomei Vasile a fost facuta de catre decanul baroului paralel, Pompiliu Bota. In Baroul paralel s-a declansat o operatiune de curatire a avocaturii, spre deosebire de avocatura concurenta traditionala. Deci insemnele care au fost uzurpate apartin baroului paralel. Am simtit nevoia de a preciza aceste aspecte pentru o deplina informare a publicului. BV a fost exclus mai demult din Baroul paralel.

# UNBR - BAROUL SUCEAVA COMUNICA date 5 June 2013 01:36 +5

http://bota.ro/judecatoria-gura-humorului-exercitare-legala-a-profesiei-de-avocat/

# un avocat oarecare date 5 June 2013 07:57 -2

Dar turnatorul ala nu mai este decan de 1 an,Cele doua mandate i-au expirat,Asa ca acum este un zero absolut.Ce hotarare ne dati exemplu?Una de la Gura Humorului?Pai,nu-i de ras?

# 992 date 5 June 2013 08:12 +1

Fraiere care esti fraier, daca hotararile de judecatorie sunt prea mici ptr. nasul tau, citeste pe website cele date de tribunale, curti de apel si ICCJ. Ai zis bine, esti un oarecare, dar nu avocat....tu esti de rasul curcilor bete.

# un avocat oarecare date 5 June 2013 15:19 -5

Bai,Bota,fost avocat faacut la balestii Gorjului!Nu ai atata minte sa te prinzi ca am facut o chestie hazlie -humor-ras.Tu esti de rasul,nu al curcilor ca ele nu gandesc,ci al avocatilor de toate felurile.Esti toata minunea mai gestionar de donatii.

# prostu de pituru date 5 June 2013 15:31 0

piturule, numai pe bota il vezi ! Crezi ca noi suntem obligati sa-ti descifram ideile oligofrene si analfabete ? mai du-te si pe la scoala primara si scuteste-ne de perle: ,,faacut la balestii,, ,,esti de rasul,nu al curcilor,, ,,nu gandesc,ci,, !!!

# un avocat oarecare date 5 June 2013 17:53 -1

Dar cine va obliga mai bolovanilor sa descifrati ce scriu eu?.In loc sa va chinuiti cu ale mele,mai bine puneti mana pe carte si invatati drept.Veti avea nevoie de carte dupa desfiintarea voastra,pentru numai cativa veti intra in avocatura.iar tu mai,asta,care postezi imneptii nu are rost sa mai citesti.Tot prost vei ramane.

# 992 date 5 June 2013 18:01 +1

Vai de capul tau ala sec. Te faci de rusine mereu dar nu te doare deloc la cat de nesimtit esti. E bine, se lamuresc si justitiabilii cu ce pitecantropi e populata organizatia flocista. Succesuri !

# Ce drept stii tu daca esti analfabet ? date 5 June 2013 21:27 0

Ce drept stii tu daca esti analfabet ? ,,postezi imneptii,, vorba ta: ,,Tot prost vei ramane!!!,,

# 992 date 5 June 2013 16:47 +1

Mai papagalule, mai lasa-ne cu pseudo-glumele tale de 2 lei. Nu ai vrut sa faci nicio gluma nataraule, o intorci ca la Ploiesti. Ai realizat dupa cateva ore, ti-ai scremut neuronul sa o dai la intors. Ai citit materialele ? Cititul era tema comentariului, natarau infatuat din turma flocista ce esti. In inteligenta ta marginita, te-ai legat de bietele curci. Sa-ti amintim deci : nu curcile erau tema comentariului ci indemnul de a lectura material juridic. Oare cat vei continua sa ne intoxici cu prostia de care dai dovada cu atata generozitate ?

# un avocat oarecare date 5 June 2013 18:02 0

A fost o gluma mai prostovane si tu o dai cu altceva.U*n fel de calambur sau asa ceva.dar daca esti prost si chestiiloe mai subtile ti se par aberatii.mars la scoala primara si invata.

# 992 date 5 June 2013 18:25 0

Degeaba o dai cotita ca tot natarau esti. Si te roade extrem de tare faptul ca ai luat-o peste botul plin de spume, se vede de pe luna. Fierbere placuta in sucul prostiei proprii, penibilule !

# un avocat oarecare date 5 June 2013 19:40 0

De geaba te oftici mai acesta si in zadar te bucuri ca m-as face de minune.Eu am un avantaj:nimeni nu stie cine sunt.dar pe tine te stie toata lumea.Asa ca atunci cand vorbesti prostii,ineptii ,aiurea,toti stiu ca cel care posteaaza este Bota.

# analfabetului oarecare date 6 June 2013 06:36 -1

analfabetului oarecare: lumea vede ca doar analfabetii se iau de Bota: ,,De geaba,, ,,mai acesta ,, ,,cine sunt.dar,, ,,prostii,ineptii ,aiurea,toti,, ,,posteaaza,, !!!

# un avocat oarecare date 6 June 2013 07:51 +1

Daca astea sunt greseli gramaticale ,atunci tu in adevar esti un mare ,mare avocat.Numai in mintea ta de prostovan greselile de tastare sunt greseli de gramatica.Ca orice nimeni,te legi de forma si nu de continut.la nici o problema nu raspunzi.Ai acelasi vocabular de derbedeu care te face inconfundabil.Esti jalnic,mai personaj de parodie ieftina.

# unbr date 5 June 2013 11:36 +1

PENTRU NEINFORMATI DECAN AL BAROULUI BUCURESTI-BOTA NU ESTE BOTA ESTE DOMANA ALICE APOSTOL

# 992 date 5 June 2013 11:37 0

Alina Apostol.

# Rufus™ date 5 June 2013 16:50 +9

Ușurel băieți, nu vă ambalați prea tare! În curând veți putea discuta aceste aspecte la pușcaria unde veți ajunge cu toții. Și botaniști, și nemernicisti și lobotomeisti. Veți avea ocazia să vă uniți și să vă faceți în sfârșit o organizație serioasă. A pușcăriașilor iubitori de avocatură! Creierele voastre scurtcircuitate nu pot procesa situația în care vă aflați... Tot repetați obsesiv aceleași imbecilități cu legalitatea voastră desăvârșită în detrimentul tradiționalilor, ignorând total faptul că sunteți o masă de semianalfabeți care abia articulează două-trei vorbe și care sunt paraleli nu cu avocatura ci cu însuși dreptul. Pe lângă scursurile pur-sânge or mai fi printre voi și câțiva naivi mai săraci cu duhul care au pus botul la vrăjeala unor șarlatani și care, până la urmă, își merită soarta... Sper să se vindece cât mai curând avocatura de infecția voastră intelectuală! Până atunci vă urez TRADIȚIONALUL: marș la căcat!

# 992 date 5 June 2013 16:56 -10

Urarea aia, emanata de un intelectual rasat, asa cum sunt toti avocatii traditionali, ai grohait-o in fata oglinzii ?

# jegule date 5 June 2013 17:12 -11

Rufuse, dupa atata vreme ti-ai facut, din nou, aparitia, sifiliticule ?! Ne era \"dor\" de un psihopat infatuat, ca tine. Tu esti, de-a dreptul, grobian. In comparatie cu tine, cel care posteaza sub pseudonimele: \"avocat traditional\", \"PITBUL\", etc, e chiar un tip placut. Tu, pur si simplu, ne produci greata. Aa, sa nu uit; citeste recenta hotarare judecatoreasca(definitiva!), de la Baia Mare, prin care s-a statuat faptul ca un membru(UNBR-bota) are calitatea de avocat, in mod INDISCUTABIL ! Dupa aceea, baga-ti gheara-n gat, de ciuda!!!

# Rufus o\'Sugus date 5 June 2013 22:11 0

Presupunand ca stii sa citesti, te las sa te gandesti la ce scrie aici, in momentele tale de luciditate...in cazul in care ti se intampla. Nu te obosi sa comentezi, doar citeste. Ne-am saturat de boi. http://bota.ro/judecatoria-gura-humorului-exercitare-legala-a-profesiei-de-avocat/

# 992 date 6 June 2013 10:12 +2

Bah ineptule, nu te mai chinui atata sa iti dai singur puncte la comentariile tale infecte. Iti folosesc la ceva prostalaule ? Iti gadila atat de tare infatuarea de nesimtit ordinar ? Esti penibil si mare dobitoc. Pe deasupra, esti grav bolnav psihic. Un om de caracter si sanatos psihic nu ar avea copmportamentul tau. Pe langa dispret profund, incepi sa inspiri si mila. Vai de capul tau ! Esti tare limitat intelectual...

# alina date 7 June 2013 11:36 +2

Daca era ilegal UNBR-Bota s-ar fi aplicat aceeasi procedura si inca foarte repede,avand in vedere cati dusmani puternici are, dar faptul ca de atata timp nu s-a putut lua o astfel de masura inseamna ca nimeni nu a gasit temeiul legal, si ca nu incalca nici o lege penala sau civila ,de ordine publica a statului de drept. Nu trebuie sa fii absolvent de drept sau avocat sa-ti dai seama ca in aceste conditii singurii care ar ptea fi trasi la raspundere conform dreptului romanesc sunt cei care contesta legalitatea UNBR Bota si ii impiedica pe avocatii sai sa-si exercite liber profesia.

# manifest date 5 June 2013 18:01 0

Ce răspund a dat Ministrul Justiţiei autorităţilor italiene cu privire la UNBR Bota?

# 992 date 5 June 2013 18:26 0

De ce nu intrebi la MJ chestia asta ? Aici cine sa-ti raspunda ?

# 962 date 5 June 2013 18:28 0

Ce treaba are ministerul cu avocatura ?

# 992 date 8 June 2013 12:30 0

Ce treaba are MJ cu avocatura ? Pai cine plateste avocatii din oficiu in RO ?

# pt analfabetii cur iosi date 8 June 2013 13:43 0

Ministerul Justitiei nu detine niciun act de infiintare a barourilor ,,traditionale,, (exceptand Legea 3/48 care le-a desfiintat !): http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/05/L-544-01-MJ-CMS-INM-....pdf

# Rufus o\' Sugus pana la finalizare date 5 June 2013 22:05 +2

Ce-mi doresti tu mie, latraule libidinos, sa-ti fie doar tie, coprofagule! Ti-e greu sa recunosti ca sunteti clandestini, dar inca mai sarutati-l in sfincter pe intaiul vostru comunist, tataia florea, ca sa va tina protocoalele calde, pana cand se gaseste un \'illuminati\' care sa va f**a si-ntre degetele de la maini, pentru faptul ca nu sunteti LEGAL INFIINTATI. SI ca sa nu ratam capitolul traditionalisme, te invitam cu mic cu mare, sa ne-o s**i cat inca-i tare! Cauta-ma daca ai nelamuriri...

# PITBUL date 5 June 2013 23:03 0

Mai ala a lu Pigus,Rufus nu poate sa faca ce vrei c a nu mai are/ai obiectul muncii.Nu ti s-a spus ca se plang unele,altele,de neputinta ta?Crezi tu ca nu suntem informati de esecurile tale sexuale?Chestia aia cu Claudia este doar un aspect al acestei situatii.Asa ca lasa mai frustratule smecheriile si stai pe scaunul tau.Vezi ca nu mai ai mult si o sa ti se ofere un scaun la parchet.Nataraule.

# pitului BOU date 6 June 2013 07:03 0

PITULUI BOU, bota incearca sa te ivete sa scrii si tu te iei de el ! Vezi ce greu inveti scrisul: ,,Mai ala a lu Pigus,Rufus,, ,,c a nu ma,, ,,muncii.Nu,, ,,unele,altele,de,, ,,ta?Crezi ,, ,,sexuale?Chestia,, ,,situatii.Asa,, ,, lasa mai frustratule,, ,,tau.Vezi,, ,,parchet.Nataraule,, !

# DOREL date 6 June 2013 09:32 -2

Bota are ocazia sa faca lectii cu detinutii, la puscarie, unde sunt multi anafabeti si prin comparatie, el poate e putin mai mult decit ei.

# dorele, ai de grija !!! date 6 June 2013 17:34 0

Vasile Botomei se află după gratii de aproape o lună, iar Curtea de Apel Bacău a decis, ieri 5 iunie 2013, menținerea stării de arest preventiv. Ședința s-a desfășurat în Camera de Consiliu, fără public și fără presă. 

# PITBUL date 7 June 2013 21:57 0

Explica-mi ,mai asta,greselile de gramatica.Ori esti turc, ori esti natarau.Si sa nu imi vii cu virgule si alte chestii de genul asta ,ca nu tine.Si de cand esti tu avocatul de gramatica al lui Bota?Mars la ****** sa te invete demnitate!

# pitbul date 7 June 2013 22:18 0

Mare prostalau esti mai pompilica!Daca,,pitului bou,.,imi spune ca bota incearca sa ma invete sa scriu,asta in seamna ca toate postarile in care ma faci analfabet etc.sunt ale tale.Deci,ale fostului avocat Botg Pompiliu,inginerul ratat,puscariabilul,condamnatul definitiv,decanul fara b arou,presedintele fara uniune.Bravo,ma,destept te-o facut ******.

# Boule de pit date 8 June 2013 14:21 0

Boule de pit, perseverezi in erori elementare: ,,pitului bou,.,imi,, ,,scriu,asta in seamna,, ,,analfabet etc.sunt,, ,,tale.Deci,ale,, ,,avocat Botg ,, ,,fara b arou,presedintele fara ,,

# PITZIBULA date 6 June 2013 19:12 0

Mocofane, nici macar hazliu nu esti, si daca ma mai enervezi, trec muntii pe jos si vin la tine, iti rup o mana si-un picior si te bat cu ele la cur pana recunosti ca esti tembel.

# PITBUL date 7 June 2013 22:22 0

Care munti ii treci,mai mocofane?de la Bucuresti la noi nu ai nici un munte de trecut.Sau te-ai intors cu coada intre picioare in Orastia ta draga unde te asteapta firmele tale fantoma,dornice de evaziune fiscala?

# nu v-ar fi rusine!!!ce ati facut cu banii din cotizatii? date 6 June 2013 16:25 0

http://www.euroavocatura.ro/stiri/11470/2_la_suta_pentru_renovarea_cladirii_Baroului_Bucuresti

# gigel date 7 June 2013 10:16 0

La unbereul lui Bota nu mai este secretara ? Parca era una Claudia.... cine stie care-i treaba ? Am auzit ca a dat-o afara Bota. Dar de ce ?

# pt gigel date 7 June 2013 11:04 0

Nu a dat-o afara si nu o cheama Claudia. Si nu e unbereul lui bota, ci UNBR. Unicul.

# gigel date 7 June 2013 11:22 0

Cum o chema, Claudia sau nu, nu are importanta. Infiintat de Bota, e corect asa ? Dar foarte ciudat faptul ca nu mai e nimeni pe post de secretara. Face Bota si pe secretara acum, se cupa el de dosare si toate hartoagele ? Tipa aia era de multa vreme acolo, am banuit ca era unul dintre oamenii sai de incredere.

# ANONIE BERGHOF date 7 June 2013 17:17 0

in baza art 215 alin 1,2,3, Cod Penal condamna penal pe BOTA POMPILIU, la 9 ani inchisoare, revoca masura suspendarii executarii pedepsei,urman ca condamnatul penal BOTA POMPILIU SA EXECUTE PEDEAPSA maxima de 20 ani inchisoare, adauga la aceasta un SPOR DE PEDEAPSA DE 5 ANI, URMand ca BOTA POMPILIU sa execute efectiv 25 ani inchisoare. DEFINITIVA

# esti sifilitic ! date 7 June 2013 20:16 0

Tu, de unde ai mai aparut, dementule ?! Esti fie unul care a fost dat afara de Bota, fie vreun cretin traditional. Daca as fi in locul lui Bota, te-as cauta si nu m-as lasa pana cand vei fi condamnat pentru calomnie.

# BOTILIU POMPA date 7 June 2013 22:31 0

Vezi ca in loc de ,,esti,,trebuias scris,,sunt,,Aceleasi greseli ca la alte postari.Nu vrei sa te semnezi asa cum te-ar reprezenta nick-urile.Mai prostalaule,unde mai ai tu in codul penal infractiunea de calomnie?Cine te mai condamna astazi pentru calomnie?L Herculane nu te-au invatat desteptii aia drept penaL?La Chisinau doctoranzii nu trebuie sa stie drept penal al altor tari?(aici vorbim despre Romania).Jalnic avocat ai putut fi cei cativa ani in care justitia a dormit.Mars si pune mana pe carte!

# dobitocule date 8 June 2013 10:51 0

Tembelule de \"avocat traditional\", pune tu mana pe carte, paralel, cu stiinta dreptului, ce esti. Dispozitiile articolelor insultei si calomniei sunt din nou in vigoare ! Prostul daca nu-i fudul, nu e prost destul. Nu e pentru prima data cand te faci de rahat, tembelule !

# ONANIE a lu\' bergoi date 7 June 2013 22:23 0

Medicamentele e scumpe, si de-aia scriu si ma semnez anonie, ca nici numele de mama nu mi-l mai stiu...e prea scumpe medicamentele,.... :lol:

# anal fabetului ANONIE BERGHOF date 8 June 2013 14:26 0

In baza art 215 alin 1,2,3, Cod Penal condamna penal pe ANONIE BERGHOF la 9 ani inchisoare pt anal fabetism CRAS: ,,urman,, ,,ca condamnatul,, ,,URMand ca,, sa execute efectiv 85 ani inchisoare. ,,DEFINITIVA,,

# von Berghoff date 7 June 2013 22:41 0

Decat urinie,mai bine onanie.Decat cu gura deschisa,mai bine cu mana inchisa.Decat sa beau apa sarata,mai bine o mai fac o data.Decat sa rada toti de tine,mai bine stau eu si cu mine.Si daca tot n-ai parte de femei,vino la mine sa o iei.

# ,,fervex\'\' date 8 June 2013 12:37 0

Decat coprofag, mai binye esofag.

# dorel date 8 June 2013 12:47 0

Vad ca nu te-ai potolit mai nene pipilica!! iar stai si improsti cu rahat in toate partile pe luju!!!! frumos iti sta!!! n-am ce zice!! vezi daca  fusasi idiot si inselasi oamenii ca ei acu te executa si nu mai vor sa auda de tine!! potoleste-te si nu mai fi libidinos!! oricum te asteapta puscaria!! eu macar asa cum sunt, sunt baiat cinstit si destept, nu ca tine!!! mai bine ti-ai vedea de puscaria ta!!!! auzi1!! BAROUL BOTA!!!! :-x :D dau in scarba de ras!!! poate BAROUL JILAVA sau RAHOVA!!!! tine-o tot asa ca acolo ai un loc rezervat!!

# Lolo date 8 June 2013 13:02 0

Ai grija sa nu dai in scarba de plans !

# dorelului balbait date 8 June 2013 13:47 0

 do dore le, te cam balbai: ,,eu sunt, sunt,, ,,auzi1!!,, ? I-auzi una, i-auzi doua !!

# pt dorel date 8 June 2013 14:17 0

dorele, iar ai lipsit de la gramatica: ,,mai nene,, ,,inselasi oamenii,, ,,auzi1!!,, Te autoexecuti, obsedatule anal fabet !

# do do relului balbait date 8 June 2013 14:29 0

do do relului balbait: am vorbit cu Bota si a zis ca se potoleste dupa ce te va invata sa scrii corect ! Nu cred ca va reusi !!!

# POLO date 9 June 2013 14:12 0

VORBA UNUI COLEG \"urmeaza statia Bota, intrarea prin Rahova, iesirea, cind o fi\".

# dorel date 8 June 2013 16:31 0

Hai ca esti penibil pipilica! ia mai studiaza gramatica ! ;esti anal fabet cum singur te caracterizezi !  nu ai habar de limba romana . fugi mai bine si ia o gura de pipi !

# GRAMATICUS date 8 June 2013 19:07 0

Bai nea pipilica,dorel nu zice rau cu gramatica.Tu stai mai rau.Si cu gramatica si cu moralitatea.Asa ca,orice ai zice de mine,oricine ai crede ca sunt,tu esti asa cum te fac astia de pe net.Adica,om de nimic.

# pt dorel agramaticus (acelasi analfabet !) date 8 June 2013 19:19 -1

,,gramatica ! ;esti,, ,,romana . fugi mai,, ,,gramatica.Tu,, ,,moralitatea.Asa,, ,,ca,orice,, ,,mine,oricine,, ,,sunt,tu esti,, ,,net.Adica,om,,

# pentru cei TOTI (3) membrii unbr.info.CĂTUŞA date 8 June 2013 20:55 0

pentru cei TOTI (3) membrii unbr.info.CĂTUŞA : marti va puteti vedea idolul - escrocul botomiei - la ICCJ: http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detalii&id=100000000282845&pg=1&cauta=

# toti membri SRL. unbr BOTA, sunt 4 date 9 June 2013 15:02 0

Toata uniunea este cu Presedintele Nimerincu. Singurii care au mai ramas linga Bota, sunt Alina Apostol cu creierul spalat, INA secretara amanta, sotii TONE, el un ****** oligofren ea o balena toapa, si cam asta e echipa \\\"de elita\\\" a lui Bota. PS. Claudia, fosta lui \\\"decana\\\" de la Iasi, producatoarea si furnizoarea lui de urina, l-a parasit si ea. Raspunde|

# doctoru vasile date 9 June 2013 15:16 0

Ai mari probleme neuro-psihiatrice! Mergi la un doctor, sau vino la mine, doctoru vasile. :lol: Te repar in 10 minute! :lol: Nu te baga nimeni in seama, in afara de mine! :lol: Pot sa-ti ofer si tratament intensiv, la jumatate de pret! :lol:

# Ai, WC C-TIN date 9 June 2013 22:58 0

Ai, ****** c-tin, nu-ti mai fa iluzii cu nimernicu si botomiei ! La cati ai inselat si tu, nu ai scapare ! Mars la arest !

# dorel date 9 June 2013 16:21 0

:-* dar ce aflu....!!!! din ce in ce mai multi si-au dat seama ca au fost fraieriti si acu pana si cei mai fideli l-au parasit pe nenea pipilica!!!! :-* ! pai, daca si claudia l-a parasit, a ramas saracul fara materie prima!!! :sigh: 1 hai sa-l ajutam noi!!!! lasa nene ca la rahova ai mult pipi!!! te servesc baietii ca sunt baieti buni!!!

# dorel cel paralel date 10 June 2013 09:26 0

Dupa ce mizerii scrii, sub diverse pseudonime, se intelege clar ca ai obsesii paranoico-schizoide, caci numai de urina vorbesti. Numai cand ma gandesc cum miroase pe langa tine, ma cuprinde un frison nemaipomenit. Scabros! :-*

# pt WC C-TIN date 10 June 2013 07:18 0

Ăi, ****** C-TIN, sa nu te prind marti la ICCJ ca iti scot ultimul dinte din gura ! Voi toti membrii INFO.CĂTUŞA (tu, Hasasiu, Nimernicu si Neagu) nu ptuteti umple o celula cu botomiei cu tot !

# dorel date 10 June 2013 12:52 0

DAAAAAAA!!!! asa este, corect!!!! cei pe care i-ai numit mai sus nu pot umple o celula, in schimb tu nene pipilica incapi fara probleme intr-o celula!!!! DRUM BUN!!!!! :P  ,, acum calea ti-e deschsa.....Rahova gandesti ca poti......!!!!!!!!,,  :P :P :lol: :D Drum bun!!!! rahova te asteapta pipilica!!!

# UNBR-Dr.Botomei Vasile saluta oamenii destepti!www.unbr.info date 23 December 2013 10:52 0

Domnul Curpan Vasile apreciaza ca in aceiasi hotarare judecatoreasca care a stat la baza infiintarii barourilor din UNBR- Bota,isi are originea si UNBR-Botomei. Si daca dnul Curpan apreciaza ca  UNBR-Botomei are la origine o hotarare judecatoreasca  definitiva,eu zic ca nu greseste in aceasta apreciere, insa cel mai  important lucru este ca avocatul Botomei Vasile a legitimat UNBR-ul pe care l-a infiintat prin rezultatul cercetarii din teza de doctorat. Daca in privinta recunoasterii de catre autoritatile din puterea judecatoreasca a UNBR-Bota sunt pareri impartite cu pro sau contra, in materia recunoasterii UNBR-Botomei,autoritatile din puterea judecatoreasca sunt depasite din punct de vedere al competentei in materie deoarece ceea ce se cerceteaza in stiinta de doctorat este supus doar examinatorilor de doctorat si nu altor profesionisti chiar de sunt procurori, judecatori sau organizatii profesionale de tip CSM ori UNBR traditional.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.03.2023 – Legalizati cu incredere la Mariana Ghena! (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva