28 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOICOT GENERAL, GREVA FISCALA SI PLANGERI PENALE – Apelul avocatului Gheorghe Piperea la protestul anti-vaccinare obligatorie: „Boicotati mallurile, supermarketurile! Nu mai platiti contributii de asigurari de sanatate daca nu vi se permite sa mergeti in spital sa va tratati sau sa va vedeti rudele!... Faceti plangeri penale celor care va dau afara de la serviciu! E abuz in serviciu cata vreme nu exista lege de vaccinare obligatorie... Nimeni nu va poate separa de societate” (Video)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

25 iulie 2021 19:05
Vizualizari: 12298

Este momentul ca romanii sa se uneasca si sa lupte din toate puterile impotriva celor care le impun restrictii sub pretextul ca nu s-au lasat injectati cu serurile experimentale, promovate drept asa-zise vaccinuri impotriva COVID-19. Apelul a fost lansat sambata, 24 iulie 2021, de catre avocatul Gheorghe Piperea (foto 1), la protestul impotriva vaccinarii obligatorii tinut in Piata Universitatii din Bucuresti, la care au participat peste 2.000 de oameni.Iar lupta se poate duce pe doua fronturi: economic (prin boicotarea tuturor supermarketurilor, mallurilor, benzinariilor si a altor afaceri care conditioneaza accesul clientilor de inteparea cu vaccinurile experimentale) si judiciar (prin redactarea de plangeri penale impotriva tuturor angajatorilor care isi constrang angajatii sa se vaccineze), a explicat avocatul.

Tinta boicoturilor trebuie sa fie nu doar afacerile private din HoReCa, ci si sistemul asigurarilor sociale de sanatate, la care romanii nu ar mai trebui sa contribuie, cata vreme accesul in spitale – pentru propriul tratament sau pentru vizitarea apropiatilor – le este interzis persoanelor nevaccinate, a mentionat maestrul Piperea.

De partea cealalta, tinta plangerilor penale pot deveni si politicienii care instiga public la ura si discriminare impotriva romanilor nevaccinati, a adaugat profesorul universitar la mitingul organizat de catre matematicianul Pompiliu Diplan, liderul miscarii „Starea de libertate” (foto 2 alaturi de parintele Emanuel Ganciu, parohul Bisericii „Sfintii Imparati Constantin si Elena” din Jilava).


Asa cum veti vedea in galeria foto de mai jos, protestatarii au purtat pancarte si tricouri cu mesaje precum:


- „30% (n.r. vaccinati) = derbedei neomarxisti; tradatori, inculti si prosti; pui de securisti”;

- „70% (n.r. nevaccinati) = oameni; tarani, muncitori; creatori, profesionisti; bun-simt si cultura”;

- „vaccinarea copiilor – crima”;

- „vacci-nazisti, veti sfarsi ca Hitler”;

- „jos masca”;

- eroare este sa crezi ca sub o guvernare dictatoriala pot fi liber in interior”;

- „dictatura, sclavie, hotie, teroare, alienare, moarte”;

- „impreuna pentru libertate” (n.r. tricou cu senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca si fostul presedinte american Donald Trump);

- „nevaccinat” (mesaj pe o stea cu sase colturi galbena, amintind de Steaua lui David pe care evreii erau obligati de catre nazisti s-o poarte; cei doi „c” din cuvantul „nevaccinat” sunt desenati ca doua fulgere, in stilul literelor „S” din acronimul „SS” – trupele paramilitare din Germania nazista);

- „democracy is a lie; we don't need Internet Gestapo”;

- „vax macht frei?” (aluzie la inscriptia „Arbeit macht frei” de la intrarea in lagarul Auschwitz).

 

Diana Paul (19 ani), viitoare studenta a Facultatii de Istorie de la Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca

Gheorghe Piperea si Pompiliu Diplan

generalul de aviatie Radu Theodoru, veteran de razboi; ii tine microfonul medicul stomatolog Mihai TirnoveanuPrezentam intregul discurs al avocatului Gheorghe Piperea (vezi video):


Am urmarit (ceea ce fac destul de rar) o predica a unui parinte. Se numeste parintele Calistrat – banuiesc ca multi dintre dumneavoastra il stiti. Si ceea ce m-a impresionat in primul rand la aceasta predica a fost limba romana absolut incantatoare in care vorbeste acest om. O limba romana pe care o pierdem in favoarea englezismelor, in favoarea acronimelor... Dar nu e vorba doar de forma in care era acel discurs, ci e vorba in principal despre ceea ce continea acel discurs. Omul a spus asa: daca 15 milioane de adulti din aceasta tara vor spune 'nu', cine sunt cei 500 de politicieni care ne conduc si care conduc aceasta tara in calitate de vatafi ai neofeudalilor economiei, cine sunt ei ca sa spuna 'da'? Sunt nimeni.

Daca cei 15 milioane de romani sunt constienti ca ceea ce ni se intampla este o treptata limitare a drepturilor si a libertatilor, este o treptata alunecare catre totalitarism sanitar. Daca toate cele 15 milioane de persoane ajung sa-si dea seama ca au fost induse in eroare timp de un an si jumatate cu aceasta pandemie, cine sunt politicienii actuali sa spuna 'nu'?

Din ce in ce mai mult, observ ca acesti 500 de politicieni de care va vorbeam accepta sau chiar vorbesc pe sleau despre pasaportul de sanatate, care va fi documentul – electronic sau fizic – pe baza caruia noi vom putea sa participam la viata societatii. Or, asta inseamna ca toti cei aproape 10 milioane de adulti din tara asta care inca nu s-au vaccinat... Pentru ca asta este procentul; nu va luati dupa statisticile false ale autoritatilor, care spun ca sunt 40%! Nu sunt nici macar 25% cei care s-au vaccinat. Deci daca cei 10 milioane de romani, de adulti care inca nu s-au vaccinat (si asta nu pentru ca nu au neaparat incredere in ideea de vaccin, ci nu au incredere in acest vaccin, in politica negativa la acest vaccin) vor spune 'nu' – chiar preventiv mallurilor, vor spune 'nu' benzinariilor detinute de multinationale, vor spune 'nu' lanturilor de hypermarketuri care sunt detinute de multinationale, vor spune 'nu' sistemului de asigurari de sanatate pe care noi il finantam, din munca noastra, cu contributii de asigurari sociale de sanatate, daca 10 milioane de romani vor intra in greva, vor sanctiona in felul acesta patronii care le cer, care ii santajeaza sa se vaccineze, sub sanctiunea de a-i da afara de la locul de munca, cine sunt cei 500 de politicieni romani atat de putin fricosi, atat de seriosi incat sa stea in continunare in picioare si sa mearga pe aceasta idee completamente dictatoriala?

Bineinteles ca se va spune asa: dar si alte tari au luat-o pe aceasta panta a totalitarismului. Este adevarat: in Franta lui Macron, Parlamentul francez (care este in momentul de fata plin de lasi) este in curs de a vota o lege care va introduce acest pasaport sanitar ca o conditie pentru a intra in malluri, in avioane, in metrouri, in trenuri, ca o motivatie pentru un patron dement sau prea supus puterii ca sa ii dea afara de la serviciu pe francezi. Si, din nefericire, in Romania de regula se importa legislatie franceza. Intotdeauna, de peste 160 de ani, am importat legislatie franceza, pentru ca a fost buna, pentru ca [Franta] a fost tara drepturilor omului. Dar daca importam si acest gen de reglementare, ne ducem pe panta fatala a totalitarismului.

Cum luptam: boicotati mallurile! Nu din septembrie; boicotati mallurile de azi – preventiv! Boicotati supermarketurile! Nu din septembrie; de maine. Nu mai platiti contributii de asigurari sociale de sanatate daca nu vi se permite sa mergeti in spital sa va tratati sau sa va vedeti pacientii care apartin de familia voastra! Nu mai platiti! Oricum, nu veti mai putea plati daca cumva patronul o sa va dea afara de la serviciu, pentru ca n-o sa mai aveti cu ce sa va platiti nu numai facturile la utilitati, ratele la banci, ci si aceste taxe si contributii. Nu le mai platiti – suspendati plata! Aveti dreptul la acest protest. Scrie in Conventia Europeana a Drepturilor Omului, scrie in Declaratia Universala a Drepturilor Omului din 1948 ca aveti dreptul sa va opuneti in acest fel unei autoritati care depaseste limitele drepturilor omului, care dispretuieste drepturile omului. Aveti acest drept.

Ce sa mai faceti: exista politicieni care au impresia ca pot sa isi permita orice in tara asta, pentru ca taceti. Exista politicieni care deja au transformat cuvantul 'nevaccinat' din adjectiv in substantiv. (Cautati in DEX si o sa vedeti ca nu-l gasiti nicaieri. In momentul in care acest cuvant a devenit substantiv, acest cuvant este deja o marca pe care o aveti pe frunte. Acest cuvant va va face sa va simtiti separati de societate, sa va simtiti abandonati. Si daca este asa, mai intai faceti plangeri penale impotriva acestor indivizi, pentru ca va incita la ura! Si asta este infractiune. Faceti plangeri penale impotriva celor care va dau afara de la serviciu, pentru ca asta este fapt penal! Cata vreme in Romania nu exista o lege care sa transforme vaccinarea in ceva obligatoriu, este abuz in serviciu sa fiti dati afara de la serviciu. Fie ca sunteti functionari sau nefunctionari (n-are importanta), este infractiune.

Este momentul sa spuneti 'nu', este momentul sa spuneti ca sunteti majoritate in aceasta tara, este momentul sa spuneti ca v-ati saturat de aceasta inducere in eroare, de aceasta farsa. Este momentul sa atrageti atentia ca sunteti romani traitori in acest spatiu si aici este locul vostru. Nimeni nu va poate separa de aceasta societate fara sa savarseasca o crima impotriva umanitatii”.

 


Comentarii

# Lita date 25 iulie 2021 20:22 +83

Asa da discurs. Vocea avocatului si vocea poporului. Bravo Luju!

# Pintea date 25 iulie 2021 20:28 +66

In conditiile in care persoanele vaccinate transmit virusul - chiar OMS ne spune, de ce trebuie sa existe aceasta discriminare si coercitie pentru vaccinare? In vacante au plecat toți vaccinatii si care a fost efectul? Au inmultit numarul de imbolnaviri in toate tarile! Poate ca ar trebui ca societatea sa se fereasca de vaccinati, pentru ca ei nu mai poarta masca, nu pastreaza distanta sociala, nu mai respecta nici o regula! Eficienta PFIZER la varianta Delta este de 32% conform unui studiu realizat in Israel, tara supra-vaccinată care se confrunta cu o crestere alarmanta a numarului de cazuri. Nimeni nu vrea sa recunoasca faptul ca marcile impuse de vaccinuri sunt eșecuri. Exista si alte vaccinuri cu eficacitate mai mare, de ex. cele rusești, dar RO nu le cumpără.

# ioan date 25 iulie 2021 21:34 +59

PASAPORT DE COBAI. Vaccinul prostilor. Cobai Big Farma.

# imun/teanu date 26 iulie 2021 07:54 +47

Un "ins", Bill Gates, declaratie in ian. 2020: "daca se reuseste scaderea populatiei mondiale cu 10% inseamna ca vaccinurile si-au facut treaba". Declaratie pentru care un nou "Nuremberg". In schomb, un "el" stapanul universal al "medicamentelor", ca si al OMS. Asa ca, ca "toata lumea" (eVropa vezi bine) si Citu et comp. (cu "Hoha" in frunte) stimuleaza vanzarea "produselor" lui Bill de "inoculare moderna", platite-n avans, ca si fabricarea in continuare planului final. Cat e comisionul si intre cine se=mparte! Ca este e clar.

# imun/teanu date 26 iulie 2021 08:04 +57

Astazi, se intrunesc conditiile ca doctorului Mengele sa i se desemneze, postmortem (ca sigur acuma e mort) premiul Nobel pentru pace. Normal, cand neo-nazismul e-n floare si nimeni nu-ndrazneste sa-i spuna pe nume, "alintat" cu zisul neo-marxism.

# Baran Gheorghe date 26 iulie 2021 09:44 +59

Art. 3 din drepturile fundamentale : Orice persoana are dreptul la integritate fizica si psihica; In domeniile medicinei si biologiei trebuie respectate in special( atentie ,in special) consimtamantul liber si in cunostinta de cauza al persoanei interesate in conformitate cu procedurile prevazute de lege; interzicerea utlizarii corpului uman si a partilor sale , ca atare , ca sursa de profit. CRED CA NU MAI ESTE NEVOIE DE NICUN COMENTARIU SUPLIMENTAR .

# escu date 26 iulie 2021 10:08 +44

Noua putere neomarxistă din România și din lume a înlocuit internarea la psihiatrie cu vaccinarea, pentru a domina masele largi populare, pentru supunerea civică, pentru manipulare și instaurarea dictaturii guvernului mondial, al globalizării.

# Ciobotaru date 26 iulie 2021 10:22 +27

Prea multe discutii. De ce cei care s-au vaccinat fac asa iar cei care nu fac altfel. Lucrurile sunt clare: o gasca de dementi, psihopati si criminalu au hotarat ca zeci de milioane de oameni daca nu mai mult trebuie sa dispara. Este teoria spatiului arian resapata la scara globala. Trebuie luptat la baioneta asa cum fac si astia cu noi cand pun politia si cainii pe noi (recent a fost un interviu cu un individ din politie sau politia militara sau trupe paramilitare cu un caine antrenat sa depisteze oameni bolnavi de covid z absolut scarbos si nazist) . Avem deja GESTAPO.

# ursuleanu date 26 iulie 2021 11:09 -58

Oricare jurist cu mai multa ,temeinica pregatire juridica este obligat sa actioneze demn, tacit impotriva tuturor incalcarilor flagrante ale drepturilor funfamentale ale omului. Instigarea oamenilor fara prea multa educatie, la iesiri in strada nu vor face niciodata, niciunde ca cei vinovati sa fie pedepsiti, judecati, condamnati pentru faptele lor ce se inscriu la crime impotriva umanitatii. Boicotul nu opreste imbogatirea angajatilor Pfizer, asa cum este si creatorul vaccinului anticancer , devenit vaccin anticovid, Citat: Compania germană BioNTech era axată pe lupta împotriva cancerului, însă Sahin şi soţia sa, Oezlem Tuereci – directorul medical al BioNTech, s-au concentrat pe COVID-19, după ce au înțeles că metoda dezvoltată de ei în tratarea cancerului, folosirea tehnologiei mesager ARN, poate fi folosită și la un vaccin împotriva noului coronavirus”.

# panduru date 26 iulie 2021 11:32 -58

Imi pierd timpul, stiu ca vreti doar sa-l ajutati pe Pipăerea sa scoata turma in strada si atat. Cum sa instigi grupari de oameni simpli fara prea multa educatie , cand Romania este sub cea mai periculoasa ocupare de sorginte nazist/iohannista. ”guvernul meu protejat, asumat de doveditul nazist Klaus Iohannis ii considera pe ”nevaccinati” a fi evreii anilor 1940, numai ca steau lui David este inlocuita de o bucata de hartie, obtinuta prin teroare nazisdt/PNL/USR-ista care sa ateste ca omul nu mai e nevaccinat. Se constata ca in acest moment balanta socio juridica , economica este detinuta fraudulos doar de doua grupari antiroma nesti, una cea a calailor tarii,PNL/USR/Iohannis , cealalta a celor care instiga la violente exclusiv stradale, violente care dau celorscosi in strada iluzia ca ” se vor rezolva toate necazurile lor”.

# Neanae date 26 iulie 2021 14:22 +48

Excelent domnule Piperea! Adaug un Detaliu Determinant! ÎNAINTE DE A ABROGA LA NIVEL MONDIAL CONVENȚIILE DE LA OVIEDO E NURENBERG, NIMENI NU POATE ELABORA O LEGE PT OBLIGAREA PERSOANELOR LA VACCINARE. Aici nici nu este vorba de vaccinare contra Covid, ci de un experiment cu ceva care poate ucide or schilodi pe viața ființe umane După ce dispar aste convenții mai vorbim de legi! Tovarășii Panduru și Ursuleanu, treaba voastră dacă ați făcut injectarea. E ok. Ei bine, foarte mulți nu vor. E treaba lor. Voi înțepații stați la 10 M de noi SĂNĂTOȘII fiindcă sunteți purtători de viruși și ne puteți infecta! Cum niște cloni ai lui HITLER vor sa oblige înțeparea NOI NE RĂZVRĂTIM ȘI IEȘIM IN STRADA -MAI PACIFICI DECÂT HASHTAGISTII ANARHICI. Dășteptilor, ați uitat ca HITLER instituise pașaportul de ARIAN? Numai ARIANII puteau frecventa locale publice? Memorie scurta, EH? Gestapovistilor! Se numea DER AHNENPAß … Înca avem Libertatea de a protesta si de a decide individual. TOTALITARISTILOR!

# Popescu Maria date 26 iulie 2021 15:21 -10

Vorbiti prostii maestre ! Neplata obligatiilor fiscale si de sanatate atrage penalitati si masuri de executare silita. Cu astea cum procedam ptr. Ca fiscului n-o sa-i pese de greva noastra fiscala ...

# Diana date 26 iulie 2021 15:58 +47

Toata stima pentru domnul Piperea ! Excelent , bravo ! Nu ne vom lasa "gazati" cu aceste seruri indiferent ce anunta securistii. In fiecare sambata trebuie sa iesim , pana dam cu astia de pamant.

# Omul de pe stradă date 26 iulie 2021 17:28 +33

Căutând ceva Am avut o mare surpriză... am dat peste un număr (iulie/2013, atenție la anul apariției) din revista „Lumea“. La pag. 46 este un articol pe care la vremea respectivă nu l-am prea băgat în seamă. Articolul se numește „Cum influențează Google și Bilderberg deciziile mondiale“. Recicitindu-l am fost mai mult decât surprins! Printre subiectele ce se puneau în discuție la conferințele Bilderberg se afla și „Amenințarea cu o pandemie globală (cam pleonastică formularea), cauzată de rezistența în creștere la antibiotice“. Și nu numai; se mai vorbește și despre mai mult control al statului asupra internetului, înființarea unui Minister al Adevărului pentru internet și multele altele, la fel de sinistre. Recomand re(citirea) acestui articol; acum oferă o altă perspectivă decât în 2013!

# nae din dealul feleacului date 26 iulie 2021 17:54 +22

Alooo!Vine valul..patru,au fost incarcate sprayurile si s-a dat ordinul de imprastiere prin lume,ca de s-au vaccinat pt.a se imbolnavi citi trebuie ajutati acum si de sprayurile de imprastiere.Apoi vine valul cinci,aceeasi procedura,vine sase si asa mai departe.Asa zisele vaccinuri accelereaza boli si daca se mai ajuta cu sprayuri succesele sunt garantate.

# macar nu mai cumparati Windows (see why) date 26 iulie 2021 20:49 +32

Fratii mei albi iata ce doreste "elita" mondiala (George Soros si Bill Gates , included) https://beautifulpeoplemagazine.com/2020/05/10/goal-500-million-world-population-2030/ Deci , vor lansa probabil si alti virusi si ghiciti ce , vor face bani pe spatele celor care vor muri prin diverse "vaccinuri" . Boicotati google ==> duckduckgo !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.11.2021 – Bobi le multumeste lui Cosmin si Narcis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva