6 decembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Calitatea de invinuit a lui Klaus Iohannis

Scris de: Sorin ROSCA-STANESCU

15 noiembrie 2019 12:54
Vizualizari: 3136

Presedintele Klaus Iohannis sustine de ani de zile ca orice persoana care detine o demnitate publica are obligatia de a face un pas inapoi atunci cand are statutul de invinuit penal. Pana cand situatia acesteia se clarifica. Mai mult decat atat, Iohannis a initiat si un referendum pe aceasta tema. Iata insa ca in ceea ce-l privese teoria nu se mai aplica.


Postez un document oficial semnat de doi procurori din care reiese 1). ca domnul Klaus Werner Iohannis a avut calitatea de invinuit intr-un dosar penal si 2). ca si dupa scoaterea sa de sub urmarirea penala pentru o alta prezumtiva infractiune prin dsjungerea cauzei si declinarea competentei, acelasi Klaus Iohannis, in timp ce era primar al Municipiului Sibiu, deci detinea o importanta demnitate publica, a continuat sa figureze ca invinuit. Si nu se stie daca acest dosar creat prin disjungere, nu mai este cumva si astazi in vigoare.

In mod normal, cei doi procurori care au semnat documentul pe care il postez, Doru Florin Tulus si Claudia Mihaela Rosu ar trebui sa fie in masura sa faca acele clarificari indispensabile pentru lamurirea cauzei. Iar clarificarile sunt urgente. Intrucat Klaus Iohannis se bate pentru cea mai inalta demnitate publica. De asemenea, situatia ar putea fi lamurita si de celelalte persoane care au facut si probabil inca mai fac obiectul urmarii penale in aceasi cauza.


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va fi Klaus Iohannis un presedinte dictator in al doilea mandat?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.12.2019 – Inculpatul Berbeceanu, capatuit cu o sinecura

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva