24 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CAMI A DECLANSAT VANATOAREA DE MASONI – Judecatoarea Camelia Bogdan vrea registru public de evidenta a magistratilor masoni. Bogdan catre sefa CSM Mariana Ghena: „Va rog sa confirmati inca o data expressis verbis ca CSM nu a solicitat in prealabil concursul domnului Grand Master al MLNR si nu au fost solicitate Constitutia Masonica si juramantul masonic... Va rog sa precizati daca CSM considera ca este necesar sau nu sa solicite de la MLNR lista magistratilor masoni” (Cererea)

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 May 2017 12:32
Vizualizari: 28910

Tineti-va bine! Exclusa din magistratura de CSM, cu inca o actiune disciplinara declansata impotriva sa, vestita judecatoare Camelia Bogdan (foto) are o preocupare iesita din comun. Bogdan vrea nici mai mult, nici mai putin decat sa ii demaste pe colegii sai, procurori sau judecatori, care fac parte din masonerie. In acest sens, de cateva luni, Bogdan a declansat demersurile pentru scoaterea la suprafata a masonilor din parchete si instante.

Ne-a atras atentia un punct aflat pe ordinea de zi solutionata, din 2 mai 2017, a Comisiei nr.1 – „Legislatie si cooperare interinstitutionala” din CSM. Mai exact, o solicitare pe care judecatoarea Camelia Bogdan a facut-o catre CSM si prin care cerea sa se constituie un registru public de evidenta a judecatorilor si procurorilor masoni. Solicitarea Cameliei Bogdan a ajuns la Directia legislatie, documentare si contencios din CSM, care a emis un punct de vedere, analizat ulterior in Comisia nr. 1.


Iata minuta Comisiei nr. 1 a CSM:

Punct de vedere al DLDC privind solicitarea doamnei judecator Camelia Bogdan referitoare la constituirea unui registru public de evidenta a judecatorilor /procurorilor masoni.

Comisia si-a insusit punctul de vedere al DLDC, urmand a fi comunicat raspuns in acest sens, precum si cu privire la faptul ca verificarea realitatii declaratiilor de interese este de competenta organelor de cercetare penala”.


Camelia Bogdan i-a scris Marianei Ghena

„Pasiunea” Cameliei Bogdan pentru descoperirea masonilor din magistratura nu este insa de ieri, de azi. Ea dateaza de cel putin un an, timp in care Camelia Bogdan a formulat mai multe cereri si sesizari catre CSM, dar si catre alte institutii. Lumeajustitiei.ro a intrat in posesia unei asemenea solicitari, pe care Camelia Bogdan i-a adresat-o presedintei CSM Mariana Ghena si Grand Masterului al Marii Loji Nationale din Romania.

In aceasta solicitare, Camelia Bogdan cere ca CSM, prin Mariana Ghena, sa precizeze daca, din punctul de vedere al Consiliului, este necesar sau nu sa se solicite de la Marea Loja Nationala din Romania lista cu toti magistratii masoni. Totodata, Bogdan ii solicita Marianei Ghena sa confirme „inca o data expressis verbis” ca CSM nu a solicitat Constitutia Masonica si juramantul masonic. Judecatoarea tine sa precizeze ca este de interes public savarsirea infractiunii de fals in declaratii de catre magistratii care ascund apartenenta la masonerie, asa cum este de interes public protejarea infractorilor de catre CSM.

Iata un fragment din solicitarea judecatoarei Camelia Bogdan, aceasta fiind atasata integral la finalul articolului:

Stimata Doamna Presedinte al CSM,

Stimate Domnule GRAND MASTER AL MLNR,

Va rog sa confirmati inca o data expressis verbis ca CSM, neavand atributii de legiferare in materia incompatibilitatilor, nu a solicitat in prealabil concursul DOMNULUI GRAND MASTER al MLNR, la randul Domniei sale functionar public in sensul art 175 alin 2 Cpen, subiect activ al infractiunii de omisiune a sesizarii, prev de art 267 C pen, si nu au fost solicitate Constitutia MASONICA si juramantul masonic pentru a intelege potentialul conflict de interese in care s-ar putea afla colegii magistrati dar si potentialele incompatibilitati la care se expun in absenta declararii apartenentei la Francmasonerie, impietand dezideratul unei justitii transparente.

Va rog asadar sa precizati daca CSM, prin reprezentantul legal, dna judecator MARIANA GHENA, considera ca este necesar sau nu sa solicite de la MLNR lista magistratilor masoni, mai ales ca eu am invocat in intampinarea mea din dosarul nr 14/i/j/2016 chestiunea apartenetei la MASONERIE a domnului Inspector-sef si domnii colegi judecatori au refuzat sa se pronunte si sa clarifice acest argument.

Va rog sa imi permiteti sa atasez si raspunsul dvs preliminar, si raspunsul pe care astept sa imi fie comunicat si de catre domnul GRAND MASTER AL MLNR, in temeiul disp LEGII NR 544/2001, SI LA DOSARELE MELE PENALE, IN CARE AM CALITATEA DE PERSOANA VATAMATA.

Va rog sa imi permiteti sa justific caracterul de interes public al informatiei...

I. Situatia de fapta analizata: este de interes public savarsirea infractiunii de fals in declaratii de catre judecatorii romani/protejarea infractorilor de catre o CSM, GARANTUL INDEPENDENTEI JUSTITIEI si respectiv de catre o entitate de utilitate publica, care primeste fonduri de la bugetul de stat, intr-un stat membru al UNIUNII EUROPENE.

Precizez ca din evidentele ANI nu rezulta ca vreun judecator/procuror si-ar fi declarat apartenenta la FRANCMASONERIE, dar cumulul intre calitatea de magistrat si cea de mason este permisa de CSM, care insa nu are abilitare normativa de a legifera in materia incompatibilitatilor/conflictelor de interese, hot CSM fiind lovita de nulitate absoluta.

(...)

Cum pot fi obtinute informatiile de interes public daca domnul GRAND MASTER refuza sa solutioneze favorabil prezenta reclamatie administrativa: plangere in fata instantelor de contencios administrativ conjunct cu sesizarea organelor penale competente sa analizeze inclusiv suspiciunea rezonabila potrivit careia domnul GRAND MASTER savarseste infractiuni.

Alte demersuri ce pot fi efectuate....cerere pentru retragerea statutului de utilitate publica conjunct cu introducerea unei cereri pentru dizolvarea MLNR, avand in vedere ca scopul acesteia este atins prin savarsirea de catre membri a unor infractiuni/obiectul de activitate este deturnat in scopul savarsirii de infractiuni.

Alte consecinte...afectarea in plan international a imaginii MLNR, a CSM, si a domnului GRAND MASTER.

Apreciez ca domnii colegi judecatori din CSM pot aprecia cu privire la consecintele de natura penala la care se expun, avand in vedere ca apartenenta la MASONERIE a domnului Inspector-sef al Inspectiei Judiciare fusese invocata intr-un dosar disciplinar si au preferat sa adopte o atitudine pasiva in fata incalcarii LEGII PENALE, desi CSM este garantul INDEPENDENTEI JUSTITIEI.

Va rog, pe cale de consecinta, stimata Doamna Presedinte al CSM, stimate domnule GRAND MASTER, sa solutionati cu celeritate prezenta cerere in vederea evitarii obstructionarii justitiei.

Cu deosebit respect, va rog sa imi permiteti sa trec in CC si reprezentantii autoritatilor romane abilitati sa monitorizeze si sa sanctioneze faptele de natura penala savarsite de catre reprezentantii entitatilor carora le-a fost recunoscut statutul de utilitate publica si care functioneaza in interes public.

Va rog sa primiti, stimata Doamna Presedinte al CSM, stimate domnule GRAND MASTER, expresia intregii mele consideratii.

Cu distinsa apreciere,

Camelia Bogdan

*Cititi aici integral solicitarea judecatoarei Camelia Bogdan

Comentarii

# Chanel date 7 May 2017 13:28 +16

Atenție! Cică se vrea a se achiziționat de 2 milioane mașini de filaj. EU ZIC STOP CU INVESTIȚIILE ÎN PORCĂRIILE ASTEA NEPRODUCTIVE ȘI DEVASTATOARE PT TARA. Ar trebui investiți acești bani în utilaje agricole care produc pt țară.   Mai lăsați-ne cu mafiotii ăștia care cică fac justiție. Taiati-le fondurile panaramelor astora la jumate. Mai lăsați-ne cu justiția românească.  Corupția si infractiunile cele mai mari din România sunt în justiție.  De acolo și numai de acolo a pornit tot Raul în tara. ȘI HAI MAI REPEDE CU RASPUNDEREA MAGISTRATILOR.  NOI ȘTIM ca mafiotii din asa zisa justiție se opun dar chiar este absolut neimportanta părerea lor. Pai asa  ne opunem și noi la plata tuturor taxelor. Banii care se irosesc pe aceste "insecte" dăunătoare din justitie DNA DIICOT PARCHETE ar trebui utilizați în alte  domenii fără de care o tara nu ar putea supraviețui. Lăsați-ne cu mafia numita justitie. Marea majoritate a procurorilor și judecătorilor formează un grup infracțional organizat CLAR

# no name date 7 May 2017 21:05 +1

:D Se fileaza unii p-altii si toti si-mpreuna, pe noi... :o

# Coco date 9 May 2017 18:07 +1

"ȘI HAI MAI REPEDE (SI) CU"i cu contributia la Sanatate ... IMPREUNA CU RROMII SI ASISTATII SOCIALI, SUNT O CATEGORIE BUGETOFAGA IMENSA .

# Dan Capitan date 7 May 2017 14:05 +5

Stati linistiti, pe Bogdan Dimitrie Licu l-au scos de mult timp din registrele Lojei Masonice. De fapt el si acolo era trimis in musiune cum este si in Parchet. Si tot ca era ordin de misiune Licu a scris si un doctorat plagiat. De fapt este un Ordin de misiune ca Licu sa aiba mereu cate o functie de unde sa poata da cu ciocul.

# ANONYMOUS date 7 May 2017 15:06 +6

Acum incepe vanatoarea Cameliei Bogdan la adresa mai marilor justitiei si da tot afara din ea in legatura cu toate matrapazlacurile din justitie.Da-i inainte cu tupeu Camelia Bogdan ca ai tot dreptul sa ii dai in gat pe cei care sunt acolo sus si trag sforile.

# Eu date 7 May 2017 19:58 +2

Ati fi surprinsi sa aflati ce de mai magistrati masoni avem!

# Pif date 8 May 2017 10:17 +4

Despre masonerie umbla vorba ca ar fi spuma spumelor, ca doar cei foarte inteligenti si vizionari, spirite alese, ar avea acces. M-a surprins insa neplacut sa aflu sau sa ghicesc ce fel de creaturi, groaznic de stupide, se faleau cu statutul de masoni, fiind probabil cool sa fie bagati pe filiera in organizatia secreta, promitatoare de tot felul de avantaje "spirituale". De pilda, in cazul unuia, aproape ca m-a bufnit rasul cand i-am vazut colectia de obiecte cu simbolistica masonica, expusa ostentativ in birou, ca la taraba, in piata. Era pur si simplu un tantalau cu functie importanta, caruia ii placea sa se simta si sa fie perceput ca fiind pretios si sa intimideze de pe scaunul mult prea mare(si la propriu ,si la figurat) pt. fundul lui. La fel o fi si in SRI, desi pe Cami o intereseaza doar lista magistratior masoni, nu si a ofiterilor SRI sub acoperire.

# fosta-i, lele date 8 May 2017 15:18 0

Pe Cami n-o interesează decît binele ei! O fi avînd 2 doctorate dar nu știe un lucru elementar: IUBESC TRADAREA, URASC PE TRADATORI. Avînd destule bube în blondu-i căpușor (tupeu maxim să insiste la jobul promis în UE pt. dosarul TELEPATIA), nu-i de mirare că fu mătrășită.

# Pif date 9 May 2017 09:10 0

Fiind o persoana care are niste probleme ce-i afecteaza discernamantul, Cami a fost folosita in anumite scopuri. Inclusiv colegii ei au dibuit-o ca are o fire dificila si apucaturi ciudate. Probabil ca acum, in mintea ei, este convinsa ca judecatorii masoni au complotat sa fie exclusa din magistratura. Daca nici SRI nu a mai avut interesul sa o protejeze de excludere, varianta cu masonii de bagat la inaintare este o scuza mai plauzibila care ar putea sa prinda decat cea cu complotul extraterestrilor. Adica de ce lumea sa ceara in cor doar lista ofiterilor sub acoperire din magistratura ? Ete na, Cami e mai originala si e curioasa doar de lista magistratilor masoni. Ca la concurs. Sa vedem cine publica primii lista, SRI sau MLNR? 8)

# apoliticu date 9 May 2017 12:42 0

De ce nu încearcă „buturuga mică” să apeleze la amicul ei Mr Klemm? Că doar i-au curs mucii pe la ambasada SUA! Ar reveni în magistratură proaspătă ca o flocirică. S-au mai văzut răsturnări de situații mai de răsunet în sistemul judiciar...

# DODI date 7 May 2017 23:00 +7

Răbufnirile fraierei care l-a deservit pe hăhăilă sunt sortite eșecului. Bețivul național a călcat toată viața numai peste cadavre pentru singurului său interes, cel propriu. Nu este nici prima și nici ultima din lungul șir al celor care crezând că îi fac un bine lui hăhăilă (și implicit lor sau carierei lor) au sfârșit pe linie moartă sau prin a-și ruga singur moartea. Exemple sunt destule: papici, eva, portocală, membri PDL și PMP. Lista e atât de lungă că nici nu îi putem cuprinde pe toți. Păcat că nimeni nu vrea să învețe din străbuni: ”atunci când intri în lături te mănâncă porcii”. Că de aia sunt porci, pentru că nu au caracter și simțăminte omenești.

# santinela date 8 May 2017 08:14 +1

TUTA-i TUTA in orice imprejurare.Asta pina acum trebuia sa fie in arest pentru modul in care a instrumentat cazul lui Voiculescu alaturi de procurorul mizerabil si "experta" obiectiva din dosar !!!

# Margareta Matei date 8 May 2017 10:19 -1

Masoneria pare a fi mai mult un cult semireligios. E ca si cum ai fi deranjat de faptul ca un judecator e crestin, mahomedan sau sectant. Nu are nici o relevanta daca un judecator e mason sau nu atat timp cat actul de justitie nu e obstructionat de apartenenta la loja masonilor. Opinia mea.

# Batman date 8 May 2017 13:13 +1

Atunci cand depui juramant ca vei ajuta doar fratii si semidoctii care fac parte din loja nu trebuie sa mai faci parte din autoritatile statului la care esti in serviciu, Caci interesul tau este altul decat binele societatii si al statului de drept. Da' cin' s-auda? Si mai mult, cin' sa-nteleaga?

# Margareta Matei date 8 May 2017 14:27 0

Va citez:"Atunci cand depui juramant ca vei ajuta doar fratii si semidoctii care fac parte din loja". De unde stiti ca se depune un asemenea juramant? Atat timp cat e vorba de o chestie secreta, nu aveti de unde sa stiti ce juramant depun sau daca in genere asa zisii masoni depun vreun juramant. Crestinii depun juramant lui Hristos si Bisericii Lui. Ce, nu au voie sa fie judecatori dupa?

# viteazu date 8 May 2017 21:57 0

masonii se inchina lui Satan,mey Margareto.De unde stii tu ce juramant NU depun masonii si daca depun,in genere?Luciferica gandire ai.Incearca o comparatie intre aspectul fetei unui mason ,cadaverica privire,oculta,luciferica si un crestin ortodox care depune juramant pentru Hristos,dupa care ARE voie sa fie judecator.Ridici colb,masoano,da nu tine!

# Urzica Vie date 8 May 2017 22:47 +1

Margareta ,masoneria nu pare.Este.O organizatie secreta ,unde membrii recomandati depun juramant de apartenenta si servilism pana la moarte sefului suprem(cel cu coarne ,negru,urat),ascultare orbeasca(orbeti),in rituale de initiere,acolo unde jura ca-si daruiesc toata constiinta ,devenind astfel sclavi-schelete vi a intunericului.Daca-ti conduce constiinta iadul,cum explici matale decizii corecte in actul de justitie?Are relevanta MAJORA ,draga,apartenenta la oricare dintre nenumaratele loji masonice!

# Margareta Matei date 9 May 2017 13:21 0

Urzica Vie, imi vine sa rad. Cum nu toti cei declarati crestini sunt ghidati de catre Dumnezeu, deci nu vor ajunge in rai, tot asa ma gandesc ca nu toti masonii vor ajunge in iad. Poate ca unii dintre ei l-au avut si il au in continuare pe Dumnezeu in suflet. De altfel, cred ca libertatea de a avea o religie e un drept al omului. Nu scrie in carta drepturilor omului ca cei care se inchina lui Satana nu au dreptul sa faca acest lucru. E dreptul lor sa se inchine cui vor. Sunt liberi sa-si aleaga religia si divinitatea la care se inchina. Deci religia unui judecator sau cui se inchina el, e strict problema lui personala, nu e a altora.

# Pif date 9 May 2017 16:06 0

Margareto, ideea e ca, printr-un banal joc de glezne, ofiterii acoperiti din justitie sa para ingerasi comparativ cu magistratii masoni, in sortulet, care s-ar fi dat lui Satana, de al dracului. Cum cei din SRI nu doresc sa-si puna-n cap, ostentativ, masoneria internationala, Cami este cel mai potrivit personaj care sa ridice mingea la fileul CSM-ului. Ce ar face un serviciu secret implementat in campul tactic cu o Jeana De țarc de care s-au folosit ? Ar folosi-o in continuare, pt. un alt divertisment, de aratat cu degetul spre o organizatie secreta, masoneria .Ca poate-poate prinde radacina si orienteaza in alta directie atentia po******tiei cu credinta in Dumnezeu.

# Urzica Vie date 9 May 2017 17:31 0

Dinamica absoluta a sclavilor lojilor masonice este sa convinga ca sarsaila nu le este Maestru,nu ,sunt smecheri impartiali in slujba zeitei dreptatii.Partea proasta a lucrurilor este ca-i tradeaza privirea demoniaca,urata.

# Batman date 8 May 2017 13:08 0

Lojile francmasonice sunt interzise pe teritoriul Romaniei, Tocmai datorita intereselor care sunt contrare statului de drept, Dar cum omul de rand e prost si inghite orice ei isi fac mendrele cum vor. Masoneria este o grupare care se vrea selecta, formata din semidocti si imbecili, care se vor cu veleitati sprituale, insa care urmareste un interes de grup iar membrii sunt supusi liderului. Este de la sine inteles de ce acesti indivizi obscuri si marginiti nu ar trebui sa faca parte din autoritatile publice.

# Pif date 8 May 2017 14:41 0


Citeza pe Batman
Lojile francmasonice sunt interzise pe teritoriul Romaniei.
Sa mori tu ? As putea presupune ca esti un ninja de la SRI , SRI neinterzis inca pe terioriul Romaniei.

# Batman date 8 May 2017 17:41 0

Nop, Pif. De la tara mi-s. Muncesc pamantul. SRI-ul este vechea Securitate care a distrus atatea vieti inainte de lovitura de stat din 1989 si continua sa o faca si ulterior, insa si-a schimbat doar titulatura. Carracterul si naravul au ramas. Asa ca pe principiul ca romanul inghite orice au papat-o si p-asta. De mult am zis-o ca ce face SRI-ul poate face cu usurinta politia, insa avem un control asupra lor. Asa doar o comisie parlamentara e apa in ploaie.

# adrian date 9 May 2017 09:55 0

Masonii din justitie cand vor fi aflati?Cei din presa,justitie,din SRI,politica se cam stiu.

# Pif date 9 May 2017 11:50 +1

SRI, daca ar vrea, ar putea publica ambele liste: si cu ai lor acoperiti din justitie, si cu magistratii masoni. Sau sa publice doar lista cu ai lor, precizand po******tiei ca restul, care nu sunt ofiteri acoperiti, foarte probabil sa fie toti masoni. Ma gandesc ca nu i-ar avantaja sa publice doar lista cu masonii, lumea pricepand ca toti ceilalti sunt ofiteri acoperiti.

# Micul puf date 10 May 2017 14:37 0

Peste tot se aplică asta: eşti corect, cinstit şi ai onoare şi respect faţă de tine mai întâi şi conştiinţă, şi eşti "curat", nu are nimeni nimic cu tine sau poate totuşi are. Dacă eşti "combinator" de meserie şi consideri că o funcţie de magistrat, etc te face mai presus de lege/ de toţi, ete na că prostia se plăteşte.

# Micul puf date 10 May 2017 14:41 0

A da şi încă ceva să nu uit: atâta timp cât maj sa prinţesa de d-na Bogdan a fost magistrat, a fost totul numai miere şi acum când a fost exclusă, au apărut şi masonii şi alte feluri de lucruri, hai să fim serioşi..daca se consideră un om atât de drept de ce nu a făcut anumite sesizări când era în funcţie? De ce nu şi-a respectat condiţia de om? Mor "bă" când îi văd aşa...ipocriţi

# Moraru Ionut date 13 July 2017 14:03 0

Margareto, imi pare ca faci parte din generatia de retardati #rezist care nu inteleg nimic din ce se intampla in jurul lor, imi respira mie aerul inutil, dar au impresia ca sunt inteligenti foc.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.02.2024 – Vreti sa aflati domicilii si CNP-uri? Gasiti la ICCJ (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva