23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a intors licitatia de 7 milioane de euro privind reabilitarea statiei de epurare Caransebes. Curtea de Apel Timisoara a anulat o decizie a CNSC, care validase hotararea autoritatii contractante de a respinge ca neconforma oferta Passavant Roediger GmbH si de a atribui contractul unui alt operator economic

Scris de: L.J. | pdf | print

23 October 2013 13:44
Vizualizari: 10289

Curtea de Apel Timisoara a admis plangerea formulata de Passavant Roediger GmbH in legatura cu rezultatul procedurii de atribuire a contractului de lucrari pentru statia de epurare Caransebes, intorcand astfel o licitatie in valoare de 30 milioane de lei, aproximativ 7 milioane de euro. Decizia Curtii de Apel Timisoara este irevocabila.


Practic, Passavant Roediger GmbH, reprezentata de avocati ai Tuca Zbarcea & Asociatii, a obtinut castig de cauza in procesul prin care a fost contestat rezultatul licitatiei organizate de Aquacaras S.A. Resita. Proiectul este finantat prin POS Mediu Axa prioritara „Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata” - Fonduri de Coeziune 82,64 % - Co-finantare nationala 17,36%.

Solutia favorabila obtinuta de Tuca Zbarcea & Asociatii anuleaza o decizie anterioara a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, care validase hotararea autoritatii contractante, Aquacaras S.A. Resita, de a respinge ca neconforma oferta Passavant Roediger GmbH si de a atribui contractul unui alt operator economic.

Echipa de aparatori a fost formata din Ionut Serban (foto 1) si Dan Cristea (foto 2), care au asigurat reprezentarea Passavant Roediger GmbH in redactarea si sustinerea plangerii in fata instantei timisorene.

Solutia reprezinta o confirmare a consistentei argumentelor juridice pe care le-am ridicat in aceasta speta, dar si a experientei dobandite de echipa noastra in domeniul specific al achizitiilor publice privind constructia/reabilitarea cu fonduri europene a statiilor de epurare din mai multe judete din vestul si estul tarii”, ne-a declarat Ionut Serban, Avocat asociat al tuca Zbarcea & Asociatii.

Amintim ca Tuca Zbarcea & Asociatii este cotata in fruntea clasamentului realizat de directorul international Legal 500 in ceea ce priveste capacitatea de solutionare a disputelor. Echipa de peste 40 de avocati din cadrul departamentului de litigii si arbitraje interne si internationale reprezinta clienti la toate nivelurile sistemului jurisdictional romanesc, de la tribunalele de prima instanta pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie, precum si in proceduri speciale in fata Curtii Constitutionale si in fata instantelor nationale si internationale, in proceduri complexe de arbitraj in baza regulilor Curtii de Arbitraj Comercial International (Camera de Comert si Industrie a Romaniei), ICC, UNCITRAL, GAFTA si ICSID.

Comentarii

# oare? date 23 October 2013 21:10 +9

articol de nota 0. ne mai plictisiti mult cu \"realizarile\" astora? un articol scris de umplutura.

# giig date 23 October 2013 21:57 +8

Le merge rau, daca apeleaza la forma asta de publicitate. treaba devine usor penibila..

# unul din lumea cea mare date 23 October 2013 23:32 +5

astai nu/s contributorii(lingaii)lui predoiu?

# gore date 24 October 2013 09:34 -7

felicitari adevaratilor avocati! multi invidiosi pe aicea...

# goriliciu date 24 October 2013 11:21 +6

da gore, trei invidiosi si un pupincurist? tu care esti? :lol: :lol: :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva