17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CIUDATU' SATULUI DIN CAPU' STATULUI – Presedintele Klaus Iohannis si-a catalogat afirmatiile drept „cretinisme”. In 2014, Werner spunea ca este un „cretinism” sa afirme cineva ca se vrea ruperea Ardealului de Romania. Acum, acelasi Iohannis acuza PSD ca „se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor” (Video)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

4 May 2020 15:19
Vizualizari: 24120

Presedintele Klaus Iohannis (foto) nu inceteaza a ne oferi motive sa ne crucim si sa ne intrebam daca se simte bine. De data aceasta, veti vedea cum Werner s-a contrazis singur la distanta de nici 6 ani, intr-un chip fabulos. Si nu doar ca s-a contrazis, dar si-a si catalogat propriile afirmatii drept „cretinisme” (fie si implicit).Individul pe care poporul suveran l-a ales in doua randuri sa ocupe fotoliul de la Cotroceni a avut miercuri, 29 aprilie 2020, binecunoscuta iesire furibunda in care a acuzat Partidul Social Democrat ca „se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor”. Dupa cum Lumea Justitiei a demonstrat deja, bizara iesire a presedintelui a avut loc in cadrul unei diversiuni gandite sa distraga atentia opiniei publice de la prostiile pe care le debitase cu nici 24 de ore mai devreme, in prima conferinta de presa organizata de la decretarea starii de urgenta (click aici pentru a citi).

Problema nu o reprezinta declaratia in sine, ci faptul ca ea contrazice alta afirmatie, facuta de catre acelasi Klaus Iohannis, in urma cu mai putin de sase ani. Mai exact, la 6 noiembrie 2014, Werner – pe atunci candidat pentru primul mandat de presedinte – scotea pe gura nici mai mult, nici mai putin decat urmatoarele cuvinte:

Cum poate cineva sa vina in anul 2014, sa afirme ca cineva vrea sa rupa Ardealul sau sa duca la o invrajbire a ardelenilor impotriva oltenilor? Pai, nu va suparati: astea nu sunt afirmatii politice; astea sunt cretinisme. Asa ceva nu ai voie sa spui. Sunt lucruri care s-au afirmat eronat candva, la inceputul anilor '90 (ne amintim) si care au creat mari probleme. Or, sa vii in 2014, de dragul a catorva voturi, sa spui astfel de lucruri nu este admisibil. Eu nu numai ca nu am afirmat niciodata asa ceva; nici macar prin gand nu mi-a trecut ca cineva dintre politicieni poate sa afirme asa ceva. (Gasiti intreaga inregistrare a interviului pe Digi24.ro.)


Or, dupa cum spuneam, Klaus Iohannis cel din 2020 practic l-a catalogat drept autor de „cretinisme” pe Klaus Iohannis cel din 2014, prin iesirea de saptamana trecuta de la tribuna Palatului Cotroceni:

Este incredibil, dragi romani, ce se intampla in Parlamentul Romaniei. Se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor”.

 

Plangere la CNCD

 

Jenanta contradictie de sine a primului om in stat a fost scoasa la lumina de catre presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. Luni, 4 mai 2020, liderul social-democrat a anuntat ca l-a reclamat pe Werner la CNCD si a scris pe Facebook urmatorul mesaj (vezi video):

Klaus Iohannis, 2014: 'Cum poate cineva sa afirme in spatiul public ca cineva vrea sa rupa Ardealul sau sa duca la o invrajbire a ardelenilor impotriva oltenilor. Astea sunt cretinisme. Asa ceva nu ai voie sa spui'.

Cu toate acestea, Iohannis a putut. In 2020. Din disperarea de a ascunde incompetenta, lipsa solutiilor concrete, prostia si coruptia Guvernului pe care il conduce.

Acesta este motivul pentru care am depus azi plangere impotriva lui Klaus Iohannis la Consiliul National de Combatere a Discriminarii. Presedintele trebuie sa raspunda pentru acuzatiile grave de incitare la ura pe care le-a facut, fara sa aiba o minima proba.

 


Comentarii

# DODI date 4 May 2020 16:40 +29

Eu spun să nu îl contrazicem pe Hitlerică-ciolaniSS. Dacă el zice despre el că este cretin este bine. Se cunoaște bine. Mult mai bine decât presupunem noi a-l cunoaște. Nu că ne-am dorit asta. A dorit-o SRI și noi ne-am ales cu un cretin. Care ne face de râs în țară și în străinătate. Singurul fapt bun din toată pandemia este aceia că cel puțin 1.000.000 de români care s-au întors au ocazia să vadă un cretin la lucru și un guWERNER incompetent care se întrece zilnic în a număra morții ca fiind virusați și de a-i lustrui fesele cretinului.

# Tipa date 4 May 2020 17:03 0

Fiecare cetatean poate contesta masurile in contencios si prin art.9 din legea contenciosului sa sesizeze Curtea Constitutionala.

# NM date 4 May 2020 17:20 +20

Dacă el nu crede despre el ca este prost ii spun eu ca este un mare prost, ticălos, hot, lacom, trădător, pion german și un mare dezbinator. Suntem atât de pedepsiți de Dumnezeu ca nici ca se putea un rău mai mare decât asta, nea pedepsit Dumnezeu cu o javra ordinara la conducerea acestei tari, nazistu asta e mai ticălos decât Gheorghiu Dej. Javrele din diaspora care lau votat acum vedeți pe pielea voastră ca nazistu nu da nici doi bani pe pielea voastră, nazistu va vinde ca pe oile care au fost vândute la arabi și au murit înecate în mare.

# Tipa date 4 May 2020 18:13 0

Nu se pot reglementa prin oug masurile in starea de alerta.Art.4 alin3 din OUG 21/ 2004 prevede imperativ legea nu oug.

# tot IO date 4 May 2020 18:13 +2

Muică, dacă limba oficială a României este limba română, cum să fie aprobat un Cod Administrativ in care să fie introdusă obligativitatea limbii minorității care constituie 20% din po******ția unității ad-tiv teritoriale? Adică, la Judecătoria Beclean, de exemplu, procesul (civil sau penal) se va ține, obligatoriu, în limba....maghiară, că așa spune Codul Administrativ. :cry: Așa ceva este de neconceput! Hai cu Floricica Dansatoare:”Huoooo!Să vă fie rușineeee!”

# mitica date 4 May 2020 19:56 +7

Asta trebuie de urgenta sa fie internat la un sanatoriu de bolnavi mintal!

# lupta din birourile secrete date 4 May 2020 20:00 +1

Singura grija a nazistului este sa ii gazeze pe evrei ,pe tigani,si pe toti care nu saluta cu heil.Inca nu au inchis nazistii evreiasca publicatie Washingtonul Post?

# @ tot Io date 4 May 2020 21:35 -1

Spune-ne ce ai consumat. Vreau si eu.

# VOX. date 4 May 2020 21:55 0

Nu inteleg ce presupune : U.D.M.R face Cod Administrativ Paralel cu complicitate P.S.D-ului !?. in unele judete din Transilvania de nord . Nu am gasit nicio "postare" explicativa detailata la zi .

# Tipa date 4 May 2020 22:21 +3

Securistii si guwernerul uzi in pantaloni de frica poporului restrictioneaza calatoriile intre localitati.....le este frica ca vine Romania peste ei ...ca se aduna romanii .....

# Sphinx. date 4 May 2020 23:53 +2

Dezastrul politicii EXTRENR+INTERNE a lui TRAIAN BASESCU din perioada "prezidentiala a Romaniei" se VEDE AZI !! Cine era "bot in bot cu UDMR" ??. plus decoratii pentru voturi in parlament ??!. si prietenie cu Victor Orban revizionistul TEMBEL ....

# Calin din Cluj. date 5 May 2020 00:08 0

VOI aprobati "REVITIONISMUL" UDMR +PSD ,de injurati pe presedintele ROMANIEI domnul K.W. JOHANNIS !!??.

# ARDEALUL. date 5 May 2020 00:30 0

Si regele CAROL I-ul si regele FERDINANT intemeietorul au FOST GERMANI , DAR MAI ROMANI ca voi .!pentru aceasta tara.

# livia date 5 May 2020 07:36 +1

Si dupa capul lui cum se va petrece fenomenul? Vine Orban, Viktor, la Ciolacu si-i zice: buna ziua! Am venit sa iau Ardealul. Si Ciolacu zice: ia-l. Si Viktor pune niste bete drept granita pe la Sf. Gheorghe si ia Ardealul si pleaca cu el in traista. Cam asa, herr klaun cel educat precum Romania?

# cineva date 5 May 2020 13:52 0

Pt.postacul din 4 mai de la 21:35 : Piei Satană!Va smulge Dumnezeu rădăcina vieții tale din pământul celor vii încât nici locul pomenirii tale nu se va mai cunoaște!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva