27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COLABORARE PENTRU PIATA DE CAPITAL – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a incheiat un parteneriat cu firma de consultanta pe piata de capital SC Trident Capital Investments SRL, fondata si condusa de bancherul de investitii Liviu Giugiumica. Parteneriatul are rolul de a oferi servicii integrate de consultanta juridica sau fiscala si de intermediere financiara pentru clientii care deruleaza diferite proiecte de investitii

Scris de: V.B. | pdf | print

12 December 2019 16:32
Vizualizari: 3773

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii – avandu-l drept co-fondator pe avocatul Gabriel Zbarcea (foto stanga) – a anuntat joi, 12 decembrie 2019, ca a incheiat un parteneriat cu o firma de consultanta pe piata de capital.


Este vorba despre SC Trident Capital Investments SRL, companie fondata si condusa de catre bancherul de investitii Liviu Giugiumica (foto dreapta).

Parteneriatul are rolul de a oferi servicii integrate de consultanta juridica sau fiscala, precum si servicii de intermediere financiara pentru clientii care deruleaza diferite proiecte de investitii. Mai precis, obiectivul parteneriatului este de a le oferi clientilor actuali si viitori un pachet complet si cuprinzator de servicii de consultanta pentru implementarea anumitor proiecte de investitii, inclusiv vanzarea unor pachete de actiuni de catre antreprenori locali.

Cele doua firme vor acorda servicii integrate de consultanta strategica, imbinand asistenta juridica si consultanta fiscala cu cea in domeniul fuziunilor si achizitiilor, pietelor de capital (operatiuni de finantare pe piata de capital sau prin plasament privat, inclusiv emisiune de obligatiuni), consultanta si analiza pentru investitii, adaptate ciclului de dezvoltare atins de respectivele investitii.

Gabriel Zbarcea (Managing Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii) a declarat:

Practic, pe langa serviciile de consultanta juridica ale Tuca Zbarcea & Asociatii sau cele de consultanta fiscala oferite de divizia noastra de specialitate, un antreprenor interesat de dezvoltarea afacerii sale va putea beneficia de suport pentru atragerea investitorilor potriviti, in baza unor analize financiare si studii de piata profesioniste. Clientii nostri vor beneficia de servicii specifice pietelor de capital, atat in cazul atragerii unor finantari, dar si de consultanta complexa in contextul achizitiilor si vanzarilor, aliantelor strategice locale si transfrontaliere. Este o abordare prin care vrem sa facilitam accesul clientilor nostri la diferite resurse de finantare externa si oportunitati de extindere si dezvoltare a afacerilor lor, gratie colaborarii cu firma condusa de Liviu Giugiumica, care are acces neingradit la principalele fonduri de private equity sau banci de investitii din marile centre financiare. De altfel, in aceasta formula, echipele noastre au oferit recent consultanta fondatorilor Global Technical Group in legatura cu vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre Abris Capital Partners, intermedierea tranzactiei fiind realizata de Trident Capital Investments, cu suportul juridic al avocatilor nostri”.

La randul lui, Liviu Giugiumica (Managing Partner al Trident Capital Investments) a explicat:

Asocierea noastra cu Tuca Zbarcea & Asociatii, una dintre cele mai prestigioase firme de avocatura din Romania vine sa formalizeze un parteneriat care s-a format in urma unor proiecte comune, in care sinergia dintre cele doua companii a fost dovedita empiric. Atat structura economica, cat si piata din Romania au trecut prin schimbari semnificative in ultimii ani. Dezvoltarea anumitor sectoare economice, precum si maturizarea clasei de antreprenori din Romania creeaza o baza solida si duce in acelasi timp la cresterea cererii de servicii specializate de genul celor oferite de firmele noastre. Aceasta asociere vine ca raspuns la nevoile clientilor de a avea acces la servicii de consultanta integrate, fie ca ele vizeaza domeniul fuziunilor si achizitiilor sau pe cel al pietelor de capital”.

Trident Capital Investments este o companie specializata de investment banking si consultanta, fondata in 2011 de catre Liviu Giugiumica, un bancher de investitii de top cu o experienta de peste 22 de ani in pietele de capital si un track record dovedit in originarea, structurarea si executia de proiecte in domeniile de Fuziuni si Achizitii, Piete de Capital, Produse Structurate, Consultanta pentru Investitii si Consultanta pentru Relatia cu Investitorii. Intre 2006 si 2011 a fost Presedinte si Director General, Director Piete de Capital la UniCredit CAIB Securities iar intre 2002 si 2006 a fost CEO la BRD Societe Generale Securities. De-a lungul carierei sale, Liviu Giugiumica a fost implicat si a condus multe proiecte de referinta in universul investitional din Romania si alte piete emergente.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva