22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

COLEGA NOUA PENTRU IULIAN DRAGOMIR – Colegiul de conducere al Inaltei Curti a stabilit completurile in care va intra judecatoarea Isabelle Tocan, proaspat promovata la instanta suprema. Tocan ii ia locul judecatorului Valentin Gheorghe Chitidean. Ajuns la ICCJ, fostul sef al Curtii de Apel Craiova, Adrian Gluga, a primit camera preliminara si masurile preventive (Hotararea)

Scris de: G.T. | pdf | print

12 May 2024 13:27
Vizualizari: 2241

Promovata la finele lunii martie 2024 la Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Isabelle Tocan (foto) a fost repartizata in patru completuri de judecata. Decizia a fost luata prin Hotararea nr. 52 din 24 aprilie 2024 a Colegiului de conducere al Inaltei Curti.


 

Incepand cu 1 mai 2024, Isabelle Tocan il va inlocui pe judecatorul Valentin Gheorghe Chitidean, urmand sa faca echipa cu judecatorii Iulian Dragomir si Andrei Claudiu Rus. Concret, Colegiul de conducere al ICCJ a hotarat (vezi facsimil 1):

“-Incepand cu data de 01.05.2024, modificarea compunerii completurilor de judecata C1 – 3 judecatori, C1 - filtru, C1 – 2 Jud. – A si C1 – 2 Jud. – B, in sensul ca doamna judecator Isabelle Tocan devine membru titular al acestora, prin inlocuirea domnului judecator Valentin Gheorghe Chitidean, dupa cum urmeaza:

Completurile C1 – 3 judecatori si C1 – filtru vor fi compuse din domnii judecatori Ilie Iulian Dragomir, Andrei Claudiu Rus si doamna judecator Isabelle Tocan.

Completul C1 – 2 Jud. – A va fi compus din domnul judecator Andrei Claudiu Rus si doamna judecator Isabelle Tocan.

Completul C1 – 2 Jud. – B va fi compus din doamna judecator Isabelle Tocan si domnul judecator Ilie Iulian Dragomir”.

De asemenea, judecatoarea Isabelle Tocan a primit un complet de camera preliminara pentru cauzele nou-intrate de competenta in prima instanta a Inaltei Curti care se repartizeaza fara prim termen de judecata si pentru cauze care se repartizeaza cu prim termen de judecata, precum si un complet de judecator de drepturi si libertati.

 In ceea ce-l priveste pe cel de-al doilea judecator promovat la Sectia penala a ICCJ, la ultimul concurs, si anume fostul presedinte al Curtii de Apel Craiova, Adrian Gluga, acesta nu a primit deocamdata niciun complet colegial. In acest sens, Colegiul de conducere al Inaltei Curti a stabilit ca Gluga va intra in dosare de camera preliminara si cu masuri preventive (vezi facsimil 2):

“-Incepand cu data prezentei hotarari, deschiderea in sistem informatic a completului de camera preliminara C10CP (titular judecator Adrian Gluga), pentru cauze care se repartizeaza cu prim termen de judecata si a completului de judecator de drepturi si libertati C10JDL (titular judecator Adrian Gluga)”.

 * Cititi aici integral Hotararea Colegiului de conducere al Inaltei Curti

Comentarii

# maxtor date 13 May 2024 03:00 0

Gluga de coceni - Dilema Veche dilemaveche.ro › EDITORIALE ȘI OPINII › PE CE LUME TRĂIM 21 iul. 2022 · Gluga de coceni este adesea pusă în opoziție cu un termen apreciativ, exprimînd prototipic curajul și adecvarea la rolul social: „dacă era ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva