24 noiembrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COPIII INTUNERICULUI – Scrisoarea terifianta a cardinalului Carlo Maria Vigano, cel mai mare adversar al Papei Francisc, trimisa presedintelui SUA Donald Trump: “Un mare plan global numit Great Reset (Marea Resetare) este in desfasurare. Arhitectul sau este o elita globala care urmareste sa supuna toata omenirea, impunand masuri coercitive cu care sa limiteze drastic libertatile individuale si cele ale popoarelor intregi... Scopul Marii Resetari este impunerea dictaturii sanitare”

Scris de: G.T. | pdf | print

30 octombrie 2020 12:58
Vizualizari: 23253

Cel mai puternic adversar al Papei Francisc, cardinalul Carlo Maria Vigano (foto stanga), i-a trimis o scrisoare terifianta presedintelui SUA Donald Trump (foto dreapta). Cardinalul Vigano, una dintre vocile critice la adresa politicii globaliste implementate de Papa Francisc, vorbeste despre un plan global ocult prin care se urmareste “Marea Resetare”, prin impunerea unei noi ordini mondiale.


 

Trimisa cu cateva zile inainte de alegerile din America, scrisoarea a fost publicata vineri, 30 octombrie 2020, de jurnalistul Adrian Patrusca in Evenimentul Zilei. Cardinalul Carlo Maria Vigano atrage atentia asupra abuzurilor comise in aceasta perioada ale caror scop este impunerea dictaturii sanitare. Vedem cum sefi de state si lideri religiosi supunandu-se in fata acestei sinucideri a culturii occidentale si a sufletului sau crestin, in timp ce drepturile fundamentale ale cetatenilor si credinciosilor sunt batjocorite in numele unei urgente sanitare care se arata din ce in ce mai mult a fi o unealta in mainile Sistemului unei tiranii umane fara chip. Un mare plan global numit Great Reset (Marea Resetare) este in desfasurare. Arhitectul sau este o elita globala care urmareste sa supuna toata omenirea, impunand masuri coercitive cu care sa limiteze drastic libertatile individuale si cele ale popoarelor intregi”, scrie cardinalul Vigano.

In aceeasi scrisoare, cardinalul avertizeaza asupra riscului alegerii lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA. “Dumneavoastra, draga Domnule Presedinte, sunteti 'cel care se opune' Statului Paralel, asaltului final al Copiilor intunericului”, ii transmite Carlo Maria Vigano lui Donald Trump.


Iata scrisoarea cardinalului Carlo Maria Vigano catre presedintele SUA Donald Trump:


„Domnule Presedinte,

Permiteti-mi sa ma adresez dumneavoastra in acest ceas in care credinta intregii lumi este amenintata de o conspiratie globala impotriva lui Dumnezeu si a omenirii.

Va scriu in calitate de Arhiepiscop, ca Succesor al Apostolilor, in calitate de fost Nuntiu Apostolic in Statele Unite.

Va scriu pe fondul tacerii autoritatilor civile si religioase. Va rog sa primiti cuvintele mele ca pe 'glasul celui care striga in pustie' (Ioan 1, 23).

Cum spuneam si in scrisoarea mea din iunie, in acest moment istoric fortele Raului se aliniaza intr-o batalie necrutatoare impotriva fortelor Binelui; fortele Raului, care par puternice si organizate se opun copiilor Luminii, care sunt dezorientati si dezorganizati, parasiti de liderii lor seculari si spirituali.

In fiecare zi, simtim cum se inmultesc atacurile celor care vor sa distruga temelia insasi a societatii: familia naturala, respectul fata de viata umana, iubirea de patrie, libertatea educatiei si a afacerilor.

Vedem cum sefi de state si lideri religiosi supunandu-se in fata acestei sinucideri a culturii occidentale si a sufletului sau crestin, in timp ce drepturile fundamentale ale cetatenilor si credinciosilor sunt batjocorite in numele unei urgente sanitare care se arata din ce in ce mai mult a fi o unealta in mainile Sistemului unei tiranii umane fara chip.

Un mare plan global numit Great Reset (Marea Resetare) este in desfasurare. Arhitectul sau este o elita globala care urmareste sa supuna toata omenirea, impunand masuri coercitive cu care sa limiteze drastic libertatile individuale si cele ale popoarelor intregi.

In mai multe tari, acest plan a fost aprobat si finantat; in altele, se afla abia la inceput.

In spatele liderilor mondiali, care sunt complicii si executantii acestui proiect infernal, sunt personaje fara scrupule care finanteaza World Economic Forum si Event 201, promovandu-si agenda.

Scopul Marii Resetari este impunerea dictaturii sanitare cu scopul de a impune masuri liberticide, ascunse in spatele promisiunilor tentante de a asigura un venit universal si de a anula datoriile individuale.

Pretul acestor concesii ale Fondului Monetar International va fi renuntarea la proprietatea privata si aderarea la un program de vaccinare anti-COVID-19 si COVID-21 promovata de Bill Gates in colaborare cu principalele grupuri farmaceutice mondiale.

In spatele intereselor economice colosale care ii anima pe promotorii Marii Resetari, obligativitatea vaccinarii va fi insotita de necesitatea unui pasaport de sanatate si de o identitate digitala, avand drept consecinta identificarea contactelor populatiei din lumea intreaga.

Cei care nu vor accepta aceste masuri vor fi izolate in lagare de detentie sau in plasate in domiciliu fortat, iar toate bunurile lor vor fi confiscate.

Domnule Presedinte, imi imaginez ca stiti deja ca in anumite tari Marea Resetare va fi activata intre sfarsitul acestui an si primul trimestru al lui 2021.

In acest scop, sunt prevazute noi carantinari, care vor fi justificate oficial de un presupus val doi si un presupus val trei ale pandemiei.

Cunoasteti bine mijloacele care au fost desfasurate pentru a semana panica si a legitima restrangerile draconice ale libertatilor individuale, provocand in mod viclean o criza economica mondiala.

In intentia arhitectilor ei, aceasta criza va face ca aderarea tarilor la Marea Resetare sa fie ireversibila, dand astfel lovitura de gratie unei lumi careia doresc sa ii anihileze existenta si memoria insasi.

Insa aceasta lume, Domnule Presedinte, cuprinde oamenii, afectiunile, institutiile, credinta, cultura, traditiile si idealurile: oameni si valori care nu actioneaza ca niste automate, care nu se supun ca niste masini, pentru ca sunt legati intre ei cu o legatura spirituala a carei forta izvoraste de sus, de la acest Dumnezeu pe care adversarii nostri vor sa-l sfideze, la fel cum Lucifer a facut-o la inceputul timpurilor, cu al sau 'non serviam'.

Multi dintre oameni – o stim – sunt agasate de aceasta referire la infruntarea dintre Bine si Rau si utilizarea conotatiilor 'apocaliptice', care, spun ei, exaspereaza spiritele si adancesc diviziunile.

Nu este surprinzator ca dusmanul este infuriat ca este deconspirat chiar in momentul in care credea ca si-a atins telul fara a fi deranjat.

Ce este totusi surprinzator este ca nu exista nimeni care sa traga semnalul de alarma.

Reactia Statului Paralel in fata celor care ii denunta planul este incoerenta, dar de inteles. Exact cand complicitatea presei de mare tiraj a reusit sa faca tranzitia catre Noua Ordine Mondiala, aproape pe nebagate de seama, tot felul de inselaciuni, scandaluri si infractiuni ies la lumina.

Pana cu cateva luni in urma, era usor sa ii califici drept 'adepti ai teoriei conspiratiei' pe cei care denuntau aceste planuri teribile, pe care le vedem acum realizandu-se in cele mai mici detalii.

Pana in februarie, nimeni nu ar fi crezut vreodata ca, in toate orasele noastre, cetatenii vor fi arestati doar pentru ca au vrut sa se plimbe pe strada, sa respire, sa isi pastreze afacerile deschise, sa mearga la biserica duminica.

Totusi, acum, acest lucru se intampla peste tot in lume, pana si in Italia de carte postala pe care multi americani o considera o tara mica si incantatoare, cu monumentele sale antice, cu bisericile sale, cu orasele sale incantatoare, cu satele sale caracteristice.

Si, in timp ce politicienii s-au baricadat in palatele lor, promulgand decrete ca satrapii persani, afacerile dau faliment, magazinele se inchid si oamenii sunt impiedicati sa traiasca, sa calatoreasca si sa se roage.

Dezastruoasele consecinte psihologice ale acestei operatiuni sunt deja vizibile, incepand cu sinuciderile antreprenorilor disperati si cu ale copiilor nostri, despartiti de prieteni si colegi de clasa, obligati sa faca scoala stand acasa singuri, in fata unui computer.

In Scriptura, Sfantul Pavel ne vorbeste despre 'cel care se opune' manifestarii 'tainei faradelegii ce se lucreaza', kathekon (2 Tes. 2, 6-7).

In sfera religioasa, acest obstacol in calea Raului este Biserica, si in particular Papalitatea; in sfera politica, sunt cei care se opun instalarii Noii Ordini Mondiale.

Dupa cum a devenit clar acum, cel care ocupa locul lui Petru (Papa – n.r.) si-a tradat rolul de la bun inceput pentru a apara si promova ideologia globalista si sustinand agenda Bisericii Paralele, cea care l-a ales din randurile sale.

Domnule Presedinte, ati afirmat cu claritate ca doriti sa va aparati tara – One Nation unde God – libertatile fundamentale si valorile ne-negociabile care astazi sunt negate si combatute.

Dumneavoastra, draga Domnule Presedinte, sunteti 'cel care se opune' Statului Paralel, asaltului final al Copiilor intunericului.

Din acest motiv, este necesar ca toti oamenii de buna credinta sa devina constienti de importanta epocala a iminentelor alegeri: nu atat pentru un program politic sau altul, cat pentru inspiratia generala pe care actiunile dvs o intruchipeaza cel mai bine – in acest context istoric particular – aceasta lume, lumea noastra, pe care doresc sa o anuleze prin intermediul carantinei.

Adversarul dvs este si adversarul nostru: este Dusmanul rasei umane, Cel care 'de la inceput a fost omorator de oameni' (Ioan 8, 44).

In jurul dvs s-au strans cu credinta si curaj cei care va considera ultima citadela in fata dictaturii mondiale. Alternativa este de a vota pentru o persoana care este manipulata de Statul Paralel, grav compromisa de scandaluri si coruptie, care va face din Statele Unite ceea ce Jorge Maria Bergoglio a facut din Biserica, premierul Conte din Italia, presedintele Macron din Franta, premierul Sanchez din Spania etc.

Natura santajabila a lui Joe Biden – la fel ca a prelatilor din 'Cercul Magic' de la Vatican – va face sa fie folosit fara scrupule, permitand puterilor nelegitime sa se amestece atat an politicile interne cat si in echilibrele internationale.

Este evident ca aceia care il manipuleaza au deja pregatit pe cineva mai rau, cu care il vor inlocui cat de curand va permite conjunctura.

Si totusi, pe fundalul acestui tablou sumbru, aceasta ofensiva aparent imparabila a 'dusmanului invizibil', apare o speranta.

Adversarul nu stie sa iubeasca si nu intelege ca nu este de ajuns sa asiguri un venit universal sau sa anulezi ipotecile pentru a subjuga masele si a le convinge sa se lase insemnate ca niste vite.

Acest popor, care sufera de prea mult timp abuzurile unei puteri dusmanoase si tiranice, redescopera ca are un suflet; intelege ca nu este dispus sa isi cedeze libertatea in schimbul omogenizarii si anularii identitatii; el incepe sa inteleaga ca valoarea legaturilor familiale si sociale, legaturile de credinta si de cultura care ii unesc pe oamenii cinstiti.

Aceasta Mare Resetare este menita esecului pentru ca cei care au planificat-o nu intelege ca exista inca oameni gata sa iasa in strada pentru a-si apara drepturile, pentru a-si proteja apropiatii, pentru a le da un viitor copiilor si nepotilor.

Inumanitatea egalizatoare a proiectului globalist se va zdrobi in mod jalnic in fata opozitiei ferme si curajoase a Copiilor Luminii.

Dusmanul il are pe Satana alaturi de el, Cel care nu stie decat sa urasca.

Insa, de partea noastra, il avem pe Domnul Atotputernic, Dumnezeul armatelor desfasurate pentru batalie si pe Prea Curata Fecioara care va zdrobi capul sarpelui.

'Daca Dumnezeu este cu noi, cine poate sta impotriva noastra?' (Romani 8, 31).

Domnule Presedinte, stiti bine ca in acest ceas crucial Statele Unite ale Americii sunt considerate ca zidul de aparare impotriva caruia a fost declansat razboiul de catre partizanii globalismului.

Puneti-va credinta in Domnul, intarit de cuvintele apostolului Pavel: 'Toate le pot intru Hristos, Cel care ma intareste' (Filipeni 4, 13).

A fi un instrument al Proniei divine reprezinta o mare responsabilitate, pentru care cu siguranta veti primi toate binecuvantarile de care aveti nevoie, deoarece ele sunt cerute pentru dvs de toti cei multi care va sprijina cu rugaciunile lor.

Cu aceasta nadejde divina si cu asigurarea rugaciunii mele pentru dvs, pentru Prima Doamna si pentru colaboratorii dvs, din toata inima va trimit binecuvantarea mea.

Dumnezeu sa binecuvanteze America!”

Comentarii

# NM date 30 octombrie 2020 15:36 +27

Foarte tare, este foarte bine ca Trump cunoaște acest lucru, mai mult dacă acest cardinal s-a opus și mai mult îl informează și pe Trump asta înseamnă că lucrurile sunt foarte adevărate și totodată foarte grav pentru întreg mapamond.

# Hello. date 30 octombrie 2020 16:29 +8

TERIFIANT ADEVAR graieste !!.....

# nae din dealul feleacului date 30 octombrie 2020 20:19 +8

Sa-l intrebam pe "navetistul de pe Valea Oltului"(alais pres.iohannis)daca intelege ceva din ce se scrie in aceasta scrisoare.Ceva asemanator a prezentat si Adrian Ursu la A3;m-am speriat!Nu e de gluma,sa ne rugam Celui de Sus ,ca cei de jos care ne conduc,zic ei,sint paralizati la propiu!

# vaduva date 31 octombrie 2020 18:49 +3

EXACT MASURILE luate de nemernicii din Guwerner si Wuhannis....mai tineti minte ca ni se "carantinau" si bunurile ??? "Cei care nu vor acceptă aceste măsuri vor fi izolate în lagăre de detenție sau plasate în domiciliu forțat, iar toate bunurile lor vor fi confiscate."

# vaduva date 31 octombrie 2020 18:51 +1

8) # vaduva date 15 aprilie 2020 15:53+4 In aste vremuri de restriste, in care antiChrist INCEARCA sa ne subjuge mintile si sufletele , ma gandesc numai la Iisus Cristos care a rasturnat mesele pline cu bani ale fariseilor din sinagoga/biserica !!!! deci, daca Iisus NU avea nevoie de sinagoga, CREDINTA si DUMNEZEU fiind pretutindeni, nici noi nu vom avea nevoie..... RUGATI-VA doar SA NU INNEBUNITI, ca de Covid-19 NU ne temem noi ..dar daca Dumnezeu va ia mintile, va fi vai si amar de voi ! eu NU vreau sa iau Lumina de la militieni ! Daca e bal, bal sa fie ! militienii sunt contaminati cu Covid-19 si nu ii testati...pana si Lumina este contaminata ca vine din IsraHell,....stiu ca vreti sa ne tineti vreo 2 ANI in stare de urgenta, iar putinele cazuri pe care le aveti de morti, NU SUSTIN starea de urgenta nici macar pe urmatoarele 30 de zile....stiu ca VRETI SA NE TINETI IN STARE DE URGENTA PANA LA PASTELE CAILOR ! ca sa ne vaccinam cu nanocipuri si ca sa impuneti NOUA ORDINE MONDIALA.

# REMEMRER...din perioada nazismului date 2 noiembrie 2020 09:37 +1

https://www.youtube.com/watch?v=mKPfXito_eg

# Chester date 3 noiembrie 2020 00:31 -1

https://youtu.be/Z6HQFMqxE****** Minutul 29:25 din acest video - Ascultati ce spunea in anul 1984 Iuri Bezmenov,un fost informator rus, despre acest plan. Are in vedere 4 pasi, primul fiind demoralizarea oamenilor, proces care dureaza intre 15 si 25 de ani. Interviul este extrem de relevant, si planul se regaseste in zilele noastre

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 158
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.11.2020 – Bobita s-a smucit degeaba. Dana Girbovan, sefa peste CA Cluj

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva