28 octombrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COPIII NU POT FI COBAI – Medicul Lucian Duta a rabufnit: “Lasati propaganda! M-am vaccinat si mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu increderea in sistemul din care si eu fac parte. O spun clar si raspicat: nu mi-as vaccina copiii niciodata impotriva COVID... Nu doresc nimanui dintre colegii mei sa suspicioneze vreodata ca boala copiilor lor se datoreaza ignorantei si lasitatii de care dam dovada acum”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

28 septembrie 2021 17:41
Vizualizari: 6409

Daca romanii nu au grija sa se protejeze pe ei insisi de efectele secundare ale vaccinurilor anti-COVID-19, macar copiii sa si-i puna la adapost, avertizeaza marti, 28 septembrie 2021, medicul chirurg Lucian Duta (foto), fost presedinte al Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate.Duta subliniaza intr-un mesaj de pe Facebook ca se cunosc doar efectele secundare pe termen scurt ale vaccinurilor – unul dintre ele fiind chiar moartea injectatului –, dar nu se stie nimic despre efectele secundare pe termen mediu si lung, vaccinurile aflandu-se inca in procesul de testare. De aceea, romanii au obligatia morala de a nu-si expune copiii la riscuri de nebanuit, puncteaza fostul sef al CNAS. In plus, vaccinurile si-au dovedit ineficacitatea cu ocazia recentelor explozii de infectari in tari cu rate ridicate de inoculare a acestor substante.

De asemenea, cei care se vaccineaza nu fac altceva decat sa intretina ticalosia autoritatilor, care promoveaza delirant vaccinurile experimentale, trecand in acelasi timp sub tacere faptul ca exista tratamente cu anticorpi impotriva coronavirusului, iar astfel de remedii au o rata de succes de aproape 95%, adauga Lucian Duta.


Redam postarea de pe Facebook a medicului chirurug:


Te voi salva, copile! Sunt parintele tau!

Normal ca am multi prieteni medici. Si este natural sa avem pareri divergente in ceea ce priveste vaccinarea. Atunci cand pun intrebari pertinente bazate pe cunostintele acumulate, nu am primit raspunsuri convingatoare de la niciun coleg care sa ma convinga sa ma vaccinez. Lasati propaganda! M-am vaccinat si mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu increderea in sistemul din care si eu fac parte. O spun clar si raspicat: NU mi-as vaccina copiii niciodata impotriva COVID. Asta e convingerea mea si asa voi face. Si am argumente:

1. Ni s-a spus ca daca ne vaccinam vom reveni la o viata normala. Fals: cei vaccinati transmit boala la fel ca cei nevaccinati. Adica sunt la fel de periculosi pentru societate ca cei nevaccinati. Cu alte cuvinte, contactii vaccinati ar trebui sa stea in carantina la fel ca cei nevaccinati!

2. NU exista efecte secundare ale vaccinului. Fals: ba da, exista. Pe termen scurt, aceste efecte sunt prezente uneori, chiar daca sunt negate (unele chiar fatale). Pe termen mediu si lung, efectele sunt necunoscute!

3. Vaccinul ofera protectie impotriva transmiterii bolii sau a manifestarii propriu-zise. Fals: boala se transmite, asa cum am mentionat, de catre vaccinati, iar simptomele pot varia de la om la om!

4. Doua doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viata normala. Fals: ni se spune acum ca trebuie a treia doza pentru a spera ca va fi bine. Cu ce efecte?Nimeni nu stie!

5. Exista tratament pentru cei care fac boala, dar ni se ascunde acest lucru. Adica poti alege daca vrei sa faci vaccin sau sa te tratezi (efectul este spectaculos in prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali)! Nu exista niciun efect secundar daca te tratezi cu acesti anticorpi, iar rata de vindecare este aproape de 95%!

6. Nu doresc nimanui dintre colegii mei sa suspicioneze vreodata ca boala copiilor lor se datoreaza ignorantei si lasitatii de care dam dovada acum.

7. Nu mai mintiti! Ati furat destul si v-ati imbogatit destul din frica noastra. Unii au platit cu viata lor dorinta voastra de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente, pe care stim sigur ca le aveti. Si pe care voi vi le administrati pe ascuns!

8. Suntem datori sa ne aparam copiii. Altfel, am trait degeaba!”

Comentarii

# FOST JUDECATOR date 28 septembrie 2021 18:07 +57

PĂRĂSIȚI LOCURILE DE MUNCĂ 30 ZILE TOȚIIII !

# Lita date 28 septembrie 2021 18:16 +33

"Exista tratament pentru cei care fac boala, dar ni se ascunde acest lucru". Oamenii de stiinta si medicii care au recomandat sau aplicat tratamente eficiente au fost prigoniti, cenzurati si marginalizati de autoritatile pandemice, platformele de socializare si mass media din SUA si Europa, care au actionat ca intr-un cartel criminal global cu o agenda comuna: "vaccinarea" experimentala cu orice pret si orice risc.

# VIKY date 28 septembrie 2021 19:47 +19

Cine este Jurma?. Aceasta trompeta a nazismului este meteorolog, vrăjitoare, sau numai o cârpă de unica folosință, cum a fost Musta și Imbri?. Nu se răstoarnă cerul pe ei după atâta manipulare?. De ce nimeni nu vorbește de milioanele de bolnavi cronici care nu au fost tratați un an și jumătate?. Cu aceștia și cu cei injectați sunt pline spitalele. Nu se poate face o anchetă macar într-un spital, să se afle adevărul despre cei internați: câți sunt operați, câți sunt cu boli cronice, și câți sunt vaccinati?.

# maxtor date 29 septembrie 2021 04:56 +18

https://www.g4media.ro/video-cosmin-prelipceanu-derapaj-in-direct-la-digi24-sa-i-scapam-pe-copii-de-parintii-lor-asta-trebuie-sa-faca-scoala-sorin-cimpeanu-invitat-in-emisiune-nu-pot-sa-fiu.html

# maxtor date 29 septembrie 2021 04:57 +1

pedoprelipceanu spune altceva,https://www.luju.ro/static/smiles/sick.gif

# VIKY date 29 septembrie 2021 14:03 +27

"Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei(APCE) a adoptat pe 27 ianuarie 2021 o rezolutie importanta, care vizeaza interzicerea vaccinarii obligatorii, a pasapoartelor de vaccinare si discriminarea in functie de statutul de vaccinare.Rezolutia 2361/2021 interzice statelor membre sa faca obligatorie vaccinarea impotriva coronavirusului si prevede ca vaccinarea nu poate fi utilizata pentru a-i discrimina pe cei care nu se vaccineaza. Totodata se solicita IMPERATIV sa se distribuie informatii transparente despre siguranta si efectele secundare"...Gasiti rezolutia pe YouTube in limba engleza. Certificatul se emite pentru monitorizarea celor vaccinati, nicidecum pentru ingradirea drepturilor si libertatilor. TREZITI-VA!. Marea Britanie a renuntat la certificat din cauza presiuni populatiei. Voi ce faceti, asteptati ca GuWernerul Nazist sa il retraga, sau asteptati pana se da lege, ca sa fiti siguri ca va vor intepa din 6 in 6 luni (cobaii), iar cei neintepati nu vor avea nici un drept?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.10.2021 – Kovesi n-ar fi mandra. Stoina, bagat in disciplinar pentru ca sta cu curu' pe dosare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva