6 august 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CORUPTIE IN PNL – Senatoarea Laura Moagher cere interventia procurorilor DNA: “Liderii PNL si-au folosit in mod sistematic influenta politica pentru a obtine foloase necuvenite in favoarea unor membri sau apropiati ai PNL, ceea ce constituie o infractiune de coruptie... Au existat interventii politice ale unor lideri PNL pentru numirea sau destituirea unor persoane din inspectoratele scolare, de la Posta Romana sau Transelectrica”

Scris de: L.J. | pdf | print

8 iulie 2021 11:20
Vizualizari: 5262

Procurorii DNA trebuie sa declanseze o ancheta fata de liderii PNL. Solicitarea este adresata de senatoarea PSD Laura Moagher (foto), care acuza ca sefii liberali si-au folosit influenta politica pentru a obtine foloase necuvenite in favoarea unor membri sau apropiati ai PNL, ceea ce constituie o infractiune de coruptie.


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri seara, 7 iulie 2021, senatoarea Moagher precizeaza ca exista deja autodenunturi facute chiar de catre capii PNL in legatura cu politizarea unor functii din companii si institutii de stat, care ar fi trebuit atribuite prin concurs. In acest sens sunt, spre exemplu, declaratiile publice privind interventiile politice ale unor lideri PNL pentru numirea sau destituirea unor persoane din inspectoratele scolare, de la Posta Romana sau Transelectrica.


Iata solicitarea senatoarei PSD Laura Moagher:


Campania interna pentru sefia PNL a scos la lumina faptul ca liderii PNL si-au folosit in mod sistematic influenta politica pentru a obtine foloase necuvenite in favoarea unor membri sau apropiati ai PNL, ceea ce constituie o infractiune de coruptie, potrivit legii penale din Romania.

PSD solicita interventia urgenta a organelor de ancheta in urma autodenunturilor publice exprimate de lideri ai PNL cu privire la politizarea grosolana a unor functii din companiile sau institutiile de stat, ce ar fi trebuit atribuite prin concurs.

Din discursurile si declaratiile enuntate in lupta interna din partid rezulta in mod clar ca au existat interventii politice ale unor lideri PNL pentru numirea sau destituirea unor persoane din inspectoratele scolare, de la Posta Romana sau Transelectrica.

Presedintele Iohannis, care a girat guvernele de dreapta, si premierul Citu care conduce actualul Executiv sunt direct responsabili de politizarea generalizata care se desfasoara sub ochii lor, confirmandu-se astfel, ca Dreapta i-a mintit grosolan pe romani cu promisiunile din Programul de guvernare”.

Comentarii

# Pintea date 8 iulie 2021 17:47 +7

Ceea ce scrie pe facebook are valoare de mistocareala! Ar trebui sa faca o sesizare la DNA, asta ar fi interesant, cu atat mai mult cu cat DNA le face dosare de coruptie exclusiv psd-istilor! Guvernul PE-NE-LE este integru, munceste pt Tara, se imprumuta cu viteza luminii doar ca sa ne fie noua bine si vinde repede toate companiile de stat, tot pentru interesul national. Acum Catu este interimar la finante, asta fu o schema, pt ca acolo se simte el bine, unde imparte banii. D-na senatoare in Parlament sa ia atitudine, nu pe facebook!

# Gilu date 9 iulie 2021 07:37 +32

La peneleu, nu se pune,avem carnet de partid cu volanul pe dreapta, nu ne lasa Ciolanis, nu ne lasa ambasadele, nu ne lasa *UE ,nu ne lasa America , nu vedem fapta ...In schimb la PE -SE -DEE ,se pune si daca respira si mai ales daca mai respira...Trăiască ticăloșia universala !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.08.2021 – Ambasadorul si-a pus poza cu tatucul Iohannis (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva