18 ianuarie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 15.07.2019 – Ban apare in echipele mixte

Scris de: L.J.

15 iulie 2019 18:30
Vizualizari: 4335

* Baroul Dolj s-a solidarizat cu Liviu-Jan Belulescu, aparatorul sotilor Gabriel si Ramona Sacarin, cei care au castigat procesul pentru adoptia fetitei Sorina Lucan. Care a fost mesajul colegilor pentru avocatul Belulescu si de ce le-a cerut acesta ajutorul puteti afla facand click aici.


* Cica ar fi panica mare printre anumiti membri ai CSM in legatura cu posibilitatea desecretizarii anexelor de la Raportul Inspectiei Judiciare privind modalitatea de aplicare a Protocolului PICCJ-SRI din 2009. Mai corect, ar fi panica in tabara procurorilor. Motivul? Lumea vorbeste ca unii dintre ei ar fi facut parte din ilegalele echipe operative mixte formate din procurori si ofiteri SRI. Din ce se aude, intr-o asemenea situatie s-ar afla chiar fostul vicepresedinte CSM, procurorul Cristian Mihai Ban. Bine, nu ne-ar mira asta in conditiile in care, asa cum Lumea Justitiei a dezvaluit anul trecut, Cristian Ban a colaborat oficial pe dosare cu SRI si DIPI pe cand era seful Curtii de Apel Bucuresti. Si nu doar ca a colaborat, dar in Analizele activitatii PCA Bucuresti pe perioada 2014-2015 a si laudat relatia cu SRI si DIPI (vezi facsimil), catalogand-o drept una “foarte buna” (click aici pentru a citi).

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Cine va fi viitorul sef DIICOT?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.01.2020 – Primarul care ar fi facut sex cu minore a garantat pentru o “Romanie normala”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva