28 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 25.03.2018 – Ziua in care o vom vedea pe Luluta in crama lui Ghita

Scris de: L.J. | pdf | print

25 martie 2018 12:00
Vizualizari: 6964

* Zice lumea prin oras ca e o chestiune de timp pana cand romanii o vor vedea pe “Nefertiti”, in toata splendoarea ei, in crama lui Sebastian Ghita. Desigur, cand spunem “Nefertiti” ne referim la sefa DNA Laura Kovesi, cunoscuta si drept “Slujiirea”. Ei bine, se apropie clipa in care Sebastian Ghita va produce proba ca Laura Kovesi a mintit atunci cand a spus ca nu se intalneste cu inclupati si ca nu a fost si nu este prietena cu “inclupatul Sebastian Ghita”. Cica in curand Ghita isi va da acordul ca poza cu Kovesi in crama sa fie publicata. Dar nu e doar atat. Ghita se gandeste serios sa dea publicitatii filmuletul cu Kovesi petrecand in crama. Hai ca o sa ne distram serios!


* Cami are noi probleme disciplinare. Scapata de excluderea din magistratura gratie deciziei ICCJ, care i-a aplicat o pedeapsa mai blanda prin muterea la CA Targu Mures, judecatoarea Camelia Bogdan traieste din nou cu emotii. La CSM va incepe un nou proces disciplinar in care aceasta este vizata. Primul termen va avea miercuri, 28 martie 2018, cand Cami va trebui sa se prezinte la Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM. Daca in primul ei dosar a fost sanctionata pentru ca a luat bani de la un SRL, acum vestita Bogdan este acuzata de nerespectarea in mod grav sau repetat a dispozitiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Emma Shwaryz date 25 martie 2018 17:16 +9

Problema publicării filmulețului cu dna Laura KOVESI petrecând în crama dlui Sebastian GHIȚĂ este mult mai complicată decât pare !? Dl Sebastian GHIȚĂ va da publicității acest filmuleț N U M A I după ce va primi aprobare !!?? De unde ? De la cine ? Numai LUJU știe dar tace ! De ce oare ? Ce surpriză ne mai pregătește !?

# biet roman saracu' date 26 martie 2018 06:19 0

De UNDE??That is the question!

# Edelweiss - Intelligent de Bukowina date 25 martie 2018 19:57 +13

Mey, Emma, ce-atâta ne frăsuim pitulându-ne pe după cireș. Hai s-o zâcem Verde de Paris în față, sau, așa cum porpncește Matthew în capitolul 5, versetul 37: „Eure Rede aber sei: Ja, ja; nein, nein. Was darüber ist, das ist vom Bösen.” MP4-ul cu Lulutza Marlene benchetuind în pimnița lui Ghiță și / sau (după caz) alte Jpeg-uri meseriașe, inspirate probabil din Kama Sutra, o să le vază ochii pop_ulimii atunci cînd va da undă verde SIE! Da, da! Căci e limpede ca picătura de cleștar, și vizibil ca Marele Zid din Chitai, că tot circul ieftin, fără pâne mocăială, ce li se servește meltenilor de vreo doi ani de zile, nu este altceva decît o stare de beligeranță acută dintre SRI și SIE. E limpede, ca iszvoru’ Ozanei lu’ uncheșu Creangă, că Ghiță este un undercover al SIE care a reușit incredibila performanță să penetreze și să detoneze ditamai Securitatea 2.0 – pe numele ei instituțional - Serviciul Rrumân de Informații.

# Edelweiss - Intelligent de Bukowina date 25 martie 2018 19:59 +6

Așadar, vremurile de la nivelul anului 2015-2017 nu diferă cu nimic de vremurile din „iepoca de haur” a Plumbuitului. Și atunci erau două fracțiuni principale pe eșichierul intelligences: cei din Serviciile de spionaj, educați, inteligenți, eleganți în maniere și sofisticați în acțiune. Dar mai ales Patrioți, cu „P” mare de la… Kilogram. Pe lângă acești profesioniști ai culegerii și analizării informațiilor, mai coexistau berbecii din structurile interne ale Securității: tractoriștii ajunși plutonieri și gardieni Gicuță, care se ocupau cu strâmbarea deștelor oamenilor în tocul ușii, bătutul cu pülanul la tălpi și alte asemenea orori subumane. Așadar, încă de atunci era o uriașă diferență valorică dintre aristocrații informațiilor din serviciul extern și țopârlanii grobieni din structurile interne. Această stare de lucruri s-a perpetuat și în structurile de informații postdecembriste: „nobilimea” profesiei s-a regrupat în SIE,...

# Edelweiss - Intelligent de Bukowina date 25 martie 2018 20:02 +8

... iar ghiolbanii, țopârlanii, tractoriștii, strungarii, analfabeții, sfertodocții, maimuțoii și măgarii, ciomăgarii și bătăușii s-au adunat unde? În acea structură zămislită prin evenimentele fake de la Târgu Mureș din 90: adicătelea toată pleava, toată scursura, toate zoaiele și toate lăturile defunctei securități s-au adunat în… SRI. Revenind la conflictul mascat dintre cele 2 facțiuni: ceea ce reprezintă partea vizibilă a aisbergului, ceea ce ni se servește cu porția linguriței în fiecare zi, nu este altceva decât dozarea și temporizarea decisă și hotărâtă de înalți factori decizionali din SIE (și nu numai din SIE). Deci, o să vedem cuvenitele dezvăluiri, precum și multe alte dezvăluiri, doar atunci când superiorii ierarhici ai lui Ghiță din SIE vor decide că acest lucru este oportun! GHIȚĂ NU ESTE ALTCEVA DECÂT OPERATIVUL SIE, VIZIBIL CE ACȚIONEAZĂ ÎN CÂMPUL TACTIC DENUMIT „SERVICIUL ROMÂN DE MĂMĂLIGARI” :eek: Postscript personal! FORZA SIE!

# livia date 26 martie 2018 07:38 +1

De ce se codeste Ghita sa prezinte filmuletul? A vrut intai sa vada in ce ape se scalda werner cel iute de minte , gandire si vorbire? Vrea sa-l prezinte inainte de Pasti pentru impulsionarea lui speedy werner?

# Nefertiti date 26 martie 2018 08:41 0

Ne ameteste Ghita asta pana o sa se ceara chiar Ciordutza sa faca o foto sa existe. M-am plictisit de vrajeala lui de 2 bani. Autor de romane politiste proaste.

# Anca date 26 martie 2018 11:55 +2

Bun, să zicem că într-adevăr Ghiță e omul SIE infiltrat în SRI și că așteaptă ok-ul de la șefii lui ca să dea public poza și filmulețul din cramă, dar eu tot nu înțeleg de ce s-ar opune încă șefii din SIE la acoperirea definitivă de ridicol a faraoancei??? Mai are SIE vreun interes s-o pretejeze pe Kovesi? Care ar fi acela?

# Edelweiss - NeIntelligent de Bukowina date 26 martie 2018 14:50 +3

Ei, acuma și tu cu disertații de chivuță, de parcă Io* aș fi vreun inițiat al trebilor esoterice dinlăuntrul facțiunilor securiste. Io* am spus verde ce cred eu și ce rezultă, drept consecință logică, din sumedenia de evenimente din ultimii 2-3 ani. Ș-atunci, fiind doar un amărât, dar inspirat gâcitor, nu poci să-ți răspunz la întrebare. Caută tu singură răspunsul, că-i pitulat îndărăptul Pietrei Negre. :roll: postscript: nu e grăire de Piatra Neagră din Kabba, ci e vorba de Black Cube. Tot un fel de pietroi negru, în formă de cub. :P și element ajutător, o zicală de prin RoArmy: Sunt 2 tipuri de situații organizaționale: a) Când șeful e competent iar subordonații ciubote - treaba se duce naibii. b) Când șeful e ciubotă, iar subordonații meseriași, treaba merge la fix. :zzz De cât timp SIE nu are numit un titular al ceea ce se numește a fi „LIDER DECIZIONAL”? Dar, din fericire... :roll: are personal subordonat impecabil din punct de vedere profesional.

# Anca date 26 martie 2018 14:25 0

Bun, să zicem că într-adevăr Ghiță e omul SIE infiltrat în SRI și că așteaptă ok-ul de la șefii lui ca să dea public poza și filmulețul din cramă, dar eu tot nu înțeleg de ce s-ar opune încă șefii din SIE la acoperirea definitivă de ridicol a faraoancei??? Mai are SIE vreun interes s-o pretejeze pe Kovesi? Care ar fi acela?

# Edelweiss - NeIntelligent de Bukowina date 26 martie 2018 15:36 0

Io* ți-am răspuns acum ceva vreme. Întreabă adminii LuJu unde e răspunsul! ps. Piatra Neagră e răspunsul. Și nu e vorba de Piatra Neagră din Kabba, ci de un alt pietroi paralelipipedic: Black Cube! :roll:

# Taranu de la Tara date 26 martie 2018 19:01 +2

Edelweiss, Frate de Suferinta! Scuze maxime, dar hutza - hutza cu ,,Ancutza" e pierdere de timp. DA, EL INSISTEAZA, numai ca se face ca nu pricepe (astia IL TREC in rezerva!) ca . Mai bulifricilor, scoala e grea! Voi vreti sa-l trageti de amigdale pe Edelweis? Mai bine luati cate o tesla si va testati capacitatile. Am zis! (Deocamdata, atat!)

# Edelweis - DiverSionist de Bukowina date 26 martie 2018 20:35 +2

Mulțamescu-ți de gardă pretoriană, Tzărane de la Tzară! :roll: Io* m-am prins oleacă mai iute decât oala de chișleac de-o am îndărăptul hornului cupriorului că Ank este un gardian Gicuță tălâmb din SRI, având numărul 17 cu 53 la insignă! Da, Io*, de multe ori, trec peste rudimentarele provocări ca să am hook (cârlig) pe care să-mi acăț gândurile, visurile, opiniile, ideile, fitilurile, sforăriile, șopârlițele. Io*, dacă răspunsei plotonerului Ank (provenit dintr-un cioban cu 7 clase de la târla oilor din Jina, deszbrăcat de opinci, sarică, suman și înstruțat în haina gri-petrol a neo-securității), am făcut-o nu pentru a comunica vreun mesaj către mononeuronul drogaților din Secu 2.0, ci pentru a mă adresa cititorilor noștri care, este arhicunoscut că sunt de 1.000 de ori mai inteligenți decât plotonerii lor! Și, nu în ultimul rând, trebuie să recunosc, cinstit, pe cuvânt de pionier socialist, că începe să-mi placă să-mi bat ștromeleagul de gurița înfuriată a plotonerilor! Mea culpa! :roll:

# Lucan date 26 martie 2018 18:07 0

Ghita tot ameninta cu difuzarea pozelor filmuletelor, dar nu se vede nimic. Sunt situatii indecencte, striptease, declaratii spuse la betie care pot infunda pe vecie?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.09.2021 – Dosar penal pentru Ciolos

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva