24 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar - 7.01.2014 – Cand lucra cu Monica Macovei, Danilet lua MemoPlus

Scris de: L.J. | pdf | print

7 ianuarie 2014 14:54
Vizualizari: 5363

* Ia sa vedeti ce le-a povestit judecatorul Cristi Vasilica Danilet catorva cunoscuti din CSM cu care a stat la taclale marti dimineata, 7 ianuarie 2014, in asteptarea inceperii procesului fostului sau prieten Adrian Toni Neacsu. Vasilica le-a spus acestora ca prin 2005, pe cand lucra la Ministerul Justitiei, ar fi fost nevoit sa ia pastile MemoPlus, din cauza volumului mare de informatii. Credem si noi ca era un volum mare de informatii in conditiile in care in acea perioada sub ministeriatul Macovei a fost frunzarita arhiva SIPA. Cine stie, poate ca Danilet o fi memorat ceva date si de aici nevoia de MemoPlus. Oricum, judecatorul a renuntat dupa o perioada la aceste pastile. Vasilica le-a povestit cunoscutilor sai din CSM ca a hotarat sa nu mai incurgiteze MemoPlus dupa ce, intr-o zi, a plecat de la serviciu fara geaca. De vis, nu?

 

 

* Nici bine nu s-au instalat in scaune noii sefi ai CSM ca Inspectia Judiciara a si fost sesizata din cauza declaratiilor facute de Victor Ponta cu privire la condamnarea politica a lui Adrian Nastase si plangerile penale ale Executivului privind fostii guvernanti PDL care zac la DNA de aproape un an. Sectiile de judecatori si procurori au decis, in mod separat, sesizarea Inspectiei pentru a se stabili daca nu cumva premierul Ponta a adus iar atingere independentei Justitiei atunci cand a spus, credem noi, ceea ce o tara intreaga vede. Ce sa vezi coincidenta, sesizarea Inspectiei a fost facuta chiar in ziua in care, de la Cotroceni, Traian Basescu l-a somat pe Ponta sa nu mai atace Justitia. Ne intrebam insa, de ce oare cei din CSM nu s-au gandit sa sesizeze Inspectia si in cazul dialogului pe care Basescu la avut cu Procurorul General Tiberiu Nitu? Sa intelegem ca pentru membrii CSM este normal ca un presedinte sa il atentioneze pe Procurorul General ca il va suna de fiecare data cand va avea chef, sa ii reaminteasca faptul ca el l-a numit in functie si sa ii atraga atentia ca stie cam tot ce face?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# mio date 7 ianuarie 2014 18:47 +13

acuma ia ging seng sa-i creasca imunitatea, aaa? :lol: :lol:

# visu date 7 ianuarie 2014 18:59 +11

Nu mai comentati justitia caci va da csm-ul in judecata si poate pierde, timpul, sau poate, sa nu mai justifice privilegiile netaiate. Va somez sa reintrati in atributiunile constitutioale de supusenie si demnitate europeana!

# xsi0 date 7 ianuarie 2014 19:54 +12

JUSTITIA (a se citi - slugile din justitie) =SCIRBA,SCIRBA,SCIRBA

# Vasilică Vasilache date 8 ianuarie 2014 22:47 +2

Îl cam alergă Luisa! Vasilică, du comunicatul (Ministrul Justitiei Monica Macovei a remis  presei un comunicat prin care dezminte informatiile aparute in presa in legatura cu imobilul in care locuiesc parintii dansei. Astfel, in comunicat se precizeaza ca imobilul respectiv este un apartament cu trei camere, si nu o vila cu zece camere. Monica Macovei sustine ca parintii sai locuiesc in apartamentul cu pricina din 1972 dupa ce au facut un schimb de locuinta chiar cu Ana Maria Petrini, persoana care revendica in prezent casa). Vasilică, la coş cu Scrisoarea deschisă a luptătorului anticomunist Ogoranu! Vasilică, trage un raport in favoarea MISA şi el s-a executat...

# dodo date 10 ianuarie 2014 15:39 0

Pt doamna presedinte a judecatoriei cornetu:: in mintea stramba si lucrul drept se stramba...

# Andrei date 12 ianuarie 2014 21:45 0

Chestia asta e pentru lungirea penisului? ;-)

# Bojidar date 17 ianuarie 2014 22:54 0

Albert Einstein: “Credința prostească într-o autoritate este cel mai mare dușman al adevărului”. Graţie lui Matrafox Șantaj Băsescu, Curţii Constituţionale, serviciilor şi DNA, avem o dictatură judiciară. Eurobarometrul privind justiţia în UE, publicat de Comisia Europeană, arată că 54% din români tind să nu aibă încredere în justiţie. Sondajul, efectuat în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2013, a fost lansat cu ocazia conferinţei “Assises de la Justice”, organizat de Comisia Europeană, în perioadă 21-22 noiembrie 2013. Justiţia băsistă implementată de Monica Macovei-Alcool nu este oarbă dar este şi surdă, mută, legată de mâini şi cu picioare scurte. Distrugeti MINCIUNA numita BASESCU si acolitii lui. Si aici ma refer la abuzurile comise de C.S.M.- Handeala, I.C.C.J.- Livia Stanciu, D.N.A. – Kovesi, P.I.C.C.J., Curtea Constitutionala- Zegrean Handicap si &, A.N.I. -Georgescu Giumbix sau Autoritatea Electorala Permanenta. Lipsa de încredere in institutiile din justitie ţine România

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2022 – La ICCJ se umbla cu masca

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva