Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Vorbe de fumoar - 8.01.2018 - Combinatiile din CSM

Luni, 8 ianuarie 2018 17:05 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Nu i-au iesit jocurile presedintelui Klaus Werner Iohannis pentru CSM. Auzim ca rezultatul alegerilor pentru sefia Consiliului l-ar fi nemultumit profund pe Werner. Iar asta intrucat, din ce auzim, presedinta Simona Marcu si vicepresedintele Codrut Olaru nu sunt pe placul presedintelui din motive ce ne sunt straine. Lumea vorbeste ca Iohannis si-ar fi dorit ca la conducerea Consiliului in 2018, cand se anunta destule cutremure in Justitie, sa se afle alti membri CSM, mai... obedienti... Adica judecatoarea Andrea Chis, pe post de presedinte, si procurorul Nicolae Solomon, care nici nu deschide gura in sedinte, pe post de vice. De altfel, am auzit ca atunci cand a participat la sedinta CSM de vineri 5 ianuarie 2018 si a urat succes “doamnelor si domnilor” care candideaza pentru sefia CSM, Iohannis ar fi facut urarea special pentru Chis si Solomon, despre care stia si el ca trebuie sa iasa sefi in CSM pe 2018. Se aude si ca asta a fost motivul principal pentru care s-a lasat ridicat din pat la ora 9 pentru a veni cu ochii mici si cu un discurs fara coerenta la CSM. Acum na, nu mereu iese socoteala.


* Si ca tot suntem la CSM si la jocurile care se fac prin institutia "garant al independentei justitiei", avem o informatie care trebuie de urgenta verificata si luate masuri imediate. Caci noi am aflat cam ce ii duce capul pe unii din CSM care nu vor sa piarda nicio ocazie de a pune mana pe leuti. Si nu sunt deloc putini. Cica, mistocarul CSM, Cristian Ban, pana mai ieri vicepresedinte in CSM, care locuieste la 5-10 kilometri de Bucuresti, intr-o casa la curte, isi ia chirie de la CSM, luna de luna, pentru un apartament in care cica ar locui pentru a nu mai face "naveta" pana acasa. La cum se impart banii in stanga si in dreapta in CSM, mai ca nu ne-ar mira ca se plateste chirie si pentru 5 kilometri distanta de oras. Problema este ca apartamentul inchiriat de procurorul Cristian Ban si decontat de la CSM ar apartine parintilor acestuia, care locuiesc la adresa. Oare il asteapta pe fiul lor cu placinta calda cand vine sa aduca banii de chirie? Sau o fi genul de copil care nici nu da pe acasa?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:7405

Comentarii

# Vai de capul nostru date 8 ianuarie 2018 18:11 +11

Pai daca presedintele a sperat sa iasa Chis si Solomon, inseamna ca serviciile din jurul lui ii arunca in ceasca numai carbuni pe post de zahar...Chis si Solomon nici macar nu au candidat, cum sa fie alesi? E ca in bancul cu Bula care vroia sa castige la Loto, dar nu cumpara bilet niciodata.

# DODI date 8 ianuarie 2018 20:13 +5

1. Nu de acum nu-i iese socoteala lui ciolanis. Dovada? Nu are copii. Ori nu cunoaște procesul tehnologic ori au dormit în șanț trepădușii sistemului, cei care (după ce l-au cocoțat pe o funcție pe care nu o merită) l-au pus să latre la lună în dimineața alegerilor. La cât este de... vorbăreț ciolanis a constatat că nici lui Dumnezeu nu i-au plăcut nechezatu măgarului de la Cotroceni și a acționat în consecință. Tot ce este necesar acum este ca noul CSM să facă uitate tâmpeniile precedentului. 2. Fiind instituție a statului nu cred că ar fi de lepădat o descindere a Curții de Conturi pentru verificarea cheltuielilor aiuritoare făcute la CSM. Dacă vrei să faci ordine în sistemul judiciar noul CSM trebuie în primul rând să o facă în propria ogradă. Nu e moral să lași în continuare acest dezmăț financiar.

# Edelweiss - Law-seeker ( de Bukowina) date 8 ianuarie 2018 18:23 +10

Dar nu cumva în Procedura de decontare a chiriei pentru personalul din systemul inJustiției se menționează exact documentele care trebuie depuse de solicitant? Iar una dintre acestea fiind „DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE CĂ TITULARUL NU ESTE RUDĂ DE GRADUL I SAU II CU PROPRIETARUL LOCUINȚEI ÎNCHIRIATE”. (cf. ordinului comun nr. 545C/1/4794/1154/259/300C/379C ) Ce spune Codul penal la art. 326 „Falsul în declarații”? Se poate cumva ca un procuror cu sânge în instalație și un judecător cu sânge în balls să-l căpătuiască pe acest trepăduș-militant cu vreo 3 luni - 2 ani de pârnaie? NU SE POATE? Aham! Ne-am pricepit la meșteșugul din system: „o mână spală pe alta, amândouă obrazul și tustrele pupă kurul vreunui tovarăș systemic, corb la corb nu-și scoate ochii, jeg la jeg nu-și produce vreun deranj, gunoi la gunoi nu-și produce vreun deserviciu și nici wită la altă wită nu-și azvârle din copită.” Da, da, da, da!

# Casa Spagii si a Mafiei - CSM? date 8 ianuarie 2018 19:08 +6

Teoria e de o gravitate fara precedent. In seara asta sau maine dimineata, CSM trebuie sa iasa public cu o pozitie, un comunicat de presa, ceva...Daca nu, inseamna ca treaba e adevarata si e si mai grav.

# tacere date 9 ianuarie 2018 10:03 0

CSM nu are nicio reactie....deci ce sa credem?

# 24 de hore dupa date 9 ianuarie 2018 16:05 +2

Deci CSM nu are nicio reactie la 24 de ore de la publicarea articolului....incredibil....ce face? Stergele probele? O greseala de comunicare uriasa din partea CSM sau complicitate?

# Edelweiss - www.csm1909.ro - Scouter ( de Bukowina) date 8 ianuarie 2018 18:44 +3

În declarațiile de avere depuse la 31 ian 2017 și 14 iun 2017 de soții ban cristian și ban miorița NU APARE nici o sumă corespunzând decontării chiriei. Ori nu au primit asemenea sume, ori... e FALS ÎN DECLARAȚII ÎN FORMĂ CONTINUATĂ. Cei doi porumbei judiciari dețin un apartament în Popești-Leordeni. Acuma, până și Wikipedia face mishteaux de porumbeii chiriași, menționând la pagina dedicată localității: „Popești-Leordeni este un oraș în județul Ilfov, Muntenia, România. Localitatea se află în vecinătatea sud-estică a municipiului București, la ieșirea către Oltenița, FIIND UN ORAȘ SATELIT AL CAPITALEI.” :lol: „Orașul Popești-Leordeni se află la sud-est de municipiul București, pe malul drept al râului Dâmbovița. DE CENTRUL ORAȘULUI ÎL DESPART 9 KILOMETRI. :eek: Prin oraș trece șoseaua națională DN4, care leagă Bucureștiul de Oltenița. Aceasta se intersectează, la limita sud-estică a orașului, cu șoseaua de centură a Bucureștiului.” :o

# Parerea mea date 8 ianuarie 2018 18:54 +4

Wikipedia e ignoranta si lipsita de respect. Altfel, s-ar fi actualizat imediat si ar fi scris ca localitatea Popesti-Leordeni are onoarea de a gazdui cetateni ilustri precum vicepresedintele CSM, decontatorul, zis si spaima-chiriei.

# DODI date 8 ianuarie 2018 19:44 +4

Pacat ca n-a ajuns la conducere cuplul Chis-Solomon. Se meritau unul pe altul si merita si CSMul asta nereusit asemenea eminente in frunte. La cati retarzi pe functii in justitie, doi in plus erau o confirmare a decaderii.

# DODI original date 8 ianuarie 2018 22:23 +2

Pentru DODI cabotin: Se pare că sistemul ”nu culcă-te” (vorba francezului... GOETHE!!!). Oi fi dejanjat și eu pe cineva cu comentariile mele (uneori acide) că au început marionetele lui ciolanis să ne facă dubluri! Dacă ar fi vrut să scrie... pe invers ar fi trebuit să adopte pseudonimul IDOD. Ar fi înțeles și lumea. Totuși cei de la LUJU ar putea să fie mai atenți cu astfel de cazuri.

# Apartamentul cu chirie date 8 ianuarie 2018 19:51 +4

Asta da dezvaluire. Ban are apartament cu chirie. Pai la cate combinatii conjugale exista intre membrii familiei Ban- Cristian si Miorita si altii pe care ii stim din auzite si de pe LUJU nu trebuie sa ne mire. Se deconteaza chiria pt Cuibusorul de Nebunii al Fam Ban. Daca puneti si CanCan.ul pe urmele lor cine stie ce mai iese pe acolo. Aflam chiar raspunsuri la unele voturi din csm.

# Edelweiss - fost deținut politiq de rit neo-securist date 8 ianuarie 2018 21:51 +2

Da! Ai Direptate! Întrucât punerea în mișcare a acțiunii penale se realizează în urma unei plângeri, a unui denunț sau din oficiu, din sursă publică, AȘTEPT ca acest CSM - cuibușor de nebunii al Asociației Famigliale inJustitia SNR (Societate fără Nici un fel de Responsabilitate), să iasă public cu un komunikat în care să răspundă alegațiilor unui FOST PÂRNĂIAȘ POLITIQ față de activitatea infracțională a unui porcuror surprins cu „ștromeleagul învârtoșat pe lângă gaura de fătăciune” a art. 326 Cod penal și a prevederilor Ordinului comun nr. 545/C/1/4794/1154/259/300/C/379/C din 2012 al ministrului justiţiei, al preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, al preşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi al procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind procedura de acordare a compensaţiei lunare pentru chirie [...]. AIMUAITING! :sigh: :sigh: :sigh:

# Erata la apartament date 8 ianuarie 2018 19:57 +7

Dati Erata. Ban nu ia chirie. Ia diurna ca sta la Popesti Leordeni. Bani nesimtiti si miraculos mai multi decat o chirie.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.01.2019 – Taica si doamna K fac instructajul catorva CSM-isti pentru blocarea Sectiei de investigare a magistatilor

* Turbare severa in Parchetul General, in DNA si in CSM din cauza Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Revoltati ca le sunt luati la bani marunti prietenii sau fostii slubasi in ...

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER