18 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DANIEL DRAGOMIR E LIBER – Colonelul SRI Daniel Dragomir nu a fost arestat. Curtea de Apel Bari a decis ca cererea de extradare a statului roman poate fi judecata cu Daniel Dragomir in libertate, stabilind ca nu exista niciun pericol ca acesta sa se sustraga. Dragomir a devoalat in fata judecatorilor italieni intregul sistem abuziv care a provocat condamnarea sa la 3 ani si 10 luni inchisoare

Scris de: George TARATA | pdf | print

5 februarie 2021 17:50
Vizualizari: 8285

Exclusiv: colonelul SRI Daniel Dragomir (foto) ramane in libertate. Decizia a fost luata vineri, 5 februarie 2021, de Curtea de Apel Bari.Concret, judecatorii italieni au constatat ca o cerere de extradare pe care statul roman o va formula va putea fi solutionata si cu Daniel Dragomir in libertate. Asta intrucat colonelul SRI nu prezinta niciun pericol ca s-ar putea sustrage judecatii. Dovada in acest sens este chiar faptul ca Daniel Dragomir a ales sa se predea autoritilor din Italia, in urma cu doaua zile, cand a si fost retinut.

Pe de alta parte, surse avizate au declarat pentru Lumea Justitiei ca Daniel Dragomir a devoalat in fata judecatorilor italieni intregul sau caz, sistemul abuziv care a condus Romania si care ar fi provocat condamnarea sa. 

Amintim ca Daniel Dragomir a fost condamnat in 18 iunie 2020 la 3 ani si 10 luni inchisoare cu executare de judecatorii Ovidiu Richiteanu-Nastase si Mariana Constantinescu de la Curtea de Apel Bucuresti, dar cu opinia separata a judecatorului Ciprian Ghita, care a considerat ca trebuie mentinute achitarile pronuntate la fond fata de colonelul SRI (click aici pentru a citi).

Comentarii

# MN date 5 februarie 2021 18:00 +22

Bravo lui, daca judecatorii au posibilitatea legala si daca sunt corecti poate sa le dea la capatana acestor nenorociti de asa zisi magistrati romani .tot respectu domnule Daniel

# For Savonea date 5 februarie 2021 19:02 +22

Savonea, iti place cum se vede din Bari justitia ta sau justitia facuta in "fieful " tau ? Tantiiii "buna la orice " vezi ca aia din Italia au o magistratura solida care a invins pana si Cosa Nostra. Bree tantiii, aia sunt deja pe la seria a 2a de " processi trattativa stato mafia " Credeai ca vor pune botul la facatura conceputa de repetentul de coldea si scrisa de richiteanu din ordinul tau ? Credeai ca se uita aia la diversiunile tale de doi lei ? Fugi la coldea si in loc de hai pa , Vaffanculo Sau cum era aia cu " nici nu stii ... "

# Constanța Nitescu date 5 februarie 2021 20:17 +4

MĂ BUCUR PENTRU DANSUL ! ÎN ROMANIA NU AVEM JUSTIȚIE , TOTUL SE FACE LA COMANDA ! SUCCES , VĂ DORESC !

# Gilu date 5 februarie 2021 21:51 +5

Nu aveti credibilitate,nici la "ai vostri",in Ieropa,toată lumea buna va considera niste slugi...Ciumetilor!

# santinela date 6 februarie 2021 07:59 +5

Ne vom face iarasi de risul Europei cind italienii ne vor da in cap cu dosarul lui Dragomir si vor spune ca cei doi care l-au condamnat au raspuns la comanda politica -adica sa o apere pe procuroarea europeana-rusinea justitiei romanesti. Judecatorii de la fond au propuntat achitari si vine o instanta superioara si pac inchisoare. O sa zboare fulgii din asa zisele probe.

# Gabi date 6 februarie 2021 12:08 +6

România este o tara de mana a treia ,fără scolii, fără spitale ,fără justiție, fără dreptate ,judecătorii au duba sau tripla comanda ,se condamna oameni la ordin ,fără probe ,în baza unei ipoteze numita rechizitoriu ,conceput de un procuror analfabet si corupt !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2022 – A murit o victima a Completului negru

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva