6 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DESTINATIA ROMANIA – Societatea de avocatura Bogaru, Braun Noviello & Asociatii, reprezentata de avocatii Christian Bogaru si Madalina Stoian, a prezentat cadrul legal potrivit pentru investitiile straine la conferinta internationala ”Destination Roumanie”. Evenimentul, gazduit de Ambasada Romaniei la Paris, a avut ca invitati investitori straini si reprezentanti ai unor companii de renume pe piata afacerilor interne si externe

Scris de: L.J. | pdf | print

16 May 2017 11:41
Vizualizari: 9478

Societatea de avocatura Bogaru, Braun Noviello & Asociatii a anuntat, intr-un comunicat difuzat marti, 16 mai, participarea strategica la conferinta internationala ”Destinaton Roumanie”, organizata cu sprijinul extraordinar al Ambasadei Romaniei in Franta si al Clubului Rotary Paris Haussmann. In cadrul evenimentului, care a avut loc miercuri, 3 mai, la Ambasada Romaniei la Paris, avocatii Christian Bogaru (foto 1), fondatorul casei de avocatura, si Madalina Stoian, au trasat liniile generale ale modificarilor legale ce ofera aceasta deschidere spre afacerile de succes in prezentarea Avantajele investitiilor in Romania”, sustinuta in fata celor peste 300 de invitati, intre care investitori straini si reprezentanti ai unor companii de renume.


Iata comunicatul transmis de societatea de avocatura Bogaru, Braun Noviello & Asociatii:

”Bogaru, Braun Noviello & Asociatii au placerea sa va anunte participarea strategica in cadrul conferintei internationale 'Destination Roumanie' cu sprijinul extraordinar al Ambasadei Romaniei in Franta si al Clubului Rotary Paris Haussmann.

Evenimentul a avut loc in data de 3 mai 2017 in incinta Ambasadei Romaniei din Paris, si a avut ca invitati investitori straini si reprezentanti ai unor companii de renume pe piata afacerilor interne si externe.

Domnul av. Christian Bogaru, fondatorul casei de avocatura impreuna cu dna. av. Madalina Stoian au trasat liniile generale ale modificarilor legale ce ofera aceasta deschidere spre afacerile de succes.

Sectiunea conferintei 'Avantajele investitiilor in Romania', sustinuta de avocatii 'Bogaru, Braun Noviello & Asociatii', a creionat cadrul legal potrivit pentru investitiile straine in Romania.

Evenimentul a atras interesul a peste 300 de persoane participante la aceasta conferinta internationala”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.02.2023 – Numirea sefilor PICCJ si DNA intra in linie dreapta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva