9 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DENUNT PE NUMELE ELENEI UDREA – Impotriva protejatei lui Traian Basescu a fost depus la Parchetul General un denunt penal pentru conflict de interese, deturnare de fonduri si subminarea intereselor financiare ale Uniunii Europene. Elena Udrea este acuzata ca ar fi folosit bani europeni pentru a ridica un complex rezidential privat, in care chiar ea ar avea asigurata o locuinta. Dosarul se afla in faza actelor premergatoare

Scris de: L.J. | pdf | print

3 octombrie 2014 15:40
Vizualizari: 13686

Bomba la inceput de campanie electorala. Favorita si protejata presedintelui Traian Basescu, Elena Udrea (foto centru), este acuzata de conflict de interese, deturnare de fonduri si subminarea intereselor financiare ale Uniunii Europene. Din surse judiciare am aflat ca, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie, pe numele Elenei Udrea a fost depus, recent, un denunt penal. Aceleasi surse afirma ca, in urma denuntului, la Parchetul General a fost format dosarul 535/P/2014, care se afla in faza actelor premergatoare.


Conform datelor pe care le detinem, acuzatiile ar viza fapte pe care Elena Udrea le-ar fi comis in perioada in care a detinut functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Mai exact, dosarul priveste contractul incheiat, in 2011, intre Ministerul Dezvoltarii si Medusa Hotel International SRL, pentru realizarea “Complexului de Agrement La Stejarii”. Un contract finantat, asa cum se arata intr-un comunicat al ministerului, prin Programul Operational Regional 2007-2013 depus pe Axa prioritara 5 - dezvoltarea durabila si promovarea turismului, domeniul major de interventie 5.2 - crearea, dezvoltarea si modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice.

Udrea, acuzata ca a folosit bani europeni pentru un complex rezidential privat

Proiectul, finalizat in decembrie 2013, ar fi costat 11 milioane de euro, dar, potrivit denuntului depus impotriva Elenei Udrea, complexul turistic nu ar fi fost utilizat pentru scopul in care a fost construit. In realitate, acesta ar fi luat destinatia unor facilitati gandite sa aduca beneficii exclusive unei societati private, mai exact facilitati de agrement si exploatare a unui complex rezidential proprietate privata.

Mai mult, sustine autorul denuntului, faptul ca respectivul complex realizat cu fonduri UE a ajuns sa fie un complex rezidential privat, ar rezulta chiar din faptul ca aici insasi Elena Udrea ar avea asigurata o locuinta proprie. De asemenea, o alta dovada a faptului ca acest complex nu este unul turistic este reprezentata de faptul ca accesul nu este unul liber, ci s-ar face doar pe baza unei invitatii.

Practic, Elena Udrea este acuzata ca ar fi folosit bani de la bugetul de stat si din fondurile Uniunii Europene pentru a ridica un complex rezidential privat, desi investitia viza construirea “Complexului de agrmenet La Stejarii”, al carui obiectiv era sa contribuie la imbunatatirea si diversificarea serviciilor turistice prin cresterea numarului de turisti la nivelul Capitalei.

Autorul denuntului cere procurorilor de la PICCJ sa verifice modul in care fondurile pentru realizarea acestei investitii au fost obtinute, precum si modul in care acestea au fost utilizate, iar in final sa dispuna declansarea urmaririi penale impotriva protejatei lui Traian Basescu si trimiterea acesteia in judecata.

Comentarii

# o victima date 3 octombrie 2014 12:58 +36

Ce oameni răi, dle! Si ea facu 6000 de proiecte pentru țară!

# ADEVARUL date 3 octombrie 2014 13:56 +25

ESCROCII DE POLITICIENI NU AU INVESTIT NIMICA IN PENITENCIARE,CINE SE POATE GANDI CAND ESTE CU CARNATU IN GURA CA MOZOLESTE ALTCEVA?(INAFARĂ DE UDREA)

# gelu date 3 octombrie 2014 13:58 +37

 Udrea este de asemenea coproprietara 50% a Băilor Boghiș din județul Sălaj alături de femeia de afaceri Lia Stanca, bai in care Udrea a acordat credite ca MDT. De aceea impotriva acesteia ar trebuie depusa o noua plangere penala. Asa ca ar fi bine ca aceasta noua plangere sa fie scrisa de specialistii in justitie de la luju si semnata de cititorii on-line ai acestei reviste.  Eu sunt unul dintre cei care vor semna o asemenea petitie.  Plangeri penale pentru favorizarea infractorilor Mircea si Traian Basescu depuse impotriva procurorilor Morar, Kovesi, Stanciu, Tulus ... pot urma aceeasi cale.  Adica plangerile penale sa fie scrise de cei de la luju si semnate  de catre cititorii on-line.

# Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă date 3 octombrie 2014 20:55 +7

Cu ce bani? Ăia ciștigați cu greu încă din fragedă tinerețe? În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992) , fata a început să-şi "alerge caii", devenind, efectiv, prostituată. În mod concret, ea "presta" la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău . "Tanti" Petruţa îi făcea "lipeala" şi cu clienţi din Bucureşti, unde "eleva" Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă. La şcoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. din: http://www.cotidianul.ro/amanunte-de-sub-si-de-langa-fusta-doamnei-elena-udrea-149468/

# securistul de serviciu date 4 octombrie 2014 20:39 +10

Stim cine e Nuti, de unde a venit,ce studii are, ce-a prestat la viata ei, stim cat de bogata e,cat de "indragostita de basescu e :sigh: :sigh: si pentru care din "calitatile" lui :o :o se da in vant, stim cate parale face si mai stim si cam cati ani ar trebui sa stea la "mititica" pentru toate magariile in care a fost si este implicata in ultimii 20 de ani :sigh: :o Dar o recapitulare din cand in cand nu strica, avand in vedere ca cei mai multi dintre noi suntem inzestrati cu memorie selectiva pozitiva, ceea ce ne face de multe ori sa trecem in "cosul de reciclare" acele magarii ce nu ne afecteaza direct, motiv pentru care "Militianule de la Moravuri din Buzau" iti multumim pentru reanprospatarea "memorialului durerii" mai ales acum, in campania "nerusinarii maxime" in care s-a angajat. :roll: :roll: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> 8) 8) 8)

# Uliul porumbar date 3 octombrie 2014 13:04 +22

Ei as, sunteti copii ? Vor zbura porcii atunci cand Udrea va fi trimisa in judecata de oamenii lui Kovesi ! Pai ce, de cand fac procurorii DNA ce le trece prin cap in legatura cu Udrea ? O singura data daca mai trece pe la Cotroceni, intrand cu o pereche de strampi si iesind cu alta, astfel cum s-a mai intamplat, se inchide dosarul cu NUP, este sustinuta public la Presidentiale personal de catre Inalt Prea Fericitul Patriarh la insistentele actualului Presedinte si Diaconescu, ex-candidatul PMP la functia suprema iese in mod public si declara ca nu-i alta-n sat mai buna ca Udrea la orice, inclusiv...

# Izaur date 3 octombrie 2014 13:33 +21

Vezi ca denuntul e la Parchet, nu la DNA...

# Tonta date 3 octombrie 2014 15:14 +17

Nu-i nimic,trage LUluta maimuta sforile sa se decida ca e de competenta DNA si ii da un NUP mare cat buza de jos a lui EBA

# unul din lumea cea mare date 3 octombrie 2014 13:08 +24

se apropie funia de par!!SI CITI VOR MAI URMA!!!!!!!!!!!!!!

# unul din lumea cea mare date 4 octombrie 2014 13:06 +6

si numai din cum ,,haleste cirnatul,, SEAMAN CU PORA......ACELASI CARACTER DE MAHALAGIOAICA....DE COTROCENI.imaginati/va macar 5 ani de ,,domnie cu asta la cotroceni,,

# nea caisa date 3 octombrie 2014 13:18 +8

test

# capsunar date 3 octombrie 2014 13:27 +22

si cu niste pleve rumegatoare ca Nitu si Cazanciuc in faza premergatoare va ramane :D

# rețetă secretă de înmulțire asexuată a 4pezilor date 3 octombrie 2014 13:59 +2

Au o rețetă secretă de înmulțire asexuată a 4pezilor!

# doru date 3 octombrie 2014 14:07 +17

BAGABOANTA

# doru date 3 octombrie 2014 14:09 +14

ce fain ****** carnatul din poza (cum se descurca base fara el)

# gogonea-gogonel date 3 octombrie 2014 17:12 +14

Dupa carnat urmeaza fasolea din cazanul de la Targsor;doar i-a spus bunicasa ca unde unde e carte e si prostie! la ea nu se pune problema de carte.ci la cum s-a miscat si locul unde a facut-o!!!!!!,circula pe facebook!!!

# Nemo date 3 octombrie 2014 17:53 +14

Bă, n-aveţi careva un cuţit şi o furculiţă pentru doamna? dacă aveţi învăţaţi-o vă rog să le folosească. Săraca, pe când era mică şi umbla pe lângă cortul bulibaşei a fost învăţată să mănînce cu mâna, lucru de care nu s-a dezvăţat nici în ziua de azi.

# ADEVARUL date 3 octombrie 2014 17:53 +17

SĂRACA D-NĂ STANCIU PE CINE VA MAI AȘTEPTA EA CA UN CĂȚEL,LA INTRAREA IN SEDIUL CSM?SĂRACELE CURVE,LE-A FOLOSIT BASESCU FIX CUM A DORIT EL,CE A VRUT AIA LUI AIA AU EXECUTAT,MUISTELE. :-* :-* :-*CARE IN LOC SĂ CAPACITEZE MAGISTRAȚII I-AU LĂSAT PE MÂNA SI LA SEXUL ESCROCILOR,NU MERITATI NICI MĂCAR FLEGME.

# livia date 3 octombrie 2014 17:56 +15

Dosarul penal nr. 535/P/2014,deschis la Parchetul General trebuie doar foarte bine citit de procurori deoarec e in dosar sunt dovezi care categoric o incrimineaza pe prostituata-ublica in necondamnata nici in dosarul ALRO. vREM SA VEDEM SERIOZITATEA PROCURORILOR Parcheutlui general, aceasta daca nu cumva sunt si ei cleinti ai prostituatei BASISTE, Udrea Elena.

# costel date 3 octombrie 2014 18:10 -13

Denuntul nu-l scoate de la puscarie pe denuntatorul care a fost condamnat in dosarul ICA la puscarie cu executare.Daca D-na Udrea a comis infractiuni o sa stea si ea la puscarie. :lol:

# AndreiV date 3 octombrie 2014 19:53 +9

Cei care sustin ca aceasta individa impertinenta si agresiva,lipsita de scrupule,in stare  sa faca orice,pentru a-si atinge scopul,va pati ceva se insala. Ea,ca si protectorul ei n-au rusine,bun simt si nu se dau in laturi de  la nimic  pentru  a distruge tot ce lir opune.Alo politrucilor basisti din dna incompetenti si razbunatori,declaratiilr de astazi sunt atingere a independentei  justitiei sau indicatii exprese pentru a-i inculpa si judeca regim de  urgenta si eventual arestarea celor din PSD  si mai ales a d.l Ponta.Ati vazut cum repeta obsesiv faptul ca pana in acest moment dansul  nu are nici o calitate,dar pana la urma,trebuie sa fie inculpat.Acum am inteles "eroarea"intentionata a politrucilor basisti din dna.Ei au dat in acest fel un semnal.Cel care a  demacat ilegalitatile de la Nana si nu numai ,trebuie paruncat dupa gratii in buna traditie a poltrucilor basisti,fara probe si fara drept la aparare.Uitati-va la declatatiile inculpatilor din acest ultim dosar,fara audieri.

# astralo date 3 octombrie 2014 20:58 -12

Informatiile care circula prin piata baietilor informati zic cam asa: SIPA a aflat ca Ponta e ofiter acoperit SIE. Povestea, pe scurt, e urmatoarea: Victor Ponta a fost recrutat de SIE dupa ce a intrat in magistratura, in intervalul in care a activat ca procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 (1995 – 1998). In perioda in care isi facea cu sarg meseria de şpion al SIE, ar fi intrat in vizorul SIPA, care si-a dat seama ca Victor Ponta a fost recrutat de SIE. Haide ca trebuie sa va aduceti aminte de SIPA. Stiti voi, Serviciul Independent de Protectie si Anticoruptie, fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei, care se ocupa cu supravegherea magistratilor, a ziaristilor care scriau pe justitiei, a unor oameni din societatea civila. SIPA nu era interesat doar de aspectele profesionale, ci mai ales de viata privata a celor pe care-i lua la ochi si timpan. Victor Ponta ajunge in 1998 procuror la Sectia de Anticoruptie, Urmarire Penala si Criminalistica

# s-au rușinat euroflașneta + Vasilică să îl dea în gît? date 3 octombrie 2014 21:43 +4

Dar de ce s-au rușinat euroflașneta + Vasilică să îl dea în gît? Ex-ministresa s-a lăudat că dă publicității dar s-a făcut că plouă. Vasilică afirmă că marea boassă a justiției nu simpatiza SIPA...

# vikkktor date 5 octombrie 2014 00:58 +4

Macovei pe vremea cand activa la APADOR CH, vroia sa zburde fara oprelisti prin puscarii, servind diverse interese..Exsita note informative ca ar fi fost scolarizata pe banii lui Soros in domeniul asta...SIPA, ii mai punea frana in elanul ei si cateodata mai descriau si tipul de tigari pe care aceasta cu realizatorul Mircea Toma le fumau pe la Vama Veche sau ca inca din facultate rezista foarte brav la testul alcoolului...Aceste aspecte au enervat-o tare si cand a putut, a scos dintii cainelui care o mai maraia din cand in cand...Dupa ce a afirmat ca SIPA nu isi are rostul in MJ, a facut ea alt serviciu, cu aproape aceleasi atributii care functioneaza astazi, dar, in care nu se mai regaseau decat 2 lucratori din fostul serviciu...Pe unul l-a pus sef si pe altul l-a facut din agent, ofiter...Restul? Acasa ca nu sunt buni...

# nu Nuți spaima ... moldovenilor date 5 octombrie 2014 09:29 +4

Dacă a fost un succes acțiunea TIGARETA II, merită să fie aleasă ea nu Nuți spaima ... moldovenilor! Monica Macovei a falsificat documentele in cazul Operatiunii Tigareta II fiind PREZENTA pe aeroportul miliar Otopeni, cand se descarcau tigarile (ea este femeia care a fost filmata in zona respectiva in acea noapte- si a carei identitate a fost ascunsa cu inversunare, in pofida faptului ca s-a insistat asupra prezentei femeii in acel loc, in acea noapte). Documentele falsificate de Monica Macovei au fost predate organelor de cercetare penala de catre Traian Basescu – in calitate de ministru al Transporturilor – devenind proba in Operatiunea “Tigareta II”... http://romanianneocon.wordpress.com/2012/05/21/ziua-lui-marius-oprea/

# Duplicitatea Monicai Macovei date 3 octombrie 2014 21:46 +6

Duplicitatea Monicai Macovei este demonstrata. In ianuarie 2005 ea a anuntat presa ca a dispus un control la SIPA si a promis opiniei publice publicarea raportului final. A fost doar praf in ochi. Dupa ce arhiva SIPA, compusa din doua camere de dosare, a fost rascolita la greu de oamenii de incredere ai lui Macovei, citita din scoarta-n scoarta, ministrul a emis, un an mai tarziu, Ordinul 790/C/2006 prin care a desemnat o comisie de inventariere. Surse din interiorul MJ ne-au declarat ca aceasta comisie (ulterioara celei anuntate oficial de Macovei in ianuarie 2005) s-ar fi ocupat nu de aflarea continutului dosarelor, ci doar de inventarierea documentelor si clasificarea lor spre a fi impartite pe criterii de interes informativ/operativ in vederea stabilirii unei institutii potrivite a le prelua. Nu s-a dat nimic publicitatii, că știe ex-ministresa DE CE! http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-05-14/furt-la-justitie.html

# nu prea îi era simpatic acest departament date 3 octombrie 2014 21:47 +5

Cristi Dănileţ, fost secretar de stat, unul dintre cei care au participat la sigilarea arhivei SIPA şi care în acest fel au avut acces la documentele secrete, a susţinut că printre notele informative se aflau şi secrete despre viaţa privată a judecătorilor. "Pot să vă spun că am citit note despre judecători, locul unde şi-a făcut ziua, cine a fost invitat la petrecere, dar şi despre relaţiile extraconjugale ale judecătorilor şi procurorilor. Monica Macovei a desfiinţat SIPA, a fost o chestie proprie a ministrului, căreia nu prea îi era simpatic acest departament", a mai adăugat acesta.  http://promopress.depindedenoi.ro/stiri/diverse/judectorii-vor-s-tie-cine-ii-ascult.html

# știe ceva ambasada SUA... date 3 octombrie 2014 21:49 +4

"Fondatorul SoJust Danileţ (care a făcut parte din echipa lui Macovei) a spus consilierilor politici că SIPA era în esenţă serviciul propriu de informaţii al Ministerului de Justiţie, care avea scopul de a spiona vieţile private ale judecătorilor, procurorilor, oficialilor din instanţe şi chiar a cetăţenilor de rând. El le-a văzut dosarele care conţineau detalii despre relaţii sexuale ilicite ale unor judecători şi procurori, chiar dosare medicale potrivit cărora unele judecătoare au făcut avorturi (...) Danileţ a divulgat că deşi dosarele de dinainte de 2001 au fost distruse, Ministerul de Justiţie a păstrat dosarele din 2001-2005, în două încăperi mici accesibile Ministrului de Justitţe", se arată în telegrama cu subiectul "O furtună perfectă: corupţia, statul de drept şi reforma justiţiei se află în prim-plan în România", care ar fi fost trimisă în 2009 la Washington de Ambasada SUA din România. http://www.mediafax.ro/social/wikileaks-danilet-a-divulgat-ca-a-vazut-dosare-sipa-despre

# Perverșii ăia de peste baltă date 3 octombrie 2014 21:52 +2

Perverșii ăia de peste baltă, în loc să țină cu cea care dădu mălaiul la Bechtel, deja îi pregăteau culoarul lui Ponta!

# terra ferma date 3 octombrie 2014 21:54 +1

Astralo aruncă o fumigenă și eu îl iau în serios... 

# vikkktor date 5 octombrie 2014 00:48 +5

Macovei a strigat sus si tare ca SIPA face politie politica si va demonstra asta. Dupa ce a confiscat arhiva, nu a mai suflat o soapta despre pretinsele probe ca SIPA ar face politie politica. De fapt Macovei si Basescu vroiau sa aiba acces la cutia Pandorei, pentru ca ulterior sa isi subordoneze pe baza informatiilor din arhiva diversi magistrati. Rezultatul acestei actiuni se vede acuma si in ultimii zece ani. Nu s-a distrus nimic din arhiva, ea este sigilata la ANP, dar, foarte, foarte pieptanata...

# discretă cu viața intimă a celor din branșă date 5 octombrie 2014 09:21 +2

A fost sfătuită de consilierul Vasilică să fie discretă cu viața intimă a celor din branșă. Mi-e lene să caut citatul adecvat...

# vikkktor date 5 octombrie 2014 00:43 +4

Asta cu SIPA, e umflata rau... :D ...Arhiva SIPA a fost ridicata peste noapte si depusa la ANP, sub directa observatie a ministrului Macovei de atunci...Aceasta si nu numai ea, a avut acces nelimitat la ea, la arhiva, mai mult decat atata, o gramada de documente au fost inlocuite de catre un baiat subofiter ce a fost ulterior avansat si trecut in corpul ofiterilor ANP..Oare Macovei sau altii din gasca sa daca ar avea probe ca Ponta e undercover, ar sta pe ganduri sa puna un Turcescu sa le afiseze?? Prin anumite documente din aceasta arhiva, Basescu si Comp si-au asigurat slugarnicia anumitor magistrati santajabili, pe care i-au si inaintat ulterior in functii de conducere.

# nu-și amintește unde dosi fițuica aia despre Ponta date 5 octombrie 2014 09:17 0

Cum ex-ministresa are rateuri de memorie, precis nu-și amintește unde dosi fițuica aia despre Ponta! De o pitea în statutul PCR ar fi regăsit-o rapid!!!

# Radu date 3 octombrie 2014 20:59 -3

Tineri autori de la luju, poate ne aratati si noua unde scrie in CPP (ala in vigoare) de ''faza actelor premegatoare''. Nu mai dati copy-paste la articole vechi din arhiva, ca s-a schimbat legislatia si voi cum nu cititi din principiu, nu aveti cum sa scrieti corect. Dar - vad ca niciunul dintre cititorii de mai sus nu au observat acest aspect. Asta spune multe despre cati juristi va (mai) citesc...

# Pt. Radu de la un cetatean date 3 octombrie 2014 21:43 +3

inainte să mori(in chinuri),RADULE AI IMAGINEA UNEI SOCIETATI RESPONSABILE SI IMPLICATE,PRIN MEMBRII SĂI IN ACTIUNI girate de spectrul justitiei,dacă tot trebuie sa cunoastem legile...de ce nu ar exista democratie si la acest capitol?pt ca niste  handicapati ca tine au pus mana pe dpmeniul justitiei?l-ai mostenit de la parintii tai?sa o ****** cu spume grobianule.

# o admiratoare date 3 octombrie 2014 22:01 +3

Asa e  :lol: nu mai citesc juristii luju  :lol: minte-te tu, daca te simti mai bine. Ei ce sa vezi. Eu lucrez in sistem si eu si colegii mei citim, desi nu suntem de acord mereu cu ce se.scrie aici. Nici nu se simte ura din partea ta. Altfel, te intreb: esti chiar tu sau o admiratoare a ei?  :lol:

# avocat traditional date 3 octombrie 2014 22:16 +2

Radu are dreptate,dar e rau.Daca citim atent noul cod de procedura penala vom constata ca am putea zice si asa.In acest sens a se vedea art.294/1 si art.306 al 1 C.pr,penala.(cel putin in cazul Elenei Udrea,parlamentar si fost ministru)

# revenire date 3 octombrie 2014 22:24 +3

am putea zice si asa,adica  premergatoare.Radule,crezi ca suntem chiar prosti?Am observat chestia aia dar   luju nefiind o revista de specialitate nu am dat importanta,stiind ce s-a vrut a se zice.Sau am observat chestia dar nu am dat importanta .Ai fost rau si nu era cazul.

# Radu date 3 octombrie 2014 23:14 0

Surprinzator, nu imi place Udrea. Mi-as dona salariul vreo 2-3 luni sa o vad in inchisoare. Dar, raportat la rautate, site-ul asta se numeste lumea JUSTITIEI. Se presupune ca e scris de profesionisti pt profesionisti. Just saying... Adica redactorii-sefi apar non-stop pe la tv dand sfaturi si explicand. Pai atunci cum lasa enormitatile astea pe site? Mai era ceva articol in care INML era scris INM si din astea... Dar nu mai zic, ca vad ca lumea se atinge. Touchee touchee....

# IAR SI-AU DAT CU TESLA-N COAste ! date 3 octombrie 2014 23:38 -7

IAR SI-AU DAT CU TESLA-N COAste !Au vrut sa-l muste de k ur pe basescu CU NANA SI AU GASIT CORUPTIE LA PRIMARII SI PREFECTII PSSSD.AU VRUT SA-L MUSTE DE K-UR PE FUNERIU Si cand au cautat procurorii AU DECIMAT PSSSDUL! IATA ADEVARUL DESPRE CEI 9 MINISTRI CARE VOR INTRA LA PUSCARIE ! Corpul de control a trimis DE-A-M-BOA...DOSARELE pentru toti ministrii lui Boc ...numai ca sa faca audiente la hasanaua3. Bineinteles ca NU SE BAZAU PE NICI O DOVADA ! A FOST O FACATURA PROSTESCA , FACUTA ORBESTE !Dar mai mult :AU FOST PPROSTI , CA NU SI-AU DAT SEAMA CA ORIUNDE CAUTI in acte IESE CA UN PUROI CORUPTIA PESSSEDEULUI ! SI cum au cautat procurorii AU IESIT 43 DE PESSSEDISTI SPAGARI ( INTRE CARE 7 MINISTRI) . Vor s-o muste de k ur pe udrea si seleaga de fonduri europene....ba...prost ovanilor.....iar va decimati partidul...iar iese la iveala coruptia psssd. Pe surse: SA VEDETI CUTREMUR de trei ori mai mare PESTE 2 SAPTAMANI ....CIND se vor face arestari in dosarele FACUTE pentru brejnar si Dutza

# HALAI_sa date 4 octombrie 2014 01:20 +7

HAI BAIETI ,la calusul de la A L R O Slatina , sa joace toti...

# ALTA JAVRA ORDINARA date 4 octombrie 2014 11:37 +4

CU CURU CURU CU CURU !!!!!!!!!!

# CATELUL BISMARK date 4 octombrie 2014 12:54 +4

JAVRA BISMARK ASMUTITA SA MUSTE NU NUMAI DE CARNAT.  JIGODIA TENESMENA NICI EA NU DIFERA PREA TARE. ESTE BABA, ESTE URATA SI FOARTE COMPLEXATA. 

# briciu date 4 octombrie 2014 17:48 +4

Aceasta parasuta ìngìmfata si cu protectorul ei cucul de la cotroceni ar fi trebuit ca la lansare spre cotroceni sa-si opreasca doua casti de protectie sa-si traga amìndoi salopete vargate,apoi sa-si ìncoloneze gasca lor de mfioti corupti,apoi sa ia in primire executarea canalului siret-baraganiar sapatura se va face cu cazma si lopata.Mìncare sa li se dea dupa cìt sapa.

# arde DAMBOVITA !!!!!! date 4 octombrie 2014 20:57 -1

http://www.youtube.com/watch?v=PT1r2up7cf8

# vikkktor date 5 octombrie 2014 00:32 +2

Demn de observat este tehnica cu care se infrupta doamna Udrea din produsul alimentar in cauza. Forma obrajilor de arata ca domnia sa in fapt ****** bucata de mezel numita carnat, nu musca din el. Poate aceasta tehnica de a in****** carnatul a ajutat-o in fulminanta cariera...asa cum a ajutat si pe altele de-a lungul istoriei...Sunt curios, doamna Kovesi, musca carnatul sau prefera tehnica de in******re a la Udrea??...Rautaciosii ar spune, depinde de carnat...

# vikkktor date 5 octombrie 2014 00:34 +2

Demn de observat este tehnica cu care se infrupta doamna Udrea din produsul alimentar in cauza. Forma obrajilor de arata ca domnia sa in fapt ****** bucata de mezel numita carnat, nu musca din el. Poate aceasta tehnica de a in****** carnatul a ajutat-o in fulminanta cariera...asa cum a ajutat si pe altele de-a lungul istoriei...Sunt curios, doamna Kovesi, musca carnatul sau prefera tehnica de in******re a la Udrea??...Rautaciosii ar spune, depinde de carnat...

# DILEMĂ date 5 octombrie 2014 09:15 0

Catindații sunt unul și unul dar nu prea avem ce alege! Despre Meleșcanu cunoaște ”melețianul” ceva?

# gogonea-gogonel date 5 octombrie 2014 20:39 +3

Banuiesc ca LULUTEI,nu-i plac carnatii de plescoi;sunt cam mici si subtirei!d-nsa prefera salamul de,,,DEBRECEN,,,La marimea dumneaei!!!!!!

# felix motanul date 6 octombrie 2014 15:04 -3

Eu cred ca Udrea a devalizat si ICA, ea a facut toate contractele cu Microsoft, ea a pagubit loteria Romana, ea a plagiat teza de doctorat, ea a vorbit cu premierul sa faca schimbari in DNA, intr-un cuvant a subminat ( singura ) economia tarii !

# peter date 7 octombrie 2014 11:43 +1

Chiar daca nu a facut ea astea a facut multe rele Romaniei Safie de capul ei

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.03.2021 – Judecatoarele care au impartit pachetul. Modificari cu dedicatie la Legile Justitiei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva