28 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NOI STENOGRAME IN SCANDALUL “BERCEA MONDIAL – MIRCEA BASESCU” - Un afacerist pe nume Cristian Geamanu apare in interceptarile cu Sandu Anghel. Coincidenta, printre partenerii lui Mircea Basescu in firma de armament Defense Security s-a numarat un anume Cristian Geamanu: “Spune-mi repede daca ai afaceri cu Cristi Geamanu... Sa nu ii dai banii inainte decat in fata omului nostru de la apa mare... Am fost la toti oamenii mari si la cel de la apa si toti au spus sa fii calm si sa ai rabdare”

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print

12 iunie 2014 17:54
Vizualizari: 11513

In urma cu aproximativ doua saptamani, Antena 3 a publicat in premiera interceptari din dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, in care acesta discuta cu rudele sale despre un personaj misterios, denumit “omul de la apa” sau “omul de la apa cea mare”. Multi au spus ca acest personaj nu este nimeni altul decat fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, cel care i-a botezat nepoata a lui Bercea Mondial si despre care rudele interlopului sustin ca i-au dat cateva sute de mii de euro pentru a-l elibera pe Sandu Anghel. Rudele lui Bercea Mondial afirma totodata ca Mircea Basescu le-a transmis ca o parte din bani, 300.000 de euro, ar fi ajuns chiar la presedintele Traian Basescu. Daca este asa sau nu, inca nu se stie. Asa cum nu se stie nici daca “omul de la apa cea mare” este in realitate Mircea Basescu.

In dosarul lui Bercea Mondial exista insa mai multe stenograme extrem de interesante, care dezvaluie cum incerca interlopul sa gaseasca o solutie prin care sa fie eliberat din arest. Interceptarile au fost realizate in dosarul 307/P/2011, instrumentat de procurorul Constantin Laloianu, de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova. Potrivit procesului verbal din 11 aprilie 2011 (vezi facsimil) al Parchetului Curtii de Apel Craiova, discutiile au fost interceptate in baza ordonantelor provizorii nr. 297/P/2011 din 18.02.2011 si 28.02.2011 ale Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, confirmate prin incheierile nr. 4/21.02.2011 si 6/03.03.2011 ale Tribunalului Olt, precum si a autorizatiilor 7/03.03.2011 si nr. 8/03.03.2011 ale Tribunalului Olt.

In discutiile purtate de Bercea Mondial sunt mentionate mai multe nume, printre care si cel al unui anume Cristian Geamanu. La prima vedere, este un nume care nu spune nimic. Totusi, un personaj Cristian Geamanu apare chiar in anturajul fratelui presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu. Astfel, Cristian Geamanu, pe numele sau complet Cristian Andrei Grigore Geamanu, s-a numarat, cel putin in trecut, printre partenerii de afaceri ai lui Mircea Basescu. Cei doi au fost asociati in firma de armament Defence Security and Intelligence Co. In aceasta societate, Mircea Basescu detinea 30% din actiuni, alaturi de generalul in rezerva Ion Eftimie Sandu (5%), fost loctiitor al Departamentului Arme din Ministerul Apararii Nationale, Maria Cazacu (5%), fiica lui Aurel Cazacu, fostul director Romarm. In aceeasi firma, Romeo Oita detinea 30%, iar Cristian Geamanu tot 30%.


Asadar, este posibil ca acest Cristian Geamanu pomenit in discutii de Bercea Mondial sa fie unul si acelasi cu Cristian Geamanu din firma de armament in care a fost implicat Mircea Basescu. La fel cum este posibil sa fie doar o coincidenta de nume.

Lumeajustitiei.ro va prezinta pasaje din discutiile purtate de Bercea Mondial, in care apare numele de Cristian Geamanu si in care se fac noi referiri la “omul de la apa”, stenogramele fiind atasate la finalul articolului:

Discutie intre Bercea Mondial si sotia sa Stela:

ANGHEL SANDU: Vinde tot si scapa-ma de aici ca sunt nevinovat. Daca nu imi dau drumul astia sa te duci la toate posturile de televiziune. Vezi si tu cum arat, am slabit cincisprezece kilograme de cand sunt arestat. Eu nu mai pot sa rezist.

STELA: Trebuie mai intai sa audieze martorii, cat de repede si partea vatamata. Rezisti cateva zile. Domnul avocat Cismaru ti-a trimis biletul asta.

ANGHEL SANDU: Schiopu ce spune?

STELA: Sa stai linistit sa iti vezi de treaba ta. Ii este frica ca l-au luat politistii la intrebari.

ANGHEL SANDU: Tu sa mergi peste tot cu Schiopu asta sofer.

STELA: Toti oamenii aia mari au spus sa stai linistit sa nu faci ceva, ca se rezolva.

ANGHEL SANDU: Sa te duci sa discuti cu oamenii aia unde ai fost cu Basica.

STELA: Am fost acolo si i-am dat la unul dintre ei cinci milioane. Urmeaza sa vina la tine avocatii, cei de la Craiova.

ANGHEL SANDU: Nu vreau sa mai vina aia. Sa vinzi masina de acasa care este pe numele meu, numai sa ma scapi. Cu Capatana ai mai vorbit?

STELA: A spus ca nu poate sa faca nimic!

ANGHEL SANDU: Daca eu mor aici sa stii ca sunt nevinovat si tu sa nu mai stai in Slatina si sa te muti la Draganesti.

STELA: Stiu ca esti nevinovat si ca baiatul meu, Mondialul l-a taiat.

ANGHEL SANDU: Atunci cand am fost la Bucuresti am semnat contractul ala. (..) pe fiul tau si te duci la sediul de la firma aia si le spune ca eu sunt arestat si ca ma mai asteapta sa le vand terenul.

STELA: Nu te mai enerva sa nu patesti ceva. Am fost la toti oamenii mari si la cel de la apa si toti au spus sa fii calm si sa ai rabdare.

(…)

ANGHEL SANDU: Vezi ca acasa am un numar de telefon de la un cetatean, ca vreau sa vand un pamant. Cristi Gemanu nasul si Rusu Peco. Eu doream sa vand la rusi terenul asta. Cine este Ionita ala de la Bucuresti, care vrea fiul tau sa (…) ca avocat?

STELA: Este un om mare! Tu trebuie sa mai ai rabdare sa mai treaca ceva timp.

In ziua de 19.02.2011, la ora 08:05:31, ANGHEL SANDU zis BERCEA DE la postul telefonic ... aflat in zona Vanatorii Mici, Autostrada Bucuresti – Pitesti km.42.5, GR este contactat de fiul sau BASICA aflat la postul telefonic ….

ANGHEL SANDU: Alo!

BASICA: Tata, eu acum vin de la romanul nostru!

ANGHEL SANDU: Si!?

BASICA: Cel de la apa a discutat cu romanul nostru si a spus sa stai ascuns pana vede certificatul medical a lui MERCEDES.

In ziua de 01.03.2011, la ora 10:52:08, ANGHEL SANDU de la postul telefonic..., a luat legatura cu Birea, aflat la postul telefonic...

ANGHEL SANDU: Alo!

BIREA: DA!

ANGHEL SANDU: Eu sunt, BERCEA! Ce ai facut?

BIREA: Sunt la Bucuresti!

ANGHEL SANDU: Cu cine ai vorbit pentru terenul ala? Cu CRISTI GEAMANU? Acolo vrei sa o duci pe STELA?

BIREA: S-a vorbit cu ala de la apa.

ANGHEL SANDU: Care apa?

BIREA: Despre tine!

ANGHEL SANDU: Si ce a spus? Poate sa faca ceva?

BIREA: Poate!

ANGHEL SANDU: Dar STELA nu da nimic inainte pana nu scap eu!

BIREA: Sa vorbeasca!

ANGHEL SANDU: Vezi ca vine STELA acum la Bucuresti!

BIREA: Stiu!

ANGHEL SANDU: Care este romanul de la apa? Care dintre ei?

BIREA: Cel care ti-a botezat!

ANGHEL SANDU: Nu mi-a botezat pana acum!

BIREA: Cel mare care ti-a botezat mai demult!

ANGHEL SANDU: Si cand ai vorbit cu el?

BIREA: Aseara!

ANGHEL SANDU: Ia-o pe STELA si du-te cu ea acolo!

BIREA: Bine! Salut!

In ziua de 22.03.2011, la ora 10:04:36, ANGHEL SANDU zis BERCEA de la postul telefonic … ia legatura cu sotia sa STELA, aflata la postul telefonic...

(…)

ANGHEL SANDU: Cu nasul Basica ce ai facut?

STELA: Nasul lui Basica este bun! Si cel de la apa si nasul lui Basica este (…). Am vrut sa plec, iar acolo aseara.

(…)

ANGHEL SANDU: Da! Omul nostru de la apa ce v-a spus?

STELA: Trebuie sa avem rabdare sa audieze martorii si partea vatamata.

In ziua de 22.03.2011, la ora 10:36:54:, ANGHEL SANDU zis BERCEA de la postul telefonic … ia legatura cu sotia sa STELA aflata la postul telefonic...

STELA: Tu acum trebuia sa fii acasa, dar nu a intrat aia. Pe tine nu te da nimeni (…) decat cei de la Bucuresti. Ordinul vine de sus!

(…)

STELA: Sa nu iti fie frica, ca celelalte dosare s-au dus unul cate unul peste tot. A spus sa nu iti fie frica ca doar asta mai este. A spus ca omul care te scapa este tare ti-a mai dat inca 30 de zile fiindca stie ca scapi.

ANGHEL SANDU: Du-te la Cruce si la omul lui Maci si da-i banii. Si spune-i sa se gandeasca la tine ca ai noua copii. Ca esti bolnava si tu si eu, si ii lasi banii acolo in casa.

STELA: Cati bani ii duc?

ANGHEL SANDU: Trei sau cinci?

STELA: Trei ii duc!

ANGHEL SANDU: Si ii spui sa ia banii, ca mor aici. Si maine pune aia! In trei zile este gata! Nu este nimeni mai tare ca romanul lui Maci.

STELA: Ala este, iti spun eu! A stat fiul tau de vorba cu el trei ore.

ANGHEL SANDU: Unde?

STELA: La el acasa!

ANGHEL SANDU: Demult?

STELA: Nu sunt nici trei zile!

ANGHEL SANDU: Si ce a spus?

STELA: A spus sa avem rabdare si sa mearga la el peste cinci zile.

In ziua de 03.03.2011, la ora 17:41:00, ANGHEL SANDU zis BERCEA de la postul telefonic... ia legatura cu fiul sau BASICA aflat la postul telefonic...

ANGHEL SANDU: Alo!

BASICA: Da!

ANGHEL SANDU: Ce ati discutat cu CRISTI GEAMANU?

BASICA: Am vorbit cu omul acela la care ne-ai trimis tu la el. Care i-ai spus tu mamei sa ii treaca numele pe foaie. Am fost la el si a spus ca el in doua zile te pune in libertate. A cerut banii de la noi si a spus sa nu ii dam direct lui si sa ii lasam la un hotel. Noua ne-a fost frica! Mama s-a dus la omul de la apa si a discutat cu el si i-a spus sa nu ii dea niciun ban ca este informator la securitate si Politie. A venit la noi aseara CAPATANA si am stat cu el de vorba. Si a doua zi (…) la noi sa ii dau numarul dosarului. Si va merge acolo unde trebuie. Si intr-o saptamana doua se rezolva treaba.

ANGHEL SANDU: Cand vine MARIAN CAPATANA ii dai o suta de milioane pentru avocat. Dar mai bine te duci la TANASESCU. La cel cu paine de langa noi (…)?

BASICA: Da am fost si mi-a spus sotia lui ca nu poate face nimic. Decat cand va (...) dosarul in partea cealalta.

ANGHEL SANDU: Si acolo poate?

BASICA: A spus ca da! Urmeaza ca eu sa merg sa discut cu omul de la apa si cu (…) magazinul de paine de langa noi.

In ziua de 03.03.2011, la ora 17:38:50. ANGHEL SANDU zis BERCEA de la postul telefonic … ia legatura cu sotia sa STELA aflata la postul telefonic...

ANGHEL SANDU: Alo!

STELA: Da!

ANGHEL SANDU: Ce ai facut cu Marin CAPATANA?

STELA: Spune-mi repede daca ai afaceri cu CRISTI GEAMANU?

ANGHEL SANDU: Care CRISTI?

STELA: GEAMANU de la Bucuresti.

ANGHEL SANDU: Da!

STELA: Ai incredere in el?

ANGHEL SANDU: Sa nu ii dai banii inainte decat in fata omului nostru de la apa mare.

STELA: Nu vrea asa. El vrea sa ii dau banii in mana si sa ma duca undeva (…) ca ii este frica.

ANGHEL SANDU: Unde?

STELA: Nu pot sa iti spun ca telefonul este ascultat. Tu sa imi spui daca ai incredere in el?

ANGHEL SANDU: Nu am!

STELA: Nu ai, nu? A venit si MARIAN aseara la mine sa ma intrebe daca ai incredere in el.

ANGHEL SANDU: Nu!

In ziua de 07.03.2011, la ora 15:32:16, ANGHEL SANDU (de la postul telefonic...) ia legatura cu Anghel Florin (Basica) aflat la postul telefonic... (n.r – Bercea Mondial vorbea de fapt cu unul dintre avocatii sai)

ANGHEL SANDU: Ia spuneti-i lu'... Lu' fiu-meu, daca il intalniti...

ANGHEL FLORIN (BASICA): Da...

ANGHEL SANDU: … sa se duca la Cristi Geamanu, ala de la Bucuresti cu terenul...

ANGHEL FLORIN (BASICA): Da...

ANGHEL SANDU: … ca trebuia ieri sa se duca sa vorbeasca cu el, daca e prost, ce... Sa se duca la Cristi Geamanu, ala la care vreau sa vand terenurile alea, (…) ala la rusi.

ANGHEL FLORIN (BASICA): Da, da, stim de terenul acela.

ANGHEL SANDU: Si sa vorbeasca el direct cu Cisti Geamanu!

ANGHEL FLORIN (BASICA): Da.

(…)

ANGHEL SANDU: Ia spuneti-mi cand poate sa..., cand... Spuneti-mi cand o putea sa ajunga pana la Bucuresti la Cristi Geamanu?

ANGHEL FLORIN (BASICA): Pai si deseara o sa plec la Buc..., o sa plece la Bucuresti baiatul dumneavoastra.

In ziua de 07.03.2011, la ora 15:38:59, ANGHEL SANDU (de la postul telefonic...) ia legatura cu Basica aflat la postul telefonic... (n.r. - Bercea Mondial vorbea de fapt cu unul dintre avocatii sai)

ANGHEL SANDU: Maine sa se duca neaparat, sa vina pana la mine... daca... sa se duca... vorbesti cu el, daca se duce la Bucuresti, sa dea pe la Cristi Geamanu. Are numarul de telefon al lui Cristi Geamanu in telefon. Da' poate sa-l ia de la (…)

BASICA: Da?

ANGHEL SANDU: Are in telefon. Scrie acolo: Nasu Geamanu. In telefonul acela (...)

BASICA: Stiu. Stiu. Am vazut toate numerele de acolo.

ANGHEL SANDU: I!

BASICA: Si sa mai... mi-a spus baiatul ca sa va zic ca e totul bine vineri... a trimis si vorba baiatul … prietenul ala al dvs., ala de la apa, de langa Bucuresti, de acolo...

ANGHEL SANDU: Da...

(…)

ANGHEL SANDU: Si vedeti ce faceti cu fi-meu! Sa se duca la Cristi Geamanu la Bucuresti, cu terenul!

ANGHEL SANDU: Pai nu, da' intrebati-l... sa-i spuneti sa nu faca niciun contract fara mine! Sa-i spuna lui Cristi Geamanu sa umble dupa mine cu niste avocati buni, ca sa pot sa le dau terenul!

*Cititi aici stenogramele discutiilor purtate de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial

Comentarii

# luju cenzureaza 1 milion primit de o victima date 12 iunie 2014 15:55 -21

Favoritii vostri din muntebegru cand orimesc si ei ceva ?

# Basica date 12 iunie 2014 20:11 +22

muriti de necaz ticalosilor din propaganda basista..... ati mintit in ultimele saptamani ca stenogramele sunt inventii, ati titrat in EVZ si RL numai titluri d-astea, dar iata ca LUJU v-a ingropat, a scos documente oficiale care atesta autorizatiile si interce[tarile. Stai sa vezi cand apar si inregistrarile video cu fratele Basescu   :D

# sfarma piatra date 13 iunie 2014 11:06 +16

Crezi ca vor apare vreodata ? Slugile le vor sterge sau le vor pierde, asa cum au disparut CD-urile cu Udrea si Stolojan cind tratau spaga cu rusii de la ALRO !!! Nu-mi fac iluzii ca vor apare !!! Cred ca deja au fost facute pierdute !!!

# mafia basestilor smardoii date 12 iunie 2014 17:54 +22

:lol: de aici putem vedea 8) securistii procurorii sar ca arsi sa apere gasca de infractorii ,spagarii basescu ,penalul penalilor,trdatorii au luat 6oo.ooo euro dela bercea sal scape de brutarie ,inventeaza santajul 8) :lol: :lol: :lol: de aici vedem clar beee 1 tv,evz,ro.libera familia excrocilor basescu dirizeaza tot se apara intre ei satanistii ,vor plati sigur vedaias in puscarie :D

# unul din lumea cea mare date 12 iunie 2014 20:11 +16

nu stiu CE OBSERVA ALTII dar eu vad ca nici bercea mondialul NU/I STRAIN DE AFACERI CU RUSII,oare cine din ,,famiglia lui bercea mai are afaceri cu rusii,,care STIM BINE CA NU AU TREABA CU NIS PETROL SI NICI CU GAZPROM.... ma intreb oare cineva VERIFICA CE ACTE I/A NOTARIZAT ,,PRIMA NOTAREASA A TARII,,........probabil ca,cindva cineva o sa ia la cautat si actele notarizate.........daca nu dispar ca si cele cu casa din mihaileanu(stiu eu ca vor aparea copii!!atunci sa vezi circul dracului)

# Țiți date 12 iunie 2014 20:34 +15

Ce fel de șantaj este ăsta ? Cam seamănă leit cu infracțiunea de ”TULBURARE A ORDINEI LINIȘTII PUBLICE” ce se pretinde că ar fi fost săvârșită de Zglobiul ăla care l-a scuipat pe Băsescu în singurul lui ochi valid. Zgomotul care l-a produs prin acel scuipat s-a făcut auzit până la București ?! O să se cam audă însă prin toată lumea !! Iar pretinsul ”ȘANTAJ” este doar o găselniță stupidă a obedienței procurorilor care astfel au mascat ȘPAGA !! Ne este foarte clar faptul că, așa cum madam Băsescu l-a agreat pe Bercea să o îmbrățișeze în fața miilor de țigani și a camerelor de luat vederi pentru a-i atârna la gât plăcinta aia de aur cu lanț cât degetul de gros în aplauzele mulțumite ale președintelui, la fel a cerut bani de la Bercea și prin frățiorul lui pentru a interveni ca să-l pună liber. Că li s-au stricat ploile este altă treabă dar deocamdată, pentru că nu și-au respectat obligația asumată țiganii sunt în drept să le ceară banii înapoi. Păi, doamnă Koveși ăsta este șantaj ?!

# sfarma piatra date 13 iunie 2014 11:02 +13

Cind apar stenograme ale adversarilor dictatorului de genul : ,,Aaaaa, da, bine, cine\'\' ? ,,Aia, da, care aaaa, ma rog, e bine, nu, nu, ba, ce (neinteligibil), afara e soare\'\' !!! sau ,,Am fost ca sa aaaa, ce zici\'\' ? ,,E cam asa, nu stiu, ce sa zic\'\' !!! GATA !!! Imediat intra in actiune bandele de mascati, presa zbiara si Ambasada se sesizeaza imediat !!! Iar acum cind se spune EXPLICIT de livrarea smenului, se fac ca ploua !!!

# Eu ca GEMIU VAD MAI ADANC...poate va prindeti si voi date 13 iunie 2014 18:03 -15

Eu ca GENIU AM OBSERVAT ALTCEVA! CONVORBIRILE SUNT FACUTE DUPA DICTARE…procurorul (MAFIOT ) le-a spus ca sunt inregistrati ,,,si ei au dus discutia in directia in care AR PUTEA FI APOI SPECULATA SI INTERPRETATA LA GAZNAUA3 CA SA-L SPURCE PE BASE! Un alt lucru pe care voi nu l-ati observat CA SUNTETI PPROSTI si eu l-am observat PENTRU CA SUNT GENIU …TOATE DISCUTIILE SUNT INTRE MONDIAL SI GAPATANA …. Mircea Basescu …NU PARTICIPA LA DISCUTII SI NU A LUAT BANII. Gapatana A FOST SANTAJAT SA-L DEA IN GAT PE MIRCEA B. SI A DUS DISCUTII directionate cu mondialii…care se tot dadeau de gol…A FOST NEVOIE SA SE REIA CONVORBIREA CU MONDIALII …CA SA REPARE PROSTIA PE CARE AU SPUS-O INAINTE …SAU SA ACCENTUEZE …nasul cel mare ..de la bucuresti…care mi-a botezat ….CA SA NU FIE DUBII! CONCLUZIA –FACATURA –REGIZATA –IMPREUNA -CU PROCURORUL.Iar ultima dovada –MOMENTUL APARIRIEI INREGISTRARIULOR-CA SA ACOPERE UNIFICAREA DREPTEI–ca sa aiba timp sobolanii pssssds-a impiedice sau s-o spurce ! =pamflet

# Papulici date 13 iunie 2014 18:15 +10

Gemiule, băs nu-i nici bandit, nici cap al mafiei securiste, nici chel, nici schimonosit. El este exact așa cum îl visezi tu, restul nu contează.

# Eu ca GEMIU VAD MAI ADANC...poate va prindeti si voi date 13 iunie 2014 19:21 -14

Nu e chel in rest postarea ta e corecta !

# Papulici date 13 iunie 2014 19:42 +10

Asta zic. Keep dreaming! În realitate toți cei care-l protejează pe chelul schimonosit al statului sunt cu un picior în pârnaie.

# unul din lumea cea mare date 14 iunie 2014 04:31 +5

ptr Eu ca GEMIU VAD MAI ADANC...poate va prindeti si voi // este pletos ca beatles!!!!!!!!!!! si nu ne/am prins noi?

# un singurul lucru ii puteti reprosa lui Basescu :E CHEL ! date 14 iunie 2014 12:30 -13

Pana la urma se pare ca asta e singurul lucru corect pe care-l puteti reprosa lui Basescu : E CHEL ! Pentru asta l-ati suspendat , pentru asta il spurcati de 10 ani ...ca alt motiv coerent nu vad sa invocati ! Poate o sa vrea sa-si faca implant de par sa va vad ce-i mai reprosati .. Ca de faptul CA E CEL MAI MARE OM POLITIC ROMAN , CEL MAI INTELIGENT ...VAD CA NU SE INDOIESTE NIMENI ....DIN MOMENT CE IL SPURCATI DE 10 ANI ...SI TOATA POLITICA ROMANIEI SE INVARTE IN JURUL LUI

# Băscase date 14 iunie 2014 13:58 +9

Chel, schimonosit, securist, corupt, infractor de drept comun, bețiv, bădăran, bătăuș, șmenar, organizator al unor structuri mafiote, agent de influență, trădător, laș, zdreanță umană, tupeist la adăpostul structurilor securiste, căcănar, guraliv, zbanghiu, orbit de nurii curvelor de trei lei, obsedat să-i controleze pe toți șantajabilii din sistemul mafiot securist al statului, delapidator, mafiot imobiliar, escroc financiar și electoral, se face vinovat de abuz de putere și de instigare la genocid în ianuarie 2012 etc.

# ADEVARUL date 14 iunie 2014 14:06 +6

IN JURUL LUI BASESCU,CEL REAL,NU BATRANUL SIMPATIC SI CHEL,IMPOTENT SI DE TREABĂ,SE INVART DOAR DRACII,SATANELE CARE CALCĂ LEGEA IN PICIOARE SI VIOLEAZA IN GRUP JUSTITIA,MILITIENII STAU SI SE UITA,PASIVITATEA LOR DE LASI...AU STOMACURILE PLINE,CE SE ASEAMANA SE ADUNĂ :-)

# Țiți date 14 iunie 2014 21:10 +7

Eu aștept depunerea cât mai curând a reclamației penale formulată împotriva lui Mircea Băsescu pentru denunț calomnios, punerea imediat în libertate a băiatului lui Bercea și încperea urmăririi penale împotriva fraților Băsescu și procurorii împreună cu copnstituit un grup infracțional, abuz de putere și arestare nelegală cu lipsire de libertate ! NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE ȘLEGE, NU-I AȘA ?!

# Poti sa speri ...DA MAI SIGUR E CU ELECTROSOCURI date 14 iunie 2014 22:00 -9

Ai uitat sa mai ceri : eliberarea lui Bombonel , a greilor fotbalului, a lui fermenechiu, scaparea lui voiculesmu, DECLARAREA LOR CA EROI AI LUPTEI PENTRU VICTORIA ADEVARULUI SI BAGAREA IN PUSCARIE A LUI KOVESI ,STANCIU ....MERKEL, OBAMA, REGINA ELISABETA , A 300 MILOOANE DE AMERICANI , 450 MILIOANE DE EUROPENI ...SI A CELORLALTI BASISTI ...ADICA A CELOR CARE SUNT DE PARTA LEGII ...

# Papulici date 14 iunie 2014 22:48 +5

Zdreanta basista, conform constitutiei nimeni nu e mai presus de lege. De ce sustin slugile securiste ale lui băs că are imunitate? Pentru ca sunteti de pârța legii? JEGURI SECURISTE SUNTEȚI!!!

# IMUNITATE LA CE BA PPROSTULE ?La facaturile voastre? date 15 iunie 2014 00:25 -8

IMUNITATE LA CE BA PPROSTULE ?La facaturile voastre? La discutiile REGIZATE ALE MAGRAONILOR , IMPREUNA CU PROCURORII MAFIOTI SI CU POSTUL TV ? Ba iti dau un sfat : SCHIMBA TABARA ! BANDITII VOR PIERDE PUTERE IN MAX 3 LUNI! Te duci cu ei sau vrei sa scapi ....RECUNOASTE TOATE INFRACTIUNILE PE CARE LE-AI FACUT SI SCAPI MAI USOR ! Ca doare nu spui atatea pprostii degeaba ? esti si tu mafiot ! Si te-ai bucurat ...crezand ca vin ai vostri la putere ....oricum ESTI UNUL DINTRE CEI MAI PENIBILI POSTACI ...SI PROBABIL PRIN REGULA DE TREI SIMPLE ...UNUL DINTRE CEI MAI MARI MAFFIOTI PE PE ACEST FORUM

# Papulici date 15 iunie 2014 11:57 +5

Băsist prost cu spume, securist rasist, vorbești despre rudele clanului Băsescu, idolul pe care-l lin_gi în c_ur din tot gemiul tău de retardat ireversibil.

# DA TU INTELEGI CA AI TAI (MAFIOTII) PIERD PUTEREA ? date 15 iunie 2014 13:44 -8

Eu inteleg chestiile alea cu retardatu..samd ..DA TU INTELEGI CA AI TAI (MAFIOTII) PIERD PUTEREA ? Si ca te-ai bucurat degeaba ? Macar ai apcat sa furi destul ? Uita-te si tu la ei ...cum se dau de gol ca sunt ultimele saptamani de putere ...cum fura disperati pe ultimele secunde cum isi dau contracte ....cum privatizeaza ca sa fure, cum isi ascund urmele .Tu ai furat destul ca sa merite rahatul pe care l-ai inghitit zi de zi pe acest forum? O veste pproasta TOTI AIA DE-AU FURAT INTRA LA MITITICA SI DAU INAPOI TOT CE-AU FURAT -EI RAMAN DOAR CU PUSCARIA ! Ce faci? Ii dai in gat pe AIA MARI ...CA SA SCAPI MAI USOR ASA CUM AU FACUT VANTU. CATALIN BOICU fermenechiu. buicu , masare...

# stenograme cu bercea date 15 iunie 2014 15:25 +6

:lol: hai sa radem cu familia spagarilor 8) 8) 8) :-* :-* :-* :P :P :P ce lingeau pe bercea pentru voturii,bani,galbiorii la gat maria soldoveanca,eba buzata cu syda hotii,ioana-pricop, hotii la fel si mircea cu par la gura ce se pupa la botez,acuma dupa ce a luat 6oo.ooo euro omul cel mare cu chelie,deraiat,cum sa scape ei de stenograme,vine expertul funeriu :P da ceva linbi si rezola cazul o fi zis ceva copilul,mamainjurat trebuie sa vedem de unde are banetul cu nana,flota,e tc. multe dosare are gainarul ce linge :P la udrea

# dosarul mircea basinosul&bercea la kövesy date 17 iunie 2014 19:03 +1

:lol: dela ct .la bucuresti a dat ordin chiorul la kövesy sai spele afacerea cu bani luati de el si mircea basula dela bercea cei 6oo.ooo euro sal scape de bulau :cry: 8) :-* inregistralile o sa le dea la funeriu sa rezolve cazul cu sati fie rusine patricu ca mati prins la furat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.09.2021 – Dosar penal pentru Ciolos

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva