22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NOTA DIPI IL ZDROBESTE PE BERBECEANU – Exploziv: cititi nota secreta a serviciului de informatii al MAI care il prezinta pe comisarul Traian Berbeceanu ca un prezumtiv politist corupt: “In scopul obtinerii unor avantaje materiale, a favorizat anumite persoane... Existenta unor riscuri induse de managementul deficitar practicat de Berbeceanu... Manifesta o atitudine partinitoare... Deficiente privind gestionarea documentelor clasificate” (Nota DIPI)

Scris de: George TARATA | pdf | print

21 August 2017 15:37
Vizualizari: 31627

Lumeajustitiei.ro prezinta un document care vine sa distruga mitul Berbeceanu. Nu sunt acuzatii facute de adversarii comisarului Traian Berbeceanu (foto), ci este un document oficial, apartinand unui serviciu secret. Mai exact, este vorba despre o nota de informare a Departamentului de Informatii si Protectie Interna, serviciul secret al Ministerului Administratiei si Internelor. Sunt acuzatii extrem de grave, iar detaliile oferite in nota de informare il prezinta pe Traian Berbeceanu ca un prezumtiv politist corupt. Daca este asa sau nu, noi nu avem de unde sa stim, ci este datoria institutiilor abilitate sa verifice. Aceeasi nota scoate in evidenta grave carente ale lui Traian Berbeceanu in calitatea sa de conducator al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba.

Nota DIPI a fost intocmita in 14 noiembrie 2013, dupa retinerea lui Berbeceanu de catre DIICOT si apoi arestarea acestuia, insa ea cuprinde alte note de informare serviciului secret al MAI facute inaintea arestarii comisarului, inca din 2012, care se refera la activitatea acestuia din perioada 2010-2013. Pe langa detaliile despre Traian Berbeceanu, notele DIPI vin sa confirme un lucru extrem de important. Si anume ca dosarul facut de DIICOT impotriva comisarului nu a fost unul fara fundament asa cum a sustinut DNA, in operatiunea de salvare a lui Berbeceanu, ci el a fost precedat de avertismente si semnale de alarma trase de un serviciu secret.


Dupa cum afirmam, nota de informare pe care Lumeajustitiei.ro o publica in exclusivitate in editia de astazi il prezinta pe Traian Berbeceanu ca pe un prezumtiv politist corupt. Spre exemplu, in respectivul document se vorbeste despre:

-favorizarea de catre Berbeceanu a unor persoane in dosarele penale pe care le avea in instrumentare, in schimbul unor avantaje materiale;

-legaturi cu persoane cercetate penal, alaturi de care participa frecvent la petreceri la o cabana din Muntii Retezat;

-credit contractat de la o banca de catre Berbeceanu, dar care ar fi fost achitat de un inculpat;

Acelasi document abordeaza si managementul lui Traian Berbeceanu, fiind stranse date despre activitatile acestuia in perioada 2010-2013. In ceea ce priveste acest aspect, in nota de informare a DIPI sunt mentionate:

-refuzul nejustificat al lui Traian Berbeceanu de a colabora cu unitatile de parchet din judetul Alba;

-manifestarea unei atitudini subiective in raporturile profesionale cu unii subordonati;

-existenta unor riscuri induse de managementul deficitar practicat de Berbeceanu;

-managementul discretionar practicat de Berbeceanu;

-deficiente privind gestionarea documentelor clasificate;

Iata Nota DIPI despre comisarul Traian Berbeceanu:

*Cititi aici nota DIPI despre Traian Berbeceanu

Sursa Foto: Facebook Traian Berbeceanu

Comentarii

# Justitiarul date 21 August 2017 15:56 +22

Cum raspunzi Berbeceanule???? Tot nevinovat pledezi??? E abia inceputul..va urma

# Cucuveaua Rosie date 21 August 2017 16:32 -4

Notele astea, bazate pe bârfe, sunt o mizerie... -Care e problema că angajații vin la 9 la serviciu? De ce nu se scrie că deseori polițiștii stau după program pentru audieri etc. sau astea nu se pun? -Care e problema că se duc acasă cu autoturismele de serviciu? Nu cumva poliția trebuie să le asigure transportul? Mizeriile împotriva lui Berbeceanu se fac pentru că a sărit să apere DNA-ul

# Lulu date 21 August 2017 16:37 -2

Varsa si o lacrima ca ti se naruie imaginea de corrado cattani :)) sau grard butler cum zicea o ametita

# IO date 21 August 2017 20:02 +2

Bine că ai tupeu să recunoști amețiții! Măcar Gerard Butler e un actor și încă unul celebru dar corrado cattani..la care faci referire ...nu-i nimic altceva decât o ficțiune.

# Cleopatra date 22 August 2017 03:26 +3

Toată justiția din România este CORUPTA. NU exista nici un dubiu. Luați  la întâmplare interviu la oameni pe strada și toți vor raspunde: politia, DNA, DIICOT, ANAF SRI peste tot numai corupție.  Dacă ai spate sau dacă dai șpagă treci. Nu ne mai dați lecții toată ziua doar de DNA( cum ne da lecții Radu Tudor despre...știți la ce pretinde el ca se pricepe...dar ne zice la emisiunea din 21 august ca soarele este o planeta??? Vai de capul tău,jenant, cui dai tu lecții? Du-te și mai invata!!!) toate instituțiile sunt corupte!!. Lumea știe mai bine ca doar câteva milioane de romani au trecut prin javrele asa zisei justiții. Nu exista proces corect în România.  Faceți plângeri internaționale cei care aveți probleme. În Ro nu exista justiție. Demascați șarlatanii internațional,  ca aici nu aveți șanse,  sunt un grup infracțional organizat. Nu veți vedea dreptate niciodată în România.   :sad: :sigh:

# Mimisor date 21 August 2017 17:27 +4

Si nota asta au furat-o cei de la Luju? Mai e Luju vorba mata "lumea injustitiei" care "minte de crapa pietrele"? Hai Berbecene, zi ceva, acu' doua zile erai tare vorbaret :-*

# gelu date 21 August 2017 18:48 +2

E groasa rau de tot daca Berbeceanu nu a intervenit pana la aceasta ora ca sa dezminta cu manie de meletian adevarurile din nota DIPI. Berbeceanu ce mic om si ce mare mafiot ai devenit!!! N-ar fi rau ca Luju sa-l sune pe Berbeceanu si sa-i ceara punctul de vedere vis-a-vis de aceasta nota.

# Ionel date 21 August 2017 19:28 +1

Ce facatura,pentru initiati sistemului rezulta clar o dezinformare, nu este tipic actului redactat de acea institutie caci nu este redactat in Arial, nu are un RL, nu este textul aranjat in pagina si mai mult o nota informativa are nivelul de secretizare cel putin SECRET daca nu chiar STRICT SECRET! Haideti oameni buni nu mai inghititi dezinformarea! Catre cine este adresata nota informativa? Uitativa la antet caci nu reiese structura care la redactat, este structura judeteana sau structura centrala, mai mult un document clasificat fie el si SECRET DE SERVICIU se da pe baza de condica nu cu specificarea dupa consultare sa il restitui! Asa caideti plimbati ursul la alta masa!

# Ionel, Ionelule date 21 August 2017 19:37 +5

Ionel...vezi ca berbecica al tau a recunoscut nota ca e adevrat. fugi la el pe fb si nu mai bate campii. Nota e reala, aspectele semnalate sunt foarte grave, iar berbeceanu e departe de a fi un sfant. asta e...

# ionel date 21 August 2017 20:05 -1

Ce Ionel Ionelule? Nu cunosc vina lui Berbeceanu ci documentul in sine este o facatura, faptele pot fi reale numai ca documentul este facatura grosolana! Nu ma intereseaza persoana Berbeceanu dar acel document nu este real domnule sau doamna ce esti! Hai la plmbare cu dezinformarile!

# Ionel...vai de el date 21 August 2017 20:15 -1

Tu nu intelegi baiatule: acum cateva minute berbeceanu tocmai ce a recunoscut ca documentul e real.

# Ionel date 21 August 2017 22:17 +2

Ba eu inteleg foarte bine, dumneavoastra nu doriti sa intelegeti, acel document este facatura, daca intradevar a fost redactat de catre un ofiter de informatii DIPI asta inseamna ca acel ofiter este avansat la apelul bocaniclor, este tablagiu nu este ofiter! Ala nu arata ca nota informativa! Informeaza pe cine? Cine informeaza? Mai vizionati acel document si poate va dati seama, nu ii iau apararea lui Berbeceanu, este adevarat ca si acest individ zice caci nici gura nu ii pute si nici usturoi nu a mincat! Eu doar la acel document ma refer, sau este o facatura sau este facut de un tablagiu care sa gasit si iel sa faca o informare!

# DODI date 21 August 2017 16:28 -1

Având în vedere ultimele răbufniri ale personalității berbeceliene ne punem mari semne de întrebare și în legătură cu titlul obținut de acesta, de polițist al anului. Cred că titlul a fost hotărât de hăhăilă la o băută cu luluța și boldogul blaga. Berbeceanu, ca și confratele în apucături Boureanu, țin să nu-și dezmintă originea animalieră a numelui lor și să își facă un renume din ieșirile amorale din public. Ce ușor își distrug unii statuile clădite de trudă de alții. Ca dovadă că nu le meritau.

# eu date 21 August 2017 16:32 +2

Vai!Berbeceanu are in anturaj un braconier si un samsar.Marfa note informative si de folos.

# Cucu date 21 August 2017 16:39 0

Vai! Dar alea cu banii luati ca sa scape oameni in dosare, cu chefurile cu persoane cercetate penal, cu creditul platit de un inculpat, nu le vezi? Mai rasfirati, baieti.

# eu date 21 August 2017 16:47 0

sa traiti.ai dreptate...e tare  si aia cu raliul  si aia cu nemultumirea.

# tu date 21 August 2017 16:51 0

:)) sa traiti. :)) deci, dupa cum vorbesti inseamna ca ori esti militian, ori esti securist. daca nu cumva ambele:)) fa o captura dupa comentariu si trimite-i lui berbeceanu sa vada cum il aperi:))) sa mai treci pe aici

# traienel date 21 August 2017 17:34 +3

Nici luluta nu-l mai salveaza. O sa vada lumea care e adevarata fata a acestui imaculat. Sper sa apara cati mai multi oameni care sa il demaste

# Gigi date 21 August 2017 17:55 -4

Scrie secret de serviciu pe note!!! Cum s-ar intrat în posesia lor?????

# Catalin date 21 August 2017 18:47 +1

CAND A FOST ARESTAT IL SUSTINEATI....VOI...LUJU...ACUM CAND TREBUIE RASA LULUTA...."BERBECEANU UN MAFIOT".... CAND FACEAI POZE LA CAFELE CU EA ...ERA OK....ACUM TREBUIE RASA LULUTA.... NU PUTETI FI OAMENI SINCERI??!!!???? ADEVARUL ESTE : -BERBECEANU ...UN POLITIST CORUPT ...DUPA LITERA LEGII -ALDE MUNTEAN SI CO(PROCURORII DIICOT)......CORUPTI SI EI... -RAFUIELI INTRE TABERE... -INFORMATIILE DGIPI...SUNT DE PE LOCAL....POSIBIL SI ELE CU DEDICATIE....DECI CERTITUDINI ZERO ...DAR SEMNE DE INTREBARE MARI... -LULUTA (ASA CUM E EA ...SI AVETI DREPTATE ..)...ABUZEAZA DAR TOT "INGERASI .".MAI NOU (DRAGNEA).. -CAMPUL TACTIC ABUZEAZA ....DAR "INGERASII TRANZITIEI" -BAIETII CU OCHI ALBASTRI ...INDIFERENT DE ARMA...POLITICIENII...MAFIOTII....SE INTREPATRUND... -ACELEASI METEHNE,INCRENGATURI SI ADEVARURI CU INTERESE ...LA FEL CA ORIUNDE SI ORICAND ....PE ACEST PAMANT(ADICA IN FIECARE TARA....DA.....???) ....

# Boni Cania date 21 August 2017 19:01 -1

Ca "Butlerică" sunt foarte mulți!

# Catalin date 21 August 2017 19:01 -2

Va citesc....va apreciez...dar ati intrat in sevraj cu Luluta.... DACA PLEACA CINE VINE.???...CARMEN DAN ...SAU ...O NEPOATA A LUI BADALAU...SAU RODICA STANOIU.... VOI CREDETI CA O SA MAI PUTETI SCRIE DE LULUTA 2...CHIAR DACA ATI VREA...AVETI DREPTATE DAR NU PUTETI SPUNE DOAR PARTI DE ADEVAR... VASILICA ,BOGDAN,KOVESI,COLDEA,....MAI BINE CU EI... MAI BINE CU OCHI ALBASTRI ...CHIAR DACA AJUNG SA O IA RAZNA (EX....HOOVER)....II SCHIMBI....DAR NU CU CAPONE....VA ROG FRUMOS....VA RESPECT...SIMTEAM DE MULT SA VA SPUN....EXAGERATI!!!!! MAI BINE CAMPUL TACTIC....DECAT "INGERASII"

# Catalin date 21 August 2017 21:13 +3

RADIOGRAFIE PTR CEI CE STIU SAU CEI CE VOR SA STIE Oriunde in lume si oricand...in orice forma de guvernare... Vor fi cei din servicii (ochi albastri dar includ politia .,armata,alte arme...)si politicienii(politruci sau parveniti politic ...veniti din afaceri ). Doua tabere care vor fi in permanent razboi de suprematie...una o supune pe cealalta ...sau invers sau factiuni se intrepatrund . Perioade mai scurte sau mai lungi ele alterneaza la putere,se razboiesc sau functioneaza prin intelegeri.... ASA A FOST ,ESTE SI VA FI IN ORICE STAT...INDIFERENT DE PUTEREA ECONOMICA ,FORMA DE GUVERNARE SAU DEZVOLTARE... SI INCA CEVA ...ACOLO UNDE SUNT 3 OAMENI APARE CORUPTIA ...E IN FIREA UMANA...EXISTA SI ESTE ETERNA ..DOAR IPOCRIZIA E MASCA EI... PS. LA NOI ...DIN 2006 ...OCHII ALBASTRI (CREIERUL E MAIOR ...SECONDAT DE COLDEA ...PRELUAT ACUM DE HELVIG PRIN IONESCU) STAPANESC CEALALTA PARTE... DAR LINIILE SUNT INTREPATRUNSE ...MAIOR NU FACEA CARTILE DOAR PTR SISTEM SAU BASESCU...

# Ioan date 21 August 2017 21:14 -1

:D :D :D :D :D se pare, a spus ala, indici, avem imformatii :D ...... Berbeceanu a facut a dres si procurorii care iau vrut capu, sant bogati putred :))))))))))))) na uite de ce trebuia desfintat DIPI pt. toteauna ....tocau bani de am pixuuuuu, pai asta-i nota sau a dat careva cu parerea ..........sau a facut si el ceva incercand sa-si justifice salariul ???

# Catalin date 21 August 2017 21:16 -1

Cont... PTR VIITOR ...PTR PONTA... DRAGNEA TRAGEA CU OCHIUL ...IAR CAND A PUTUT ...A DUS UN OPUS ONE....SA INTRE SI EL....DAR TOTI RAND PE RAMD SUNT ATUNCATI...PTR CA SISTEMUL DE CONTROL SE REBRENDUIESTE...ASTA NU INTELEG EI... DAR PTR TARA E OK....PTR CA ALTERNATIVA ...INGERII LA PUTERE...E GROAZNICA....

# Gabriel date 22 August 2017 00:19 +4

Foarte slaba calitativ nota informativa. Nota este un sumar al tuturor datelor acumulate de DIPI de-a lungul timpului despre Berbeceanu, gasite in arhiva. Notele din 2012 si 2013 au fost exploatate cand au fost intocmite iar daca n-au produs urmari atunci, inseamna ca informațiile au fost nereale. Intelegeti ca asa funcționează sistemul: apare nota informativa, care se exploateaza. Daca se confirma rezulta un dosar penal sau alte urmari. Altfel, se claseaza si se distruge. O nota informativa argumentata intocmita de un ofiter de informatii nu insira jumatate din codul penal pe o pagina si din care nu se confirma nimic ci spune o fapta dar limpede ca picatura de apa. Concluzie: Barfe adunate de ici-colo si nimic constatat cu propriile simturi de marele ofiter de informatii care a scris nota.

# Pif date 22 August 2017 11:38 0

Probabil ca si notele informative anterioare au fost intocmite de acelasi ofiter DIPI care a ajuns sa se specializeze in Traian Berbeceanu, putand chiar sa-si dea si doctoratul. Pentru cititorul de rand, nota informativa contine o aglomerare de informatii care, desi nedovedite, creioneaza un portret negativ al personajului analizat. Nu stiu ce responsabilitate isi asuma un astfel de ofiter de informatii,anonim, cand pune pe hartie tot ce afla de la diversi sau cand le mai infloreste si el putin, prin unele parti. Desigur ca printre barfe,exagerari si pure rautacisme pot exista si informatii despre fapte reale. In tot cazul, o astfel de nota informativa, neasumata de autor,nu poate constitui o proba in sine, insa publicarea ei este suficienta pt. a-l discredita mediatic pe Berbeceanu. Intre cele 2 extreme (ridicatul in slavi a eroului sau demolarea lui mediatica) nu pot alege niciuna, in ambele variante existand mani******re.Prefer sa raman fara opinie personala in cazul acesta.

# Hercule date 22 August 2017 14:36 +1

Pif,te bagi ca musca in c... i calului,aceasta nota informativa nu poate constitui o proba in sine.In tot cazul ,nu este suficienta pentru a-l discredita mediatic pe Berbeceanu.

# Pif date 22 August 2017 15:28 +1

Ma faci sa rad :lol: Probabil ai incredere maxima in IQ-ul mediu al publicului spectator ...cu virgula dupa 0. :lol:

# Liviu S. date 22 August 2017 12:31 0

„Bârfe adunate”: https://schiauliviu.wordpress.com/2017/08/16/sesizare-catre-diicot-serviciul-teritorial-alba-iulia/

# Liviu S. date 22 August 2017 12:33 0

„Bârfe adunate”: https://schiauliviu.wordpress.com/2017/08/16/sesizare-catre-diicot-serviciul-teritorial-alba-iulia/

# Rosca Stefan date 22 August 2017 07:51 +1

Toti sint manjiti pana la ultimul caporal. Jumatate recunosc si coopereaza, jumatate merg cu minciuna inainte.

# santinela date 22 August 2017 08:26 0

"Luju" nu va tineti de prostii. Sa veniti cu " notele DGIPI vin sa confirme- - - etc" sint timpenii pe care rar le spuneti. Note foarte,foarte slabe,facute de "lucratori" pusi sa-l supravegheze pe ofiter si care neavind ce scrie,adica neavind informatii,"COMPUN"(asa se cheama chestia asta in servicii).Adica o scalda in doua ape.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva