22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MARTORUL TRIPLAT – Schema odioasa de paradit de la DNA Ploiesti: Prietena Anei Maria Patru, denuntatoarea Irina Socol a obtinut, la cerere, alte doua identitati de martor protejat in dosarul fostei sefe AEP. Cu girul lui Onea, Ana Maria Patru a fost infundata pe declaratii date de aceeasi persoana, cu tripla identitate. Tribunalul Bucuresti a cerut si obtinut declasificarea identitatilor si a probelor “cheie” din dosar, care sunt de fapt discutii despre curcani abia taiati (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 October 2018 14:07
Vizualizari: 15023

Este oficial! Denuntatoarea si cei doi martori cu identitate protejata din dosarul fostei sefe AEP Ana Maria Patru sunt una si aceeasi persoana, respectiv fosta buna prietena a lui Patru, Irina Socol (foto stanga/dreapta/centru), patroana SIVECO. Acest lucru a iesit la iveala abia zilele trecute, ca urmare a solicitarii Tribunalului Bucuresti de declasificare a identitatilor martorilor folositi in dosar sub o identitate protejata si a unor inscrisuri in baza carora DNA Ploiesti, mai exact procurorii de caz Lucian Onea, zis Lucica, si Ceraselea Raileanu au trimis-o in judecata pe Ana Maria Patru. Raspunsul primit de la DNA Ploiesti a venit la circa o luna de la data la care a fost solicitata declasificarea identitatilor martorilor protejati si a unor suporti optici, iar precizarile unitatii de elita condusa pana mai recent de Onea vin sa arunce in aer dosarul lui Patru.


Lumea Justitiei a intrat in posesia adresei (facsimil 1) pe care noul sef al DNA Ploiesti, procurorul Marin Nicolae, a trimis-o la Tribunalul Bucuresti in dosarul nr. 47338/3/2016, document in care se recunoaste faptul ca identitatea si numele real al martorilor cu identitate protejata din dosarul lui Patru, respectiv "Vranceanu Constantin Marius" si "Mocanu Denisa", este de fapt “SOCOL IRINA”. Statutul de martor cu identitate protejata a fost atribuit, potrivit inscrisurilor, “la solicitarea martorului” in doua cauze diferite, care ulterior au fost conexate, toate aceste evenimente avand loc in 2016, cu putin timp inainte ca Ana Maria Patru sa fie luata din casa la 6 dimineata de mascati pentru a fi aruncata dupa gratii si tinuta pana in ajunul Craciunului.

Onea a paradit sub nasul lui Lazar si Kovesi

Deloc surprinzator, declaratiile celor doi “martori cu identitate protejata” erau extrem de importante in cauza, fiind cele  care au contribuit la inculparea lui Patru. Precizam insa ca audierea in instanta a “martorilor cu identitate protejata” nu a fost lipsita de incidente. Sustinem aceasta intrucat, din informatiile noastre, in timpul audierii “martorului” Vranceanu Constantin Marius – care primise o identitate beton – barbatul, probabil emotionat, si-a incurcat sexul, in sensul in care vorbea despre in loc sa vorbeasca despre persoana sa la modul masculin, a inceput sa vorbeasca despre el la modul feminin. Deh, si pentru profesia de martor cu identitate protejata iti trebuie o pregatire. 

Sub aceste identitati, din informatiile noastre, in decurs de doar o luna, Irina Socol a dat nu mai putin de cinci declaratii. Absolut incredibil, in ziua in care Irina Socol a dat declaratii la parchet sub nume propriu, a dat declaratii si sub identitatea de “Vranceanu Constatin Marius”, dar si sub identitatea de “Mocanu Denisa”, cei trei fiind audiati, chipurile, la un interval de cate 10-15 minute.

Practic, in acest moment in dosarul Anei Maria Patru exista cinci declaratii facute de Irina Socol, doua fiind date sub identitatea reala, doua sub numele de “Mocanu Denisa” (facsimil 2) si o declaratie data de “Vranceanu Constantin Marius” (facsimil 3).

La aceasta situatia incredibila s-a ajuns pentru ca, probabil, procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu nu s-au gandit ca vor fi vreodata declasificate identitatile martorilor protejati si demascat modul in care s-a ajuns la inculparea fetisului lui Onea, Ana Maria Patru. Oare ce se intampla la DNA Central sau la PICCJ in timpul in care Onea facea nenorocirile de la Ploiesti? Dat fiind ca, astfel cum a declarat, vorbea zilnic cu sefa sa Laura Codruta Kovesi, nu putem sa nu ne intrebam: chiar nu stia Laura Kovesi de nenorocirile lui Onea? Si mai mult, ce pazea Procurorul General al Romaniei in acea perioada?


Curcanii lui Onea au fost declasificati

Tripla identitate atribuita unei singure persoane de catre DNA Ploiesti, care intamplator era si apropiata de Ana Maria Patru, nu este insa singura nenorocire facuta de elitistii DNA. Potrivit inscrisurilor in posesia carora Lumea Justitiei a intrat, la dosarul Anei Maria Patru au aparut, in urma declasificarii dispuse de judecatoarea Elena Brandusa Gheorghe de la Tribunalul Bucuresti, si unele dintre documentele pe care Lucian Onea le-a clasificat “secret de serviciu”. Documentele insa, nu indeplineau criteriile legale pentru a fi clasificate, din moment ce informatiile din cuprinsul acestora nu au legatura nici cu cauza, si nu prezinta informatii care pot primi aceasta clasificare. Cine vreodata s-ar gandi sa secretizeze intr-un dosar penal de “mare coruptie” discutiile purtate de inculpata din dosar cu bunica sa despre curcanii taiati la tara? Ei bine, Onea si Raileanu!

Potrivit unei adrese trimise de actulul sef al DNA Ploiesti, procurorul Nicolae Marin, la IGPR – Directia de Operatiuni Speciale, in baza mandatelor de supravghere tehnica nr. 981 si 983/ UP din 11.11.2016, au fost obtinute 4 pagini de “informatii”, precum si un suport optic, care au fost clasificate “secret de serviciu”.

Odata cu declasificarea acestora, prin dispozitia Tribunalului Bucuresti, aflam si continutul lor care, asa cum veti constata, nu are nicio legatura cu cauza de “mare coruptie”, ci cu niste curcani pe care “Mica”, bunica Anei Maria Patru, cea care de altfel a fost adusa in baston la DNA Ploiesti, i-a taiat in ziua respectiva, si din care voia sa ii trimita si nepoatei sale unul. Celelalte note de redare ale discutiilor de la dosar care au fost declasificate, dincolo de faptul ca nu au legatura cu cauza, nu o privesc pe Ana Maria Patru, caci dialogurile si SMS-urile clasificate de Onea si acum declasificate de Tribunalul Bucuresti nu ii apartineau fostei sefe AEP. ci sotului acesteia.

In data de 29 octombrie 2018 va avea loc un nou termen din dosarul in care Ana Maria Patru a fost trimisa in judecata pentru un pretins trafic de influenta, la acesta data urmand sa se dezbata noile probe existente la dosar. Si nu doar atat. Va fi adusa cu mandat, dupa ce la termenele anterioare nu s-a prezentat, si Irina Socol, cea care a dobandit intr-un dosar marca DNA Ploiesti tripa calitate.

Prezentam in continuare adresa DNA Ploisti catre IGPR si notele redate de IGPR, astfel cum au fost declasificate la solicitarea Tribunalului Bucuresti:


Comentarii

# SANCHI date 28 October 2018 14:31 +18

Mai încurcă și DNA borcanele, doar CINE NU MUNCEȘTE NU GREȘEȘTE or așa erau indicațiile din... metodologiile elaborate de noua SECU de aplicare a legii! Ca mare boss peste DNA, LĂZĂRICĂ GÎNGAVU ce zice?

# Paul date 28 October 2018 15:42 +4

Țara are nevoie de RESET că ABUZURILE DNA,DIICOT,SRI,JUSTIȚIE ne-au mâncat 30 ani din viață :-x Bravo Luju.ro care se luptă cu minciuna si care a dezvăluit si sustinut adevarul. Inclusiv demonstrarea prin experiment că incendiul de la "Colectiv" nu putea să existe fără ca"cineva"sa adauge alte substanțe inflamabile. Multe aprecieri si pt.seimic center care au reuşit(cu2.5 luni înainte)prin pasiunea de cercetare si analiza stiintifică sa anticipeze DATA EXACTA si magnitudinea aprox. a seismului.( Ar trebui desfințat imediat INFP-ul  habarnavistului şi retardului MĂRMUREANU si ajutati cu fonduri cei de la seimic center care pot duce la salvarea a mii sau milioane de vieți nu ca aplicația ABSURDĂ RO-Alert care anunță DUPĂ :D Gândiți singuri ce fel de oameni are nevoie tara?De cei adevărați sau de Oamenii sistemului din Institutiile căpuşate de securişti, acoperiți, pupincurişti retarzi, proşti îngâmfați şi plini de emfază cu diplome şi funcții ce consumă inutil şi nemeritat bugetul țării

# Ophelia date 29 October 2018 00:24 +2

Mircea Badea a venit cu ideea plangerilor penale pt cei care critica ro alert si cum ca predictia cutremurului a fost fake news(si In evul mediu oamenii de stiinta erau arsi pe rug)Pai ce facem? Facem si aici plangeri penale?ca va scuipa americanii in ochi. https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=GBVx49bFTY0 Adevarul ca Ro este o tara parazitată de conceptii arhaice. Este uluitor ca nici macar Arafat nu este documentat despre predictia stiintifica a cutremurelor ca sa nu mai vorbim de alti jurnalisti care sunt inapti in materie, in urma cu 30 ani China a descoperit o metoda de predictie stiintifica 100% sigură(exista documentare oficială) si a fost evacuată po******tia cu 2 ore înainte de un seim MAJOR.De atunci "liniste"si cenzura în aplicarea metodei(tot datorită proştilor). Concluzie: prostimea nu merita salvarea vietii.La fel in justititie minciuni si amanari tipic caracteristice prostiei romanesti şi toate aceste pt.menținerea acestui sistem parazit securist.

# DODI date 28 October 2018 20:08 +3

Spuneți că ”Onea a paradit sub nasul lui Lazar și Kovesi”. Corect ”nasul” trebuie să însemne ”îndrumarea și conducerea”. Atunci propoziția ar fi mai aproape de cruda realitate. A dovedit-o laudele aduse unității de elită și neimplicarea slujirii și tratoristului în coordonarea unității de elită în ”lupta anticorupție”. În fapt nu se dădea nici o luptă în condițiile în care DNA și Procurorul general erau profund corupți. Cu acești doi călăi singurul care se luptă cu succes este ”împiedicatul” dorel. Cel care, cu viteza lui moldovenească a ”dovedit” slujirea și îi cântă prohodul tractoristului șef și lui ciolanis. Doar corul de bocitoare din PSD îi ține cât de cât isonul în condițiile în care ar fi trebuit să stea de-a dreapta dorelului.

# oripilatu date 29 October 2018 08:50 0

Miroase de la o posta ca, SIVECO este o firma a secu asa cum este si sexipharma!

# Valter Cojman date 28 October 2018 14:44 +7

”justiția” română de c... Cică înfundă în puscărie o persoană pe baza mărturiei a trei persoane când, de fapt era marturia unei persoane dată sub trei identități. Vă dați seama ce ”justiței” de c.... are România?

# avocat traditional date 28 October 2018 18:42 +4

Ce face parchetul nu este, nici dupa lege si nici dupa aplicarea ei ,justitie.Onea si Cersela ar trebui arestati,trimisi in judecata si condamnati exemplar.

# ^^ date 28 October 2018 14:44 +2

Este INCREDIBIL.. Eu nu pot sa cred ca asa ceva e posibil. Sper ca animalul ala sa infunde puscaria. Nu are cum sa ramana nepedepsit cu asa ceva.

# carcotas date 28 October 2018 19:34 +1

mai draga, si daca asta scapa? ce ne facem? raspuns:nimic! Nu se vede cat dureaza ancheta asta, pe chestii atat de clare? Ne imbrobodesc de azi pe maine, iar undeva prin primavara cand vom fi asaltati de campania pentru europene o sa aflam, unii, care suntem interesati, ca s-a dat clasare. parol!

# Daniel date 28 October 2018 17:08 +2

E legal asa ceva? Daca nu,inseamna ca avem de-a face cu niste mizerabili.Asta e Justitia pe care o apara sistemul securist si Presedintele.Dar totusi cand o sa fie vinovatii dati afara din magistratura si pusi sa raspunda dupa lege,avand desigur prezumtia de nevinovatie

# unul din lumea cea mare date 28 October 2018 18:17 +5

unde/s laptaresele coana ,,victorita lipan ,, alias coana popescu din cesemea si cu laptareasa ailalta de la unejerere,de se bateau cu pumnii in laptarii ca vai cit de independenta si reformata este mermeleala in mermelica.iote bre reforma si independenta dracului pe care voi o clamati. haide bre spuneyi/mi ca/s wrong si ca nu/i mermeleala, reforma si independenta voastra!!!!!haide bre spuneti/mi ca astia este magistrati si nu minjitii statului ,ca asa zbierati din toate laptariile voastre. breeee de ce va place spaga sub forma de salar(vorba altui ,,repurtat jurist mermelist).am asa o scirba scirboasa si greata gretoasa cind aud cde mermelelile voastre laptaresti.doamne ce/mi doresc sa va vaz,, JUDECATI PUBLIC,,INSHALAAAA

# eu date 28 October 2018 19:40 +4

Ce gunoaie..

# Gilu date 28 October 2018 20:40 +2

Otrava aia e Irina Socol ? Pentru moment am crezut ca ati ales gresit fotografia : eram sigur ca e Andreea Pora ! Lipsea carnatul ...

# Gilu date 28 October 2018 20:57 +1

Cand te gandesti ca astfel de oameni , impreuna cu sefa lor , alta Otrava , au schimbat procurori generali , prim ministri , sefi de partide , au sapat guverne si au pus prim minstri ; bomboana pe coliva , AU CREAT UN MANECHIN - PRIZONIER PE POST DE PRESEDINTE , te intrebi cum anume au dobandit atata putere ? A fost nevoie de un om cu caracter , stiinta de carte ,hotarat sa faca ordine si hardughia numita Stat Paralel sa paraie din toate incheieturile ..Un merit in demascarea ticalosiilor , il au profesionistii din media , " vulnerabilitatile " Bashinescului

# alin date 28 October 2018 21:07 +2

si-au batut joc de scopul pentru care exista si e necesar sa existe martorii-protejati.  Dumnezeu sigur ii vede.

# Anticoruptia date 28 October 2018 21:40 +1

Mai Onea...stiu ca citesti... Probabil ca tu crezi ca vei scapa..Nu, nu va fi asa, nenorocitule..Urmeaza multe la orizont.. Multe familii nu vor avea liniste pana nu vei infunda puscaria...Cu celelalte bestii la brat.. Te voi vizita, sa fii sigur!

# claudia date 29 October 2018 03:36 +4

Chestiile astea TREBUIE sa le stie Comisia de la Venetia si Parlamentul European. Numai prin informarea cu probe o puteti combate pe procurorul comunist Monica Macovei si trezii din adormire pe pacaliciul de la Cotroceni.

# santinela date 29 October 2018 07:49 +3

Spunea cineva mai sus ca nu crede asa ceva,este incredibil ce au facut astia. Dupa parerea mea este iceredibil faptul ca mizerabili ca Onea,Portocala,Kovessi sint in acest moment liberi si nu sint arestati,asta-i incredibil !

# AdiP date 29 October 2018 08:21 +2

In fiecare zi constat cat de rau am putut fi abuzatzi de niste indivizi fara valoare provesionala si moralitate. Astia ar trebui spanzuratzi in piatza publica si atunci nu se va mai intampla. Nu-mi vine sa cred ca promovez pedepsele arabilor dar realitatea o impune. Marele fraier(Poporul Roman) se lasa in continuare batjocorit de escroci precum Ceausescu, lazar. Koveshi, Ciolanis, Ciolos si multzi altzii. Suntem bolnavi, asta e clar!

# Retardanis date 29 October 2018 10:49 +2

Avand in vedere modul de actiune al statului paralel, era de asteptat sa se intample si magaria asta. Problema care se pune este daca nu cumva cei din UE care ii sustin pe kovesi si compania nu sunt cumva la fel cu cei de pe la noi, pentru ca cine se aseamana se aduna. Cred ca sunt mai groaznici decat kovesi&co. Nu cautati dreptatea acolo unde nu exista. De ce cred unii de pe la noi ca europenii vor sa ne fie noua bine? Sau poate sunt platiti sa ne faca sa credem asta.

# Ce justitie e asta mai orbete din Sibiu ? Mai un pic ... date 29 October 2018 16:48 +1

:zzz Astora trebuie sa li se scoata ochii , apoi sa fie trasi pe roata si apoi arsi de vii . Cum e posibil sa existe asa ceva ? Tudorel trebuie sa-i ia la evaluat pe rand pe toti ! :-)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva