Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

DOVADA CA ELENA UDREA E REFUGIATA – Lumeajustitiei.ro prezinta in exclusivitate Carnetul provizoriu de refugiat al Elenei Udrea cu numarul 23482. Documentul a fost emis in 21 martie 2018 si are valabilitate un an. In 12 aprilie 2018, Udrea a cerut Ministerului Migratiei si Imigratiei "emiterea unui certificat cu privire la statutul meu de refugiat in aceasta tara, statut care a fost solicitat din motive de abuz politic, si care a fost deja acordat", care sa fie depus la ICCJ (Documente)

Vineri, 13 aprilie 2018 18:09 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Elena Udrea nu se intoarce din Costa Rica in urmatorul an, oricat ar vrea Inalta Curte sa o aduca in tara pentru a o audia in dosarul Gala Bute. Lumeajustitiei.ro a obtinut in exclusivitate Carnetul provizoriu de refugiat pe care Elena Udrea l-a obtinut in data de 21 martie 2018, orele 13.27 si a carui dovada a fost prezentata de avocatul Veronel Radulescu in sala de judecata la termenul de vineri 13 aprilie 2018 de la Inalta Curte, cand s-a judecat dosarul "Gala Bute". Valabilitatea Carnetului provizoriu de refugiat este de un an, urmand sa expire la data de 21 martie 2019.


Totodata, in 12 aprilie 2018, Elena Udrea a cerut Ministerului Migratiei si Imigratiei "emiterea unui certificat cu privire la statutul meu de refugiat in aceasta tara, statut care a fost solicitat din motive de abuz politic, si care a fost deja acordat".

Sustinem ca Inalta Curte nu o sa o mai vada in urmatorul an la fata pe Elena Udrea, decat prin videoconferinta, intrucat, aceasta, in calitate de refugiat are obligatia de a nu parasi Costa Rica, dupa cum ea insasi a recunoscut intr-o interventie telefonica vineri, 13 aprilie 2018, la Antena 3, in timpul emisiunii Esential prezentata de jurnalista Ana Maria Roman:

Magistratii sunt pe varianta „nu” orice este legat de Elena Udrea pentru ca culoarul este creat, ordinul este dat si au un singur scop finalizarea. Da, am acest statut, legislatia din Costa Rica prevede ca acest statut se da in doi pasi: la momentul solicitarii primesti un astfel de statut provizoriu pe un an de zile, urmand ca apoi sa il primesc definitiv. Am solicitat acest statut in luna februarie, am fost audiata in martie. Am primit acest statut provizoriu pe 21 martie. (...) Una din obligatii este de a nu parasi Costa Rica. Tara asta si-a asumat protectia in ceea ce ma priveste. Eu nu am vrut sa invoc acest statut, pentru ca aveam o multime de alte probe pe care le puteam administra in acest dosar (...) Motivatia pe care eu am oferit-o, am probat-o in fata autoritatilor din Costa Rica fiind abuzurile care se petrec in Romania, atat la modul general, o grupare care foloseste justitia pentru a-si elimina adversarii, am aratat cazuri concrete, oameni care au fost condamnati doar pentru ca au fost adversarii acestui sistem, am aratat cum judecatorii sunt numiti in functie la solicitarea generalilor SRI. Dar si cazul meu particular: de ce eu afirm ca in Romania imi sunt incalcate drepturile".

Iata Certificatul si cererea Elenei Udrea:

Accesari:10720

Comentarii

# DODI date 13 aprilie 2018 19:18 +11

Pentru cei care știu spaniolă cât știe și Condruța le dăm pilda următoare: SUCESSO DNA, ALES BULES SLUJIROS.

# adrian date 13 aprilie 2018 20:15 -7

Daca un individ omoara si fuge in Costa Rica,dipa care primeste statutul de refugiat poate scapa in felul asta?Eu nu vreau ca Elena Udrea sa faca inchisoare,dar daca e un prejudiciu cauzat statului roman,atunci sa il plateasca.Dupa mine judecatorii sunt de vina ca le ridica inculpatilor interdictia de a parasi tara....pana la urma tot fuga de raspundere se cheama,chiar daca au plecat legal.Ma refer la Ghita,Mazare,Bica,Elena Udrea,Boenica Boe,etc.Poate ca plecau din tara cu acte false,dar era altceva.Au plecat cu ajutorul judecatorilor.

# Capac date 13 aprilie 2018 21:28 +3

Au plecat cu ajutorul procurorilor. Ei le-au pus pe masă judecătorilor probele în baza cărora au fost eliberați. Doar cu urechea și timpanul, probe deduse și insinuări nu poți face un dosar. Dar tot e bine că unii procurori știu să scrie.

# Carcotas date 13 aprilie 2018 22:52 0

De ce cu ajutorul procurorilor? Unde e logica? Pe probele aduse de procurori a fost pana la urma condamnata. Nu vedeți ca judecatorii nu îndrăznesc sa i tina arestați pe cei ai lui Basescu? Pai, ailalti raman arestați hăt pana la final.

# Zora date 14 aprilie 2018 00:55 +1

Beee important este ca pana si Costa Rica este interesata de viata romanilor, iti imaginezi ce viata au costaricanii? Nu ca romanii unde institutiile statului ANAF DIICOT DNA SRI ICCJ isi bat joc de viata oamenilor, inventeaza probe, prejudicii, nu au raspundere, niste institutii pline de impostori care nu respecta legea, constitutia, toti banii tarii sunt irositi de catre politicieni in aceste institutii pline de coruptie si ilegalităti. Psd ALDE dar cand mai desecretizati restul protocoalelor? Nu va e rusine ca toata justitia de 10 ani mai bine s-a facut si inca se face ilegal? Infractorilor

# Floare Albastra date 13 aprilie 2018 21:06 -1

Pe mine ma mira inventivitatea acestei femei. E intotdeauna cu un pas inaintea multor barbati. Daca singura isi gandeaste toate miscarile, bravo ei. 

# Carcotas date 13 aprilie 2018 22:54 0

Asa este! Este cu un pas inauntrul puscariei. Chiar da ca e fugita, tot la zbarna va ajunge, înaintea multor barbati. Felicitări !

# Steluta date 13 aprilie 2018 21:21 +10

Sa nu ne lasam prostiti de diversiunile DNA sau ale Elenei Udrea . Elena Udrea recunostea in public ca a carat genti de bani negri in campania electorala a lui Basescu iar Kovesi si DNA s-au facut ca nu aud aceste autodenunturi. Udrea a furat sume uriase alaturi de Cocos sau Basescu cat au fost sub protectia SRI+DNA iar astazi suntem aburiti de catre Kovesi cu acest dosarel decorativ din Gala Bute .

# Adina date 13 aprilie 2018 22:05 +2

Poate scanarile sunt eronate... Vezi data cerere: din 2017, înregistrată cu stampila eventual in 12.04.2018, certificat provizoriu din martie 2018. Bănuiesc că are si apostila de la Haga pt recunoastere instanta la dosar ca act juridic, altfel valoare 0..., oricum trebuie originalul. Oricum o si.pla cerere...si văzând si legislatia din Costa Rica si acordul eventual cu România... Ioc valoare probatorie, bineînțeles judecătorii sunt judecători, de asta verifica probe si decid independent

# Carcotas date 13 aprilie 2018 22:57 0

Va preocupa valoarea probatorie, apostila de la Braga...dar la ce ii trebuie valoare probatorie? Sa obțină ce de la judecatorii noștri ?

# burebista date 14 aprilie 2018 13:42 0

sa obtina audierea prin videoconferinta, ca asta cerut. conform traducerii, are statut provizoriu. ala se obtine doar la aplicare, pana iti este verificat dosarul. revin, conform traducerii, ala e carnet provizoriu de refugiat. nu exista carnet rovizoriu ci statut provizoriu. e o mica smecherie facuta la traducere. de aia judecatorii au spus ca se remarca traducerea tendentioasa. documentul asta are aceeasi valoare ca si poza lui constantinescu pe patul de spital si cu ziarul cu data la vedere... adica cat un partz.

# Pintea date 14 aprilie 2018 00:04 +7

Ea a fost "adversara acestui sistem"? Cand? Dar acte de cand era privilegiata sistemului, nu le-a aratat celor din Costa Rica? De-asta a si plecat, a premeditat, a plecat prima prietena Bica sa aranjeze lucrurile, apoi ea, tot cotcodacind, chipurile ca sa nu dea de banuit. Acum s-a asigurat ca nu va fi extradata. Ciudat ca sistemul pe care il acuza, a lasat-o sa plece,  uite asa! Protocoalele nu au ajutat SRI-ul sa citeasca gandurile udrei si sa auda ca ea pleaca? Sau fara Coldea, SRI nu mai este nimic? Dar de unde au cele doua, bani sa locuiasca in Costa Rica? Il vor pune pe Basescu pe drumuri.

# biet roman saracu' date 14 aprilie 2018 11:35 +1

Ea a fost "adversara acestui sistem"?Poate ca din contra, ca in banc.Inca de pe vremea lui Imre Astalosz , ajungand la culmea maxima (daca exprimarea vi se pare pleonastica, puteti comprima la un singur cuvant cele doua) pe vremea marinarului ratat.

# Pintea date 14 aprilie 2018 00:11 0

Intr-adevar, cum remarca cineva mai sus, apare data de 12 aprilie 2017, pe documentul in limba spaniola, numai traducerea in limba romana are data de 2018.

# gogu date 14 aprilie 2018 12:14 0

Asa este dar stampila autoritatilor din Costa Rica indica data de 12.04.2018. La redactare s-a gresit, stampila nu putea gresi anul fiindca operatorul schimba in fiece zi numai indicativul zile si la 30 de zile pe cel al lunii. O simpla eroare materiala, ca multe altele pe aici.

# Pif date 14 aprilie 2018 14:19 -1

Chiar deloc nu conteaza in ecuatie data solicitarii unor lamuriri suplimentare (anul fiind in mod cert o eroare de redactare a petentei) adresata de petenta catre Ministerio de Migracion y extranjeria. Traducerea stampilei de inregistrare aplicata pe cerere, cu data reala, este deficitara sub alte aspecte. In plus, Costa Rica este membra a Conventiei de la Haga in privinta apostilei inceapand de la finele anului 2011

# santinela date 14 aprilie 2018 07:59 +2

Udrea trebuia si putea fi cercetata si trimisa in judecata,chiar arestata, pentru multe,foarte multe fapte grave dar nu pentru "labareala" asta de dosar.facatura ordinara marca DNA !! Din Europa pina la mama dracului in lume cind autoritatile oricarui stat se uita in dosarele facute de "expertii" de la DNA si judecatorii slugi se iau cu miinile de cap,isi fac treizeci de cruci si bineinteles ca "asa zisii" faptuitori sint ocrotiti !

# un mizantrop date 15 aprilie 2018 13:36 0

La fel ca in cazul "Ghita", adica o insailatura de dosar, dar, "stim noi restul, artileria grea", pentru ca nu pot lasa in spatiul public informatiile despre fraude si nenorociri facute de slugile binomului...asa ca mimeaza justitia prin facaturile astea de dosare. Astept adevaratele prejudicii la care au pus umerii "refugiatii politic", astept dovezile de marsavii savarsite de Ghita intru sprijinirea "statului vertical si protectiv", ca el ne-a zis cate ceva despre rapirile cetatenilor romani "adusi in fata justitiei" cu avioane particulare platite de el si astept "autosesizarea" staului de drept pe autodenununturile lui Udrea si pe evaluarea averilor Basescu-Udrea-Cocos-Oprea-Balga si tot neamul lor de nesatui...Dar, nu cu Udrea, sau ceilalti la puscarie pe facaturi, ca, altfel, mascarada continua si ne trezim cu astia detinuti politic, cu indemnizatie de la stat, ca orice sluga securista...

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 14 aprilie 2018 10:30 -1

CE MA RID!!!!!!jeana a lui arc pe calul negru cere azil politic!!!! cu u in loc de o,citi ar fi trebuit sa ceara azil DIN CAUZA EI.JUSTITA A GASIT UN ALT MOD DE ALBIRE A CAMARILEI MOROIULUI (ii sfatuieste UNDE SA FUGA SI SA CEARA AZIL PENTRU NENOROCIRILE COMISE MINA/N MINA CU INJUSTITIA DIN MERMELICA

# Ce misto date 14 aprilie 2018 18:31 +1

Nu sunt fan kovesi sub nici o forma. Dar cind vad ca cei care au praduit tara se lafaie in lux imi vine sa urlu. O turma de neica nimeni au ajuns in politica cu scopul de a jefui tara. Consecintele se vad, unii se lafaie in averi uriase si altii pleaca din tara de saracie. Ma uit la tiriac care ne da lectii. In 1990 urla ca nu-l primesc romanii si e sarac. Cum naiba sa faci averi uriase in tara asta daca anaf-ul te sufoca daca faci afaceri corecte. Nu numai ca ramai in fundul gol dar devii si datornic haituit si amenintat cu executarea silita.

# sanchi date 15 aprilie 2018 12:57 -1

Introducerea dă de gol partizanatul... Ce-are comun duduia Ciordy cu conținutul postării?

# un mizantrop date 15 aprilie 2018 13:42 0

Ti s-a parut ca DNA a fost infiintat sa scoata averile furate, sau Kovesi e un soi de haiduc patriot?! Eu vad, doar o institutie nascuta si consolidata numai in favoarea lor, a demolatorilor de tara, cu o "slujire" fix pe interesele lor materiale si impotriva cetateanului cinstit si prost, platitor de taxe care le invartoseaza lor salariile astronomice...

# Scrie opinia ta date 15 aprilie 2018 07:50 +1

O traducere in romana dupa nu se vede care original, si doua cereri fara importanta. Mare smecherie. N'ati gasit nici un alt basist care sa fi furat milioane si sa se dea victima? Luati Basaul, victima originala, ca asta e tatal hotilor tuturor.

# Adina date 15 aprilie 2018 20:48 -2

Victima originala nu- i sigur Basul, cum nu-i sigur victima nici Werner, când se derobeaza de atributiile sale si nu ia o decizie ce-i revine personal, ca Președinte, potrivit Constituției in dosarul Revolutiei. Se pot cere eventual alte relatii de la un om politic cum e Min. Justiției, dar dosarul penal e dosar penal. Alea acta est, nu mai avem un om care să-si asume atributiile constitutionale legale. Punct si de la capăt. Victimele adevărate încă asteapta, zeci de ani au fost uitate, Revolutia din 1989 a fost doar o borna. Linia rosie in justiție a fost trecută deja, iar Werner a arătat ca culoarul există și încă e bine facut. Roșu de la victime, roșu de la comunism, linia a fost trecută chiar de el si încă suntem pe telefonul roșu de la răsărit. Astept si eu, așteaptă încă si alte victime, cunoscute sau necunoscute.

# livia date 15 aprilie 2018 23:13 0

parafrazand pe adina' alea acta est' :o nu avem om sa-si asume atributiile Constitutiei :cry:

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Lipsa adeverintei CNSAS pentru sefa ICCJ Cristina Tarcea ascunde colaborarea acesteia cu Securitatea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 13.12.2018 – Big Brother la Inalta Curte

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER