Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

ZDREANTA, LOVIT LA TEMELIE – Mircea Negulescu, prins pe inregistrari cand inventa denunturi si denuntatori: "Hai sa-i luam acuma la vedere lui si pe urma ii luam protejata tot aicea... La vedere, trebuie sa-mi spui ca voi niciodata nu ati furnizat tigai... Da ma, facem, da semneaza. Hai sa semnezi cu albastru... Deci bai frate, deci tu imi spui asa, da?!... Daca-l pui sa zica asta, l-ai impachetat la spalare si evaziune fiscala... Realitatea e ca Sebi Ghita e un spalator de bani" (Video)

Miercuri, 14 februarie 2018 22:28 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Fostul deputat Vlad Cosma ii da nucleara lui Mircea Negulescu. In emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 de miercuri seara, 14 februarie 2018, a fost prezentat cel de-al treilea episod realizat de Vlad Cosma (foto) in care este demascata modalitatea in care au fost fabricate dosarele in unitatea de elita DNA Ploiesti de catre procurorii Mricea Negulescu si Alfred Savu. In inregistrare este dezvaluit modul in care cei doi procurori incearca sa convinga martorii prezenti in sediul DNA Ploiesti sa semneze si sa isi asume o declaratie, desi aceasta nu corespunde realitatii. Esential pentru Mircea Negulescu era, asa cum insusi afirma, sa il prinda pe Sebastian Ghita!


Dialogurile prezentate de Vlad Cosma in cel de-al treilea episod sunt halucinante!

Iata filmarea:


Prezentam in continuare transcriptul dezvaluirilor facute de fostul deputat Vlad Cosma in cel de-al treilea episod:

Astazi va prezint al treilea episod din serialul 'cum se falsifica dosare la DNA Ploiesti – unitatea de elita'.

Aceiasi procurori DNA Ploiesti, Portocala si Savu, au masluit probe si in dosarul lui Sebastian Ghita legat de alegerile parlamentare.

Veti auzi in urmatoarea inregistrare cum la DNA Ploiesti, in aceeasi incapere, sunt aranjate de catre cei doi procurori si un politist declaratiile luate de la cinci martori din dosarul lui Ghita.

Aceste declaratii erau folosite pentru a inventa situatii nereale si din acest motiv erau atribuite identitatii protejate, care sa permita asa zisilor martori amenintati, sa minta la cererea procurorilor in legatura cu lucruri pe care nici nu le cunosteau.

Fac mentiunea ca toti acesti martori inventati au fost folositi si in dosarul familiei Cosma si, prin aceeasi metoda, li s-a acordat identitate protejata pentru a sustine minciuni. Mai mult, la cererea de arestare a lui Mircea Cosma s-au utilizat acest tip de declaratii de martor protejat, masluite si inventate.

Veti auzi cum un martor, asa zis protejat, este audiat atat la vedere cat si cu identitate ascunsa, in acelasi dosar, de fata cu alte cinci persoane, pentru ca declaratiile in final sa fie foarte bine sincronizate.

Audio 1:

Negulescu: Eu prin dosarul asta vreau sa dovedesc ceea ce e realitatea ... Da .. Realitatea ca Sebi Ghita e un spalator de bani... Pai asta e!!!

Martor 1: Avem 3 variante... Discutia adevarata care se face discutia adevarata ia-o pe rand si fiecare ce are de zis... Avem a doua varianta, iesim toti afara si audiaza-ne pe fiecare in parte

Negulescu: Da.

Martor 1: Si a 3-a varianta... Fa ce vrei tu, m-am saturat si gata.. ce vrei.. hotariti-va voi, fratele meu. (n.r- sa se hotarasca procurorii)

Negulescu: Sunt in ... vino incoa Alfred ( n.r- Savu Alfred procuror DNA Ploiesti)..ca sunt in ala cu tigai (n.r – dosar cu tigai)

Alfred: Pai d-aia am si intrat.

Negulescu: Hai incoa.

Negulescu: Deci bai frate, deci tu imi spui asa, da?! Ca erai administrator la .... ..da ? Imi spui la vedere ca Sorin Chirila, da, a venit la tine sa zica: ba, vreau sa cumpar tigai...nu? Dar el ti-a spus ca defapt are tigaile... avea nevoie doar de o factura, nu?

Martor 2: Nu mi-a spus ca le are deja tigaile...

Martor 1: Daca-l pui sa zica asta, l-ai impachetat la spalare si evaziune fiscala (n.r – pe Ghita il impacheteaza)

Martor 2: Nu pot sa...

Negulescu: Nu l-am chemat pe Sorin Chirila ca cand il chem il arestez.. M-ati inteles ?!

Alfred: N-am fost de la inceput ...

Martor 1: N-a fost de la inceput (n.r – al doilea procuror nu a participat de la inceputul intalnirii).. Discutia este foarte clara, daca se ia de la coada la cap..

Martor 2: Eu confirm ca a avut niste..

Martor 1: Si nu are de ce sa dea sub acoperie...ce treaba are sa dea sub acoperire...Monica de ce sa dea sub acoperire ?! care sunt problemele ?!

Negulescu: Deci cele 2 (n.r – cele 2 doamne din incapere) dau la liber...tu ? Esti martor si te intreb : uite ba asta e situatia...si tu spui : asta ...vezi tu vreo sesizare in dosarul asta facuta de tine ?!(n.r – convinge martorul ca nu el va fi denuntator)

Martor 1: Bine, hai sa facem altceva..

Negulescu: Zi

Martor 1: Fetele nu au de ce sa participe la discutia asta, pot sa astept afara (n.r cele 2 doamne martor)

Negulescu: Asteptati putin afara,da ?!

Martor 1: Ca nu au de ce sa participe ele la discutia asta, ca sa le implicam pe ele in toata discutia..

(sunet scaun cand doamnele martor se ridica de la masa)

Martor 1 catre Martor Femeie1: Sa nu mai stiti voi ce declaratie da fiecare, cu ce acoperire...asa lasa,sa nu mai stiti discutii

(se inchide usa dupa ce ies doamnele martor)

Martor 1 catre Negulescu: Nu mai vreau sa faci discutii fata de altcineva... Care nu stiu ce se intampla... de-a lungul timpului... Daca... sub acoperire.. spune ca au venit banii la Tatarani nu are nici o problema... Mi-e perpendicular... nu am vorbit niciodata nici macar salut cu Sorin Chirila, si nu pot sa declar eu ca am luat banii si ca i-am dat lui Sorin Chirila ca nu il cunosc pe om...si asta e adevarul

Martor 2: Asta e adevarul!

Martor 1: Eu cand auzeam de Sebi Ghita mi se facea .... Si atunci discutia este aici cum se pune sau se pupa declaratiile sa facem sa ne apucam sa scriem o declaratie..

Negulescu: La vedere, la vedere ... Trebuie sa-mi spui ca voi niciodata nu ati furnizat tigai lu' Media

Martor 1: Nu (n.r- martorul refuza)... Eu spun

Martor 2: Poate sa spuna sub acoperire chestia asta..sti la ce spune el ?! Si are dreptate

Negulescu catre Alfred: Hai sa-i luam acuma la vedere lui si pe urma ii luam protejata tot aicea.

Martor 1: El poate sa spuna sub identitate protejata.

Negulescu: Ca i-a zis asta : Ba cumpara de la Kadok...da...nu pe identitate reala (n.r – negulescu se incurca in identitatile martorilor) ..spune ca s-a intalnit cu Sorin Chirila,nu?

Negulescu: Ce vrei tu sa spui cu identitate reala ?

Martor 2: Eu vreau ca sa si reiasa adevarul ...ca mie nu mi-a zis Sorin Chirila: du-te la Kadok

Alfred: Eu zic altceva ... tu o sa faci o cerere ca nu poti sa declari pe bune ca ti-e teama de ala (n.r – teama de Sebi Ghita )

Negulescu: Si in ailalta (n.r – in declaratia acoperita) spune exact ca ala a venit sa-i ceara o factura ..si ca el niciodata nu i-a livrat tigai,ca nu avea de unde...intelegi ?... E ok ... asa...Nu ? adica... s-a jucat meciul (n.r – obtine ce are nevoie din declaratie pt o arestare)

Audio 2:

Politistul judiciar DNA Iordache tasteaza singur declaratia in urma aranjamentului stabilit de procurorii Negulescu si Alfred, fara ca martorul sa zica ceva, o citeste singur si o corecteaza asa cum doreste.

La minutul 7.10 si 7.40 se noteaza in declaratie ca Sorin Chirila i-a indicat anumite lucruri, in ciuda faptului ca martorul a zis ca nu il cunoaste.

La minutul 8.43 se noteaza ca o suma de bani a fost ridica de Sorin Chirila, in ciuda faptului ca martorul a zis ca nu il cunoaste . Martorul sustine (8.45) inca o data ca nu este asa adevarul, dar politistul judiciar continua declaratia fara sa bage de seama ce zice martorul.

Procuror: Am fost contactat de Sorin Chirila pe care il cunoasteam...

Martorul spune procurorului iar “stai domne ca nu e asa”, dar procurorul continua sa scrie declaratie tot falsa.

In cea de a treia inregistrare, veti auzi cum procurorii Savu si Portocala ticluiesc datele declaratiilor si antedateaza denunturi si acte din dosar,de fata cu toti martorii.Toate aceste lucruri au fost facute incalcandu-se mai multe legi penale,cu scopul de a bloca posibilitatea celor incriminati pe nedrept si cu probe false, sa se poata apara.

Audio 3:

Iata cum se modifica datele declaratiilor si denunturilor la DNA Ploiesti:

Negulescu: Da ma, facem, da semneaza. Hai sa semnezi cu albastru. 13.04.2016

Alfred: Pai, pana la urma de ce ai zis 12.04.2016.

Negulescu: 12.04.2016 e inregistrata. De ieri e. (...) Am luat denuntul, dar nu l-a inregistrat. L-am inregistrat dupa 12. El e datat de pe 7.04.2016. Intelegi?

Alfred: Aici e scris ca ne-am inregistrat pe 12. Pe 7 ne-am sesizat, nu conteaza cand l-am inregistrat.

Negulescu: Ai scris 7?

Alfred: Il mai scoatem odata. (n.red. - ca sa modifice iar)

Negulescu: Numai... lasa, da-l dracu.

Politist DNA: Atunci fac cererea, da. Ordonanta o fac cu data de 7.04.2016.

Negulescu: O faci cu data de astazi!

Politist DNA: Nu are cum sa fie din 7 ordonanta.

Accesari:5346

Comentarii

# cristi date 15 februarie 2018 05:33 +2

La o prima auditie ( chestiunea e alambicata ) un lucru iti sare in ochi. Si poate cel mai grav: omul spune "nu-l cunosc pe X" iar declaratia , batuta la computer, devine " i-am dat lui X aia si aia". Stat de drept...

# Avocatul31 date 15 februarie 2018 07:56 +3

Pentru d-na k. si ceilalti k-kati de la dna exista termenul de colaborationisti, ramas din vremea tradatorilor care au pactizat cu nazistii, doar ca retardatii astia vand Romania americanilor si oricui le asigura sinecurile...cu care de altfel ei nu au nici o treaba, fiind securisti.

# adrian date 15 februarie 2018 08:47 -2

Vlad Cosma ne tot arata un tablou....nu poate sa ne arate o piscina ca decor?

# Bang, bang date 15 februarie 2018 11:01 0

Nu are relevanta decorul. In fata lui Dumnezeu si a legii toti oamenii sunt egali, indiferent ca au sau nu piscina in curte sau in interiorul casei cu care sa se laude. E penala falsificarea de probe si utilizarea lor intr-un proces ,indiferent daca acuzatul locuieste intr-o baraca, avand ca decor munti de gunoaie ori daca locuieste intr-o vila cu tablouri valoroase pe pereti si piscina la dispozitie, in care poate sari direct din pat. Discutia este despre dosare fabricate de procurori si nicidecum despre vinovatia prezumata a celor vanati de ei,ca fiind direct proportionala cu valoarea decorului in care traiesc.

# SPARTAKUS date 15 februarie 2018 11:03 +1

Referitor la faptele consumate la DNA Ploiesti[care dupa modul de operare]acestea par a fi comise de catre niste traficanti si consumatori de droguri,ori alta ctg.de infractori verosi si nu de procurori asa cum s-a intamplat in realitate.Cert este aceea ca faptele petrecute imbraca elementele constitutive ale unor infractiuni.Se pune insa serios intrebarea (daca la o adica)autorii vor putea fi trasi sau nu la raspundere,urmare a unor cauze patologice!Evident de natura psihica.Cu cercitudine niste oameni intregi la minte,nu puteau recurge la asemenea grosolanii,literalmente cutremuratoare!!!!!!!!!!!

# Desteptarea... date 15 februarie 2018 11:57 +1

Daca nici cu probe clare care dovedesc ilegalitati majore care se fac in justitie nu se iau masuri si mai ales nu se demit din functii si aresteaza infractorii din justitie si servicii inseamna ca este ceva putred tare in politica româneasca . Asteapta cineva ca kovesi sa-si recunoasca infractiunile si sa isi dea demisia, eventual sa se aresteze singura? Adica nu poate fi acuzata de acele infractiuni pt ca ea nu recunoaste ca le-a facut?! Pai de ce nu tratati pe toata lumea la fel? Daca tot singura metoda de a fi acuzat de ceva este sa-ti recunosti tu insuti infractiunea!? Aberatii , de altfel in tara batjocorii si a prostilor totul e posibil.

# Virgil Novac date 15 februarie 2018 13:28 0

Ce o mai fi facand tovarasu Postelnicu ?

# utzu date 15 februarie 2018 16:13 0

Efectiv șocantă partea în care martorul declară că nu îl cunoaște pe inculpat iar polițistul consemnează elementele fictive din latura materială a unei infracțiuni pentru care înțeleg că s-a propus și obținut arestarea preventivă. E demnă de zorii stalinismului, nu altceva!

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - I-a matrasit taica Lazar dosarele lui Klaus Iohannis?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.11.2018 – Iohannis isi da iar foc la valiza, cu evreii

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER