12 noiembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DIKTATUL DE LA BRUXELLES – Avocatul Dan Chitic: “MCV-ul desavarseste statutul de colonie al Romaniei... Ni s-a trasat clar ca obiectiv controlul absolut al serviciilor asupra justitiei si, implicit, asupra societatii romanesti... Pana la urma ce vor Komisarii europeni de la Romania?... Raspunsul e simplu: forta de munca ieftina dar calificata, gaze, petrol, pamanturi fertile, ape minerale, paduri virgine, aur, sare, uraniu caci Romania e o tara bogata. Prea bogata”

Scris de: G.T.

25 octombrie 2019 16:59
Vizualizari: 6681

Cunoscutul avocat Dan Chitic (foto) aduce critici extrem de dure ultimului Raport MCV, pe care il compara cu un “Diktat al Komisarilor europeni”. Chitic acuza ca Raportul MCV nu face altceva decat sa desavarseasca statutul de colonie al Romaniei, controlul asupra Justitiei si societatii romanesti urmand sa se faca prin intermediul serviciilor secrete.

In analiza intitulata “MCV – Mecanismul de Control si Vasalizare”, publicata vineri, 25 octombrie 2019, pe pagina sa de Facebook, avocatul Dan Chitic subliniaza ca motivul pentru care marile puteri vor sa detina controlul absolut asupra tarii noastre il reprezinta bogatiile, care nu sunt deloc putine, precum si forta de munca ieftina, insa calificata. “Forta de munca ieftina dar calificata, gaze, petrol, pamanturi fertile, ape minerale, paduri virgine, aur, sare, uraniu... caci Romania e o tara bogata. Prea bogata... paradoxal, asta e blestemul nostru ca neam”, scrie Dan Chitic. Iar colonizarea Romaniei, arata Chitic, s-a facut prin intermediul unei veritabile “Coloane a cincea” construita de marile puteri in Romania, si formata din intelectuali, securisti si magistrati. Asta in timp ce clasa politica a ajuns tot mai docila, domesticita si fragezita.


Iata analiza avocatului Dan Chitic:

MCV - Mecansimul de Control si Vasalizare.

Mult si bine s-a scris despre revoltatorul raport MCV. Judecatori, avocati, jurnalisti sau 'simpli cetateni' au comentat, ingroziti, Diktatul komisarilor europeni prin care ni s-a trasat clar ca obiectiv controlul absolut al serviciilor asupra justitiei si, implicit, asupra societatii romanesti.

Toate au fost spuse. Unii au indraznit chiar sa spuna evidenta: MCV-ul desavarseste statutul de colonie al Romaniei.

Si, ca sa nu avem niciun dubiu, in ultimul raport al Comisiei pentru Parlamentul European se mentioneaza intre doua virgule ca este necesara 'monitorizarea' permanenta de catre Comisie a progreselor inregistrate de toate statele membre, monitorizarea urmand sa se faca in strans dialog cu autoritatile nationale si in conformitate cu legislatia in vigoare si, atentie, 'in special cu jurisprudenta recenta stabilita de Curtea noastra de Justitie independenta'...
Cu alte cuvinte este necesar un 'MCV extins si permanent' destinat in general - tuturor membrilor UE, dar in special tarilor din est, tarile din afara nucleului 'Europei vechi', cele care urmeaza sa inceapa sa se miste cu o viteza inferioara.

De ce in special pentru est? Caci cert e un singur lucru: komisarii europeni nu ar vrea sa aiba in tarile lor din 'Apusul civilizat' o justitie 'independenta' precum a noastra si nici o securitate “implicata in siguranta cetateanului” ca cea damboviteana... ar risca prea mult! si ei, si familiile lor.

Totodata, inca o informatie aparuta tot zilele astea mai trebuie inclusa in acest sistem de ecuatii cu o singura necunoscuta... Aceeasi Comisie propune ridicarea MCV-ului pentru Bulgaria - tara exportatoare nu doar de castraveciori mutati si parfum de trandafiri... dar mai ales de mafie si crima organizata! D’aia adevarata, dura si cu cefe late.

Totul e clar. Doar o necunoscuta mai avem in acest sistem: Ce vrea Europa de fapt de la noi? Pana la urma ce vor Komisarii europeni de la Romania? De ce este atata invartosare in Raportul MCV pentru Romania? De ce doresc ei cu atata ardoare 'continuarea luptei anti-coruptie' si controlul absolut al Securitatii supra societatii civile?

Chiar le pasa lor de cetateanul roman 'subjugat' de coruptia politicienilor si 'salvat' doar de bunii securisti aparatori ai Statului de drept?
Sigur: le pasa tot atat de mult precum si faptul ca ai nostri copii mananca aceeasi ciocolata ca ai lor... doar ca mai proasta si mai scumpa!

Deci 'Ce-i mana pe ei in lupta, ce-au voit acel Apus' atunci cand inventara MCV- ul (in special) pentru Romania?

Raspunsul e simplu. Evident chiar: forta de munca ieftina dar calificata, gaze, petrol, pamanturi fertile, ape minerale, paduri virgine, aur, sare, uraniu... caci Romania e o tara bogata. Prea bogata... paradoxal, asta e blestemul nostru ca neam. Bogatia tarii, care alaturi de alofilie si blestemul sindromului de inferioritate mostenit, probabil, de la strabunicii nostri iobagi, ne-au aruncat intr-un agonizant sfarsit de istorie.

Pentru a stapani cel mai bogat colt de Europa Apusul avea nevoie de un singur lucru: o clasa politica docila, domesticita, fragezita! O clasa controlata si traumatizata de o forta de ocupatie interna, recrutata de printre insasi cetatenii Romaniei, dresati sa creada ca e rusinos sa fii patriot, convinsi ca doar ei, strainii, ne vor binele.

E motivul pentru care Apusul si-a constituit o veritabila 'Coloana a cincea' in Romania formata din 'intelectuali', securisti si magistrati. Aceasta 'Elita' 'reformeaza' societatea romaneasca de 30 de ani pana la atomizare, pana la aneantizare. Scopul insasi a vietii in Romania a devenit 'reforma' in sine, nu dezvoltarea, nici macar subzistenta fibrei nationale... ci o reforma perpetua impotriva sinelui nostru personal si national.

Atunci, in disperare de cauza, cautand o solutie de supravietuire pentru poporul asta, fac un apel catre Apus: luati tot! Luati si petrol, si gaze, si paduri, si sare... luati tot! luati si aerul de vreti!

Dar luati-va si cozile de topor, si securistii, si 'incoruptibilii'... si lasati-ne sa fim asa cum ziceti voi ca suntem: retrograzi, bigoti, corupti, tigani, hoti...
Doar mai lasati-ne sa fim... romani!

Si inca ceva: daca nu ne placeti cum suntem, dati-ne naibii odata afara din 'familia' voastra 'perfecta'! Dar faceti-o repede, ca sa ne putem reface viata!”

Comentarii

# obiectiva din IRan date 25 octombrie 2019 17:44 +10

ati uitat de mina de aur romaneasca reprezentata de fiintele umane traficate ca si carne vie...si pentru organe de transplant.

# Corecta analiza ! date 25 octombrie 2019 17:44 +21

De aceea nu vor nici marirea salariului minim , care e direct legat de afacerile lor. Avand salar minim , ei pot sa ne utilizeze la orice munca si pe de alta parte noi nu ne permitem sa cumparam lucruri mai de calitate neavand bani, ca ei. Ce viermalai imputiti ! RO-EXIT ! PS. De ce nu incep ei prin a sustine un salar minm european ?

# unul din lumea cea mare date 25 octombrie 2019 18:00 +12

chiar daca spatiul pe care ni/l da luju nu/i generos am sa/mi permit un comentariu.in sfirsit romanii au inceput sa inteleaga ca ue pe linga placute ne da si statut de COLONIE(de paduchi).eu o scriu pe aici de ani de zile ca mermelica TREBUIE SA OPREASCA PRIN LEGE EXPORTUL DE MATERII PRIME.a dat marele dzeu sa/l aud pe filo americanul si filo ue radu tudor de la antena trei cit si pe generalul filo abraham ca au inceput sa emita despre stoparea exportului de materii prime.doamne ce inseamna mintea romanului cea de pe urma.nu vad de ce abia acum va revoltati domnilor despre justitie ,despre materii prime, cind ani de zile ati tacut ,,CHITIC,, SI INCERCATI SA NE PREZENTATI ,,BENEFICIILE,, DE A FI SLUGOII UE SI AI CELOR DE PESTE ATLANTIC.probabil ca nu mai dureaza mult si vom vedea si panseuri despre economie,de fapt le/am vazut,si r.t si gen abraham imi si ne spun ca soselele sint ,,investii,,.NU, NU/S INVESTITII!! INVESTITII SINT FABRICILE ,OBIECTIVE CARE INCEP SA PRODUCA DIN PRIMA

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 25 octombrie 2019 18:14 +12

continuare 2//ba romanilor nu/l vedeti pe INTRONIZATUL NAZIST, CARE NU MAI ARE RABDARE SA FIE INTRONIZAT A 2 A OARA SI PE TOTI TUTERII LUI DE SORGINTE ANTINATIONALA(CIND II VAD PE HAMESITII SI NEPUTINCIOSII DE LIBERALI) am senzatia ca vad o convocare a lui hitler in birlogul lupilor a ,,generalului,, orban ca sa/i comunice directiva de invadare a romaniei cu planul (miniatura) barbarossa, venit pe canalele tenebroase a serviciilor secrete germane!sa fie CLAR ca ROMANIA , a ajuns in situatia disperata in care este din cauza judecatorilor,a procurorilor si A ALORA DE DREAPTA.DE 15 ANI ROMANIA A FOST MERMELITA.(pielea neamului ai corajul sa scoti un sondaj in care sa ni se spuna ,CITI ROMANI REGRETA REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA?pielea neamului nu ai curaj sa spui adevarul,preferi trucajul cifrelor potrivite de tine .O SA VINA SI O RAZMERITA INTR/O ZI,ATUNCI SA/I VAD EU PE SLUGILE BRUXELLESULUI.PINA UNA ALTA BUCURATI/VA DE CONDUCEREA LIBERALA CU CASE CIT UN MAUSOLEU(910MP,JOIANIS

# UN VIZIONAR date 25 octombrie 2019 19:55 +6

Ma uit pe youtube la filmuletul care reprezinta INAUGURAREA TUNELULUI GOTTHARD IN PREZENTA LIDERILOR EUROPEI si MA GANDESC LA MCV.VAD POPOARELE EUROPEI MARSALUIND CU GAMELA IN MANA CERSIND UN POLONIC CU SPALATURA DE VASE.CU TOTII ASTEPTA CU INFRIGURARE CIPUL PRIN INTERMEDIUL CARUIA SUPRAVIETUIM SAU MURIM. MINUNAT VIITOR, MORTII DIN 1989 SUNT MAI AVANTAJATI DECAT CEI CARE MARSALUIESC. ESTE MORBID, DAR REALIZABIL.ASA AU INCEPUT TOATE REGIMURILE MORBIDE.

# Marian date 25 octombrie 2019 22:31 +4

Niste CATUSE pentru Romania , este M.C.V. COMISIA (care o fi asta nimeni nu stie) realizeaza rapoarte, cu criterii de referinta : mecanismul de cooperare si de verificare prin care evalueaza si sprijina evolutia Romaniei in directia eficientizarii sistemului administrativ si juridiciar(primul raport dateaza 27 iunie 2007) AZI, la 13 ani distanta Romania a devenit un PRIZONIER captiv pe viata de aceasta masinarie de produs COLONII-UE de rangul 3. Divide si Stapaneste!. Culmea este ca K.W.J si clica lui considera oportun un asemenea ATAC. Si unii pun BOTUL la prezidentiale pentru vot. Dan Chitic este printre putinii adevarati patrioti ROMANII (un viitor lider national) de care este azi mare nevoie in tara.

# Sphinx date 25 octombrie 2019 22:53 +2

CE BUN era AZI un Corneliu Vadim Tudor, care ar MATURA cu EI in Romania si U.E !...Vin timpuri grele si furtunoase .

# semiramida date 25 octombrie 2019 23:40 +3

Perfect wahr! Adică perfect adevărat, ca să înțeleagă și herr staatprasident, pe care îl chinuie rău de tot limba română și care, la rândul lui, o torturează continuu într-un dispreț total. Păi, daca ar îndrăzni ciudații ăia de la Bruxelles să trateze Ungaria în aceeași manieră, Victor Orban i-ar declara persona non grata și nu ar mai pune piciorul pe teritoriul maghiar! Nu mai discutăm despre europarlamentarii maghiari, care nici în cosmarurile lor nu ar îndrăzni să arunce cu fecale în propriul popor, așa cum fac saltimbancii ăia de români plătiți gras și din contribuția României la bugetul UE. Chilienii au întors țara pe dos pentru ca guvernul a scumpit prețul biletelor la metrou, grecii au pârjolit Atena din cauza măsurilor de austeritate impuse de guvernul merkeliței, francezii i-au dat cu flit gerontofilului etc. Românii stau însă cu alifia gata pregătită și posteriorul la înaintare, iar Klaun și kamarila lui destructurează statul român zi de zi. România, trezește-te!

# Popescu date 26 octombrie 2019 02:16 +1

Ce este cu acele vreo 5 BISERICI nou construite ,nefinalizate in zona Rodica Montană?? Prin ELE SE EXTRAGE , PE SEST, AUR SI ALTE MINEREURI ULTRAIMPORTANTE care i-au calea ...OCROTITORILOR NOSTRI???DA CINEVA... UN RĂSPUNS ??

# Paduraru date 26 octombrie 2019 06:08 +4

Consider ca toti romanii trebuie sa se trezeasca la realitate,s-a analizeze cu atentie cum voteaza la prezidentiale.Actualul zis presedinte un moroi inganfat a calcat cu ciubotele lui de origine nazista constitutia Romaniei- jos cu el,nu mai avem nevoie de un mincinos si un trantor. Presedintele trebuie s-a slujeasca poporul roman, din sudoarea acestui popor a mancat s-a plimbat cu nevasta si gasca de slugoi prin lume degeaba. Nu cetateanul trebuie s-a fie sluga presedintelui ci presedintele trebuie sa fie sluga cetateanului.

# ella date 26 octombrie 2019 06:30 +2

Minunat. Felicitări Domnule Avocat Chituc

# imun/teanu date 26 octombrie 2019 08:20 0

Este poporul nemultumit? Sta in casa, neRezistent prin proteste, la ambasadele lor. Directiva NKVD urmand-o pe CEKA spunea (improvizat): nu initiati sporirea "aparatului", lasati sa prolifereze talharia si banditismul, la care poporul va fi cel care va cere sa se dezvolte. Avem din ce in ce mai banditism?, stradal. Pe langa din umbra in liniste isi face de cap si cel institutional, cu politic in spate? Cel din import mmai fara restrictii?, sub auspicii de import "democratic". Acum principal si de inmultit puscarii, evident de arestari, preconizate, cum s-a si zis/anuntat, de "disparitii". In timp ce noi "pas cu pas" ne intoarcem fatis la anii '50 si eVropa evolueaza, tot inapoi, la anii '30 / experimentand unde are "scule" docile. Pare sa ne fie ingrijorat cineva?, cand deja oamenii s-au obisnuit cu drobul de sare. Si inca "alegeri"?, de doar sifonat multii bani? Vorba aia, "s-a culcat viu s-a sculat mort", asistam la "cronica unei morti anuntate", unui popor rezistat mii de ani.

# Valter Cojman date 26 octombrie 2019 09:35 0

Cam aceleași lucruri le-am spus și eu. Din păcate nu le pot posta pe facebook-ul stalinisto-nazist pentru că sunt blocat pentru o postare care s-a dovedit că nu incalcă standardele comunității facebook dar care, probabil, deranjează prin adevărul spus în legătură cu politrukul nazist auto-declarat, PNl, USR, PMP și etc. https://valter-cojman.blogspot.com/2019/10/roexit-e-singura-solutie-demna-pentru.html

# imun/teanu date 26 octombrie 2019 11:14 +3

Romanii au ridicat zeci de statui, mari, dacilor "cuceriti", figurati demni si semeti / intrat in Dacia, Traian a zis ca "s-a intors acasa" /stirpe de trac. * Ungaria a fost pasalac /cel mai Rege al lor un roman!, Matei. Viena a scapat, salvata de tatal sau, Ioan. Daca bariera otomaniei nu ar fi fost acest popor, sub Mari Domni ai sai, occidentul ar fi fost de mult musulman /poate si asta nu ni se iarta, cand acum coranizarea e intensificata, si de "primenit" sange. * Suntem necivilizati ca nu avem inca legal droguri si mariaje de gay. * Ca sa distrugi un popor trebuie sa-i anihilezi si istoria, ce asta de fapt ni se-ntampla. Niciodata aici nu au fost atati tradatori. Poporul doarme. Invatat (delasat) sa fie furat. De mult si la vot, "cutuma" deja. Independenta?, onoare? Deja dependenti la cat jefuiti, cand nu ne va mai ramane nimic ajunsi la discretie. Si de asta imn national "Desteapta-te romane". Banalizat, cu cei mai "cantareti" tradatorii, nu va mai fi nimeni pe vreo baricada.

# steluta date 26 octombrie 2019 13:56 +2

Bai Chitic tu ești un flăcău pe gustul meu dar am o întrebare : de ce nu ai sprijinit candidatura lui Plesoianu sa am si eu pe cine vota la prezidențiale si i-ai impus tot felul de condiții ? M-am saturat de acoperiți precum liceanul (expert) Cumpănașu ce susținea legea BigBrother si astăzi mimează lupta anti sistem

# Ciobanu Doru-Calin date 26 octombrie 2019 13:58 -10

Pai daca tot trebuie sa avem un stapan, 5 milioane au ales un stapan din afara Romaniei, asta pentru ca in Tara curge Lapte si Miere (doar pentru politicieni si toti din mafia lor). Si daca ar fi sa aleg eu un stapan intre Merkel si Macron pe de o parte si Ciordache si Nicolicea pe de alta parte, as alege pe primii!

# Anti stapan strain date 26 octombrie 2019 20:51 +8

"...5 milioane au ales un stapan din afara Romaniei...". Cei 5 milioane, au fost de fapt 1 milion de paduchi (o specie de paraziti, care deranjeaza rau de tot, indiferent pe ce continent se afla, din care faci parte si tu), iar restul de 4 milioane a avut grija securitatea sa ii complecteze la nazist. Asa a ajuns nazistul chirias la Cotroceni. El este familiarizat cu falsuri,minciuni, vanzari de copii, vanzare de tara... Sper din tot sufletul sa ajunga proprietar cu acte in regula la Jilava, impreuna cu toti paduchi care il sustin.

# ȚULUȘ MARIN , OLt date 26 octombrie 2019 21:12 -2

In tara s/a instaurat dezordinea, nelegalitatea pentru că noi am avut acesti functionari care au ...proclamat statul de.... clan.Astazi poporul roman nu stie ce sa mai aleagă pt că tot au ales români care au trădat, care nu au respectat ce au promis si institutiile statului, inclusiv justitia, a devenit SRL/urile clanurilor unde tu, poporul roman, nu ai cui să ceri dreptate.Clasa politică aflată la putere după cum s/a văzut nu au făcut decât să prospere și să fie șantajabilă,iar din acest motiv nu au putut să facă adevăratele reforme.De ce nu suntem in stare să protestam lunar la Consiliul Europei,spre exemplu pentru a se face dreptatea mult visată și a li se demonstra că poporul român nu este laș și știe cu adevărat ce vrea?!Putem noi să spunem că aici in Romania am avut lapte si miere si atunci cand nu aveam MCV sau ca, in situatia ca se desfiinteaza, avem justitia care trebuie să ne facă dreptate?! Nicidecum.Atat asteaptă clanurile de interlopi să numai fie monitorizati.

# jysk date 27 octombrie 2019 08:02 -1

E nevoie de o Refondare a Statului,de o alta clasa politica,demna si cu o coloana vertebrala de nezdruncinat!In rest,orice masuri s-ar mai lua,nu ar fi decat peticiri ale unei situatii absolut dezastruoase in care se afla Romania,o tara umilita,in genunchi,fara speranta,lovita din toate partile,cu milioane de cetateni,apti de munca,plecati in bejenie ca pe vremea turcilor si tatarilor!Vad cam aceleasi mutre de politicieni care de 30 de ani se zbat pentru putere si ciolan,mutre care se alterneaza intre ele in Parlament si Guvern,care si-au mladiat coloana vertebrala dupa interesele lor si ale stapanilor lor!Nici cei noi nu sunt mai breji,unii dintre ei semianalfabeti si seminterlopi,fara cunostinte elementare de legislatie, economie,stat!Cu astia nu se poate ridica tara in demnitate si verticalitate astfel incat politruci si alti neaveniti de la Bruxelles si de aiurea sa ne monitorizeze si sa ne impuna masuri de tot felul dupa interesele lor,total opuse interesului Romaniei!Ce facem?

# obiectiva din IRan date 27 octombrie 2019 10:17 +1

``La un moment dat, Hunter Biden l-a contactat și pe Mark Gitenstein, fostul ambasador al SUA în România, în timpul primului mandat al președintelui Barack Obama, pentru a discuta posibilitatea de a sesiza cazul Popoviciu domnului (Louis) Freeh (ex-directorul FBI), potrivit unei surse familiară cu conversația.``https://evz.ro/trump-arunca-bomba-fiul-lui-joe-biden-a-ajutat-un-miliardar-roman-condamnat-pentru-coruptie

# Navirtu Constantin date 28 octombrie 2019 00:48 +5

Raportul MCV este scris la Bucuresti

# Macovei e una din contributoare ... date 28 octombrie 2019 17:58 +1

pe bani de le reptilianul Soros !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va fi ajutat Klaus Iohannis de DNA in lupta cu Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.11.2019 – Ana nu a putut sa deschida gura. Predoiu a intrat in paine

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva