5 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DNA ORGANIZATIE TERORISTA – Debarcarea judecatorului Toni Grebla de la CCR a fost o executie comandata de SRI. ICCJ l-a achitat pe Grebla pentru toate acuzatiile constatand ca "fapta nu exista" sau "fapta nu este prevazuta de legea penala". Grebla a fost executat ca razbunare pentru faptul ca a fost liderul judecatorilor CCR care s-au opus legilor Big Brother, prin care Maior si Coldea voiau sa intercepteze toata populatia la liber. Grebla: "Are o legatura directa cu Legile Big Brother" (Minuta)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

11 May 2018 14:02
Vizualizari: 28317

Inca o achitare scandaloasa incasata de DNA. Judecatoarele Florentina Dragomir, Angela Dragne si Leontina Serban de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis vineri, 11 mai 2018, achitarea pe linie a fostului judecator CCR Toni Grebla, in dosarul in care procurorii DNA, Marius Vartic si Doru Tulus (facsimil), a dispus trimiterea acestuia in judecata pentru pretinse fapte coruptie, constand in aceea ca ar fi luat cu titlu de mita capre si doua rochii pentru sotia sa. Achitarea lui Toni Grebla a fost dispusa de cele trei judecatoare de la Sectia penala a Inaltei Curti in baza art. 16 alin. (1) lit. a) "fapta nu exista" si art. 16. alin. (1) lit. b) "fapta nu este prevazuta de legea penala, ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege" din Codul de procedura penala, fostul judecator CCR fiind reprezentat pe toata perioada cercetarilor in faza de urmarire penala si judecata de avocatul Petre Buneci de la "Buneci and Buneci".


Fostul judecator CCR, Toni Grebla, a fost trimis in judecata de DNA in 9 septembrie 2015, la scurt timp dupa ce acesta votase intr-una dintre sedintele Curtii Constitutionale a Romaniei impotriva Legilor Big Brother, fiind acuzat de DNA de trei infractiuni de trafic de influenta, dintre care una in forma continuata, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii in forma continuata (13 acte materiale).

Ce este mai grav este ca pentru aberatia de acuzatii aduse de procurorii Laurei Kovesi, fostul judecator Toni Grebla a fost retinut pentru 24 de ore, fiind scos din sediul DNA cu catusele la maini, in fata zecilor de jurnalisti si a camerelor de filmat si stigmatizat prin comunicatele de presa ale DNA, ca ultimul infractor.

Ticalosia procurorilor DNA a fost atat de mare incat, nici chiar ei, care au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Toni Grebla, nu au avut curaj sa ceara in instanta arestarea preventiva a acestuia, ci instituirea masurii arestului la domiciliu.

 

Laura Kovesi a dispus ca SRI si DIPI sa-l intercepteze pe judecatorul Toni Grebla, desi Inalta Curte a emis mandatele pentru DNA

Trebuie amintit totodata ca in dosarul lui Toni Grebla Inalta Curte a emis mandate de interceptare pe numele fostului judecator CCR, care sa fie puse in executare de catre DNA.

Incredibil insa, aceste mandate nu au fost puse in executare de catre DNA, ci de doua servicii de informatii, respectiv SRI si DIPI, dupa ce Laura Kovesi a dispus acest lucru. Practic, interceptarile in dosarul lui Toni Grebla, dosar de pretinsa coruptie, au fost facute de doua servicii de informatii, in conditiile in care SRI nu avea dreptul de a investiga fapte de coruptie, ci doar daca privea amenintari la adresa sigurantei nationale.

In acest sens, Lumeajustitiei.ro a publicat in 7 ianuarie 2018 adresa nr. 2438/C/2014 din data de 9 ianuarie 2015, prin care sefa DNA Laura Kovesi a cerut Serviciului Tehnic al DNA (structura care opereaza mandatele de interceptare obtinute de DNA de la instante) ca in dosarul lui Toni Grebla sa se puna in executare “Incheierea Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 5/09/01/2015 (dosar nr. 41/2014), prin care au fost prelungite mandatele nr. 1183 – 1189/UP/12.09.2014, 1479/UP – 1482/UP/10.10.2014, 1484/UP/10.10.2014 si nr. 1833/UP/10.12.2014, pentru a fi pusa in aplicare”.

Iata adresa DNA catre SRI, semnata de Laura Kovesi:


Toni Grebla: "Coldea si cu altii de la SRI, impreuna cu DNA au simtit ca Legile Big Brother le erau foarte utile pentru a face executii"

La scurt timp dupa ce Inalta Curte s-a pronuntat in dosarul nr. 3308/1/2015, in sensul achitarii lui Toni Grebla pentru toate capetele de acuzare, fostul judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei a intrat in direct la postul de televiziune Antena 3, unde a facut declaratii devastatoare despre motivul care a stat la baza executiei sale de catre DNA. Mai exact, Toni Grebla a marturist ca dosarul in care DNA l-a defilat, retinut, arestat la domiciliu si trimis in judecata, inlaturandu-l astfel din CCR si din viata publica a avut "legatura directa" cu Legile Big Brother impotriva carora votase in urma cu scurt timp inainte da a fi saltat de procurorii lui Kovesi.

Iata declaratiile lui Toni Grebla de la Antena 3:

"Am spus inca de la inceputul urmaririi penale si de la chemarea mea intempestiva la DNA ca nu am nicio legatura cu acuzatiile care s-au adus si am inteles sa demisionezde la CCR pentru a nu vulnerabiliza activitatea CCR, supusa de mult timp unor presiuni nepermise, pentru buna desfasurare activitatii. S-a incercat retinerea mea pentru 24 de ore pentru a crea o si mai mare presiune asupra judecatorilor. (...) Cei patru judecatori din camera preliminara au decis ca nu sunt nici macar indicii ca s-ar fi savarsit infractiunile. DNA a perseverat si a trimis dosarul in judecata. Solutia era cea fireasca, iar judecatorii dovedesc, din ce in ce mai mult, ca judeca dupa probele de la dosar, dupa faptele comise de oameni si nu dupa criterii, niste tinte stabilite pe traseul SRI-DNA. Cei trei ani au fost groaznici. Eu am fost un om activ de cand ma stiu. Dupa o activitate de 35 de ani am fost nevoit sa intrerupt orice activitate. Mi s-a impus sa nu iau legatura aproape cu nimeni. (...) Are o legatura directa cu Legile Big Brother. Am spus-o de la inceput. Coldea si cu altii de la SRI, impreuna cu DNA au simtit ca Legile Big Brother le erau foarte utile pentru a face executii sumare si au fost foarte suparati pentru acest lucru. Efortul de investitie de aparatura si programe adecvate era de peste 200 milioane de doalri. Astfel incat au inteles sa dea un exemplu Curtii Constitutionale, si l-au dat prin mine. Deocamdata abia am primit aceasta veste, astfel incat o sa meditez la activitatea pe care trebuie sa o desfasor in continuare, la linistea familiei mele.

Eu nu am fost pregatit pentru o astfel de intamplare. Toate activitatea mea m-am ferit sa ma expun din multe puncte de vedere si chemarea mea intempestiva, retinerea pentru 24 de ore si scoaterea mea din sediul DNA cu catuse prin barajul de presa si fotografii, toate acesta m-au deranjat.

M-a deranjat faptul ca am perturbat linistea familiei si ca dupa o cariera construita prin munca am fost expus unei asemenea situatii in spatiul public."

Achitare pentru toti inculpatii in dosarul "caprele lui Grebla"

De precizat ca in acest dosar, nu doar Toni Grebla a fost achitat, ci toti cei care au fost trimisi in judecata de procurorii DNA Marius Vartic si Doru Tulus. Acest lucru reiese chiar din minuta pe care Inalta Curte a publicat-o pe site-ul sau, in urma cu scurt timp.

Prezentam in continuare minuta pronuntata de ICCJ in dosar nr. 3308/1/2015:

I.1. In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit. b teza a II-a Cod procedura penala, achita pe inculpatul GREBLA TONI ( ......), pentru savarsirea infractiunii de fals in declaratii, in forma continuata, prev. de art. 326 Cod penal cu referire la art. 28 din Legea nr. 176/2010, cu aplicarea art. 35 alin. 1. In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit.b teza I Cod procedura penala achita pe inculpatul GREBLA TONI, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta prev. de art. 291 alin. 1 Cod penal rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art. 5 Cod penal (pe relatia cu BIRCINA ION). In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit.b teza I Cod procedura penala achita pe inculpatul GREBLA TONI, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta prev. de art. 291 alin. 1 Cod penal rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art. 35 Cod penal si art. 5 Cod penal (pe relatia cu BIRCINA ION). In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit. b teza I Cod procedura penala, achita pe inculpatul GREBLA TONI, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta prev. de art. 291 alin. 1 Cod penal rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000 cu aplicarea art. 5 Cod penal (pe relatia cu PRUNDIANU MIHAI). In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit.b teza I Cod procedura penala achita pe inculpatul GREBLA TONI pentru savarsirea infractiunii de efectuare de operatiuni economice ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite, prev. de art. 12 lit. a din Legea nr. 78/2000). In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit.a Cod procedura penala achita pe inculpatul GREBLA TONI pentru savarsirea infractiunii de constituirea unui grup infractional, prev. de art. 367 alin. 1 Cod penal. Constata ca inculpatul GREBLA TONI a fost retinut 24 de ore prin ordonanta din 10 martie 2011 emisa de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie in dosarul nr. 385/P/2011, incepand cu data de 10.03.2015, ora 1135 pana la data de 11.03.2015, ora 1135.

2. In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit. b teza I Cod procedura penala achita pe inculpatul BIRCINA ION (......), pentru savarsirea infractiunii de cumpararea de influenta, prev. de art. 292 alin. 1 Cod penal rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art. 5 Cod penal. In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit.a Cod procedura penala, achita pe inculpatul BIRCINA ION pentru savarsirea infractiunii de constituirea unui grup infractional, prev. de art. 367 alin. 1 Cod penal.

3. In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit. b teza I Cod procedura penala achita pe inculpatul PRUNDIANU MIHAI (.....), pentru savarsirea infractiunii de cumpararea de influenta, prev. de art. 292 alin. 1 Cod penal rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art. 5 Cod penal.

4. In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit. b teza I Cod procedura penala achita pe inculpatul GRECU GHEORGHE (.....), pentru complicitate la infractiunea de efectuare de operatiuni economice ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite, prev. de art. 12 lit. a din Legea nr. 78/2000. In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit.b teza I Cod procedura penala achita pe inculpatul GRECU GHEORGHE pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani, prev. de art. 29 alin. 1 lit. b din Legea nr.656/2002, modificata.

5. In baza art.396 alin.5 rap. la art.16 alin.1 lit. a Cod procedura penala achita pe inculpatul DOLGHI VICTOR (......), pentru savarsirea infractiunii de constituirea unui grup infractional, prev. de art. 367 alin. 1 Cod penal.

II.1. In temeiul art. 404 alin. 4 lit. c Cod procedura penala ridica masura asiguratorie a sechestrului instituit prin ordonanta din data de 22.06.2015 data in dosar nr.385/P/2011 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptiei asupra: - bunurilor mobile sau imobile aflate in proprietatea inculpatului GREBLA TONI pana la concurenta sumelor de 156.070 euro si 514.897,87lei; - bunurilor mobile sau imobile aflate in proprietatea inculpatului BIRCINA ION pana la concurenta sumelor de 56.070 euro si 33.621,45 lei, - bunurilor mobile sau imobile aflate in proprietatea inculpatului GRECU GHEORGHE pana la concurenta sumei de 481.276,42 lei.

2. In temeiul art. 404 alin. 4 lit. c Cod procedura penala ridica masura asiguratorie a sechestrului instituit prin ordonanta din data de 23.06.2015 data in dosar nr.385/P/2011 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptiei, asupra bunurilor mobile sau imobile aflate in proprietatea inculpatului PRUNDIANU MIHAI pana la concurenta sumei de 481.276,42 lei. Conform art. 398 raportat la art.275 alin. 3 Cod procedura penala, cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Onorariul cuvenit aparatorilor desemnati din oficiu pentru inculpati, in suma de cate 520 lei, ramane in sarcina statului. Cu apel in termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronuntata in sedinta publica, azi, 11mai 2018".


Iata comunicatul DNA din 9 septembrie 2015 privind trimiterea in judecata a lui Toni Grebla:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor:

1.GREBLA TONI, senator in Parlamentul Romaniei si judecator la Curtea Constitutionala, la data faptelor, sub aspectul savarsirii infractiunilor de:

-trei infractiuni de trafic de influenta, dintre care una in forma continuata,

-efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite,

-constituirea unui grup infractional organizat,

-fals in declaratii in forma continuata (13 acte materiale);

2.BIRCINA ION, administrator al mai multor societati comerciale, sub aspectul savarsirii infractiunilor de:

-cumparare de influenta,

-constituirea unui grup infractional organizat;

3.PRUNDIANU MIHAI, administrator al unei societati comerciale, sub aspectul savarsirii infractiunii de:

-cumparare de influenta;

4.GRECU GHEORGHE, sub aspectul savarsirii infractiunilor de:

-complicitate la infractiunea de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite,

-spalare de bani;

5.DOLGHI VICTOR, cetatean din Republica Moldova, sub aspectul savarsirii infractiunii de:

-constituirea unui grup infractional organizat.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt:

In perioada 2010 – 2015, inculpatul Grebla Toni, aflat in exercitarea functiei de senator in Parlamentul Romaniei (2010 – 2013) si, ulterior, judecator la Curtea Constitutionala (2013 – 2015), a pretins si primit de la omul de afaceri, inculpatul Bircina Ion, cu titlu de foloase necuvenite, urmatoarele:

-in perioada 2010 – 2015, folosinta gratuita, service-ul si asigurarea pentru autoturismul marca BMW Seria 5, in echivalent de 56.070 euro;

-in perioada 2010 – 2015, folosinta gratuita a unui post telefonic inregistrat pe o firma, in cuantum de 24.648,11 lei;

-in 02.11.2011, suma de 1.200 lei;

-in octombrie 2012, materiale electorale pentru campania electorala privind alegerile parlamentare pentru lipirea a 20.000 de afise si alte materiale electorale, in cuantum total de 8.973,34 lei, iar in schimbul acestor foloase necuvenite i-a promis inculpatului Bircina Ion ca va interveni si determina diferiti functionari publici – din cadrul societatilor si companiilor nationale cu capital de stat, ministere, autoritati publice centrale si locale – sa indeplineasca si sa urgenteze realizarea unor acte ce intrau in atributiile de serviciu ale acestora, astfel incat firmele controlate de inculpatul Bircina Ion (cu interese in domenii de activitate diversa – energie, transport fier vechi s.a.) sa obtina contracte comerciale sau alt tip de facilitati comerciale.

In perioada 2008 – 2012, (punctual in legatura cu campaniile electorale din 2008 si 2012), inculpatul Grebla Toni a primit foloase electorale necuvenite in cuantum total de 100.000 euro (cate 50.000 de euro per campanie) de la inculpatul Bircina Ion, in schimbul promisiunii de a interveni si determina diferiti functionari publici din cadrul companiilor si societatilor nationale, respectiv autoritati publice centrale si locale, sa indeplineasca si sa urgenteze realizarea unor acte ce intrau in atributiile acestora de serviciu in folosul firmelor controlate de cumparatorul de influenta, inculpatul Bircina Ion, cu interese in domenii de activitate diverse (energie, constructii, transport, fier vechi s.a.).

In perioada 2009 – 2015, in calitate de senator (2008 – 2013) si ulterior judecator de Curte Constitutionala (decembrie 2013 – 2015), inculpatul Grebla Toni a pretins si primit, direct si indirect, de la cumparatorul de influenta Prundianu Mihai mai multe foloase necuvenite in cuantum total de 481.276,42 lei, din care:

-360.269,42 lei reprezentand investitii in curs consemnate in lista activelor unei societati comerciale (un tractor cu remorca si marfa aflata in custodie, respectiv contravaloarea a 80 de struti, materiale de tip tamplarie PVC si alte materiale de constructie pentru reabilitarea cladirilor unei ferme din judetul Gorj).

-121.007 lei reprezentand cheltuielile salariale pentru un numar de sase angajati in perioada 2011 - 2015, pe firma Camera de Comert si Industrie Romania – Japonia (care lucrau in realitate la ferma din Buduhala – Telesti). In schimb, Grebla Toni a promis ca va interveni si determina diferiti functionari publici din cadrul companiilor si societatilor nationale, respectiv autoritati publice centrale si locale, sa indeplineasca si sa urgenteze realizarea unor acte ce intrau in atributiile acestora de serviciu, in folosul firmelor controlate de cumparatorul de influenta Prundianu Mihai, cu interese in domeniul energiei.

In perioada 2010 – 2015, aflat in exercitarea functiei de senator in Parlamentul Romaniei si ulterior judecator la Curtea Constitutionala, Grebla Toni a efectuat in fapt activitati specifice calitatilor de asociat (perceperea de dividende), administrator (reprezentarea societatii) si director general (operatiuni financiare ca acte de comert), astfel cum sunt reglementate de Legea nr.31/1990 modificata, prin interpusi, incalcand dispozitiile legale privind incompatibilitatile aplicabile judecatorilor de la Curtea Constitutionala si senatorilor.

Incepand cu luna august 2014, inculpatul Grebla Toni a constituit un grup infractional organizat impreuna cu inculpatii Bircina Ion si Dolghi Victor, avand drept scop crearea unui mecanism de eludare a obligatiilor fata de statul roman in activitatea comerciala de export produse alimentare catre Federatia Rusa prin interpunerea Turciei (stat care nu avea impuse sanctiuni economice de export, asa cum avea Uniunea Europeana din partea Federatiei Ruse pentru exportul de produse agro-alimentare). Acest mecanism avea ca premisa folosirea, la autoritatea vamala, a documentelor de transport si comerciale falsificate (in sensul ascunderii provenientei reale a bunurilor – tara din Uniunea Europeana).

In perioada 2008-2015, inculpatul Grebla Toni, in functiile de senator si respectiv judecator la Curtea Constitutionala, a omis sa declare in cele 13 declaratii de avere din datele de 15.12.2008, 21.05.2009, 25.10.2010, 12.05.2011, 30.05.2012, 15.10.2012, 18.12.2012, 13.06.2013, 18.12.2013, 06.01.2014, 11.06.2014, 05.02.2015, 10.02.2015, faptul ca a dobandit de la o ruda, printr-un contract de donatie, un teren in suprafata de 10.000 mp, situat in extravilanul com. Telesti, jud. Gorj.

In perioada 2010 – 2015, inculpatul Grecu Gheorghe a inlesnit si l-a ajutat pe inculpatul Toni Grebla in savarsirea faptei de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia (de senator si judecator de Curte Constitutionala). Concret, acesta a acceptat sa actioneze in mod ocultat si disimulat in sensul asumarii, in mod nereal, a calitatii de proprietar al fermei, efectuand pentru Grebla Toni diferite acte de gestionare si administrare a fermei, inclusiv operatiuni financiare ca acte de comert (negocieri, contracte s.a.). Aceasta, in conditiile in care Grecu Gheorghe cunostea care erau sursele de finantare si cine era proprietarul fermei situate in extravilanul comunei Telesti, jud. Gorj, respectiv Grebla Toni.

In perioada respectiva, Grecu Gheorghe a obtinut ca folos propriu, din activitatea prestata, contravaloarea veniturilor salariale, in cuantum total de 34.335 lei. Aceste beneficii salariale necuvenite au fost platite de inculpatul Prundianu Mihai prin Asociatia Camera de Comert si Industrie Romania – Japonia.

Aceste actiuni ale inculpatului Grecu Gheorghe au avut drept scop atat mascarea existentei situatiei de incompatibilitate in care se afla senatorul / judecatorul Toni Grebla, cat si facilitatea obtinerii, de catre acesta din urma, a foloaselor necuvenite provenind din administrarea fermei respective.

Dosarul a fost trimis spre judecare Inaltei Curti de Casatie si Justitie, cu propunere de a se mentine masurile asiguratorii dispuse in cauza asupra bunurilor apartinand inculpatilor GREBLA TONI, BIRCINA ION si GRECU GHEORGHE.

Se dispune disjungerea cauzei fata de suspectii BIRCINA ION, HAHAIANU HORIA, pentru celelalte infractiuni in legatura cu care s-a inceput urmarirea penala.

De asemenea, se va disjunge cauza in vederea continuarii cercetarilor fata de suspectii IANCU IULIAN si SOVA LUCIAN, ambii deputati cu functie de conducere in partid”.

Comentarii

# Maria date 11 May 2018 14:20 +41

DNA a fost protejat de DIICOT şi SRI, Dacă DIICOT nu făcea parte din mafie nu ar fi putit exista statul paralel! Dosarul GREBLA a fost o facatură DAR Nu vă grăbiți.. să ziceți ca justitia "funcționează"... şi că a început să se "mişte"  să nu uităm că în România nu există stat de drept [-Nici la condamnare -Nici la achitare] şi fără o reformă radicală națională cu rejudecare ne vom scălda la infinit în mocirla minciunii şi diversiunii! ... vor mai fi nişte achitări tot la dosare mari celebre şi gata! ..atunci când SISTEMUL pune pe raft "lapte şi miere" în laborator se pregăteşte altă "otravă" De abia  atunci când In TOATĂ ȚARA se va face dreptate şi lege egală de abia atunci va fi inceputul

# Gabi date 11 May 2018 16:17 +7

Evident că țara nu ar fi ajuns captivă unei organizații mafiote naționale prin DNA si SRI cu mii şi mii de 'membri' Diicotul este vinovatul nr.1 că a protejat DNA si a participat la crearea mafiei statale distrugerea țării şi statului de drept. Conform legii Diicotul trebuia sa-i ridice din pat pe Koveşi si pe Coldea pentru cele mai grave acuzații posibile, însă a protejat marii călcători de lege si jefuitorii reali ai României mimând legea mascaților doar pe la cei neimportanți sau nevinovați. Fără destructurarea si reformarea acestor 3 instituții nu vom vedea democrație, dreptate,egalitate in fața legii si nici o justitie si clasă politică motivată, corectă,curată fara acoperiți si făra comenzi ilegale.

# Cristina date 12 May 2018 22:25 0

Cu siguranță toate instituțiile menționate necesită REFORMĂ. Alo!!! Dragnea şi Tăriceanu se aude? Dacă nu vă grăbiți cu reforma în justiție sigur nu mai apucați crăciunul la guvernare. Deja lunaticuPonta a primit ordin pe unitate să vă spargă partidele, Faceți dreptate în țară pentru ultimii 13 ani. Dacă nu Scoateți lumea la un REFERENDUM pt Libertate şi destructurarea statului paralel,o să vă dărâme. Doar asta e SINGURUL lucru care ar mai putea uni şi motiva țara... Nu mai stați şi aşteptați vara că veți regreta. Lăsați orice compromis ,puneți parlamentul la treabă.

# Papilici date 11 May 2018 14:22 +11

Un dosar facut de ratatul betivan de Tulus. Iesi Dorule la TV bulgara de stat si povesteste de ce ai fost atat de idiot. Mai povesteste si din ce bani se perforeaza nevasta-ta la estetician si isi schimba toalele scumpe de mai multr ori pe zi.

# DOREL date 11 May 2018 23:34 0

Tulus si Vartic, au fost selectati sa-l rezolve (si) pe Toni Grebla tocmai pentru ca ii recomandau vocea si talentul aaa..., pardon, palmaresul (Maria Huza, Adrian Nastase ...etc., etc.). Numai niste minti defecte se puteau da in stamba cu strutii, cu caprele, cu spionajul, cu rochia de la finu', cu incalcarea embargoului valabil numai in Rusia ... , in fine, vedem acum ce inseamna cu adevarat DNA ! Si, b): cat despre Claudiu Dumitrescu, e tare trist cum a putut sa se prostitueze unul care stia carte si nu era un parat ca majoritatea din DNA. Pana la urma, daca te bagi in tarate ...

# Lime date 11 May 2018 14:35 0

Justiția se trezește la viață din comă indusă de Protocoale!

# coco date 11 May 2018 14:37 +3

Tudoreleeeeeeeeeeeee, fa ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# viky date 11 May 2018 14:48 +5

maria!ai atit de multa dreptate in tot ce sustii incit mi-e greu sa mai adaug ceva.si totusi,doar judecatorii, prin solutii temeinice si drepte mai pot salva cite ceva din raul facut. cind zic judecatori nu ma refer la mancurti si nici la suboamenii lui bulgakov, gen livia stanciu, ionut matei si altii din pacate inca multi, risipiti pe la toate instantele din tara.

# omu chel date 11 May 2018 14:56 +2

Propunere: Cerere de schimbare a numelui din Directia Nationala Anticoruptuie in Directia Nationala a Achitarilor. Cine e de acord?

# Nicolas date 11 May 2018 15:10 +13

Vinovat de ce s-a intamplat si inca se mai intampla,se face vinovat Klaus,care a dus o politica gresita,asemanatoare cu a predecesorului,obsesie viscerala de a da jos guvernul ales legitim,cu aceiasi oameni ai sistemului de forta,fara a spune o vorba critica asupra protocoalelor,a practicilor abuzive ale DNA.DNA tine la sertar dosarul lui,care este foarte stufos. Felicitam judecatorii care au curajul sa dea decizii corecte in dosare grele.E un inceput bun pentru separatia puterilor in stat.Este necesara raspunderea magistratilor,sa raspunda atunci cand gresesc,sa vada si ei cum pot ramane fara case,bunuri,atunci cand fac exces de zel,sau au afinitati politice,cand raspund la comenzi politice.

# livia date 11 May 2018 15:16 +7

Ma bucur foarte mult pentru dl. Grebla. Inseamna ca judecatorii au inceput sa aiba curaj si sa-si indrepte incet, incet ( sau pas cu pas) coloana vertebrala cocosata de atata servilism. Este un inceput. Sa propunem destituirea in corpore a lucratorilor dna ca oricum nu fac nimic ca lumea. Sa se duca la scoala sau unde vor numai la dna nu. Dar nu ar fi mai bine sa fie desfiintata aceasta sectie? Consuma bani multi DEGEABA.

# Neanae date 11 May 2018 15:16 +4

Ma bucur sincer pentru Domnul Grebla. Era evident si pentru gâsca lui nea Ghimbir ca era o făcătură putreda dosarul contra dansului. Ma bucur si ca acuzațiile contra lui Ponta si compania s-au făcut praf. Nu atat pentru el cat pentru ca se evidențiază modus-ul operandi de la DNA. Adică sa înțeleagă si gâsca lui nea Ghimbir câta ticăloșie este in sistemul asta, cică judiciar, al procurorilor lui peștoaica prăjită. Cine nu va înțelege niciodată cum sta treaba sunt #-iștii care nu au cum ... sunt “subgâște” precum capacitate, bașca ca aparțin unor gâscani umflați gata sa pocnească! La cât mai repede ... poc, pac, puf, avem nevoie sa se faca curat in justiția românească. Rrrrraus!

# Neanae date 11 May 2018 15:27 +11

Ăstia de la DNA se mai duc încă la servici? Pe vreme de zi? Așa, ca și cand nu s-a întâmplat nimic? În văzul tuturor? Dom-le, da ce curajoși, ce oameni dom-le ... si mai au dosare din astea? Ca doar plătirăm bani grei pentru salariile lor ca sa făcătuiască minunile astea... mai vrem!

# Gilu date 11 May 2018 15:41 +6

Mai urineaza astia mult in capul romanilor ? A mai ramas cineva ne murdarit in tara asta ? Cand vad cretinismul membrilor unui asa- zis partid cu pretentii liberale cum fac elogiul " justitiei " la televizor , ma apuca disperarea..In frunte cu presedintele - din intamplare - de la Cotroceni , ei se declara multumiti ca nu - i ia si pe ei ... sau ii ia doar ca sa - spele . Si - au infundat tampoane in urechi si se declara multumiti...O sa- i vedem la alegeri ...

# Gabi date 11 May 2018 15:41 +2

Prost si dna-ul asta! Isi merita soarta!

# Mishu date 11 May 2018 16:28 +11

Inca o dovada ca lupta impotriva coruptiei nu este decat o excrocherie pusa la cale de Coldea, Maior, Kovesi si ambasadorul american iar coada de topor de la Cotroceni est valetul lor. Ar trebuie ca pentru fiecare proces pierdut sa fie scazute cheltuielile de judecata din bugetul DNA pana ajunge in faliment, pentru ce sa primeasca Kovesi si procurorii ei peste 20.000 lei lunar cand ei nu sunt in stare de nimic, la fel de vinovati de aceasta excrocherie sunt si mafiotii cu epoleti aflati in slujba partenerului strategic, mai bine i-ar schimba denumirea direct in CIA, ca tot acolo e, tradatorii au predat institutiile statului intereselor americane, poate apare ordinarul de Klema sa ne spuna cum ignora el incalcarile fara numar ale legilor de catre protejata USA, Kovesi, ca doar nu ancheteaza nici o firma straina, se mai vaieta si de hotiile din sanatate cand de 12 ani e sefa peste diferite parchete, asta insemana complicitate la devalizarea sanatatii, cand stii si nu faci nimic.

# opaaaa date 11 May 2018 16:45 +1

Poate incepand de astazi DNA pune lupa unde trebuie. Badeca, Moldoveanu... Dobroesti -Fundeni.... Miliarde....

# Dascalescu date 11 May 2018 16:52 +6

Daca-mi amintesc bine , nesimtitul de la Cotroceni , a promovat legile big brother (varianta imbuntatita , cred, caci parca au fost doua faze). PS.Expulzati-l pe Klemm , sluga lu` Obama. la timpuri noi (se impun) oameni noi.

# catavenc liber date 11 May 2018 16:55 +1

Astia au intors portofelul, cam cum a facut hiltler si goebels dar fara a avea facebook... Aia mai slabi de ingeri, au cedat si sunt multi.... Si se vor a fi clasa medie... Asa a fost si-n comunism.... toti tristii, inadecvactii, prostii, au ajuns la putere calare pe dogma. Dragi tfl-isti, va urez sa v-o indesati adanc in anus.... Dogma...

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 11 May 2018 18:05 +6

Toată lumea e ACHITATĂ, toată lumea își găsește dreptatea numa' Io* am făcut închisoare ca prostu'. :sad: Asta nu înseamnă că nu mă bucur pentru aceste mici semnale de intrare în normalitate. Da' stau și mă gândesc la ce draaqu mi-o fi stat capu' când am introdus PRIMA contestație privind durata procesului penal, prima de pe raza CA Suceava? Deci Io* mi-am scos dosarul pe pupitrul juzilor cu epoleți, din sfânta și nesimțita nelucrare a porcușorilor, prin acțiune deschisă de mine. NU mai bine îmi vedeam draaqului de treabă, lăsam dosarul să lâncezească până în douămiiosutătoamna și apoi luam și Io* achitare? Că mă gândesc că nu mai îndrăznea Bu_langiul de apraschivei și Zd_reanța de ilieș să se suie cu bocancii pe dosar și să mi-o servească cu sec, doar așa pentru exemplaritatea unei pedepse represive, exemplaritate adresată plebei și nicidecum mie personal. Ce fraier cu talangă am fost! :zzz

# Cosmin Contra date 12 May 2018 01:56 0

Jurnalistul "Intelectual de mare clasa" Malin Bot nu a venit sa faca circ ? ca Achitarea lui domnului Judecator Toni Grebla ? sa tipe Penalul Penalul ce daca a zis sa nu a zis un judecator atata timp cat MAGISTRATII l-au pus sub acuzare .. ceva ceva tot a facut nu ? macar 2 -3 pene de strut tot lea trimis prin curierat in Rusia nu ? haideti sa fim sinceri ...

# markusdundee date 12 May 2018 09:43 +2

Naivi ca intotdeaune ce sunteti. Fara taticul lor Basescu nu se misca nimic. Daca pot fi vinovati, sunt numai pentru slugarnicie Tulus & Co. Totul s-a facut la comanda marinarului naufragiat la cotroceni

# Corneliu date 13 May 2018 23:08 +1

Nu credeți că activitatea dna ului și sri ului te duce cu mintea la gestapoul nazist și la ss ul vremii ???

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.10.2022 – La vremuri noi, tot ei! Completul Negru se reuneste la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva