6 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ERCULESCU L-A INTORS PE GHICA – Rasturnare de situatie in turul II al alegerilor pentru noul CSM. Alegerile au fost castigate de presedintele Tribunalului Dambovita, judecatorul Narcis Erculescu, dupa ce in primul tur invinsese judecatorul Mihai Ghica de la Tribunalul Cluj. Erculescu va fi cel de-al doilea reprezentant al tribunalelor in viitorul CSM

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 September 2022 15:09
Vizualizari: 8379

Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate rezultatele turului II de la alegerile pentru noul Consiliu Superior al Magistraturii, desfasurat la nivelul tribunalelor. Turul II a avut loc miercuri, 7 septembrie 2022. 


 

Castigator este judecatorul Narcis Erculescu (foto), presedintele Tribunalului Dambovita, care l-a invins pe judecatorul Mihai Ghia de la Tribunalul Cluj.

Practic, judecatorul Erculescu a reusit sa intoarca rezultatele de la alegerile initiale, din 22 iunie 2022, cand Mihai Ghica s-a clasat pe ultimul loc alocat tribunalelor in CSM, cu o diferenta de sapte voturi in fata judecatorului Narcis Erculescu (393 voturi la 386 voturi).

Asadar, judecatorul Narcis Erculescu, presedintele Tribunalului Dambovita, va face parte incepand cu 2023 din CSM, pentru urmatorii sase ani.

Comentarii

# Matei Danil date 7 September 2022 17:04 +59

Trist . Foarte trist . Un fost polițist,cu cod genetic de polițist tradițional,în CSM : Narcis Erculescu,preș.interimar al Trib.Db. CSM,halal să-ți fie !

# Cristi date 8 September 2022 08:46 +44

Vezi ca si Ghica e la fel de politist ca si Erculescu, ba inca de doua ori mai invartit ;-)

# FOST JUDECATOR date 8 September 2022 14:48 +227

ARDE -V -AR FOCU PE TOȚI JUDECATORII, PROCURORII ȘI SECURISTII, TOTI SUNTETI NIȘTE NULITĂȚI ȘI NIȘTE IRESPONSABILI, V-AȚI FĂCUT MASONI PE LOJE, PENTRU VOI OAMENII SUNT BILE ȘI CASETE...ÎN TIMP CE VOI DISTRUGEȚI OAMENII ÎN LOC SĂ FACEȚI DREPTATE ȘI ADEVĂR, SECURIȘTII DIN GRUPUL DE DIAOLOG SOCIAL ȘI REVISTA 22 SUNT SLUGILE LUI SOROS ȘI AU VÂNDUT ROMÂNIA.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.02.2023 – Numirea sefilor PICCJ si DNA intra in linie dreapta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva