16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Examenul de primire in profesia de avocat incepe la 7 octombrie, orele 9.00. Absolventii trebuie sa fie prezenti, obligatoriu, cu o ora inainte. Cititi aici locatiile din Bucuresti si din teritoriu

Scris de: L.J. | pdf | print

5 October 2011 11:38
Vizualizari: 8231

La data de 7 octombrie 2011 incepe examenul de primire in profesia de avocat, organizat pe criteriile cele mai grele care au avut loc pana acum, cu grile foarte multe si cu spete la fel de grele, criterii gandite pentru ca promovarea sa fie facuta intr-un numar cat mai redus. In data de 04.10.2011, UNBR – Comisia Nationala de examen a emis Hotararea numarul 5 prin care se ofera mai multe detalii legate de acest examen. La Bucuresti examenul va avea loc la Universitatea Titu Maiorescu. Conform articolului 2 din Hotararea nr. 5 a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, structura condusa de presedintele av. dr. Gheorghe Florea, Comisiile de Organizare de la centrele de examen vor afisa, in colaborare cu consultantul S.C. INTRA CONNECT S.R.L., cu cel putin 24 de ore inaintea desfasurarii probei de examen programata pentru data de 7 octombrie 2011, listele cu candidatii admisi in vederea prezentarii la examen, si listele cu repartizarea pe sali de examen a candidatilor, atat la sediul imobilului in care se va desfasura examenul, cat si pe pagina web a centrelor de examen ale I.N.P.P.A.


 Vicepresedintii care coordoneaza centrele de examen vor transmite, in acelasi timp, catre I.N.P.P.A. Bucuresti, in vederea publicarii pe pagina web a acestuia din urma, aceste liste.

Conform documentului emis de UNBR-Comisia Nationala de examen, „odata cu listele mentionate la art. 3, vor fi afisate, la sediul imobilului in care se va desfasura examenul si pe pagina web a centrelor de examen ale I.N.P.P.A., urmatoarele precizari in atentia candidatilor:

- Examenul incepe la ora 9.00

- Candidatii se vor prezenta la sala de examen OBLIGATORIU la ora 8.00 cu actul de identitate

- Actele de identitate acceptate sunt cartea/buletinul de identitate, adeverinta provizorie de identitate (in caz de pierdere a cartii/buletinului de identitate), pasaportul sau permisul de conducere, prezentate in original si aflate in termen de valabilitate; copii de pe acestea sau alte documente nu vor putea fi luate in considerare.

- Este strict interzis accesul in cladire cu mijloace electronice de comunicare sau de informare, sau care permit comunicarea sau informarea, indiferent de natura acestora (telefoane mobile, pda-uri, notebook-uri).

Comisia Nationala de examen este condusa de presedintele av.dr. Dan Oancea.

Examenul are loc in salile Universitatii „Titu Maiorescu”, unde supravegherea este realizata prin camere de luat vederi si nu este posibila nici o modalitate de fraudare.

Pe site-ul INPPA a aparut, in aceasta dimineata (5.10.29011) lista locatiilor unde va avea loc examenul de primire in profesia de avocat de la Bucuresti si centrele teritoriale, acestea fiind urmatoarele:

- INPPA - structura centrala

Corpul M si corpul V ale Universitatii Titu Maiorescu, Calea Vacaresti, nr.187 (repartizarea pe sali se va afisa pe site-ul INPPA cu cel putin 24 de ore inaintea probei)

- INPPA - Centrul teritorial Brasov

Aula Facultatii de Drept a Universitatii Transilvania Brasov - corpul T, Bd. Eroilor, nr.25

- INPPA - Centrul teritorial Cluj

Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Facultatea de Drept Cluj-Napoca, Amfiteatrele I, II si III, str. Burebista, nr.2

- INPPA - Centrul teritorial Craiova

Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Spiru Haret din Craiova, Strada Vasile Conta, nr.4

- INPPA - Centrul teritorial Galati

Universitatea Danubius din Galati, B-dul Galati, nr.3, Amfiteatrul parter

- INPPA - Centrul teritorial Iasi

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi, Amfiteatrul I.1, Amfiteatrul III.9, Amfiteatrul MK, Bulevardul Carol I, nr.11

- INPPA - Centrul teritorial Timisoara

Facultatea de Drept a Universitatii de Vest Timisoara, B-dul Eroilor, Nr.9A, Amfiteatrele A1, A2, A3, A4

 

 

 

 

 

 

Comentarii

# spaga date 5 October 2011 12:43 +2

neaparat sa aiba la purtator si extrasul de cont . prietenii stiu de ce :D :D :D

# cunoscator date 5 October 2011 13:09 -1

ia verifica tu printre colegii de la Bota, nu-i asa ca majoritatea celor buni s-au inscris la examen? asa e in fiecare an, va pleaca cei buni, nu convingeti cu minciunile cu privire la examen, va imputinati considerabil dupa fiecare examen la Barou. sti foarte bine de ce pleaca nu? s-au saturat sa mai puna botul la minciunile grupului numit Barou Bota!

# cunoscator-dezinformator date 5 October 2011 13:40 0

Lasa tu dezinformarea ca nu mai tine, securistule de 2 bani ! UNBR-Bota reprezinta viitorul avocaturii si nicidecum cangrena mafiota traditionala.

# pt cunoscator date 5 October 2011 15:22 +1

nea cunoscatoru cu virgula de rigoare sus, tu esti din start o catastrofa;  cind o sa "sti" gramatica sa "vi" si sa "scri" pe site. sper ca pricepi ghilimele sau cum se spune pe la voi "traditionali" semnele "citari". cunoscatorule!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x

# Ovidiu date 5 October 2011 14:38 0

Absolventi de drept nu intrati într-o structura ilegala, aceasta structura UNBR Florea nu exista în drept nicaieri în tara, nu are acte, a fost desfiintata în 1948 prin legea 3, veti fi mereu exploatati, veniti la UNBR Bota singura legala, avem toate documentele în regula, traditionalii nu au niciun act care sa le demonstreze existenta. Solicitati actele noastre si a lor, pentru informatii mai amanuntite veniti pe la sediul nostru, Bucuresti strada Academiei nr 4-6, scara B, etaj 3, sector 3, tel: 0213150244, singurul UNBR

# Avocat date 5 October 2011 14:59 +1

Luju, vad ca ai scris: La data de 7 octombrie 2011 incepe examenul de primire in profesia de avocat, organizat pe criteriile cele mai grele care au avut loc pana acum, cu grile foarte multe si cu spete la fel de grele... PAI DE UNDE STITI VOI CAT DE GRELE VOR FI SPETELE, ATATA TIMP CAT EXAMENUL NU S-A SUSTINUT INCA ? Puneti mana pe manualele de logica din clasa a IX-a si nu mai scrieti stupizenii de care apoi sa va fie jena. Mai mult, nu ati aratat de unde reiese ca dificultatea sporita a examenului este gandita pentru ca promovabilitatea sa fie redusa. Sau va place cum suna si scrieti orice ? Si mai treceti nitel si pe la scoala si apoi apucati-va sa afirmati ceva, de preferat ceva clar, logic si coerent.

# pt Avocat date 5 October 2011 15:19 0

bai logiconule, lasa vrajeala ca se stie ce "examene" se dau. d-alea din care sa pice 99% si apoi sa inceapa licitatia. in final 90% picati si 10% admisi.oricum in medie cam 100 -200 de fraieri inmultit cu ceva euroi, iese de-o viluta la marele DECAN. voi prostii, stati si comentati pe site cat de cinstit e baroul vostru. neam de sluga sunteti si o sa ramaneti.

# Alt avocat date 5 October 2011 15:18 -1

Bai avocatule, esti prost - vorba lui Tugurlan din Poiana lu Iocan. Pai tu nu citesti interviul stapanului tau Gheorghe Florea, dat saptamana trecuta pentru LUJU ca se vor da examene de aceeasi dificultate ca si la INM? Sau tu ai intrat cu dreptul in avocatura? Ca daca dadeai examen ca la INM nu pupai tu avocatura cat e haul si birgaul! Nu mai da lectii altora daca nu sti despre ce e vorba in propozitie ca te rad curcile!

# exceptional date 5 October 2011 15:25 -3

traditionalii stau prost cu logica, gramatica si cu dreptul in general. cu "dreptul" in special stau bine, parintii stiu de ce...odrasla inculta are carton de avocat .

# Avocat date 5 October 2011 15:28 0

Eu am intrat cu spaga in avocatura clasica si sunt mai incetinel la minte. Dar acum m-ati luminat voi, ADEVARATII avocat de la Bota... Vai de curu` vostru, saraciilor neputincioase...

# oooooooooo date 5 October 2011 15:40 -1

ma da tu esti dus rau cu mansarda, mai ia o aspirina sa nu te racesti , ca despre morti numai de bine.  Pinocchio Avocat de doi bani traditional.

# Cristi P. Sturzu date 5 October 2011 15:28 -1

Stimati viitori colegi, cea mai concludenta referinta care sustine legalitatea structurii nostre avocatiuale este aici... http://bota.ro/wp-content/uploads/2011/06/JUDEC%C4%82TORIA-TIMISOARA-BUDES.pdf Va urez sa faceti o alegere inteleapta, care sa foloseasca scopurilor dvs., in viitor!

# avocatel date 5 October 2011 18:22 0

Frumoasa rezolutie! nici nu am vazut-o pana acum. Inca o palma data traditionalilor ! palma mare vine incet de la CEDO, e pe drum! nu stiam de ce sunt multi traditionali, cu obrajii rosii, pe holurile instantelor. de la palme. o sa-i vedem cand vin suturile in dos. :D

# msassa date 5 October 2011 18:06 0

foto : adevarul

# Gelu date 5 October 2011 19:11 -1

Da fratilor, mergeti la Bota, la el examenele se dau in cadru intim, la carciuma si intre doua sprituri ... mai raspunzi la o intrebare de genul: in ce an a avut loc rascoala de la 1907 ? Avea drepttate cineva care spunea ca toti falitii sunt etnoBOTAnisti !

# nedumerit date 5 October 2011 19:31 +2

De ce INNPA , functioneaza in sediul unor facultati?.Baroul nu dispune de bani sa isi construiasca sedii :-|

# pt nedumerit date 5 October 2011 21:16 0

functioneaza in ghilimele. innpa la traditionali gasesti in localurile cu felinarul rosu . :D :D :D examenul se da la "profanare de babaciuni militiene"

# doctor oz date 5 October 2011 21:21 -1

Bai gelu flagelu', ne-ai uluit pe toti cu cata desteptaciune zace in cutia aia patratzoasa de-i zici tu cap. Ma-ntreb oare, in efervescenta ta "ântelectuală"...de hemoroizi vindeci?... :-*

# purGelu date 5 October 2011 19:24 -2

suparat esti, ma, pe viata, cate succesuri avusesi pana acum in marea crasma a avocatilor traditionali? Z?

# Gelu date 5 October 2011 20:46 +2


Citeza pe purGelu
suparat esti, ma, pe viata, cate succesuri avusesi pana acum in marea crasma a avocatilor traditionali? Z?
Am avut si succesuri dar si esece... ca fistecare ;-)

# Sturzu cel pur date 8 October 2011 17:57 +1

O cutie patratoasa in loc de cap are doar Sturzu cel nefericit, ca nu lasa lumea sa fie si el avocat. 

# Cel adevarat date 8 October 2011 21:37 -1

Dupa ce aiurea scrii, se pare ca cam nu ti-ai luat tratamentu' la timp.

# Sturzu cel semipur date 9 October 2011 08:52 +1

O cutie patratoasa in loc de cap are doar Sturzu cel nefericit, ca nu-l crede nimeni ca e avocat. 

# mesaj pentru Florea si UNBR date 5 October 2011 19:38 +4

Examenul pe care il organizati este ilegal si incalca normele U.E, in ceea ce priveste calificarile profesionale:ex: esti licentiat in drept, nu mai ai nevoie sa mai dai alte examene, (asa prevede legislatia UE), dar avand in vedere micsorarea cozonacului....ati hotarat limitarea celor ce doresc sa practice avocatura...cei ce sunteti militieni si ati intrat in barou cu un simplu interviu :eek:

# Gelu date 5 October 2011 20:48 -1

Cred ca au facut examenele ca sa nu intre toate ciurucurile in avocatura sau asa ceva...

# examen date 5 October 2011 21:10 +1

Nu un rahat de examen, dovedeste ce stii. Si mai e si ticluit! ceea ce stii este in capul tau si a intrat acolo din primul an de facultate si pana la terminare+ scoala vietii.

# Paco date 5 October 2011 21:22 +1

Nu, jegule "traditional", simulacrul de examen se organizeaza pentru MITA pe care o iau mafiotii traditionali si pentru ca numarul celor care patrund in casta mafiota, sa fie cat mai mic posibil. Insa adevarata concurenta, care e UNBR-Bota, nu poate fi oprita de acesti GANGSTERI.

# doctor oz date 5 October 2011 21:25 0

Fals, jelache! Cu toti melitzienii betzivi notorii intrati la pachet, cred ca-i taman invers cum zici. Totu-i pe invers la voi, inclusiv principiile legii civile in timp si spatiu. Noroc cu FLorea, care va tine palmele la cur.

# doctor house date 5 October 2011 21:32 0

amuuu.... cine c u cine iii??

# apel date 9 October 2011 13:10 +2

Catre UNBR Florea. Va rugam sa puneti la dispozitia ,,luju'', pentru a fi publicata pe site, toata documentatia si cadrul legal pe baza carora organizati examene in toata tara.Prezentati actele de infiintare si documentele, statut, regulament de functionare, documentatia pe baza careia sunteti inscrisi la Ministerul Finantelor Publice, ANAF, si baza legala prin care percepeti taxe. In acest sens ar fi bine a sa se autosesizeze si autoritatile competente.Cadrul de organizare a examenelor, trebuie sa fie public, orice candidat avand dreptul sa cunoasca unde se inscrie si pentru ce plateste banii si taxele.

# Gelu date 5 October 2011 21:18 -3

da la crasma acuma vin maaaiiii . hiccc!!! la cat de prost sunt nu ma bagati in seama.

# Gelu date 5 October 2011 21:30 +1


Citeza pe Gelu
da la crasma acuma vin maaaiiii . hiccc!!! la cat de prost sunt nu ma bagati in seama.
Clona falsa ce esti, asta este tot ceea ce stii maimutoiule? Sa imiti ca o maimuta ?

# Gelu date 5 October 2011 21:35 0

Nu va mai dati Gei ! eu sunt Gelu! nimeni altu' iara Menumorut se pregateste de plangeri penale. dadye om casyga

# pt gelu date 5 October 2011 23:08 -1

clona falsa ai? ma da prost esti.  coboara jos, urca sus, stii ce sunt astea agariciule?dupa ce ca esti un timpitel fara scoala cu carte pina la firul ierbii ,mai vii si te bagi in seama prosteste pe aici.

# dila Nyelu' pantru Jielu date 5 October 2011 23:22 0

     

# da date 8 October 2011 18:02 0

Cum vine asta domnule "scoala cu carte"? Sa inteleg ca sunt scoli fara carte? Tu de care ai facut?

# pt da date 9 October 2011 19:40 0

e greseala mea, n-am pus virgula dupa scoala. viteza bat-o vina. :lol:

# ion date 6 October 2011 22:46 +2

oare cati fraieri s-au mai inscris ca sa piarda bani? cei care nu ati cotiza stati acasa ca jocurile sunt facute . 

# mos roata date 7 October 2011 08:37 +2

Inscris ca inscris! dar sa vedeti atunci, dupa ce intrati, daca nu va platiti zeciuiala, va mai si suspenda iar apoi va exclude.Ia consultati tablourile avocatilor din judete si vedeti cati sunt suspendati, saracii pentru ca nu au vrut sa cotizeze lunar cu zeciuala adicca sa unple buzunarele celor ce organizeaza examene :D :D :D :D

# noutati date 7 October 2011 20:45 +2

La Cluj, au participat la examen 300 de candidati din tot judetul, cica baroul desfiintat in 48' si actualmente fara niciun act de functionare, realizeaza examene de prostire a saracilor studenti, a luat masuri contra copierii la examen> sisteme de bruiaj al undelor radio telefonice. asaaa......de ochii lumii, sa para un examen serios. Saracii.... oricum ia examenul cine trebuie, nu cine stie, sunt cunoscute multe cazuri de ani si ani. 

# CPS date 7 October 2011 22:00 +1

trebuie ca lumea sa cracaneze bine ochii, inainte de punga, in ce rahat intra. Singura structura infiintata legal este structura avocatial Bota. Spre "mâhnirea" unora, celelalte structuri functioneaza pe baza cutumei, tolerata de mascariciul Perdoiu.

# PROCENT date 10 October 2011 16:24 +2

Cati candidati au reusit sa promoveze examanul de intrare in baroul  "traditional" .....cel desfiintat :lol: :-*

# 5 cent date 10 October 2011 17:28 +1

in prima faza vor fi admisi 1%. in a2a faza, la contestatii va incepe licitatia. licitatia se va opri cind procentul va ajunge la 10% din totalul fraierilor inscrisi. cind se va implini procentul se vor afisa rezultatele. asa a fost si anul trecut, examen in noiembrie si rezultate afisate in februarie. acum fiindca este criza , probabil se vor afisa rezulatele prin mai iunie 2013. :lol:

# XXX date 10 October 2011 23:24 +1

alooooooooo, ba fratilor la cit se mai ridica spaga fraierilor anul asta la admiterea in baroul inexistent? se pare ca dom profesor nu prea mai are studenti ca i-a cam picat funeriu si enumeratia s-a cam diluat. nici cu zeciuiala nu stam bine, ca o parte din noi refuzam sa mai cotizam. ne-am cam desteptat. platim niste lipitori ca sa se lafaie in lux si noi abia scoatem de-o inghetata ...la cornet.   :D :D :D :D :D :D  

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva