19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXECUTANTI NOI LA DNA – 11 procurori au fost admisi sa participe la concursul pentru numiri in functii de executie in cadrul parchetului anticoruptie. Aflata la conducerea unui serviciu ingropat in achitari, sefa DNA Suceava Mihaela Mihai Popa vrea sa se mute la DNA Central. Sase dintre procurorii inscrisi la concurs activeaza deja in DNA cu delegare (Lista)

Scris de: L.J. | pdf | print

7 February 2022 13:17
Vizualizari: 5707

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat luni, 7 februarie 2022, lista cu procurorii care indeplinesc conditiile de participare la concursul pentru numiri in functie de executie in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. Este vorba despre 11 procurori.


 

Asa cum se poate vedea din lista pe care o publicam mai jos, sase dintre procurorii inscrisi la concurs activeaza deja in DNA, cu delegare.

Altfel, cel mai important nume din concurs este al procuroarei Mihaela Mihai Popa (foto). Aflata in prezent la conducerea DNA Suceava, structura cu extrem de multe achitari incasate in dosarele fabricate, Mihaela Mihai Popa vrea sa se mute la DNA Central.


Iata lista cu procurorii care participa la concursul pentru numiri in functii de executie la DNA:

 


Comentarii

# DODI date 7 February 2022 16:09 +176

Precupeața are șanse mari să ajungă în centrala DNA. Doar „și-a făcut mâna” cu dosare încopciate cu destinele multor oameni nevinvați.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva