17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FATARNICUL – Klaus Iohannis acuza PSD pentru contestarea bugetului la CCR: “Ar aduce doar o intarziere care nu ajuta pe absolut nimeni”. Iohannis a uitat ca fix acelasi lucru l-a facut chiar el la inceputului anului, cand a lasat tara fara buget mai multe saptamani doar pentru a sabota Guvernul PSD. Werner certa PSD ca nu a trecut bugetul pana in 15 noiembrie, dar astazi tace malc desi suntem in 17 decembrie si nu avem bugetul PNL adoptat

Scris de: George TARATA | pdf | print

17 December 2019 15:17
Vizualizari: 13468

Cata ipocrize din partea presedintelui Romaniei Klaus Iohannis (foto). Stapan peste tara pentru urmatorii ani, cu “Guvernul meu” instalat la Palatul Victoria si la un pas de a-si instala preferatii la sefia marilor parchete, Iohannis acuza fix ceea ce chiar el facea cu cateva luni in urma.

Klaus Iohannis a raspuns marti, 17 decembrie 2019, mai multor intrebari adresate de jurnalisti in legatura cu bugetul pe anul 2020, buget prin care asa cum stim se taie banii de la Sanatate si cresc fondurile pentru serviciile secrete (click aici pentru a citi). Una dintre intrebari a vizat intentia PSD de a ataca bugetul la Curtea Constitutionala, posibilitate confirmata de o serie de lideri social-democrati.


 

Astfel, presedintele Iohannis le-a sugerat celor de la PSD sa nu atace bugetul la CCR, explicand ca nimeni nu ar avea nimic de castigat, in final nefiind vorba decat despre o intarziere in adoptarea bugetului. De asemenea, Klaus Iohannis a tinut sa precizeze ca Romania are nevoie de un buget pentru anul 2020:


Acuma vedeti, in aceasta etapa exista incercari din toate partile de a se profila sau reprofila politic. Eu cred ca totusi pana la urma va prevala intelepciunea, fiindca toata lumea isi da seama: avem nevoie de buget pentru anul viitor. Si atunci, o contestare ce-ar aduce? Ar aduce doar o intarziere in adoptarea bugetului care nu ajuta pe absolut nimeni”.


Iohannis recunoaste ca nu a fost intelept

 

Ei bine, acelasi Iohannis facea cu doar cateva luni in urma fix ceea ce astazi critica. Mai exact, Klaus Iohannis, cel care acuza acum ca o atacare a bugetului la CCR nu ar fi o decizie inteleapta, ataca tocmai la CCR bugetul Guvernului PSD adoptat de Parlamentul Romaniei la inceputul anului 2019.

In 15 februarie 2019, Parlamentul Romaniei adopta bugetul pe anul in curs, fiind ulterior trimis presedintelui Klaus Iohannis in vederea promulgarii. Totusi, Klaus Iohannis nu a facut nimic timp de o saptamana, pana in 22 februarie 2019, cand a iesit la Palatul Cotroceni intr-o declaratie de presa pentru a anunta ca va ataca bugetul la Curtea Constitutionala. Adica, o decizie despre care astazi spune ca nu ar fi inteleapta. De unde intelegem ca Iohannis nu a fost prea intelept in urma cu cateva luni.

Tot atunci, Iohannis critica Guvernul PSD ca nu a adoptat bugetul pana in 15 noiembrie 2018, asa cum cere legea, insa astazi acest lucru nu i se mai pare o probelma desi suntem trecuti cu o luna de 15 noiembrie iar Guvernul PNL nici nu a trimis bugetul in Parlament.

Va dati seama cu ce personaj avem de-a face?

 

Iata declaratiile lui Klaus Iohannis din 22 februarie 2019:

 

“Buna ziua!

Un lucru este clar: guvernarea PSD a esuat. In spitale, probleme peste probleme. Educatia este subfinantata, economia Romaniei este bulversata, mai ales dupa Ordonanta 114, data in mare taina la sfarsitul anului trecut. De autostrazi, nici nu poate fi vorba. Despre justitie? Pai, intreaga guvernare pesedista a fost un asalt asupra justitiei si a statului de drept din Romania, cu obiectivul clar din partea PSD de a pune mana pe justitie, de a politiza justitia, ca ei sa-si rezolve dosarele penale.

De fapt, PSD nici nu guverneaza pentru romani si pentru Romania, PSD guverneaza pentru Dragnea. PSD este incompetent si incapabil sa conduca Romania.

Despre buget, Bugetul rusinii nationale - asta este bugetul propus pentru 2019, Bugetul rusinii nationale. Este un buget nerealist, supraevaluat si intarziat. Cu acest buget, PSD incearca sa acopere nereusitele multiple din timpul guvernarii de pana acum. Ei l-au numit 'Bugetul Investitiei' si asta este prima mare minciuna din buget. Toata lumea s-a intrebat de ce a intarziat PSD bugetul trei luni de zile, fiindca, in conformitate cu legea in vigoare, in 15 noiembrie trebuia prezentat in Parlament bugetul. Suntem la sfarsitul lui februarie. Pai, va spun eu de ce au intarziat: ei nu vor sa se realizeze investitii, fiindca nu au bani. De aceea au intarziat bugetul cu trei luni de zile.

Acum cateva zile, un ministru PSD, intrebat fiind cum e cu spitalele regionale, mult discutatele, promisele spitale regionale, raspuns stupefiant, zicea ministrul PSD ca avem bani pentru proiectare. Auzi, in al treilea an de guvernare au bani pentru proiectare. Acestia nici nu vor sa realizeze spitalele. Nu vor sa realizeze investitii publice. Promit si nu fac.

in schimb, daca este vorba despre ei, au de unde. PSD a avut grija sa aloce sume imense, sume imense pentru finantarea partidelor politice. 150.000.000 va primi PSD din finantarea partidelor. 150.000.000 din 270.000.000 propuse pentru finantarea partidelor. De 20 de ori mai mult decat in anul electoral 2016. Deci PSD si-a tras bani de 20 de ori mai mult decat in anul electoral 2016. Pentru asta au bani. O victima sigura a acestui buget, o victima foarte sigura este administratia locala, comunitatile locale din Romania primesc un miliard de lei mai putin decat in anul trecut, un miliard de lei mai putin, o mie de milioane de lei mai putin decat anul trecut.

Cum sa lucreze primariile fara acesti bani, cum sa-si realizeze investitiile? Evident ca nu si le pot realiza. Primariile vor trebuie sa abandoneze investitii locale importante pentru a face fata acestui buget. Exista insa, din pacate, si aspecte de neconstitutionalitate in acest buget. Bugetul rusinii nationale nu doar ca pune in pericol economia romaneasca, are aspecte clare de neconstitutionalitate. Nu se respecta obligatii asumate de Romania fata de Uniunea Europeana, din care facem parte. Se incalca unele drepturi fundamentale, s-a ignorat rolul Consiliului Fiscal. Se aduce atingere principiului descentralizarii si principiului subsidiaritatii.

Pentru toate acestea, voi sesiza astazi Curtea Constitutionala a Romaniei pe Bugetul 2019 - Bugetul rusinii nationale. Aceeasi soarta de sesizare a Curtii Constitutionale o va avea si Legea de aprobare a plafoanelor, pe care tot astazi o voi trimite spre analiza Curtii Constitutionale a Romaniei.

Va multumesc!”

 

Iohannis nu s-a oprit dupa flitul de la CCR

 

Dar Iohannis nu s-a oprit doar aici. Dupa ce sesizarea de la CCR pe buget a fost respinsa, presedintele a continuat sa saboteze Guvernul PSD, dar mai ales sa saboteze tara, pe care a lasat-o fara buget. Concret, dupa flitul de la CCR, Klaus Werner Iohannis a refuzat sa promulge bugetul, pe care l-a retrimis inapoi Parlamentului, in 6 martie 2019. Daca atacarea bugetului la CCR nu este o masura inteleapta, conform lui Iohannis din prezent, oare cum ar putea fi catalogata decizia de a retrimite bugetul inapoi in Parlament?

Desigur, actiunea lui Ioahnnis nu a facut altceva decat sa intarzie adoptarea bugetului - adica situatia despre care se plange astazi in contextul in care PSD ar putea ataca bugetul la CCR – caci bugetul a fost readoptat de Parlament fara probleme in 15 martie 2019, presedintele fiind obligat apoi sa il promulge doua zile mai tarziu.

 

Iata declaratia lui Klaus Iohannis din 6 martie 2019 in care anunta ca retrimite bugetul in Parlament:


“Buna ziua!

Decizia de astazi a Curtii Constitutionale cu privire la legea plafoanelor demonstreaza inca o data, daca a fost nevoie, ca PSD legifereaza nu numai imoral si prost, dar si neconstitutional. Dupa cum ati aflat, Curtea a hotarat ca una dintre legile pe care le-am contestat, se numeste Legea plafoanelor, a fost adoptata de majoritatea pesedista cu incalcarea tuturor normelor constitutionale.

In ceea ce priveste legea bugetului de stat, nu voi comenta decizia Curtii, dar dincolo de aspectele de constitutionalitate, bugetul ramane unul bazat pe cifre false, pe bani pe care Guvernul in realitate nu ii are, croit gresit, impotriva tuturor obiectivelor majore ale romanilor. Pe scurt, ramane bugetul rusinii nationale!

Cel mai slab guvern din istoria postdecembrista, un guvern pesedist al imposturii si incompetentei, a creat un buget pe masura sa.

Bugetul pe anul 2019 este construit pe un scenariu fantezist, fara garantii privind punerea in aplicare, fapt confirmat de institutiile europene si de alte institutii internationale. Este un buget care pune in discutie respectarea tratatelor internationale la care Romania este parte, dar, din nefericire, si a legislatiei in domeniu.

Bugetul pentru acest an, bugetul prezentat de PSD in acest an si votat de majoritatea pesedista, a fost gandit pentru a servi in principal intereselor politice ale unui grup restrans. PSD urmareste o agenda care nu are legatura nici cu economia, nici cu situatia romanilor si nici cu dezvoltarea reala a tarii.

in timp ce bugetul prevede o crestere enorma a sumelor alocate partidelor, sume de care, bineinteles, PSD beneficiaza cel mai mult, ni se spune cu cinism, de catre PSD, ca nu se gasesc bani pentru a mari la timp alocatiile copiilor.

Guvernul este disperat sa faca rost de bani si inventeaza masuri care sfideaza nu numai logica economica, ci si bunul simt.

Faptul ca apar peste noapte initiative precum Ordonanta lacomiei sau, mai nou, intentia disperata a PSD de a pune mana pe rezerva de aur a Romaniei arata ca nici macar PSD nu are incredere ca bugetul lor poate fi realizat si, de aceea, se cauta noi si noi solutii extreme pentru a face rost de bani.

Cine va deconta nota pentru dezastrul propus de PSD in economie? Din pacate, raspunsul este simplu: cetatenii si mediul privat. Preturi in crestere, taxe si impozite suplimentare, aceasta este oferta generoasa a PSD.

Degeaba PSD striga sus si tare, pe toate canalele, ca de vina sunt altii. Tot timpul de vina sunt altii.

Nu, nu sunt altii!

Principalul vinovat pentru ca Romania nu s-a dezvoltat in ultimii ani este PSD!

Efectele acestei guvernari dezastruoase trebuie limitate si nu voi ezita nicio clipa sa contest orice masura care afecteaza cetatenii romani, buna functionare a statului si economia de piata.

Vedem cum liderii si propaganda PSD repeta in mod obsesiv ca acest buget este unul al investitiilor si ca principalii beneficiari sunt comunitatile locale.

Dar, in realitate, Bugetul pesedist prevede o reducere semnificativa a cheltuielilor pentru investitii din bugetele locale.

Se prevede o suma de 1,2%. Este cea mai scazuta valoare a ponderii in PIB din ultimii 10 ani, iar investitiile anuntate pentru 2019 sunt cu un miliard mai mici fata de cele din 2018. Acesta este marele buget de investitii, care taie un miliard!

Dar intreb si eu acum: cine a oprit PSD sa faca investitii majore inca de acum doi ani, de cand a intrat la guvernare? De ce, din 2016 incoace, albirea dosarelor liderilor PSD continua sa fie prioritatea zero pentru ei, in locul construirii de autostrazi si spitale?

Am afirmat si repet, guvernarea PSD a esuat!

Daca PSD nu e in stare sa guverneze pentru cetatean, atunci sa plece de la guvernare si sa lase pe altii care se pricep. PSD este singurul vinovat pentru toate aceste intarzieri ale bugetului.

Avand in vedere toate acestea, voi retrimite Parlamentului, pentru corectura si imbunatatire, Legea Bugetului pentru 2019.

Mesajul este simplu: faceti un buget sanatos pentru Romania!

Parlamentul are ocazia, dar, in primul rand, responsabilitatea, sa faca rapid corectiile necesare, astfel incat bugetul chiar sa fie unul pentru dezvoltarea Romaniei.

Va multumesc!”

Comentarii

# Buget de Cheltuieli cu Epoleti pentru Dezvoltarea Romaniei ? date 17 December 2019 15:36 +12

Veniturile din productia de mandolina descoperita de Guvenul PDL-Orban depasesc cu mult asteptatile tuturor. Probabil ca si productie de mutzi-cu-calus va incepe de anul acesta in toata tara... Ne asteptam ca primele prototipurile sa fie lansate chiar in Parlament cu ocazia dezbaterilor la Buget... Un Pamflet... e! Vrem sa vedem si Bugetul Romaniei pana in 2018 precum cel discutat in CSAT pentru aparare...

# Ciubar Voda date 17 December 2019 15:46 +19

Lui Maria Sa, Shtrumpf-hosen von Klaun-scheizen, :cry: nu-l mai intrece nimeni, intratat isi urca odoarele in gusa, dar rade stramb, 8) dupa cum ii este si mintea si vorbele de nauc.ca nu ai ce alege di ce debiteaza :o Dar lasa ca Dumnezeu vede, si a lui va fi judecata ...fiecare dupa putina minte, si rostul vorbelor desarte, va fi cantarit, apoi la vale pe tobogan cu shvatzeru' ce se vrea golan, in haul, pardon, intunericul mintii :-* “The enjoyment of freedom which could be exercised without any motivation would be the real hallmark of a maniac.” ― Denis Diderot, Jacques the Fatalist

# Insurgentul date 17 December 2019 16:25 +19

:cry: "Va dati seama cu ce personaj avem de-a face?" :-? "Iohannis recunoaste ca nu a fost intelept" :zzz Pai cum incearca sa le croseteze, mai bine isi pune, trimite incalceala vorbelor la remaiat, daca tot se arata ingamfat, si cu chilotii de dama in cap(aia, hula-hop :o). Fericiti am fi ca popor, sa radem de un compromitator, de n-ar fi chiar Intaiul Ales, pe post de paiatsa cocotat la Cotrocei palat. "De la fanatism, la barbarism, nu e decat un pas" Diderot/ Si nebunul are neroade vorbe, in dansul ...pas cu pas, joaca Romania la cacialma, ca doar il omagia la congresul UTC-ist pe Ceausescu, ca mai nou, s-o intoarca, facand pe mironosita in catedrala Timisoarei. Obrazul gros, cu cheltuiala se tine :-x

# Baran Gheorghe date 17 December 2019 16:40 +14

Tuta klaus insulta inteligenta romanilor , calca in picioare bunatatea acestui popor . Minte de la o zi la alta , ce sa mai vorbim de la o luna la alta , de la un semestru la altul sau de la un an la altul. Minte de la mandat la mandat . Cand e bine lui ii e rau , cand e rau lui ii e bine . Ipocrit, duplicitar, alunecos , lingau , mincinos, tupeist cat cuprinde ( tupeu ordinar si ticalos) . Fostul presedinte pakistanez a fost condamnat la moarte pentru inalta tradare. La noi se face superinalta tradare si se dau decoratii in loc de condamnari . Unii zic ca ne-a vandut pe-o sapca , eu zic ca ne-a dat degeaba. natia si patria sunt pentru el daruri catre colonisti.

# Hai sa-l laud si eu : date 17 December 2019 16:51 +13

fatzarnicul , arogantul , ticalosul, traficantul, bisnitarul, evazionistul , etc. Cate doasare pe bune ar avea sleapadul asta intr-o tara normala .... :-*

# "pe absolut nimeni" date 17 December 2019 17:00 +6

invatati presedintele limba romana, ca in rest integ ca le stie pe aproape toate

# Johannis infatuatul date 17 December 2019 17:07 +8

Cand le scoate, debiteaza din a lui profunda gandire, pentru Iohannis, vorbele sunt prostituatele lui preferate, nu-i asa(?!)„Cert este că a fost teribil de dezbrăcată și am fost extrem de dezbrăcată. Cert este că tot aveam mâna acolo unde ea nu avea nimic și o avea pe a ei, la fel, nu era chiar adevărată pentru mine. Cert este că m-am găsit sub ea și, în consecință, s-a trezit deasupra mea.” Diderot

# faracatuse date 17 December 2019 17:41 +2

Da, dar aceste lucruri le stiu putini oameni, putini citesc stirea din spatele titlului. Imaginati-va ca cineva citeste titlul de pe goarnele securistoide: "Johannis a blocat PSD, bugetul e la CCR"... si atat... Ce-si extrage parameciul din titlu? fix ce voia postacul sa isi extraga. Ce pune acum postacul in titlu de articol? "Rusine PSD, blocheaza bugetul tarii, depune motiune de cenzura".. Ce intelege parameciul? Ce a inteles si mai demult...%PISA nu trebuie imbunatatit, trebuie scazut... Daca 44% din copii sunt analfabeti functional, si tu ai fost ales de 2 ori pe acelasi principiu, de ce ai schimba ceva?! Credeti ca scaparea ministresei a fost chiar o scapare, sau un moment de recunoastere a paradigmei? A noapte buna! A, noapte buna!

# Ghro date 17 December 2019 18:33 +6

Ipocrit, e cuvantul care l-ar caracteriza complet pe Klown Iohanis... si nu doar pe el, ci si pe majoritatea politicienilor din partidele care-l sustin. Multi dintre ei nici nu realizeaza ca pozitiile si parerile lor, pe aceleasi teme, se contrazic in mai putin de 1 an.

# imun/teanu date 17 December 2019 18:42 +5

Dupa numeroasele recidive in contrazicerile proprii s-ar zice ca uita. Nu uita nimic. Doar forteaza orice limite, lui sa nu-i mai ramana urmatoarelor incalcari. Nu uita, mai ales razbunarile pe care a si asigurat, apasat, ca si le va implini. Contra oricui care stand drept i-a cracnit refuzand slus. Din ce in ce mai "zambit", pe masura acapararii a tot. Singura sinceritate fiindu-i "zambetul" prefacut, si cand de satisfactie tot scrasnit. In pofida unor proorociri ca asta ar fi candva "tara fagaduintei" se dovedeste mereu ca poporul acesta e de fapt blestemat. A gresit. Si ca este din traci, ascuns ca-i obarsia prima. Pe care, in pofida corcirilor peregrinate, a reusit, desi la putini, sa si-o pastreze in spiritul subconstient /ca prea multi, totusi, isi corcesc constiinta e doar si ca-n viata.

# Ciobanu date 17 December 2019 19:21 +2

E suficienta aia cu "luna mai nu e o luna buna pentru referendum" dupa care anul urmator a facut referendum in luna mai. :zzz

# nae din dealul feleacului date 17 December 2019 21:09 +4

Am facut mari eforturi sa-i ascult ,acestui cleptoman,"discursul de la Temesvar".Ma intreb cine il chinuie pe individul asta ?Mai "servicii"voi aveti orbul gainii,nu vedeti ca malacul nu poate;ori va bateti joc de el,ori va bateti joc de noi prin el,ori sinte-ti de o prostie inraita ca ne faceti in ciuda!Nici o grija,nu mor caii cind vor ciinii.

# VIKY date 17 December 2019 23:36 +6

"Stapan peste tara pentru urmatorii ani,...". De ce pentru urmatorii ani?. Acest mo-jic, sar-la-tan, intr-un cuvant ma-fi-otul mafiotilor, trebuie demis cat mai repede pana nu este prea tarziu. Acest infect nu se va opri pana nu va distruge Romania din temelii. TREZITI-VA !!!.

# gaga date 18 December 2019 06:34 +5

Ranjitul slinos este de o nesimtire fara margini! Ori n-are memorie nici cat o furnica, ori face pe prostul uitand ce a facut pana anul acesta. Raman la parerea ca este prost crescut!

# Jemapel Costel date 18 December 2019 07:33 +2

Dupa ce s-a aprobat proiectul pdl de scadere a impozitului la 16% de catre psd, a iesit pe sticla initiatorul legii sa ne spuna ca proiectul este bun dar sa fie psd la guvernare ca daca e pdl la guvernare nu sunt bani. Deci e bine doar daca este sabotat psd. Cam asta e gandirea maimutelor oligofrene din pdl.. sa parjolim tot ca sa moara psd, ce daca se duce si tara de rapa. Cam asa e si capsomanis, un derbedeu politic ipocrit si mincinos. Cat despre pensia speciala a magistratilor volatilizata de pdl-usr, daca ramane in vigoare dupa contestatia la ccr, nu pot sa zic decat.. ce bine-mi pare ca ati luat teapa... V-a aparat pdl independenta pana v-a sutit lovelele.. asta in loc de taxa de protectie, ca in orice stat mafiot care se respecta.. Sa fiti mandri si fericiti ca din pensiile voastre vor mai face niste proiecte pedeliste cu stadioane in panta si telegondole pe la periferia oraselor.

# santinela date 18 December 2019 08:05 +2

Minciuna,ipocrizie,caracter zero,astea sint "caitatile" lui von Snitel, cu asta a fost blagoslovita Romania !

# Ha,ha date 18 December 2019 08:56 +4

Incepind din data de 1 ianuarie nu veti mai bea apa, ci doar sampanie pedelista! Cat despre acest hot de case arogant, un nemernic care locuieste temporar la Cotroceni, nu pot spune decat ca ati primit ce ati votat! Sa va fie de bine, sau altfel pus,sa traiti bine.... sub comanda acestui ticalos ipocrit!!!!!!!!!

# escu date 18 December 2019 14:22 +5

Ipocrit, fățarnic, mincinos, sabotor de țară etc., dar l-ați votat, bravi eroi români, cu peste 65%! La cele prezentate corect în articol aș mai adăuga faptul că orice promulgare, respingere sau alte mofturi le făcea în ultima zi a perioadei prevăzute de CONSTITUȚIE, deoarece KWJ cetea foarte greu. Acum se vede adevărata față a lui Johannis și PDL/PNL. Tăieri de pensii, dezicerea de inițiative legislative care, când erau în opoziție erau bune, acum, fiind la guvernare, nu mai sunt bune deoarece pun presiune pe buget. Alo! Ciuma galben-portocalie, ciocu mic (ca să citez o portocalie), voi ați vrut la guvernare, acum rezolvați ceea ce voiați să puneți în seama PSD. Adoptarea bugetului prin asumare, nu ne duce spre situația de a ne scoate din UE?

# Logic - ha, ha luati 66% date 19 December 2019 03:40 +3

Zau ca e pacat sa-l conteste. Mariri la SRI de 10.8% si SPP 20% taieri de 20% la sanitate. E superb! Adio pensii marite in septembrie. Bravo, presedinte german si Orban cel bun ha ha ii meritati snobilor. Ca aia de Teleorman erau prea tarani pentru altetele dvs.

# sheila darling date 19 December 2019 08:30 0

citind aceste comentarii juste si bine documentate sunt in dilema: cum de a fost votat de un asa mare procent de romani??? cum de a ajuns iarasi presedinte???

# Gery date 20 December 2019 09:12 +1

Cum de a fost posibil sa perseveram in greseli? Cunoastem cu totii influenta barfelor in societate.Barfa este o forma de mani******re,care poate avea efecte dramatice daca este "jucata" la niveluri de decizie.S-ar putea dilua efectele acesteia,daca am judeca ,5 minute' inainte de a ne insusi unele vorbe aruncate ín vant.

# legionarul date 20 December 2019 16:18 +1

Mi-a venit bruscin minte , de era sa ma loveasca uitarea cum pe vremea DNA-ului condus de geniala procuroare a fost dat afara procurorul general fiinca facea naveta de la Ploiesti la Capitala pe banii Statului !!! Dar ma intreb , astazi , dupa prezentarea bilantului de indobitocire, cand a scris stimabilul cele 800 de pagini , bineinteles fara acei pasi cu pasi si fara EU ??? Ca de , ar fi trebuit sa scrie cel putin 2 pagini pe zi !!! Dar cu naveta la Sibiu , pe banutii proprii insotit de SPP-istii inarmati pana in dinti , cu Salvare proprie , masini blindate contra teroristilor si vacantele de lux ii mai ramanea foarte putin timp de OPERE ALESE !!!Iar pentru SECURITATEA distinsei , de ce este nevoie de 2 SPP-isti inarmati cu pistoale UZI ??? Daca este asa iubita si stimata ???

# semiramida date 20 December 2019 16:54 +1

Asta întrece orice închipuire a celui mai nebun român! Cât de dual poate fi acest păpușoi săsesc, cât de incoerent poate fi???!!!! Fățărnicia individului ăsta pur și simplu sufocă de indignare orice om cu minimum bun simț și oleacă de memorie.... Bugetul guvernului pesedist pe anul 2019 a devenit aplicabil de-abia în primăvara acestui an, fiindcă ****** din Cotroceni a refuzat cu obstinație să promulge legea de punere în aplicare. Ceea ce este însă cel mai grav este lipsa de reacție a majorității parlamentare și cel mai, cel mai, cel mai grav, lipsa de reacție a poporului român. Halal să ne fie!

# Panoiu date 20 December 2019 20:42 +2

Gandire de om caruia ii lipseste partea corpului aflata deasupra umerilor.

# VIKY date 21 December 2019 14:35 +4

Dictatorul a fost inscaunat, dar sper din suflet sa nu fie pentru mult timp.

# Haiducul date 30 December 2019 17:18 0

Escrocul...22 feb. 2019 - Președintele Klaus Iohannis a atacat astăzi bugetul în termeni foarte duri, supranumindu-l "Bugetul rușinii naționale" și a anunțat că a decis ..

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva