21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

INCEP EXAMENELE PENTRU VIITORII MAGISTRATI – Peste 3.200 de candidati inscrisi la concursul de admitere la INM se lupta pentru 140 de locuri de auditori in Justitie. La concursul de admitere in magistratura, 852 de candidati se bat pe 28 de posturi de judecator de judecatorie si 25 de posturi de procuror la parchete de pe langa judecatorii. Examenele incep cu proba de verificare a cunostintelor juridice la drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal (Candidatii)

Scris de: G.T. | pdf | print

28 August 2015 13:51
Vizualizari: 14946

Incep concursurile de admitere la Institutul National al Magistraturii si de admitere in magistratura. Prima proba se va desfasura, duminica 30 august 2015, fiind vorba despre proba eliminatorie tip grila de verificare a cunostintelor juridice la materiile drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal.

Potrivit unui comunicat CSM, la concursul de admitere la INM s-au inscris 3.297 de candidati, in urma verificarilor stabilindu-se ca 3.267 indeplinesc conditiile pentru a participa la prima proba. Cei 3.267 de candidati se lupta pentru ocuparea a 140 de locuri de auditori de justitie, 70 dintre ele fiind alocate functiei de judecator, iar celelalte 70 functiei de procuror.


In ceea ce priveste concursul de admitere in magistratura, conform CSM, dintre cei 893 de candidati inscrisi, s-a constatat ca 852 indeplinesc conditiile pentru a participa la prima proba. Sunt disponibile 28 de posturi de judecator in cadrul judecatoriilor si a 25 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.

Iata comunicatul CSM:

Potrivit calendarului de desfasurare a concursurilor de admitere la Institutul National al Magistraturii si de admitere in magistratura, in data de 30 august 2015 se va desfasura prima etapa a celor doua concursuri, constand in proba eliminatorie tip grila de verificare a cunostintelor juridice la materiile: drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal.

La concursul de admitere la INM s-au inscris 3.297 de candidati, dintre care un numar de 3.267 de candidati indeplinesc conditiile pentru a participa la prima proba, conform tabelului final privind rezultatul verificarii conditiilor de inscriere la concurs publicat pe site-urile CSM si INM. Concursul se organizeaza pentru ocuparea unui numar de 140 de locuri de auditori de justitie, din care 70 de locuri sunt alocate pentru ocuparea functiei de judecator, iar 70 de locuri pentru ocuparea functiei de procuror.

Proba eliminatorie se va desfasura la Universitatea „Nicolae Titulescu”, Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” si Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti, conform programului de desfasurare a primei etape a concursului de admitere la INM publicat pe site-urile CSM si INM – www.csm1909.ro si www.inm-lex.ro.

La concursul de admitere in magistratura s-au inscris 893 de candidati, dintre care un numar de 852 de candidati indeplinesc conditiile pentru a participa la prima proba, conform tabelului final privind rezultatul verificarii conditiilor de inscriere la concurs publicat pe site-urile CSM si INM. Concursul se organizeaza pentru ocuparea unui numar de 28 de posturi de judecator in cadrul judecatoriilor si a 25 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.

Proba eliminatorie se va desfasura la sediul Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti, conform programului de desfasurare a primei etape a concursului de admitere in magistratura publicat pe site-urile CSM si INM.

Ambele concursuri vor incepe la ora 09.00, accesul candidatilor in sala fiind permis intre orele 07.30 – 08.30, numai pe baza actului de identitate (BI/CI sau pasaport).

Listele cu repartizarea candidatilor pe sali sunt publicate pe paginile de internet ale CSM si INM si vor fi afisate pe usile salilor in care se desfasoara proba.

Pentru desfasurarea in bune conditii a celor doua concursuri si inlaturarea oricaror suspiciuni de frauda, au fost instituite masuri de securitate adecvate”.

*Cititi aici lista cu candidatii inscrisi la concursul de admitere la INM

*Cititi aici lista cu candidatii inscrisi la concursul de admitere in magistratura

Comentarii

# COKO ONE( all is under our control) date 28 August 2015 14:31 +5

Auzi tampenie!!Examen pentru judecatori si procurori!!!Tocmai acum cand implineam si eu 15 ani vechime in servicii si speram sa ma pensinez la 36 de ani si sa ma promoveze monoama Co pe post de porcuror pe usa din dos,la DNA.Ce-au mai putut inventa si astia, de ochii lumii.

# unul din lumea cea mare date 28 August 2015 22:29 +8

da !!!!!!INSTITUTUL NATIONAL DE MITA ORGANIZEAZA O NOUA SESIUNE PENTRU VIITORII SPAGUITI!!!!!!

# COKO ONE (all is under our control) date 30 August 2015 12:49 +3

UNULE, am dat de dracu!!!M-am luat dupa prietenul meu de mai jos "SUNT DATE" si am vrut sa ma inscriu si eu pentru un post de porcuror si cum ma fataiam eu pe la secretariat, m-au vazut pe camere sefu' monomul Co si "CAMPUL TACTIC", m-au chemat la ei si fara introducere m-au delegat sa ma ocup de toata prasila securista, mai exact, m-au delegat sa ma ocup cu schimbatul tezelor din salile de concurs si pana in "sala de evaluare".Si ca sa fiu sigur de reusita am incercat sa testez cativa din candidati, sa stiu si eu cu cine am deaface. Si-am ales o blonda, asa ca Elena Udrea, cu fata prelunga de cal de anduranta si cu coama dar cu niste picioare, de parca-i poneau din burta si nu se mai terminau.Si-am intrebat-o: in care din coduri esti specialista fata mosilor securisti???S-a uitat la mine pieduta, si-a scos din poseta un ruj cat o babana si cand si l-a infipt odata pe bot, a rezultat un bot cat o inima de bou: in Codul manierelor elegante sunt specialista, mosule!!Capisci??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P :P :P :P :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: 8) 8) 8) 8)

# Multa date 28 August 2015 15:23 +2

bafta candidatilor !

# Sunt date!!! date 28 August 2015 19:05 +6

Sunt  vandute  de mult timp.Doar cca 10%  aduca vreo  14 vor intra in sistem pe capul lor. Restul  pe capul mamei, tatei, unchiului, varului,etc...

# COKO ONE (all is under our control) date 28 August 2015 20:47 +6

Ma bucur sa aud ca mai sunt 10% locuri libere.Bag si eu la bataie simbria pe o luna de la servicii si banii pe concediu de stat (in fund cu casca pe urechi) si sper sa ma lipesc la unul din cele doua locuri de porcurori,ramase fara candidat dinainte stiut.Eu nu ma trag dintr-o familie de securisti,procurori-securisti,judecatori-securisti dar am vechime in servicii,monoama Ko ma simpatizeaza,monomul Co vrea sa scape de mine ca si-a luat un alt purtator de vorbe, un ziarist somer cu mate fripte cum ii zic colegii si sper sa nu-mi refuze spaga.Spagarii de la spagari i-au spaga.Vezi ce-seamna sa mai ai prieteni???Multumesc "SUNT DATE"!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

# INM = PILE date 29 August 2015 10:27 +7

Acest examen este cel mai corupt posibil din Romania si poate chiar din Europa. Mare rusine pentru beizadelele si amantele care vor ajunge sa trieze destine. In timp ce peste 1000 de suflete iti viseaza regulile de la novatie si confuziune, pilosii care habar nu au de testamentul conjunctiv sau nuncupativ sunt desteptii tarii... RUSINE!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva