14 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INCHIZITIA NEOMARXISTA – Ca sa dea exemplu si sa bage frica in oameni, institutiile de forta cer arestarea barbatului saltat de jandarmi la Universitate pentru ca nu purta masca si a refuzat sa se legitimeze. Motivul este demential: unui jandarm i s-a rupt firul de la handsfree, altul s-a lovit in palma cand s-a dezechilibrat in "lupta". "Inamicul public" e inginer, are cetatenie americana si sotia insarcinata. PSJ1, angrenat in actiunea de intimidare a protestatarilor anti-guvernamentali

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

30 martie 2021 15:39
Vizualizari: 6320

Exclusiv! Actiune de intimidare din partea institutiilor de forta! Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 l-au retinut si urmeaza ca in aceasta dupa-amiaza sa il prezinte cu propunere de arestare preventiva Judecatoriei Sectorului 1, pentru acuzatia de ultraj, pe barbatul ridicat luni dupa-amiaza, 29 martie 2021, din Piata Universitatii, de armata de jandarmi care a tabarat pe acesta pentru ca nu purta masca si ar fi refuzat sa se legitimeze. Circul facut de cei 5 jandarmi care s-au napustit asupra barbatului care participa la proteste, a fost colosal. Fortele de ordine au reusit cu greu sa il bage in duba pe barbat, tarandu-l, si abia dupa ce vreo doi jandarmi au cazut secerati ca spicele, impedicandu-se unul de altul (pregatire fizica, nu gluma) si-au "indeplinit misiunea".


 

Din informatiile pe care Lumea Justitiei le detine, vorbim despre un barbat de profesie inginer, care are cetatenie americana si o familie, sotia sa fiind insarcinata, si nicidecum despre un huligan sau "prost" asa cum au incercat diversi politicieni si persoane publice sa acrediteze despre participantii la protest.

 

Ultraj la firul de handsfree

 

Si acum bomba: dosarul de ultraj la adresa autoritatii statului pretins a fi fost savarsit de barbatul din Piata Universitatii consta in doua fapte:

-prima legata de faptul ca un jandarm s-a lovit la manuta, dezechilibrandu-se in timp ce incerca sa il imobilizeze

-Iar cea de-a doua, atentie, caci e de noaptea mintii, in faptul ca un alt jandarm a reclamat ca "i s-a sectionat firul de la handsfree".

Acestea sunt si temeiurile in baza carora Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 a cerut arestarea barbatului!


In sustinerea acestor acuzatii, jandarmul care a reclamat ca s-a lovit la manuta in cadere a obtinut o foaie de concluzii preliminare care arata ca necesita 1-2 zile ingrijiri medicale. In ce priveste ultrajul pentru "sectionarea firul de handsfree", consideram ca este atat de halucinant incat nu merita a fi motivat! E ca si cand politia urmareste pe cineva cu masina, intra intr-un copac si da vina pe "infractor" ca au intrat in copac!


In baza acestor acuzatii, barbatul caruia i s-a facut rau in timpul audierilor de la politie – fiind chemata ambulanta pentru ingrijiri medicale – a fost dus la parchet in jurul orelor 00.00. Acolo, din informatiile obtinute pe surse, barbatul a fost tinut timp de 8 ore, pe o banca, pentru ca la orele 8.00 dimineata sa aiba loc audierile.


Fata de acest incident, Jandarmeria Romana a sustinut ca interventia jandarmilor a fost motivata, caci barbatul ar fi devenit agresiv. In urma acestui incident barbatul a fost deja amendat cu 4000 de lei – pentru neportul mastii si refuzul legitimarii. "Barbatul a refuzat sa poarte masca de protectie, motiv pentru care i s-a pus in vedere sa se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii si a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i insoti la sectia de politie, in vederea stabilirii identitatii, conform procedurii in vigoare. A incercat sa smulga materialele din dotarea jandarmilor si a lovit cu picioarele. Prin urmare, a fost retinut si condus la sectia de politie, pentru luarea masurilor legale ce se impun”, a precizat Jandarmeria Romana intr-un comunicat de presa.


Acuzatii la adresa Jandarmeriei: "Un jandarm m-a bagat cu capul in scaun si aveam si tricolorul pe cap, tipam dupa aer si am crezut ca mor"


La randul sau, barbatul de cetatenie americana a declarat jurnalistilor de la Antena 3, in timp ce era dus la ambulanta, ca un jandarm m-a bagat cu capul in scaun si aveam si tricolorul pe cap, tipam dupa aer si am crezut ca mor. Mergeti la biserica fratilor, fara masca pe bot. Nu ma lasa sa intru in ambulanta asta fara masca. Mi-au dat amenda, a declarat protestatarul pentru Antena 3, dupa ce a fost chemata ambulanta la sectia de Politie.

 

UPDATE - ora. 18.20 - Judecatoria Sectorului 1 a respins cererea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare preventiva. Chiar si asa instanta a luat tot o masura aberanta si abuziva, in opinia noastra: arest la domiciliu.

 

Iata ce prevede articolul 257 din Codul penal:

Ultrajul

(1) Amenintarea savarsita nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directa, lovirea sau alte violente, vatamarea corporala, lovirile sau vatamarile cauzatoare de moarte ori omorul savarsite impotriva unui functionar public care indeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu sau in legatura cu exercitarea acestor atributii, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru acea infractiune, ale carei limite speciale se majoreaza cu o treime.

(2) Savarsirea unei infractiuni impotriva unui functionar public care indeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat ori asupra bunurilor acestuia, in scop de intimidare sau de razbunare, in legatura cu exercitarea atributiilor de serviciu, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru acea infractiune, ale carei limite speciale se majoreaza cu o treime.

(3) Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza faptele comise in conditiile alin. (2), daca privesc un membru de familie al functionarului public.

(4) Faptele prevazute in alin. (1)-(3), comise asupra unui politist sau jandarm, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu sau in legatura cu exercitarea acestor atributii, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru acea infractiune, ale carei limite se majoreaza cu jumatate.

Comentarii

# Lita date 30 martie 2021 16:15 +19

"Un jandarm m-a bagat cu capul in scaun si aveam si tricolorul pe cap, tipam dupa aer si am crezut ca mor" Barbarii de tirani vor trebui sa dea socoteala in fata unui Nuernberg romanesc.

# Hello. date 30 martie 2021 16:17 +49

Culmea tupeului obraznic si nesimtit este atins de " pupincuristii" de la TV. DIGI_24. care cer : identificarea celor prezenti la protestele din tara si sanctionarea lor cu sprijin de la jandarmeriei .Culmea este ca LINGAII astia de la. DIGI 24 in perioada 10 August indemnau si sprijineau manifestarile protestantilor extremisti huliganici cu "cocteiluri. Molotov". si bolovani aruncati in jandarmi .

# Lita date 30 martie 2021 17:14 +27

..."barbat de profesie inginer, care are cetatenie americana"... Sunt curios cum il va apara pe cetateanul american agentul Muniz, dusmanul SIIJ si prietenul neomarxistilor.

# Lorenzo de Medici date 30 martie 2021 17:31 +34

Dacă jandarmii aveau dreptul să-l imobilizeze și să-l ducă la secție pe protestatar ? Categoric, DA ! A refuzat să se legitimeze, care este unul dintre cazurile în speță, alături de celălalt, că sunt doar 2, în care protesatatrul devine violent. Dacă este ultraj, în cazul în care, în cursul operațiunii, protesatatrul se opune imobilizării, producând, neintenționat, unele neplăceri agenților forței publice ? Categoric, NU ! Infracțiunea complexă de ultraj se comite numai cu intenție directă/indirectă sau cel mult praeterintenție (inenție+culpă), dar niciodată exclusiv din culpă, cum pare situația aici. Așa că forțarea infracțiunii de ultraj pare mai degrabă o răzbunare a unora, care n-au fost în stare, 5 hăndrălăi, să ducă la secție, fără scandal, 1 singură persoană, care nu era, totuși, Rambo I, II, III, IV și V la un loc, chiar dacă venise de curând din ”farul democrației” USA.

# magus date 30 martie 2021 17:41 +40

Jigodiile din aparatul de represiune se simt protejate de stapani, cat timp ii servesc. Sa vezi abuzuri cand nu sunt filmati. Cand e sa apere un cetatean oarecare, se dau domnisoare pudibonde.

# Edelweiss - Ivory Tower Theorist date 30 martie 2021 17:49 +23

Ăsta este dezavantajul la care s-a ajuns permițându-se la tot felul de loaze judiciare să efectueze exerciții interpretative haotice asupra noțiunii de ultraj. Dacă legiuitorul a avut în vedere comiterea de infracțiuni asupra unui reprezentant al autorității statale (sau asupra unui membru al familiei sale) - amenințare, lovire, tentativă de omor, omor, incendiere, distrugere etc. ei bine, în momentul de față s-a ajuns la situația paradoxală în care dacă-i spui unui milițian „- BĂ, EȘTI UN PROST CU GHIOTURA!” sau unul jandarm „- BĂ, EȘTI UN CIOBAN PROST, LUAT DE LA STÂNĂ ȚI ÎMBRĂCAT ÎN HAINA STATULUI!”, ei bine, se găsește întotdeauna un analfabet judiciar din ministerul Public care să considere că acesta reprezintă ultraj. Și cum neamul loazelor judiciare, multe, cu diplome frumos colorate, este extrem de întins, se găsește întotdeauna prin instanțe vreo maimuțică judiciară mânuitoare de brici care să admită aberațiile tâmpitului de la Parchet!

# Edelweiss - Ivory Tower Theorist date 30 martie 2021 17:55 +29

SĂ FIE CLAR PENTRU TOȚI NETOȚII DIN MJ SAU MP: ”Ultraj” înseamnă comiterea unei infracțiuni asupra unui funcționar public, polițist, jandarm, asupra membrilor familiei acestora sau asupra bunurilor acestora. NU AI CUM SĂ SANCȚIONEZI CA ULTRAJ FAPTUL CĂ RESPECTIVUL JANDARM E UN PROST SADEA, GRAS CA UN VIER DE MONTĂ, care se împiedică ca prostul, care-și rupe epoleții, casca, nasul sau capul. Cel reținut nu are nici o componentă de responsabilitate asupra faptului că respectivul e un cioban prost, adunat de la stână, care și-a descălțat opincile, a dezbrăcat sarica și s-a costumat în echipament de jandarm. PENTRU FAPTUL CĂ JANDARMUL E UN BOU OBEZ, CARE NU SE POATE ȚINE PE PROPRIILE COPITE, singura vinovată e mămica jandarmului, care acum ceva vreme (ce corespunde cu vârsta jandarmului), nu a considerat avortul ca făcând parte dintre domeniile sale de interes.

# Chiar și ofensa NU ESTE ULTRAJ! date 30 martie 2021 18:05 +28

Sunt atât de frecvente situațiile în care au fost acuzați de ultraj cetățeni care i-au cerut milițianului să pună cratima între „proces” și „verbal”, sau alții care i-au cerut respectuos unui buhai de jandarm de 160 de kg să nu le mai vorbească la ”pertu” fiindcă nu au fost colegi prin facultăți sau în academii. În atare condiții în care EMINENȚA SA - ANALFABETUL CU PULAN ȘI CĂTUȘE nu poate fi atenționată în nici un fel asupra unor minimale reguli de comportament, este firesc să se ajungă la acuzații halucinante, de tipul „ultrajului” incredibil din articolul de mai sus. Cred că va veni momentul în care, în scop de autoprotecție, cetățenii vor fi nevoiți să le solicite acestor proști care se scapă singuri pe jos, să păstreze o distanță de siguranță de minim 2 metri. Altceva nu e de făcut cu PROȘTII CARE CAD PE JOS DIN CAUZA OSÂNZEI ȘI A BURDIHANULUI.

# Hello. date 30 martie 2021 18:26 +43

Cristian Tudor Popescu (cica jurnalist independent) !?? : scrie azi : "Acesti indivizi nu sunt protestatari, Acesta nu este un protest, sa scoti borduri si sa le arunci in jandarmi sau sa urli in curtea spitalului "Asasinilor" . ".... Dupa cum vedeti , cetateanul ( TURMENTAT). pe nume C.T.P. se face ca uita protestele din 10 August in care sa incendiat cosurile de gunoi , parcarea STB, linsarea unei politiste, aruncarea cu bolovani de asfalt, sticle incendiare, luarea cu asalt a cladiri guvernului. Toate de catre huligani si derbedei din. # rezist. Atunci dupa parerea lui. CTP. era. O.K. !!!?.

# Când este ULTRAJ? Exemple: date 30 martie 2021 18:28 +12

a) Când îi dai cu sabia-n cap mascatului de la SAS care este în timpul unei acțiuni speciale; b) Când în loc să-i dai documentele solicitate, îl iei la tocat pe milițanul de la rutieră, cu pumnii, picioarele și parul; c) Când la ceas de înserat, îl aștepți pe milițianul ce te-a amendat acum câțiva ani, și-l altoiești „în numele tatălui” cu-n pumn în cap de-i trebuie apoi multe zeci de zile de spitalizare să-și aducă aminte cum îl cheamă; d) Când îi dai foc casei primarului fiindcă n-a vrut să te pună în posesie c-o suprafață de teren rezultat evident al unei potlogării funciare; e) Când o apuci de plete pe nevasta funcționarului de la fisc și începi să mături cu ea piața agroalimentară, drept represalii pentru vreo decizie de poprire; f) Când o violezi oleacă pe fata judecătorului care acum vreo 10 ani te-a înfundat în temniță, bineînțeles, tot pentru „viol”;

# Când este ULTRAJ? Exemple: date 30 martie 2021 18:29 +11

g) Când te întâlnești pe un drumeag de frontieră cu autospeciala „grănicerilor” și-i faci un buf! Cu autoturismul tău, acțiune în urma cărora cei de la frontieră pleacă în râpă la căutat afine, ciuperci și trufe; h) Când în ședință solemnă a instanței sari cu ciobul de sticlă să-i trai gâtul procurorului; i) Când în aceeași ședință solemnă îi „șoptești” neechivoc judelui că o să ai grijă să ajungă pastă de mici pe masa unui trib de canibali africani; j) Când te sui în podul unei clădiri din Piața Victorie și începi să joci „Counter Strike” real cu căpățânile jandarmilor din cordonul de pază: k) Când în cursul operațiunii de reținere în vedera identificării, scoți o macetă mexicană și începi să-i iei jandarmului „probe ADN” consistente; :sigh: Etc. etc. etc.

# Când este ULTRAJ? Exemple: date 30 martie 2021 18:30 +12

DECI ULTRAJ ÎNSEAMNĂ INFRACȚIUNE COMISĂ INTENȚIONAT AL CĂREI REZULTANTĂ IMEDIATĂ REPREZINTĂ O VĂTĂMARE EVIDENTĂ A INTEGRITĂȚII CORPORAREL, O AMENINȚARE REALĂ ASUPRA VIEȚII PROPRII; ASUPRA VIEȚII ȘI INTEGRITĂȚII MEMBRILOR FAMILIE SAU A INTEGRITĂȚII BUNURILOR PROPRII. Că-i spui unui milițian că-i prost, unui jandarm că-i buhai prost și gras, unui jude că-i dezaxat, unui procuror că-i psihopat și sociopat – toate acestea nu reprezintă ultraj. NU EXISTĂ ACT MATERIAL AL INFRACȚIUNII ȘI NICI CONSECINȚĂ IMEDIATĂ.

# Neamul lui Bicilis date 30 martie 2021 18:32 +24

Ciorba bolsevica: cateva bucati militieni sau jandarmi prostodocti, o bucata procuror paraditor neaparat un cap de fonta, si o bucata judecator rumegator de cazane bolsevice. Totul se fierbe la foc agitat propagandistic iar la sfarsit de adauga borsul social. Se serveste doar celor ce agreaza ingredientele, altfel exista risc epidemiologic major. Daca SIIJ functiona procurorii si judecatorii ce agreaza astfel de tratamente tortionare erau de mult in puscarie. Gloabele din lupanarul judiciar!

# Edelweiss - Ivory Tower Scout-Archiver date 30 martie 2021 19:02 +16

Văzusem clipul „genialei” intervenții a buhailor de un chintal jumătate, acum o zi, pe DC News. Am stat să caut linkul: iacătă-l: Se poate vedea fir-a păr cât de... „cumplit” este „ultrajul” acelui amărât! DOAR O GAȘCĂ DE BUHAI OBEZI ȘI PROȘTI! Postez linkul către video, poate îi este util „inculpatului” să-și argumenteze contestația! ;-) https://www.dcnews.ro/scandal-la-piata-universitatii-protestatar-luat-cu-duba-de-jandarmi_810902.html

# Pt.Luju.ro date 30 martie 2021 19:57 -67

Va rog faceti bine si reintroduceti vechiul sistem de votare . Un singur VOT !!.

# Iar capul de teracotă de la JS1... date 30 martie 2021 20:13 +20

... este un pufos puișor judiciar, cu numai 2 declarații de avere pe site-ul CSM1909: 2019 și 2020. Așadar, se confirmă stereotipul comportamental și profesional al acestor micromonstruleți de rang J / PJ: loaze multe, cu diplome frumos colorate, extrem de costisitoare și incomensurabil de nocive bunului mers al societății.

# YES. date 30 martie 2021 22:15 +29

TEMBELUL (este in Dex.) asta de Cristian Tudor Popescu se crede "ruda" cu Arcul de Triumf. si poate scrie orice defaimare la adresa opozantilor, fara repercusiuni morale sau juridice. Unde e " ciolanul" puterii acolo este si el .!.

# cetatean american date 30 martie 2021 22:51 +24

Ambasada americană doarme! Platesc taxe la "america" iar tu dormi dle ambasador!

# Sphinx. date 30 martie 2021 23:57 +51

Pentru guvernantii de azi : Sa va fereasca Dumnezeu ca " huliganii" cum spuneti voi , sa devina "golanii" din anul 1990 !!.

# maxtor date 30 martie 2021 23:57 +40

maxtor se legitimeaza cu "carte de alegator",E BINE?!

# santinela date 31 martie 2021 08:00 -36

Sint foarte curios daca "americanul" facea figuri din astea in fata politiei americane !

# ursuleanu date 31 martie 2021 13:44 -113

Ura au venit amwricanii si se lupta cu Jandarmeria romana? Ceva nu este in regula.AMERICANUL REFUZA SA SE LEGITIMEZE, CEEA CE IN DEMOCRATIA AMERICANA INSEAMNA IMOBILIZAREA IMEDIATA A AMERICANULUI,PUNEREA LA PAMANT SI INCATUSAREA SA.LA NOI PENTRU ACESTE FAPTE ESTE AMERCANUL E VICTIMA!! Si totusi Jandarmeria romana este vinovata pentru ca nu -i vede pe minorii instigati de urletele de sorginte sobietica ale lui Sosoaca/Iohannis si nu aplica lg.272/2004, art.27 . De c epentru ca Romania trebuie sa-i imite pe protestatarii ocidentale sa iasa cat mai multi in strada, inclusiv minotii, minori care dejaau cazut victimele furiwei protestatarilor lui Sososaca/Iohannis.

# CODUL LUI HAMURABI date 31 martie 2021 17:28 +15

pj SECTOR UNU SA FIE ASA DE ''VITEAZ'' CU PROPUNERILE DE ARESTARE PREVENTIVA IN CAZUL FAPTELOR CU ADEVARAT GRAVE PE CARE LE ARE IN COMPETENTA SI NU CU FAPTE DE DOI LEI CA CELE PREZENTATE MAI SUS!SE STIE CA LA UCIDERE DIN CULPA SPRE EXEMPLU, CONDAMNAREA ESTE FARA PRIVARE DE LIBERTATE SI NICI UN JUDECATOR NU ARESTEAZA SUSPECTUL,D-APAI LA ULTRAJ!IN CAUZA,pj SECTOR 1 EXAGEREAZA,VICTIMA FIIND DE FAPT DL.INGINER/CETATEAN AMERICAN -CARE SPER SA FACA PLINGERE CONTRA CELOR 5 JENDARI ''OFUSCATI LA DATORIE''-CARE AU ACTIONAT ABUZIV SI DISPROPORTIONAT ,CA NISTE ADEVARATI INTERLOPI CE SINT!

# CODUL LUI HAMURABI date 31 martie 2021 17:49 +20

Da,masura aberanta a arestarii propusa de pj sector1 PENTRU AMERICANUL PROTESTATAR trebuia verificata de seful pjs1 care probabil e tot un pufusor juvenil dar cu ceva vechime! DE JUVENILII JUD./P.J. TRE SA FUGI IN CELE PATRU ZARI DAR MAI ALES LE TRE NISTE PLINGERI PENALE CIT CASA PENTRU A SE MAI POTOLI PUTIN. PUFUSORUL PUFULET pjs1 cu tot INM-ul lui este pe din afara materiei,nu stie ce este ultrajul.

# Eu date 31 martie 2021 19:11 +28

Hai că în stilul asta se ajunge de la disperare la anarhie curând. Când organele de ordine publică se transforma in torționari deja cetățeanul se simte obligat să facă orice pentru viața și libertatea lui. Vorbesc la modul general,cazul de fata mie personal mi se pare o scenetă cusuta cu ață albă.

# Capul de fontă de la PJ S1 date 31 martie 2021 20:08 +32

Capul de fontă evident este o jună loază. Capul de fontă evident este o jună loază sfertodoctă. Capul de fontă evident este o jună loază sfertodoctă hashtag. Capul de fontă evident este o jună loază sfertodoctă, hastgag și flămândă. Flămânzenia organică, dureros resimțită în conjuncție cu arivismul și cabotinismul nativ al junei loaze hashtag îl determină pe cap de fontă să lanseze semnale codificate: ”HELLO, I’M HERE, I’M HUNGRY, I’M AVAILABLE!”. Semnalele disperate ale capului de fontă afectat de inaniție sunt destinate sforarilor, regizorilor și scenariștilor, cărora li se încearcă captarea atenției. Așadar, un flămând judiciar, asemenea tuturor celorlalte specimene de flămânzi judiciari, recent manufacturați la o raboteză decalibrată din halele Factoriei de Calfe Judiciare de la INM. În fapt, dosarul de mai sus nu este un dosar penal ci este UN SEMNAL TRANSMIS DE UN FLĂMÂND CABOTIN.

# portal.just.ro date 1 aprilie 2021 01:11 +34

PROȘTII CE NU SE POT ȚINE PE COPITELE DE DINAPOI: Dumitru Adrian Costel, Cladoveanu Ionuţ Daniel, Dragne Cristian Ilie, Stan Ionuţ, Lupu Cătălin-Ionuţ, Viţion Vali Marian. sursa: http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000873745&id_inst=299

# despre jandarmul cladoveanu ionuț daniel... date 1 aprilie 2021 01:32 +44

... se poate citi mai mult dând căutare pe Net după numele său. Rezultă faptul că acest cioban, îmbrăcat în haina albastră a statului, este UN HULIGAN CU VECHI „STATE DE SERVICIU”, cu un limbaj incalificabil și cu o obrăznicie rar-întâlnite.

# iar dacă Agerpres a dat azi la amiază în clar... date 1 aprilie 2021 02:01 +53

... numele persoanei implicate în această fuckătură de dosar, noi am dat numărul dosarului și numele părților vătămate / martorilor precizați în Încheiere. Mai trebuie să precizăm cine este CAPUL DE TERACOTĂ de la JS1 care a dispus arest la domiciliu pentru victima unor notorii huligani în albastru: Complet 11 - Chiuțu Andreea-Diana. Căutare acilișa pe portalul CSM de văzut ce... vechime și ce experiență are această CAP DE TERACOTĂ JUDICIARĂ: 2 (DOI) ANI! :eek: ( se tastează numele teracotei și apoi enter) :eek: https://www.csm1909.ro/Statements.aspx

# maxtor date 1 aprilie 2021 15:48 -1

data viitoare va rugam intrebati judecatorul IN CE BAZA LEGALA hotaraste(chestiuni premergatoare).daca se enerveaza poate spune adevarul-ca asa vrea ... mea!

# maxtor date 1 aprilie 2021 16:56 +1

deci,te duci fara masca,te bagi printre unii,la discretia liberului arbitru si aia cu masca te lasa in offside-am rezolvat deci si dilema judecarii "violului conjugal"!

# gica date 1 aprilie 2021 19:38 +104

Principalii vinovati sunt membrii guvernului avortat si si lui klauss.Ei trebuie de urgenta judecati si condamnati pentru inalta tradare.

# about PJS1 (un parchet de... că-cat) date 2 aprilie 2021 22:58 +79

https://www.libertatea.ro/stiri/un-bucurestean-l-a-filmat-pe-cel-care-l-a-lovit-cu-pumnul-in-trafic-si-a-facut-plangere-procurorii-au-clasat-dosarul-si-dau-vina-pe-victima-ca-nu-le-a-dat-imaginile-ca-sa-l-gaseasca-pe-agresor-3480089

# ECARIS date 4 aprilie 2021 15:18 0

În 7 ale lui April aflăm care-i meciul cu fuckătura asta de dosar! :sigh: http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000873745&id_inst=3

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.04.2021 – Ionut Matei se face notar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva