24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INSPECTIA JUDICIARA UMPLE GOLUL – Lovita de un val de pensionari, Inspectia Judiciara a scos la concurs sapte posturi de inspector. Cinci dintre ele sunt la Directia de inspectie pentru judecatori, celelalte doua la Directia de inspectie pentru procurori. Doar in ultimele doua saptamani, zece inspectori judiciari au primit liber la pensionare

Scris de: L.J. | pdf | print

16 November 2022 14:29
Vizualizari: 6182

Lovita la randul ei de un val de pensionari, Inspectia Judiciara condusa de Roxana Petcu (foto centru, alaturi de adjuncta IJ, procuroarea Mihaela Focica) a declansat procedura pentru numirea in functie a noi inspectori. Inspectia a scos la concurs sapte posturi de inspector judiciar.


 

Concret, este vorba despre cinci posturi la Directia de inspectie pentru judecatori si doua posturi la Directia de inspectie pentru procurori. Magistratii interesati sa activeze la Inspectia Judiciara isi pot depune candidaturile pana la 5 decembrie 2022, acestea urmand sa fie insotite de un proiect referitor la exercitarea atributiilor specifice functiei (vezi facsimil).


Concursul are loc in conditiile in care, asa cum spuneam, Inspectia Judiciara este la randul ei lovita de un val de pensionari. Doar in ultimele doua saptamani, zece inspectori au primit aprobare pentru iesirea la pensie. Este vorba despre:


-judecatoarea Ioana Cristina Garbulet

-judecatoarea Adriana Elena Andronic

-judecatorul Vasile Baltag

-judecatoarea Lorena Tarlion


-procuorarea Adina Florea

-procurorul Felix Oliver Banila

-procuroarea Ileana Mirela Frumuselu

-procurorul Silviu Vasile Ciocoiu

-procuroarea Mihaela Hitruc

-procuroarea Carmen Constanta Herciu

 


Comentarii

# maxtor date 16 November 2022 15:10 +10

"Primul refugiat de război ucrainean, angajat la Poșta Română"- vor face Justitia pustă sau poșta......nu stim ce va urma dupa stadiul de "tribunalele poporului", nu s-a ajuns mai departe inca.

# maxtor date 16 November 2022 15:11 +43

e o vorba oarecum deocheata: "na-ti-o franta ca ti-am dres-o"

# valentin date 16 November 2022 17:57 +52

Bine ca macar stie carte.Dosarul ,,Zaharul'' solutionat de dna judecator pe fond a fost trimis spre rejudecare,in raport de abilitatile profesionale ale acesteia,sentinta fiind motivata dupa 1 ani si 8 luni de la pronuntare. Sa-i uram succesuri!

# Dragos Barna date 16 November 2022 18:23 +211

o institutie care toaca banii aiurea cu scopul ascunderii abaterilor, ar trebui desfiintata si banii realocati la SUPC in Buc si in tara, ca se prescriu infractiunile magistratilor fara a i trage nimeni la raspudnere

# Escu date 16 November 2022 18:24 +260

Utilizarea intensiva a COPY-PASTE, incompetenta crasa si obedienta maxima sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca un inspector judiciar. Asteptam cu interes si ingrijorare noile achizitii ale IJ. Sa castige cei mai buni!

# Mitran date 17 November 2022 07:39 +227

La fel ca Netejoru, Roxana Petcu figurează pe lista celor care și-ar fi plagiat doctoratul susținut la Academia de Poliție conform investigației jurnalistice realizate de Emilia Șercan). Asa conducatori, asa institutie! ... si ii cerceteaza pe magistrati pentru abateri disciplinare :-x :-x :-x

# ?????? date 19 November 2022 21:10 +55

& Păi se cere organigramă pe infracțiuni previzionate și se muncește pentru realizarea planului conform termenelor stabilite, ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva