Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

EXCLUDERE DIN MAGISTRATURA – Judecatoarea Carmen Mihalcioiu de la Tribunalul Dambovita a fost data afara de CSM. Mihalcioiu a primit cea mai dura sanctiune pe motiv ca ar fi comis doua abateri disciplinare: „manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei” si „incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii” (Minuta CSM)

Joi, 15 iunie 2017 13:02 | Scris de G.T. | pdf | print | email

CSM i-a aplicat judecatoarei Carmen Elena Mihalcioiu de la Sectia a II-a civila a Tribunalului Dambovita. Mihalcioiu a fost exclusa din magistratura, in urma deciziei luate miercuri 14 iunie 2017, de Sectia pentru judecatori in materie disciplinara din CSM.

Motivul pentru care judecatoarea Carmen Mihalcioiu a fost data afara din magistratura priveste posibila comitere de catre aceasta a doua abateri disciplinare. Mai exact, Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a decis ca Mihalcioiu s-ar face vinovata de:


-abaterea prevazuta de art. 99 lit. a) din Legea 303 din 2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor - „manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu” si

-abaterea prevazuta de 99 lit. b) din Legea 303 din 2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor - „incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii”.

Prezentam minuta Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara din CSM:

Admite actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva doamnei Mihalcioiu Carmen Elena - judecator in cadrul Tribunalului Dambovita. In baza art. 100 lit. e) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor şi procurorilor, republicata, cu modificarile şi completarile ulterioare, aplica doamnei Mihalcioiu Carmen Elena - judecator in cadrul Tribunalului Dambovita, sanctiunea disciplinara constand in excluderea din magistratura, pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute de art. 99 lit. a) si b) din acelasi act normativ.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.

Accesari:6092

Comentarii

# Lol date 15 iunie 2017 13:52 -4

Praf in ochi ... si reglari de conturi intre ei ... daca este dupa lege peste 50 % dintre ei ar trebuii sa zboare din magistratura

# m. panaite date 15 iunie 2017 19:19 -1

... fara drept de pensie si obligarea sa plateasca retroactiv sanatatea

# Nenea Tulus date 15 iunie 2017 23:10 +1

Doamna Chis, pe unde va uitati? Zboara fluturi prin CSM? Ati prins vreunul pana acuma? Daca nu, studentii dvs va asteapta la Cluj. Desi si eu v-au vazut uitandu-va dupa fluturi.

# Alina date 28 decembrie 2017 02:24 0

:sigh: La cat de multe a provocat dna ,,judecator ,,in orasul Targoviste, ma mir ca n-au exclus-o pana acum,insa e posibil ca la recurs sa castige , doar intre ei se apara :sigh:

# Braileanu marin date 5 februarie 2018 19:04 0

Doamna judecator Carmen Mihalcioiu de la Tribunalul Dambovita bine ca a scapat judetul de dumneaiei era sa l puna in libertate pe UCIGASUL TATALUI MEU. un criminal mi a ucis tatal am ramas 3 copii orfani de tata si dumneaei cata spaga o fi putut sa ia de i daduse doar 8 ani criminalului noroc ca am plecat in apel la curtea de apel ploiesti si i au dat 16 ani ucigasului.poate cineva din CSM sa ia dosarele la control unde sau dat pedepse controversate in special in penal .Sa faca cineva dreptate!!!!! Ca multa lume a plecat plangand din acel Tribunal.DB.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va cuprinde revolta cand vedeti magistrati care ies in strada impotriva legilor justitiei si a modificarii Codurilor?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.05.2018 – Negulescu protejat de elemente din SRI. Claudia Rosu pe lista neagra a PICCJ

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER