Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

EXCLUDERE DIN MAGISTRATURA – Judecatoarea Carmen Mihalcioiu de la Tribunalul Dambovita a fost data afara de CSM. Mihalcioiu a primit cea mai dura sanctiune pe motiv ca ar fi comis doua abateri disciplinare: „manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei” si „incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii” (Minuta CSM)

Joi, 15 iunie 2017 13:02 | Scris de G.T. | pdf | print | email

CSM i-a aplicat judecatoarei Carmen Elena Mihalcioiu de la Sectia a II-a civila a Tribunalului Dambovita. Mihalcioiu a fost exclusa din magistratura, in urma deciziei luate miercuri 14 iunie 2017, de Sectia pentru judecatori in materie disciplinara din CSM.

Motivul pentru care judecatoarea Carmen Mihalcioiu a fost data afara din magistratura priveste posibila comitere de catre aceasta a doua abateri disciplinare. Mai exact, Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a decis ca Mihalcioiu s-ar face vinovata de:


-abaterea prevazuta de art. 99 lit. a) din Legea 303 din 2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor - „manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu” si

-abaterea prevazuta de 99 lit. b) din Legea 303 din 2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor - „incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii”.

Prezentam minuta Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara din CSM:

Admite actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva doamnei Mihalcioiu Carmen Elena - judecator in cadrul Tribunalului Dambovita. In baza art. 100 lit. e) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor şi procurorilor, republicata, cu modificarile şi completarile ulterioare, aplica doamnei Mihalcioiu Carmen Elena - judecator in cadrul Tribunalului Dambovita, sanctiunea disciplinara constand in excluderea din magistratura, pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute de art. 99 lit. a) si b) din acelasi act normativ.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.

Accesari:5386

Comentarii

# Lol date 15 iunie 2017 13:52 -4

Praf in ochi ... si reglari de conturi intre ei ... daca este dupa lege peste 50 % dintre ei ar trebuii sa zboare din magistratura

# m. panaite date 15 iunie 2017 19:19 -1

... fara drept de pensie si obligarea sa plateasca retroactiv sanatatea

# Nenea Tulus date 15 iunie 2017 23:10 +1

Doamna Chis, pe unde va uitati? Zboara fluturi prin CSM? Ati prins vreunul pana acuma? Daca nu, studentii dvs va asteapta la Cluj. Desi si eu v-au vazut uitandu-va dupa fluturi.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Sectia de investigare a infractiunilor comise de magistrati care va fi infiintata la PICCJ va lasa DNA fara posibilitatea sa mai terorizeze judecatorii cu dosare penale?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 15.12.2017 – Daniel Morar la masa de taina cu Florin Iordache (Foto)

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER