2 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AVEM MINISTRU! - Procurorul Robert Cazanciuc va fi ministrul Justitiei. Acesta a confirmat, pentru Lumeajustitiei.ro, ca a acceptat propunerea premierului Victor Ponta de a prelua Ministerul Justitiei

Scris de: Adina A. STANCU - George TARATA | pdf | print

11 April 2013 10:59
Vizualizari: 18831

UPDATE - Traian Basescu a semnat decretul “prin care Robert Cazanciuc, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, se elibereaza din funcție, ca urmare a demisiei, incepand cu data de 15 aprilie 2013”

UPDATE - Robert Cazanciuc isi daduse miercuri, 10 aprilie 2013, demisia din calitatea de procuror. Din informatiile noastre, CSM a luat act de demisia lui Cazanciuc.

E o certitudine, procurorul Robert Cazanciuc (foto) va fi numit ministru la Ministerul Justitiei. Actualmente, acesta ocupa postul de secretar general al MAE, detasat de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, institutie unde a mai fost detasat pe perioada 2009-2012. Robert Cazanziuc a confirmat, pentru Lumeajustitiei.ro, ca a vorbit cu premierul Victor Ponta si a acceptat aceasta functie de ministru al Justitiei. "Urmeaza ca dupa preluarea portofoliului, sa stabilesc si care sunt prioritatile!", ne-a declarat procurorul Robert Cazanciuc in urma cu 20 de minute.


Robert Cazanciuc este un procuror tanar, coleg cu premierul Victor Ponta la Parchetul General, iar in perioada in care a fost purtator de cuvant al acestei institutii, a avut o foarte buna colaborare cu presa.

Nu este un procuror controversat si a avut numai calificative la evaluare, foarte bune in intreaga sa activitate.

Noul ministru al Justitiei s-a nascut la 26 noiembrie 1971, la Ploiesti. Este casatorit si are doi copii. Vorbeste fluent limba engleza.

Robert Cazanciuc a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 1995, iar peste un an a absolvit Institutul National al Magistraturii. Potrivit CV-ului existent pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, pana in anul 1998 a fost procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria SAI, responsabil cu supravegherea urmaririi penale.

Din 1998 Robert Cazanciuc a activat la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, lucrand vreme de doi ani ca procuror in cadrul Biroului pentru relatia cu mass-media. Cazanciuc a contribuit la constituirea primului birou de relatii cu presa - ca structura distincta - in cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie.

Din 2000 pana in 2001 a fost purtator de cuvant al aceluiasi Parchet, elaborand in aceasta perioada primul ghid de relatii cu presa al Ministerului Public din Romania.

Urmatorii trei ani, in perioada 2001-2004, Robert Cazanciuc a fost director general si apoi subsecretar de stat in cadrul Corpului de Control al Primului Ministru al Romaniei. Ca subsecretar de stat a coordonat echipa de elaborare a Acordului de cooperare administrativa cu OLAF.

In 2004 a fost numit secretar de stat la Departamentul Implementare Programe si Ajustare Structurala, calitate in care a elaborat si sustinut, in relatia cu institutiile Uniunii Europene, planurile de actiune care au vizat implementarea angajamentelor asumate de Romania. Departamentul a urmarit si verificat modul de implementare a programelor finantate de catre Banca Mondiala.

Anul urmator, Robert Cazanciuc a fost director general adjunct la Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Apoi, pana in 2008, a fost procuror sef al Biroului pentru relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Robert Marius Cazanciuc a fost numit Secretar General al Ministerului Afacerilor Externe la 21 mai 2012. A mai indeplinit aceasta functie in perioada 15 aprilie 2009 - 15 aprilie 2012.

In anul 2009, Robert Cazanciuc a absolvit si Masterul de Securitate judiciara al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu. De asemenea, a beneficiat de cateva cursuri de formare si vizite de studiu in Franta, Germania si Statele Unite ale Americii.

Conform CV-ului de pe site-ul MAE, printre experientele sale profesionale se numara: organizarea „Conferintei procurorilor generali europeni” (Bucuresti, Palatul Parlamentului, mai 2001), coordonarea conferintei „Protejarea intereselor financiare ale Uniunii Europene - Informare si comunicare - Forme de prevenire a fraudei” (octombrie 2003), coordonarea grupului de lucru ce a elaborat impreuna cu Asociatia romana de comunicatii audio-vizuale, Agentia de Monitorizare a Presei si Centrul pentru Jurnalism Independent, „Proiectul legii privind asigurarea transparentei in acordarea fondurilor de publicitate” (octombrie 2004), coordonarea echipei de organizare a conferintei internationale „Specificul reformei penitenciare in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana”, PHARE 2003 (Bucuresti, Palatul Parlamentului, mai 2005), membru al echipei de lucru pentru elaborarea si implementarea proiectului „Strategia de comunicare si relatii publice a sistemului judiciar” (februarie 2007), coordonarea Comitetului de organizare al celui de-al treilea Summit Mondial al Procurorilor Generali (februarie 2008 - martie 2009).

Robert Cazanciuc a predat Comunicare si relatii publice la Scoala Nationala de Grefieri si la Institutul National al Magistraturii din 2007 pana in 2009. In 2007 a fost responsabil pentru formarea purtatorilor de cuvant magistrati in relatiile cu mass-media, sustinand 12 seminarii cu participarea unui numar de 250 magistrati.

Noul ministru al Justitiei autor al lucrarilor „Republicarea actelor normative concomitent cu actul de modificare sau completare” - Revista de Drept Public nr. 2/2005 si „Colecta Publica” -Revista Pro Lege nr. 3/2005 si coautor al lucrarilor „General si particular in formarea purtatorului de cuvant magistrat”, Editura Hamangiu, 2007, „Relatii publice si comunicare – Ghid practic pentru grefieri” - Scoala Nationala de grefieri, 2008.

Comentarii

# Sila date 11 April 2013 11:14 +27

Ponta este ,,GUNOI pana la capat!\".Pai iata ca procurorii au ajuns sa conduca justitia si implicit tara, traim intr-un ,,stat politienesc\'\' spunea un clasic in viata.......

# Romania are nevoie de procurori date 11 April 2013 11:56 -11

pentru ca e mincata de furturi din bani publici si de coruptie. Numai ca are nevoie de procurori onesti si capabili sub aspect profesional. Iar nu de favorizatori de infractori ca Morar si Kovesi. De aceea eu zic sa dam o sansa acestui domn procuror Cazanciuc. Sa mai vedem si un om de actiune la MJ. Nu doar combinatori ca Predoiu.

# unul din lumea cea mare date 11 April 2013 16:53 +3

dupa fata se vede cit este de tembel. expert in comunicare!!!????? poate cu martienii. vorbeste bruxeleza? poate si limba gimnastica este oare ruda cu ponta?macar prin alianta?!!!!!!

# atentie, se filmeaza! date 11 April 2013 13:17 -5

Din ciclu, sa moara cei de la Antene: Voiculescu il vroia ministru pe Barsan care sa puna pe altcineva la DNA, urmand ca dosarul sau sa fie restituit la DNA si refacut in sensul de a scapa. din pacate pt felix, ponta si a dat seama si a pus pe altcineva. am vazut emisiunea cu prof barsan, un mare profesor si judecator la CDEO, care se bucura asa de tare ca vorbeau gadea, citacu si mircea badea cu el. saracutul, el nu are nico vina, scorpia de acasa e de vina.

# sofia vicoveanu date 11 April 2013 13:22 -8

am vazut noi ce a facut si mona pivniceru, s a remarcat doar cu plimbatul in masina fiului lui nastase. nu a fost capabila in 10 liuni sa puna niste procurori la PG si DNA. eu nu inghit chestia ca nu a fost lasata. nu stia de la inceput ca va fi numita judecator la CCR. am apreciat curajul cand soi a dat demisia de la ICCJ, dar m a dezamagit dupa, cand a fugit la un loc caldut la CCR. nu i credeam pe amicii mei judecatori cand imi spuneau ca moldoveanca e pe interes. asa ca lasati ma si cu judecatorii de la MJ. asaeara am aflat ca ea a cerut suplimentar de la UE, procedura transparenta de numire la MJ. asa fac judecatorii, se incarca de proceduri si acte. mai bine un avocat smecher.

# gelu date 11 April 2013 13:48 +7

Robert Cazanciuc este şi soţul verişoarei lui Pontboc ceeace ii pune pe amndoi procurorii in conflict de interese, atat Pontboc dar mai Cazanciuc.

# raisa date 11 April 2013 11:15 +25

Cazanciuc este FINUL lui PONTA.

# VIKY date 11 April 2013 12:02 -15

Si ce daca draga Cazanciuc este finul lui Ponta? Si Rares Bogdan este finul turnatorului santajist senator Sorin Rosca Stanescu si asta n-ul ampiedica s-asi faca meseria cu onoare si demnitate deontologica. Ei dracia dracului...ca una doua cautati noade in papura ca sa v-a revarsati frustarile...ba ca Danilet e nu stiu cum, ba ca Haineala e asa si pe dincolo, ba ca procuroriii sunt rai si decat aratarile alea din AMR e buni, ba ca judecatoarea Barsanca na luat mita ca Barsanu e CEDOist, ba ca Basescu e de vina ca japitele alea de Viorica Dinu si Antonela au manarit DREPTATEA, ba ca Presedintele Basescu e de vina ca Felix a turnat tot ce misca s-ia turnat pana si proprile rude...Mie sila... de voi astia prostiti de Antena 3...

# Cartea de gramatica date 11 April 2013 14:17 +14

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# VIKY date 11 April 2013 15:06 +14

@12:02...Gunoi basist, ce crezi ca realizezi scriind in numele meu, inafara de ati etala prostia, problemele psihiatrice, si teama de moarte ca vei ajunge dupa gratii?. Sunt convinsa ca esti unul sau una din gunoaiele basiste din magistratura, penala pana sub limba.

# GRAMATICUS date 11 April 2013 15:41 -12

Tu Viki,ala care a scris la 12:02 nu-i departe de tine cu gramatica.Si tu scrii de multe ori pe langa.Acum ai scris ,,de ati etala prostia,, dar se scrie ,,de a-ti etala...Ala de mai sus,cu numele tau(sau chiar tu) a scris aiurea de n ori.Iatacateva exemple:n-ul,s=asi,v-a,na,s-ia,mie.....Asta da analfabet.

# VIKY date 11 April 2013 16:04 +12

@GRAMATICUS...Las-o balta cu gramatica, mie nu i-mi foloseste la nimic, nici macar limba romana. Singurul loc unde folosesc limba romana este acest site. Eu cred ca scriu mai corect romaneste decat multi care comenteaza, si care traiesc in Romania. Iar gunoiul care scrie in numele meu, cred ca nu stie cum arata o scoala. Eu stiu ce va deranjeaza pe voi in comentariile mele... continutul, nu gramatica.

# GRAMATICUS date 11 April 2013 18:44 +4

OK Viky.pe mine nu ma deranjeaza continutul.Sunt de acord cu tine in proportie de 90%.Restul de 10% este discutabil.

# VIKY date 11 April 2013 19:00 -10

@16:04 ... aici ai dreptate, impostorule ce imi folosesti nick-ul. probabil folosesti limba la altceva decit la a vorbi corect limba romana. de fapt, asta se vede din postarile tale. treci la munca pe centura orasului unde stai si lasa postarile intelectuale. te depasesc si ai inceput sa ai eculubratii intelectuale.

# VIKY date 11 April 2013 19:17 +12

@19:00...Gunoi portocaliu, ti-am scris ca imi faci un serviciu cu postarile tale in numele meu, macar asa va cunoaste lumea ce animale cu infatisare de om sunteti, cu creierul spalat de gunoiul de la Cotroceni. Incet dar sigur, veti ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Va zbateti pe ultima suta de metri, la alegeri ati primit exact ce ati meritat, sfarsitul vostru, al gunoaielor portocalii.

# dan date 11 April 2013 11:18 +23

jalnic, famiglia se reface

# gabriel date 11 April 2013 11:28 +20

E grav cand ajung slugile la conducere.Carui scop vor sluji ei? :sad:

# P.A.CALESCU date 11 April 2013 11:35 +11

A-ti observat? R, Cazanciuc =Mrs. BEAN, perfect!

# ion date 11 April 2013 16:03 +1

Minunat spirit de observatie aveti! Pacat ca nu ati invatat pana la varsta asta sa puneti corect o cratima. Tineti minte regula: doua cuvinte lipite=o cratima. Acum incercati din nou: am observat, ai observat, ati observat. \"ATI\" aici e un singur cuvant aici. Dar \"A iti inghiti propria limba\" se poate scrie \"a-ti inghiti bla-bla\". Sunt doua cuvinte legate, de aia merge cratima acolo. Hai ca nu e greu.

# P.A.CALESCU date 11 April 2013 17:45 +4

Am uitat sa spun ca sunt semianalfabet si ca nu nici engleza nu stiu prea bine, altfel as fi scris corect Mr. Bean. :-x

# mari date 11 April 2013 11:53 +8

ESTE HANDICAPAT DE PICIOR , PONTA NU AI GASIT UNUL INTREG ? FINUL CU NASU

# jalnic date 11 April 2013 13:25 +2

si tu esti handicapat la cap

# mari...blue date 12 April 2013 10:54 0

El nu gandeste cu picioarele, daca tu folosesti picioarele in loc de cap, rezultatul este postarea ta.

# Andi date 11 April 2013 12:10 +12

Traiasca Republica Procurorilor! Visul lui T.B. devine realitate. Multumim domnule prim ministru pentru sarguinta si devotamnentul pe care l-ati dovedit in indeplinirea maretelor planuri de subjugare a justitiei ale sus-numitului T.B. Va rugam sa continuati pe aceeasi linie pana cand va veti rupe gatul!

# Andi date 11 April 2013 12:16 +11

Am uitat sa spun ceva si de tentativa extraordinar de \"inspirata\", dar din nefericire esuata de a-l numi pe Horia Georgescu la ministerul justitiei. Mare pacat ca nu a putut ajunge un om atat de valoros sa conduca ministerul. Inchei cu aceeasi urare (ca una mai buna chiar nu am) de a va ruga domnule premier sa continuati pe aceeasi linie pana cand va veti rupe gatul (din punct de vedere politic desigur)! Scuze pentru postarea dubla!

# elodia date 11 April 2013 12:22 +2

a adus Ponta toti \"colegii\" la conducere. vom trai sub teroarea procurorilor!!!!

# foarte bine date 11 April 2013 13:26 +6

daca esti un corupt infractor, camatar sau violator, cum cred ca esti, vei fi foarte terorizat

# gelu date 11 April 2013 12:36 +8

Ponta este agent sub acoperire al SRI si el face numirile conform mutarilor in plic primite de la SRI, toti cei numiti de Ponta la conducerea DNA, PARCHET, DIICO si MJ sunt si ei la randul lor agenti acoperiti ai SRI. Iar dupa graba cu care Antonescu a renuntat la MJ ne lasa sa intelegem ca si Antonescu e si el agent acoperit al SRI, alta explicatie logica nu exista.

# Mihai Constantin date 11 April 2013 16:45 +2

Nu doar SRI! In rest e corect.

# eu date 11 April 2013 12:45 +7

bine ca n-a pus iar ministru un avocat de la florea care sa faca influente. isi roade unghiile Florea

# coco date 11 April 2013 12:47 +3

:eek: :sad: Nu a inceput bine omul treaba ca sarim ca vulturii !! Sa il vedem la treaba si dupa aceea sa comentam , este corect? Oare voi ati \"conduce\" mai bine ? Aveti studii , aveti tot ce va trebuie sau este mai comod sa aruncam cu noroi !! Dupa ce isi incepe treaba...,dupa ce vom vedea masurile luate...,este corect sa facem comentarii pro sau contra in functie de situate !! SUCCES !!!!

# Andi date 11 April 2013 13:36 +2

Va fi prea tarziu. Oricum nu se poate face nimic. Vorbim discutii aici.

# secure date 11 April 2013 13:37 +9

:zzz :zzz Cum poate un simplu procuror din cadrul unui Parchet de pe langa o Judecatorie( vezi SAI), cu o experienta de DOAR 2 ani in Parchet ,sa ajunga la Parchetul de pe linga Curtea Suprema ? Vorba baietilor din B.D.- \"CINE VA RECOMANDA?\" \" VOCEA SI TALENTUL MEU!\" Profesionist desasvarsit ce a anchetat dosare grele \"RELATIA CU MASS-MEDIA\"! Ponta nici macar nu il prezinta ca fost procuror ci MAGISTRAT, vezi Doamne ca suna BINE! Daca a ajuns ca justitia sa fie condusa de 3 P.P.P.-ULISTI( procurori-Ponta, Haineala si Cazanciuc) e FOARTE BINE!

# Mr.Bean Procuroiu date 11 April 2013 13:39 +8

Vai, dar ce seamănă de bine cu …Mr. Bean!? 
 O fi numai bun pentru a lua decizii haotice, pe placul lui Băseu-zmeu, și o înfige iar pe post pe gângava: 
- Kuruța Koveși Frunte-Lată?! 
Recunoașteți în v-clipul de mai jos(minutul 1:10” -1:15”) – asemănarea cu sportiva la drâmbă, frunte-lată Kuruța Koveși cum Laudae de mică promovată la linsu-n dos, iubiți conducători?! 
Salut voios de pionier. – YouTube 
http://www.youtube.com/watch?v=ldwp5DwuYL0 
Bonus: 
Anticoruptia are o problema: Kovesi e insarcinata in luna a treia| Gica Contra Blog – Jurnal de Balamuc 
http://www.youtube.com/watch?v=8UHAQPSeCgIMă întreb și eu, cu barosanii de Redingoasa și Mr Gray, față lungă de lingău, fac presiuni(formale?) …până când, acest joc de-a hăis-cea(!) al măgarilor cu România?!Eu zic s-o aducă pe Whoopi Goldberg, și ne face fericiți pe toți*!*_*

# da, rai mai suntem date 11 April 2013 14:23 +2

aviz tinerilor juristi, ca se poate ! ;-) cum sa ajungi dupa 2 ani stagiatura si un an efectiv in campul muncii direct la ICCJ.Dar, reteta este doar pentru cei care invata bine. :-x Legile, firar sa fie de legi, sa promovezi trebuie sa treci de legi. Doamne ajuta! poate ne va intrece asteptarile prin atitudine si profesionalism si va face sa mearga justitia. Poate va avea un cuvant de spus, cine stie. :P

# avocat TRADITIONAL-STAGIAR date 11 April 2013 15:14 +7

Vedeti de ce nu primim noi judecatori si procurori la noi in UNBR-barou? Pentru ca la noi in Barou pe langa spaga care o dai trebuie sa faci 2 ani stagiatura(aceiasi perioada cat ii trebuie) unui procuror sa ajunga Ministru, dupa care mai fac 5/6 ani stagiatura la \"maesturl\" ca ii duc mapa si geanta, timp in care stau tot cam fara banii, dupa care mai stau 5 ani ca sa pot pleda la toate instantele. In concluzie ca sa devin avocat cu toate puterile depline de a pleda la toate instantele imi trebuie cel putin 8 ani si nici atunci nu se stie pentru ca daca nu gasesc \"nasul\" sa dau spaga la definitivat dupa doua examene de stagiar ma scoate din \"paine\" Asa ca mai bine ma faceam \"ministru\" decat avocat la FLOREA. La noi stagiatura dureaza mai mult ca rezidentiatul la medicina si cu \"spaga\" mai mare cat al nostru \"PRESEDINTE\" tine avocatura \"strans\" in ungii si dinti de nu o scapa sa fie liberalizata cu adevarat(practic). nenea FLOREA ptr. asta te \"iubim\".

# emil date 11 April 2013 15:31 +8

Asaltul procurorilor : prim ministru,CSM,DNA,ICCJ,CCR( prin Morar si altii) Oare unde o sa ajungem?

# declaratie din dosar dna 33 p 2005 date 11 April 2013 15:40 +2

:lol: :lol: :lol: ,,Pentru „ridicarea moralului”, Radulescu Stefan ne-a prezentat, mie si lui Purnichescu Violeta, o adresa-memoriu apostilata de Adrian Nastase catre Cristian Diaconescu -  ministrul justitiei, ca pe o mare victorie, inceputul sfirsitului procurorului Gherta. Cam in aceeasi perioada, Radulescu Stefan si Radulescu Mariana au pomenit despre intilnirile si discutiile avute cu Robert Cazanciuc – sef al corpului de control al primului-ministru, actualmente purtator de cuvint al Parchetului General la o casa a acestuia din judetul Prahova si la domiciliul mamei acestuia din Drumul Taberei. Acesta le promisese ca intervine pe linga procurorul general Ilie Botos, dar ca acesta era plecat in delegatie in SUA si nu avusese inca prilejul sa discute cu el. ,,...si urmeaza si altele mai tari !!!!!!!!!!!!!

# Stefan Iordan date 11 April 2013 16:39 0

Continua consolidarea controlului Justitiei de catre Noua Securitate. Dupa numirile in functiile de conducere a procurorilor care se afla sub controlul Noii Securitati acum a fost luat sub control total, la varf, si Ministerul Justitiei. Avem insa o certitudine: Justitia nu se mai afla sub control politic!

# gelu date 11 April 2013 17:47 +2

SRI conduce Romania prin ofiterii ei acoperiti ce ocupa toate pozitiile cheie din aparatul de stat, canaliile Pontboc si Basescu sunt ofiteri acoperiti ai acestui serviciu. Morar, Hajnoala, Dragnea, Rus, Cazanciuc.. sunt alte canalii din aceeas categorie. Un SRI care numai pe salarii consuma anual de la bugetul statului 200.000.000 de euro. La cat se ridica sumele cheltuite cu plata intretinerii cladirilor si cu logistica fixa si mobila necesara desfasurarii activitatii acestei institutii numai aghiuta Basescu stie? Daca consideram un raport de 1 la 2 salarii fata de a doua categorie vom constata ca SRI papa in total 600.000.000 de euro anual din bugetul statului, banii platitorilor de taxe fara sa produca un euro ca plusvaloare. Asa ca cetateni dormiti linisti SRI capusaza la greu bugetul de stat si de aceea nu mai raman bani pentru educatie si sanatatate.

# Ionel Hasotti date 11 April 2013 21:55 -1

Doar pentru Stefan Iordan - singurul care semneaza fara pseuodonim : mi-a placut chestia asta cu \" Noua Securitate \" eu nu m-am gandit la ea.Bravo ! O fi oare insa noua ?

# ARGUS date 11 April 2013 22:15 -1

In mod cert este noua,dar cu metehne vechi.

# Salvamar date 12 April 2013 08:37 +4

Cred ca suntem UNICI nu numai in Europa, ci in intreaga lume. De regim militar s-a mai auzit, de comunism s-a auzit, de tot soiul de republici s-a mai auzit dar de REGIMUL PROCURORILOR cred ca nu. Sa le luam pe rand (numai institutiile asa zise civile) Premier - fost procuror - Ponta Ministru justitiei - fost procuror - Cazanciuc Presedinta ICCJ - Livia Stanciu, fost procuror COMUNIST Presedinte CSM - procuror - Haineala Viitor memebru si presedinte al CCR - procuror - Morar. Daca Ponta va candida la presedentie s-ar putea sa avem si presedinte fost procuror. Mai aratati-mi o tara cu o astfel de garnitura si care sa nu-si simta DEMOCRATIA si LIBERTATILE amenintate (cred ca dreptatea a disparut incet din Romania). De la Macovei (alt procuror comunist) si Basescu incoace am introdus in originala noastra democratie notiuni ca \"prezumtia de vinovatie\", \" ce daca esti ascultat daca nu faci nimic rau\" etc...Principiul introdus de madam Stanciu - \"vinovat, nevinovat, capul trebuie taiat\".

# jana date 20 April 2013 10:14 0

Unde dai si unde crapa!!!! nicio legatura intre postarea anterioara si subiect. Multi mai ai Doamne in gradina ta !! Intr-adevar, pentru unii, care sub diferite nume false, se introduc pe toate site-urile si posteaza comentarii aberante, rod al unei minti dezechilibrate , numai justitia divina poate interveni.. Sa-i lasam in plata Domnului!!!!

# aisha date 20 April 2013 12:05 0

Daca domnul Cazanciuc a absolvit Facultatea in 1995, nu avea cum, un an mai tarziu sa absolve INM. In 1996 se sustinea doar examen pentru magistrati si nu exista INM.

# Jana date 19 June 2013 00:08 0

JANA NU E MOARTA JANA E CROITOREASA JANA E VIE JANA E MUMOASA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.02.2023 – CSM schimba regulamentul pentru numirea sefilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva