24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INTERES CRESCUT PENTRU LIBERTATILE INDIVIDUALE IN PANDEMIE – ZRVP: „Termenul pentru desemnarea castigatorilor celor trei premii ale concursului de eseuri 'Restrangerea libertatilor individuale in context pandemic' se prelungeste"

Scris de: L.J. | pdf | print

9 December 2021 16:25
Vizualizari: 5280

Peste 100 de lucrari au fost inscrise la concursul organizat de societatea civila de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) in parteneriat cu DILEMA VECHE si JURIDICE.ro.


 

Dat fiind interesul pe care concursul l-a trezit in societatea civila si numarul mare de eseuri primite, juriul a decis sa prelungeasca perioada de evaluare a proiectelor (vezi facsimil).

Anuntarea lucrarilor castigatoare si oferirea premiilor va avea loc in saptamana 17-23 ianuarie 2022, cu invitarea autorilor primelor 20 de lucrari clasate.


La concurs au fost invitati sa participe absolventii licentiati in stiinte juridice ai unei facultati de profil din cadrul oricarei universitati acreditate din Romania sau dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene.

Premiile constau in:

Locul I – un premiu in valoare de 20.000 lei

Locul II – un premiu in valoare de 15.000 lei

Locul III - un premiu in valoare de 10.000 lei


Exercitiul de atitudine civica lansat de societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners isi propune informarea societatii civile asupra responsabilitatii pe care statul o are intr-o situatie exceptionala ce determina limitarea temporara a drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor sai.

Regulamentul actualizat al concursului poate fi accesat pe paginile web www.zrvp.ro si www.juridice.ro .Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 66 de avocati, dintre care 14 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu, Mihai Bajenaru si Cosmin Cojocaru (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva