24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INTERVIU CU DECANUL BAROULUI BUCURESTI (II) – Avocatul Ilie Iordachescu despre publicitatea profesionala: "S-a urmarit prin aceste reglementari sa se stopeze racolarea ilegala de clientela. Nu dimensiunea siglelor a fost marea problema, ci tertipurile folosite". Iordachescu acuza ca art.276 din NCP privilegiaza magistratii: "Organele de urmarire penala il acuza pe inculpat, iar instanta da ulterior o hotarare de achitare... Articolul a avut in vedere jurnalistul, avocatul si politicianul"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

14 September 2014 11:51
Vizualizari: 7580

Decanul Baroului Bucuresti, avocatul Ilie Iordachescu (foto), solicita modificarea art. 276 din Noul Cod penal – Presiuni asupra Jusititei, in sensul in care organele de urmarire penala, dar si judecatorii sa poata fi trasi la raspundere pentru declaratiile pe care le fac despre o cauza. In prezent, in opinia avocatului Iordachescu, textul de lege privilegiaza magistratii, dand drept exemplu cazul in care procurorii se pronunta public asupra vinovatiei unui inculpat, iar ulterior instanta dispune achitarea acestuia. Decanul Baroului Bucuresti apreciaza ca, in forma actuala, articolul 276 – Presiuni asupra Justitiei vizeaza doar jurnalistii, avocatii si politicienii.


In ce priveste camera preliminara, procedura introdusa odata cu intrarea in vigoarea a Noilor Coduri penale la data de 1 februarie 2014, avocatul Ilie Iordachescu considera ca aceasta prezinta anumite dezavantaje pentru avocati. Unul din dezavantaje ar fi acela ca odata cu respingerea unor cereri, solicitari, memorii, de catre judecatorul de camera preliminara, acestea nu mai pot fi puse in discutie in timpul procesului. Un alt dezvantaj este si acela ca judecatorul de camera preliminara este acelasi care judeca si fondul cauzei. Avantajul major al acestei proceduri este, in opinia lui Iordachescu, acela ca nu se mai ajunge la tergiversarea sine die a unei cauze penale, intrucat procedura prevede un termen maxim de 60 de zilei.

In interviul acordat Lumeajustitie.ro, pe care il prezentam mai jos, avocatul Ilie Iordachescu vorbeste si despre publicitatea profesionala la avocati. Mai exact, despre modificarile facute in acest sens, care au starnit nemultumiri din partea avocatilor, deranjati ca li se impun anumite standarde pentru afisaj, publicitate si vizibilitate. Decanul Baroului Bucuresti dezvaluie ca s-a urmarit modificarea unor prevederi privind publicitatea profesionala pentru a se stopa racolarea ilegala de clientela. Iordachescu afirma ca anumite case de avocatura au folosit "tertipuri pentru a atrage clientela, inclusiv publicitatea mass-media prin diverse reviste care informau publicul in legatura cu succesele obtinute, cu garantiile pe care le asigurau pentru diversi clienti, desi legea spune ca nu ai voie sa faci promisiuni, pentru ca in cazul acesta savarsesti infractiunea de trafic de influenta".

Prezentam in continuare partea a II-a a interviului realizat de Lumeajustitiei.ro cu decanul Baroului Bucuresti, avocatul Ilie Iordachescu:

De la intrarea in vigoare a Noul Cod penal si Noului Cod de procedura penala s-a pus in discutie rolul avocatului in camera preliminara. Este utila o astfel de procesdura, in conditiile in care cei care ajung in fata judecatorului reclama ca nu mai au dreptul la aparare?

Procedura in camera preliminara este una scrisa, exceptand discutarea starii de arest preventiv a inculpatului. Toate solicitarile, toate cererile, toate memoriile se fac in scris, se inainteaza judecatorului, care le examineaza fara participarea procurorului sau avocatului si se da solutia. In aceasta procedura se verifica legalitate, regularitate actului de sesizare, legalitatea strangerii probelor care urmeaza sa fie administrate la judecatorul de fond, se verifica toate aspectele care in ultima instanta ar fi viza nelegalitatea probelor ce au fost stranse de procuror.

Este cunoscuta procedura, si tocmai de aceea va intreb, care mai este rolul avocatului in camera preliminara?

Da, daca s-au respins cererile, solicitarile si memoriile in camera preliminara tu nu mai poti face nimic la fond pentru ca judecatorul de camera preliminara judeca si la fond. Poti ca avocat sa ii asiguri clientului tau ca reprezentare eficienta numai pe stare de arest preventiv. In ceea ce priveste strangerea, administrarea probelor de catre procuror in faza de urmarire penala, ai voie sa faci decat cereri si memorii scrise pe care se pronunta judecatorul in camera preliminara. Daca le-a respins, aia a fost soarta. Nu mai poti ridica aceasta problema la fond. Avocatul nu mai poate face nimic. Este pus intr-o postura mai delicata fata de procedura anterioara. Sigur, el poate sa ridice exceptii, nimic nu il impiedica. Nu inseamna ca la fond ajungem intr-o procedura in care tacem din gura.

Bun, in cele din urma, vedeti utila procedura camerei preliminare?

Unii spun da, altii spun nu!

Si dumneavoastra?

Unii spun da, altii spun nu. Eu ma supun majoritatii pentru ca dupa unii justitiabili, o procedura cu administrarea probelor la instanta probelor cu participare directa fara o procedura scrisa ii avantaja. Din aceasta considerente, multi apreciaza ca era mai buna procedura veche. Eu ma supun majoritatii. Nu stiu ce sa va zic in conditiile actuale. Sunt probleme generate de o tendinta de a solutiona la urgenta unele cauze, insa din perspectiva termenelor sa stiti ca este un avantaj: nu se mai ajunge la tergiversarea sine die a unei cauze penale. De data asta iti fixeaza procedura, apropo de camera preliminara, de 60 de zile. Nici judecatorul, cat este el de judecator, nu poate sa depaseasca, avocatul nici atat, la fel nici procurorul. Conditioneaza pe baza de termene depunerea unor documente. Din aceasta perspectiva este un mare avantaj pentru solutionarea cauzelor penale.

Dumneavoastra sunteti avocatul care a avut cea mai prompta reactie fata de articolul 276 din Noul Codul Penal referitor la "Presiuni asupra Justitiei". Ati cerut modificarea acestei prevederi, iar una dintre cerintele dumneavoastra se referea la asigurarea egalitatii de tratament, mai exact, a includerii ca subiect activ si a magistratului. Considerati ca acest articol ii privilegiaza pe magistrati?

Sigur. Sa va spun si de ce. Daca ati sesizat, organele de urmarire penala au purtatori de cuvant. Il acuza pe un inculpat, iar instanta da ulterior o hotarare de achitare. Atunci este clar ca declaratia facuta de organele de urmarire penala privindu-l pe achitat a fost nereala. Acest articol a avut in vedere tocmai jurnalistul, avocatul si politicianul. Pun acum intrebarea normala: Cine stabileste ca fapta este nereala sau reala? Tocmai magistratul acuzat? Textul este ambiguu. Dar magistratul daca spune despre avocati fel de fel de lucruri, este bine? Nu este bine. Avocatul a fost dintotdeaua. Prima data au fost avocatii si apoi judecatorii, inca de la Roma antica, de la Egiptul antic.

Vorbind despre publicitatea profesionala, modificarea reglementarilor in aceasta materie a stranit controverse in randul avocatilor. Dumneavoastra, ca membru al Consiliului UNBR ati luat parte la luarea acestor decizii. Ce s-a urmarit, de fapt, prin aceste modificari, catalogate de avocati ca fiind o ingradire a drepturilor la imagine si la libera exprimare?

Publicitatea poate sa fie exercitata in limite legale, prevazute de legea profesiei de avocat, nu in alte limite. In realitate, ce a starnit un interes aparte a fost o Hotarare data de Consiliul UNBR privind publicitatea. Acea Hotarare nu a facut nimic altceva decat sa preia prevederile legale pe problema publicitatii din legea privind profesia de avocat. Toate reglementarile, inclusiv cele referitoare la dimensiunile bannerelor, a siglelor firmelor de avocatura, trebuie respectate. Nu poti sa pui un banner imens ca vrei tu si sa nu tii cont de prevederile legale. S-a urmarit prin aceste reglementari sa se stopeze racolarea ilegala de clientela. Dar nu dimensiunea siglelor a fost marea problema, ci tertipurile folosite pentru a atrage clientela, inclusiv publicitatea mass-media prin diverse reviste care informau publicul in legatura cu succesele obtinute, cu garantiile pe care le asigurau pentru diversi clienti, desi legea spune ca nu ai voie sa faci promisiuni, pentru ca in cazul acesta savarsesti infractiunea de trafic de influenta. Toti avocatii trebuie sa fie la nivelul normal al racolarii clientelei, nu prin incalcarea normelor legale.

 

Ce s-a intamplat cu ancheta in cazul avocatului George Dumitru?

Nimic nu s-a intamplat. Nicio informatie. Am solicitat sa discutam in Consiliu, sa obtinem informatii. Nu am obtinut nimic. Familia nu a colaborat sub nicio forma cu noi. Absolut nimeni nu a colaborat cu noi. Ancheta proprie nu putem face pentru ca nu ne permite legea. Nu am obtinut nimic. Totul a intrat intr-un secret incredibil.

V-a ridicat masina dupa conferinta de la Universitatea Titu Maiorescu? Imi amintesc ca ati plecat in graba, de frica sa nu va ridice primarul Piedone masina...

Culmea, am avut niste emotii incredibile. Nu mi-o ridicase, dar mai incolo erau masini speciale care ridicau. Daca mai intarziam puteam sa am surpriza sa ma duc sa imi iau inapoi masina. Asta este opera lui Piedone acolo.

 

Comentarii

# DyeNyeA date 14 September 2014 15:06 +1

Meletiene, lasa gargara si scoate actele structurii pe care o pastoresti ,,cu brio'' de ani de zile. Apoi, scoate actul care te-a facut avocat si mai apoi decan si la urma scoate chilotii si preda-i.

# Avocatii intreaba!?! cine raspunde??? date 14 September 2014 15:25 +4

1: CUM A FOST POSIBILA INREGISTRAREA FISCALA A BAROULUI BUCURESTI STRUCTURA TRADITIONALA IN 1993 IN BAZA LEGII NR.51/1995, CAND UNBR TRADITIONAL ALIAS ,,UNBR GHEORGHE FLOREA’’ PE PORTALUL MFP ARATA FOARTE CLAR CA ESTE INFIINTAT IN BAZA ADRESEI CURTII DE APEL C.../2006 ?!? Raspuns: UNBR TRADITIONAL A APARUT ULTERIOR SI MAI CU SEAMA CA NU ESTE INFIINTAT IN BAZA LEGII NR.51/1995, IAR IN CONFORMITATE CU DISPOZITIILE ART.1 ALIN.3 DIN LEGEA NR.51/1995, INFIINTAREA DE BAROURI IN AFARA UNBR ESTE STRICT INTERZISA SI INSTANTELE POT CONSTATA NULITATEA ACTELOR DE INFIINTARE!

# DyeNyeA intreaba!?! avocatii raspunde... date 14 September 2014 15:28 +3

2: CUM SE FACE CA BAROUL BUCURESTI TRADITIONAL ARE CA ACT DE INFIINTARE LEGEA NR.51/1995 IN CONDITIILE IN CARE INREGISTRAREA FISCALA S-A FACUT IN ANUL 1993 SI CUM DE UNBR TRADITIONAL NU ARE ACELASI ACT NORMATIV LA INFIINTARE?!? Raspuns: UNBR TRADITIONAL NU RESPECTA SI NICI CELE MAI ELEMENTARE DISPOZITII LEGALE DIN LEGEA NR.51/1995 IN PLUS LEGEA 51/1995 PRIVIND PROIFESIA NU INFIINTEAZA UNBR SI BAROURILE CONSTITUIENTE CI STABILESTE CADRUL LEGISLATIV PENTRU EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT.

# DOREL date 14 September 2014 17:24 +3

MAI NENE MELITIENE, PUNE GIROFARUL SI CAUTA ACTELE DE INFIINTARE!!!!!!!!!!!!!!! PROHODUL LUI BOTA A FOST DEJA CINTAT SI URMEAZA PROHODUL TAU!!!!!!!!!!!!!!!!!NINOOO!!!!!!!!!!NINOOO!!!!!!!!!!NINOOOO!!!!!!!!!!!! MELITIAN TORTIONAR DISPARI CU TOT CU BAROUL TAU!!!!!!!!!

# avi date 15 September 2014 11:51 +2

Pune-ma avocat pe mine sa apar baroul hotilor si va promit ca luati pedeapsa maxima dupa ce ma fac de rusine  cu analfabetismul meu. Eu stiu sa ma iscalesc frumos cu litere mari.  :D :D

# 7n date 16 September 2014 20:37 +1

Mos Iordache  am inteles ca militienii fac parte din barul tau. Dar explica-ne cum au intrat nebunii la tine ca doar cica le-ai dat examen. Vezi ca unul a descoperit tastele si se crede avocat traditional. Penibilul asta strica site-ul cu infantilismul lui si apucaturile de gay pensionar.

# avi avi date 16 September 2014 21:19 0

mai tembelilor(sau mai bine zis mai tembelule),care avocati intreaba?.V-am mai spus-o de n ori ,voi nu sunteti avocati,voi sunteti niste facaturi botiste(din pacate 90% sunteti victimele escrocheriei barului de Balesti)asa ca puteti avea ,,sute,, de hotarari(cum suna ele numai gasca de pe Academiei stie)ca tot nu faceti nimic.Mai Bota,ti-ai facut inventarul militienilor si securistilor din adunatura ta?Stiu un judet din tara in care numai intr-un mic orasel sunt 3 fosti militieni.Desigur se rezuma la pensie ca nimeni nu-i lasa in  instanta.Baroul hotilor nu este nici Baroul Bucuresti si nici alt barou din tara.Ale voastre ,insa,sunt.Ati furat legalitatea,,profesia si ati confiscat legea av ocaturii.Aveti Congres organizat ca pe lege?Aveti CAA?La voi cati ani sta un,,avocat,,stagiar?.Ia vedeti pe  tabelul vostru de cati ani sunt stagiari cei inscrisi la voi acum vreo 8/10 ani?Si mai vorbiti de noi

# CW Coco stirbu date 17 September 2014 08:34 0

forma de viata autointitulata avi, oarek kr, av trad, polo, BI... nu e jurist, e CW Victor Ctin cocosatu fara dinti, analfabet, retardat si obsedat. Dusmanii lui: gramatica, Bota si medicii de la Socola !!!

# continuare date 16 September 2014 21:30 0

Poate am fost dur cu cei care sunt adevaratele victime ale gastii crasmei din Balesti,dar acestia ,daca nu fac nimic,sunt ca si cei din gasca.Mentinerea lui Bota ca lider(desi nu mai este avocat,presedinte etc)nu ajuta la nimic.Ir toate postarile lui(indiferent cum se semneaza-stilul inginerului ratat se recunoaste)nu fac decat mai rau pentru cei escrocati.Daca ati urmarit postarile pe luju ati putut constatca de mai multe ori l-am intrebat pe bota cum a ajuns el avocat.S-a respectat legea la intrarea lui in avocatura(aceasta in situatia cand baroul lui ar fi fost infiintat legal)?Niciodata nu a raspuns ci au raspuns tot felul de derbedei cu totul alte continuturi.Spun,inca o data,daca bota imi preinta actele legale prin care a ajuns avocat,imi voi cere scuze in public si imi voi devoala identitatea.Ai curajul ,mai acesta sa prezinti actele/Si nu ma trimite cu o intrebare pe Academiei ca pana si secretara te-a parasit.PS.Las greselile de scris.

# avocat date 16 September 2014 21:42 0

Esti beat du-te la culcare avi? Metgi si pune intrebarea lui florea cu cine l-a facut avocat  si dupa aia poti sa-l intrebi si pe bota. Pricepi prostule? Si apropo de ce ai tu senzatia ca bota iti raspunde  la provocari? Esti dus cu capul prostalaule!

# oarecare date 17 September 2014 11:14 0

Iar va dati avocati ? Nu sunteti, faceti parte dintr-o lista de donatori a unei fundatii din Balesti. Atata tot, ce avocati, ce pretentii de intelectuali, 90% v-ati dat seama ca ati fost escrocati si nu ati mai calcat in apartamentul de pe Academiei. Sunteti doar donatori, nu avocati, nu uitati asta.

# alt oarecare date 17 September 2014 12:03 0

Pe cuvantul tau ?! daca nu-ti dai cuvantul, nu te credem. In plus, tu esti ala care s-a strecurat, dand spaga, in casta mafiota si ilegala-flocea ?! Pai, in acest caz, n-ai fost, nu esti si nu vei fi niciodata avocat, ci doar un simplu membru, tolerat de magistrati, al unei entitati fara personalitate juridica. E adevarat, n-ai cum sa intelegi tu chestiunile acestea, intrucat stiinta dreptului reprezinta o mare necunoscuta pentru tine. Imi place perseverenta ta, de intarziat mintal, cu care repeti mereu aceleasi tampenii.

# avi avi date 16 September 2014 21:59 0

bai prostovane de ce te semnezi avocat?esti un impostor festit la barul din Balesti .Eu stiu cum a intrat Flortea in avocatura dar nu stiu cum a intrat bota.Asa ca am ,,legitimare,, sa intreb.Eu nu am senzatia ca ala o sa imi raspunda.Sunt sigur ca nu imi raspunde(e  las)asa ca pune prostalai ca tine sa se bage in seama .Dar mai acesta,nu ai nici un pic de mandrie ca sa postezi ideile tale si nu imbecilitatile aluia?Si voi vreti sa ajungeti avocat!?!

# avi nu e avocat date 17 September 2014 08:09 0

avi nu e avocat e CW Victoras Constantin prins fara bilet si executat silit de RATB ! http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000401814&id_inst=301

# Ai Bota... date 17 September 2014 11:54 0

...tot in slapi pe Academiei esti ? Ceva concret pentru donatori nu ai de spus... Vreun raspuns de la CSM eventual

# oarecare date 17 September 2014 12:11 0

Nu e doar in Academiei in slapi, se duce la Spring Time sau la Pizza Hut, cand gaseste pe unul care sa-i plateasca mancarea ( e vegetarian ). Cand gaseste fraieri mai grasi, mananca la restaurantul MAI. Stim totul, e geana mare pe el, pe cati a escrocat ... Numai in pielea lui sa nu fii : are milioane de euro dar il asteapta " legea " celor fraieriti :-x

# Lili date 17 September 2014 12:38 0

Vrem actiuni concrete din partea conducerii UNBR-Bota ! Iesiti, fratilor, din pasivitate! Ne-am saturat sa fim umiliti de niste magistrati mafioti, care fac ****** pe hotarari judecatoresti definitive, pronuntate de colegi, corecti si impartiali, de-ai acestora. Traim intr-o tara de nebuni, in care membrii singurei uniuni de avocati legal infiintata(Bota) sunt persecutati, in vreme ce membrii unei caste mafiote si ilegale(flocea) beneficiaza de protectia magistratilor corupti. Alo, conducerea, faceti ceva, domnilor ! Luati legatura si cu avocatul reformator si curajos din Dambovita si impreuna cu cei 2 parlamentari, avocati ai uniunii noastre, luptati pentru instaurarea dreptatii in lumea avocaturii !! Ce tot asteptati ?! Nu vedeti ca de 10 ani si pana in prezent nu s-a schimbat absolut nimic ?! 

# bota excrocul pirlit date 17 September 2014 13:02 0

:sigh:aviz pacalitilor de asazisii avocati ai lui bota sau celor care cred ca achitind 2000 ron isi pot masca frustarile existentiale si incapacitatea intelectuala prin a poza in avocati...excrocul bota este liber si a dat de izvorul cu apa vie- urina- cautat de adeptii MISA.BIATA CLAUDIA GALIT ESTE DISPERATA,,CUM VA MAI FI EA DECANA CIND DE CITEVA ZILE NU MAI ESTE SIOLCICITATA :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ?

# avi CW Victor Ctin cocosatu fara dinti date 17 September 2014 15:28 0

avi CW Victor Ctin cocosatu fara dinti, tu ai iesit din pasivitate, te-a dat Bota afara! Adio avocatura!

# LILI date 17 September 2014 13:06 0

:eek:DRAI MEI AM MERS IN sacademiei ca sa dau de actiuni ferme dar am dat peste un festit impotent intelectual...sint dezamagita...oare ceilalti maimutoi sint la fel de dotati? ma refer la faimosul belniceanu cel urmarit penal pentru ca nu plateste pensie de intretinere ultimei sale amante-o gaina-- sau la faimosul tone--piticul intelectual al justitiei romane.si inca ceva...avi nu este IORGULESCU ALEXANDRU...eu stiu ca il cunosc personal pe avii..daca doriti confirmarea celor spuse sunati pe avi la telefon 021/ 316.66.55 

# Lili date 17 September 2014 13:50 0

Daca ai ceva de impartit cu cei din conducerea UNBR-Bota, e treaba ta. Insa, faptul ca imi folosesti numele, dovedeste ca esti un las.

# avi avi date 17 September 2014 14:51 0

dar tu mai lili festitus nationalis,cum esti?Postezi in numele nostru pentru a contracara continutul postarilor noastre.Ai simtit ca nu numai eu sau oarecare postam contra ta si ai intrat in panica.E firesc daca stai sa te gandesti ca ai de dat socoteala pentru donatiile alea.Si in zadar faci pe lingaul lui anghelus ca nu tine.El va pleca din avocatura(poate il iei tu) iar tu vei ramane acelasi ,,lider,, fara sustinatori.

# Lili date 17 September 2014 15:19 0

Mai "avi avi", daca, pana acum, nu stiam ce sa cred despre tine, ai reusit sa ma convingi, definitiv, de faptul ca esti paranoic. Ai o obsesie cu Bota si e grav...

# ratb date 17 September 2014 13:10 0

;-)****** constantin cauta o toaleta ca sa doneze ceva pt DECANUL BOTIST dar l-a prins ratb-ul.a fost amendat sa isi corecteze greselile gramaticale si cultura juridica motiv pentru care a parasit bucurestiul in dorinta de a se reinscrie la baroul tulcea ca si anul trecut...tu de ce nu te inscrii la baroul hunedoara bota / a da,diplomele din chisinau nu sint suficient pe moi pentru necesitatile intime ale comisiei de examen...cind avi va mai folosi materiale de la bota iti promit ca le va trimite prin posta excrocilor...apropo unde mai este oficiul pttr alina apostol

# florica date 17 September 2014 18:02 +1

Donati un pampers, de preferat folosit, pentru gura lui avi.  :D

# hahaha date 17 September 2014 19:50 +1

Hahaha. Poate ii da pamparsul taica florea  nenorocitului de avi. Si asa prostalaul maninca ra.hat pe site cu polonicul. :-x :-x

# avi oarekkre date 17 September 2014 20:26 +1

Avi s-a ascuns ca strutul in bodega. Avi festelitul unde esti? Vino la noi sa-ti dam un pampers plin sa te linistesti golanule! :sad:

# Ai bota... date 18 September 2014 15:15 0

...tot golan in slapi pe Academiei...

# #avi date 18 September 2014 14:55 0

Avi ia spune cu cine votezi la urmatoarele alegeri ?? 

# cu bota la puscarie date 21 September 2014 11:37 0

:lol:cu bota am sa votezi..sa fie sef de camera acolo und eii este lcul la patritrlagelele alarestul IJP Buzau...

# cw coco stirbu date 21 September 2014 12:18 0

avi, time for medication ! Nu mai intrerupe tratamentul, nu mai incerca sa inveti alfabetul si nu te mai gandi la Bota ca iti agravezi situatia ! Si cand te ia criza stii ce faci: te travestesti in avocat si te ia politia ! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# avi - CW Ctin cocosatu fara dinti date 21 September 2014 12:23 0

CW Ctin cocosatu fara dinti, Iorgulescu complicele te trage dupa el!!! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# botapipilica date 21 September 2014 13:02 0

am vrut sa il chemam si pe lautarul cocalar bota la festitvitate dar am primit un telefon d ela politie sa nu invitam tigani sifonari in incinta CAB  ca sa nu poluam aerul si asa poluat de dejectii umane al  NEINTINATULUI BUCURESTI  la sbirtna cu coclalarul bota..semant adevasratul unbr...si apropo c onstantin cauta o toaleta ca sa doneze ceva pt DECANUL BOTIST dar l-a prins ratb-ul.a fost amendat sa isi corecteze greselile gramaticale si cultura juridica motiv pentru care a parasit bucurestiul in dorinta de a se reinscrie la baroul tulcea ca si anul trecut...tu de ce nu te inscrii la baroul hunedoara bota / a da,diplomele din chisinau nu sint suficient pe moi pentru necesitatile intime ale comisiei de examen...cind avi va mai folosi materiale de la bota iti promit ca le va trimite prin posta excrocilor...apropo unde mai este oficiul pttr alina apostol :lol:

# CW Victoras Constantin COCO STIRBU date 21 September 2014 14:10 0

SI PENSIONARII IL EXECUTA SILIT PE CW Victor Constantin !!! http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000333530&id_inst=301

# lilisor fetita tatii date 21 September 2014 13:05 0

LI  date 17 septembrie 2014 13:06 0 :eek:DRAI MEI AM MERS IN sacademiei ca sa dau de actiuni ferme dar am dat peste un festit impotent intelectual...sint dezamagita...oare ceilalti maimutoi sint la fel de dotati? ma refer la faimosul belniceanu cel urmarit penal pentru ca nu plateste pensie de intretinere ultimei sale amante-o gaina-- sau la faimosul tone--piticul intelectual al justitiei romane.si inca ceva...avi nu este IORGULESCU ALEXANDRU...eu stiu ca il cunosc personal pe avii..daca doriti confirmarea celor spuse sunati pe avi la telefon 021/ 316.66.55  :sigh:dar bota se semneaza lilisor pentru c atiganul se crede crin..el si viorel lis...

# asa e, avi e CW CTIN COCOSATU FARA DINTI date 21 September 2014 14:04 0

asa e, avi e CW CTIN COCOSATU FARA DINTI, iORGULESCU e complicele care ii fabrica ,,actele avocatiale,,!!!  ****** C-tin si Iorgulescu! Au fost prinsi pe 3 iulie 2014, la Curtea de apel Bucuresti cu acte avocatiale false ! Sunt urmariti de Sectia 14 politie ! Daca aveti informatii despre cei doi sesizati sectia 14 ! Iata cum arata Iorgulescu: http://bgarecuperari.ro/alexandru-iorgulescu-fals-avocat-retinut-in-incinta-judecatoriei-pitesti http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# Soare date 17 December 2017 22:44 0

Cred ca daca am fi avut un rege, un suveran precum regele Mihai, romanii ar fi putut sa priveasca spre suveranul lor ca spre un om de la care aveau ce sa invete,cum să vorbeasca, cum să reacționeze. Dumnezeu sa va odihneasca Majestate

# Popa date 17 December 2017 22:48 0

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania !

# Popescu date 17 December 2017 22:51 0

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, şi ambasadorul României la Washington DC, George Cristian Maior discută vineri seara, la Washington, cu secretarul american al Comerţului, Wilbur Ross, despre consolidarea parteneriatului economic dintre România şi Statele Unite ale Americii

# Mitzi date 18 December 2017 00:04 0

Ilan Laufer :lol: ministru de ministru,roman verde d'al nostru,nepripasit :P consolideaza parteneriatul economic dintre Romania si SUA.

# Lucretia date 17 December 2017 22:55 0

Asa merg treburile in Romania ! Adela Loredana Popescu (in prezent Neagu) a fost decorată cu cea mai inalta decorație pe care o poate acorda statul roman.Secretara Generalului Gabriel Oprea!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva