1 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IORDACHE MERGE LA NOUA SIIJ – Procuroarea PICCJ Elena Iordache, cea care a inceput dosarele paraditorilor de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu si Lucian Onea, a fost desemnata de Plenul CSM la noua structura de anchetare a magistratilor. Procurorii Doru Tulus si Ilona Valusa Panica de la Parchetul General au fost din nou amanati

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 July 2022 17:00
Vizualizari: 4189

Unul dintre procurorii corecti si curajosi din aceasta tara, care de-a lungul anilor a atras atentia ori de cate ori a fost cazul asupra derapajelor din sistem si abuzurilor comise, va face parte din structura care se va ocupa cu anchetarea magistratilor, cunoscuta si sub denumirea de “noua SIIJ”. Este vorba despre procuroarea Elena Iordache (foto) de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, presedinta Asociatiei Procurorilor din Romania.


 

Elena Iordache a fost desemnata marti, 19 iulie 2022, de Plenul CSM sa faca parte din structura proaspat creata pentru instrumentarea dosarelor cu procurori si judecatori. Nume vechi si cu experienta in parchetele din Romania, Elena Iordache este procuroarea care a inceput primul dosar al paraditorilor de la DNA Ploiesti, Mircea Negulescu si Lucian Onea, pe care i-a pus sub control judiciar, dosar care apoi a fost preluat si continuat de fosta Sectie pentru investigarea infractiunilor din justitie.


Tulus a luat iar amanare


Pe de alta parte, Plenul CSM nu a reusit nici de data aceasta sa il desemneze pe Doru Tulus la “noua SIIJ”. Desemnarea lui Tulus la structura de anchetare a magistratilor a fost din nou amanata, dupa ce nu s-a intrunit majoritate, acest punct ramanand in balotaj.

Tot amanare s-a dispus si in cazul desemnarii la “noua SIIJ” a procuroarei Ilona Valusa Panica de la PICCJ.

Comentarii

# Cititorul date 19 July 2022 17:06 +19

Da Tulus asta are mult tupeu. La cati oameni nevinovati i-a neonorict pe viata cu facaturile lui ca sa protejeze infractorii chiar are tupeu. Nesimtit tupeist. Exact ce ziceam intr-un alt comentariu, astea nu au nici un bun simt, constiinta. Niste animale.

# santinela date 20 July 2022 07:29 +26

Este evident ca Tulus asta nu are ce cauta intr-o astfel de structura.Locul lui era daca nu dupa gratii atunci cel putin afara din sistem ! la fel si TUTA lui colega .

# Goe date 20 July 2022 11:47 -8

Sinistra aia de Claudia Roșu, nevastanevasta lui Țuluș are vreo 3-4 dosare la SIIJ. D-aia vrea bombalăul de barbatu-sau să lucreze la noua structură? Ca să palmeze dosarele. Și el și Roșu ar trebui să meargă la pușcărie pentru mulți ani de acum înainte.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.09.2022 – Premiu pentru procurorul Nita, palma pentru judecatoarele Panioglu si Gulutanu (Galerie foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva