29 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATOR SALTAT DE DIICOT - Nicusor Maldea de la Tribunalul Caras Severin a fost ridicat de procurori. Magistratul este acuzat de luare de mita. DIICOT: “Exista suspiciunea rezonabila ca incepand cu 2009 a fost constituit un grup infractional organizat sprijinit de catre un judecator care, fiind investit cu solutionarea unor dosare privind insolventa unor societati comerciale, a pretins si primit suma totala de 80.000 euro de la doua persoane”

Scris de: E.D. | pdf | print

14 octombrie 2015 11:20
Vizualizari: 9666

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au efectuat in cursul diminetii de miercuri, 14 octombrie 2015, o serie de perchezitii domiciliare in judetele Caras Severin si Timis, vizati fiind membrii unui grup infractional organizat din care facea parte si un judecator al Tribunalului Caras Severin. Este vorba despre judecatorul Nicusor Maldea (foto), presedintele Sectiei a II-a civila de contencios administrativ si fiscal, care este suspectat de anchetatori ca este cel care a sprijinit grupul infractionl organizat specializat in savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani, bancruta frauduloasa, luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual.


In ce il priveste pe judecatorul Nicusor Maldea, acesta este acuzat ca, incepand cu 2009, a pretins si primit suma totala de la doua persoane, carora le-a promis ca le va admite cererile de intrare in faliment a societatilor pe care acestia le detineau, dat fiind ca acesta era investit cu solutionarea dosarelor privind insolventa acelor societati.

Procurorii DIICOT au retinut ca in urma intrarii in faliment a societatilor, un lichidator judiciar a vandut bunurile societatii, insa la preturi subevaluate, catre alte societati controlate de membrii grupului.

Prin aceste actiuni, membri grupului infractional organizat ar fi creat Statului roman un prejudiciu care se ridica la 6 milioane lei.

Prezentam in continuare comunicatul DIICOT din data de 14 octombrie 2015:

"Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala efectueaza cercetari fata de un grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani, bancruta frauduloasa, luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual.

In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca incepind cu anul 2009 a fost constituit un grup infractional organizat sprijinit de catre un magistrat judecator care, fiind investit cu solutionarea unor dosare privind insolventa unor societati comerciale, a pretins si primit suma totala de 80.000 euro de la doua persoane, cu scopul de a admite cererile de intrare in faliment a respectivelor societati.

Dupa intrarea in faliment, unul dintre membrii grupului infractional, avand calitatea de lichidator judiciar, a procedat la vanzarea bunurilor acestor societati in faliment, la preturi subevaluate, catre alte societati controlate de catre membrii grupului, societati care, la randul lor, au valorificat bunurile respective catre terti la o valoare mult mare.

Prejudiciu bugetului de stat in valoare totala de aproximativ 6 milioane lei.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala efectueaza o perchezisie domiciliara pe raza municipiului Resița.

Actiunea a fost efectuata impreuna cu ofiteri de politie din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Serviciul Roman de Informatii.

Actiunea a fost efectuata cu sprijinul BCCO Timisoara si SCCO Caras Severin.

Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie".

Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 14 octombrie 2015 13:40 -4

“Exista suspiciunea rezonabila ca incepand cu 2009 a fost constituit un grup infractional organizat sprijinit de catre un judecator ,,BAAAAA !!!!!! nu mai este nici o SUSPICIUNE!!!!!!!!ESTE UN ADEVAR!!!!!!!!!! CA TOATA (IN)JUSTITIA BUCATARILOR CHINEZI ESTE UN GRUP INFRACTIONAL cum va spuneam nu/i zi lasata de la bunul dzeu sa nu auazi de infractiunile bucatarilor hinezi.asa cum v/am mai spus ramane valabil chestia cu RATIA si NAPALMUL!!!!!! singurele remedii pentru mermelica!!!!!!!!!

# obiectiva date 14 octombrie 2015 17:22 +1

a dracului.........si DIICOT asta, numai la BACAU nu mai aresteaza nici un judecator.......stiu eu un complet asa de PENAL, incat chiar este de DIICOT  :o :o :o 

# obiectiva date 14 octombrie 2015 17:53 +1

SEMNATI PETITIA........... :roll: MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE SUSTIN ADOPTAREA DE CATRE PARLAMENT IN PROCEDURA DE URGENTA A INITIATIVEI LEGISLATIVE A SENATORULUI ROMANIEI, DOAMNA CRISTIANA – IRINA ANGHEL, PRIVIND MODIFICAREA ART. 96 DIN LEGEA 303/2004 PRIVIND STATUTUL JUDECATORILOR SI PROCURORILOR,  PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL, PARTEA I, NR. 576 DIN 29 IUNIE 2004, CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOARE, DUPA CUM URMEAZA:

# lola date 14 octombrie 2015 20:37 +1

as semna petitia daca ar proveni de la un om serios. din partea mea nici unul dintre senatori sau deputati nu este demn sa ne reprezinte, toti sunt pusi pe imbogatire. fraierii sa voteze ca in rest promisiuni cu sacul avem. salarii doar la doctori care iau spagi, la judecatorii care judeca dupa ureche, la profesori care fac pregatire. restul bugetarilor si pensionarii sa crape ca nu ne intereseaza. asa-i obiectivo?

# obiectiva date 14 octombrie 2015 21:20 -2

petitia este initiata de dl. OVIDIU ZARA........UN OM MAI SERIOS EU NU CUNOSC ........ :P

# unul din lumea cea mare date 17 octombrie 2015 03:20 0

//adica vrei sa spui ca dom profesor nu e un om serios ?/?/

# 112 date 14 octombrie 2015 21:59 +1

Lasati petitia.Trebuie sa iesim in stada cam 80.000 si sa ceream asa ceva.Daca avem un concert cu nu stiu ce formatie umplem stadioanle si pentru lucruri serioase dormim pe noi.

# obiectiva date 15 octombrie 2015 09:13 +1

@112 , niste concerte si niste moaste..... :o :o :o in orice stat civilizat si democratic, in care exista o societate CIVILA, un caz RARINCA scotea in strada zeci de mii de oameni .... :P livia stanciu ne privea de mult printre gratii.......ASA, TRAIND IN ACEST STAT DE TIPOLOGIE AFRICANA SI SUD AMERICANA, DE ZOMBIES, NU DE CETATENI, nu ne ramane decat sa inghitim in sec si sa asteptam sa ne vina randul, RESEMNATI...... :cry: :cry:

# obiectiva date 15 octombrie 2015 09:58 -2

eram sigura ca mi-a aparut comentariul  pe Luju....in momentul in care iar a parcat masina politiei in fata geamului......am intrat sa verific ..... :P :P :P

# SILE SPERIATU date 15 octombrie 2015 11:34 0

SPER CA GLUMITI! Mă faceți să nu mai deschid nimic pe net ba de loc calculatorul...

# obiectiva date 16 octombrie 2015 07:59 0

@sile speriatu, se vede ca esti nou pe aci....in martie 2014 mi-au venit chiar la USA, sa ma amendeze cu limba scoasa, intre 500-1500, dupa cum voia muschiul lor, pentru ca tocmai atunci SCRIAM PE LUJU DIN DECIZIA ICCJ ........si le aratam tuturor ca NU stiau sa faca diferenta intre OBSTINATIE si ABSTINENTA.......adica, puneau abstinenta in loc de obstinatie cand reprosau INCULPATEI - sora mea, medic, ca a DECLARAT RECURS IN LOC SA ACCEPTE SA INFUNDE PUSCARIA LINISTITA.... CU AVEREA SECHESTRATA, inclusiv cu MOSTENIRILE,IN INTREGIME, pentru un presupus prejudiciu de 16.000 lei, prejudiciu MAI MIC DECAT ONORARIUL AVOCATULUI,  IN VEDEREA CONFISCARii EXTINSE avute in vedere de porcuror MIHAI MIHAELA DE LA BOTOSANI......din 2011, adicalea, cu 3 ANI INAINTE DE A INTRA IN VIGOARE LEGEA..............

# ARGUS date 16 octombrie 2015 16:27 +1

Te salut obiectiva!ma bucur ca ai reaparut.Credeam ca ai divortat de LUJU si te-ai mutat pe la alte chestii mass media.Sa stii ca daca laBacou completul ala este penal,este de DNA si nu de DIICOT.Si DNA,daca se sesizeaza pentru infractiuni de competenta ei,,poate instrumenta si  infractiuni de competenta DIICOT.In cazul Rrinca nu este de vina Stanciu ci DNA prin contestatia in anulare si smecherii de judecatori care au judecat o cale de atac nefondata/inadmisibila.Bine,daca nu era Stanciu in cauza,nu mai aveam contestatia.Unde gasesc petitia sa o semnez?Cat despre conditiile din penitenciare,ar trebui sa ;ucreze CEDO un an intreg numai pentru Romania.Am auzit ca est amica lui Cazanciuc,de ce nu vorbesti cu el?Daca vei mai fi deranjata de politie,anunta=ma imediat.Poate voi face cate ceva. Mi-e dor de ,,injuraturile,,tale la adresa mea,mica mea oaie creata!

# REMEMBER date 16 octombrie 2015 16:56 +1

Poliția este un partener excelent al SRI. Stilul original de lucru al SRI: „Din punctul nostru de vedere, nu am avut niciun motiv să ţinem ascuns cazul. Nu ştiu dacă era cazul să ieşim atunci când s-a întâmplat”. Poliția a declarat: „bătaie între boschetari, că, într-adevăr, a murit un om, dar nu a fost implicat nimeni de la SRI”.  http://www.ziarulring.ro/stiri/200455/Angajatii-SRI-care-au-omorat-un-om-sunt-in-libertate--De-ce--Gen--r--Dan-Voinea-----Intr-o-tara-cu-democratie-dezvoltata--sefii-serviciului-si-ar-fi-dat-demisia----

# obiectiva date 17 octombrie 2015 15:50 0

@rememeber  :P :P :P cum o nimeresti tu 100 % ......direct in plex  :P 

# obiectiva date 17 octombrie 2015 15:54 0

degeaba ne vine HELLvig = bursier a lui SOROS care ne ameteste cu ideologie de tip OPEN SOCIETY ...cu bomboane otravite - parteneriate si transparenta, ACUM.......dupa ce ne-a servit si legea BIG BROTHER 4...........NU voi colabora in veci cu SRI ul, nici platita, nici gratis, atat timp cat acest serviciu este presul CIA si MOSSAD..........STITI ce greu imi merge netul dupa ce a fost promulgata legea ???? dureaza 1 zi pana dau un share de pe siteuri....video urile nu se mai deschid niciodata...... :cry: :cry: :cry:

# obiectiva date 17 octombrie 2015 21:33 0

te salut si eu Argus si iti comunic ultimele impresii..s-ar putea sa NU FIE TRECUT VREUN TEST...de care vorbeam ....risc maxim de repetentie ..... :P :P :P

# unul din lumea cea mare date 17 octombrie 2015 03:24 0

//obiectivo, ti-au adus aia de la sri butoiul de apa inapoi, ca daca nu eu propun sa organizam un protest in fata la primaria Bacau, eu am plecat deja sa fiu primul pana nu apare si stegarul daco-roman///

# obiectiva date 17 octombrie 2015 15:44 0

privind JAFUL = butoiul, porcurorul de tecuci STEGARESCU NICU  a renuntat la urmarirea penala avand ca obiect infractiunea de FURT CALIFICAT savarsit prin escaladare gard si violare de domiciliu DEOARECE ARE IN VEDER VALOAREA MODICA A PREJUDICIULUI SI CONSTATA CA NU EXISTA INTERES PUBLIC  :eek: :eek: :eek: SPER ca nu urmeaza sa fim ucisi in propria curte sau casa, deoarece HOTUL VA PRINDE CURAJ - hotul neprins fiind negustor cinstit, DUPA CUM SE STIE  :sad: :sad: :sad:

# diaconescu mihaela date 15 octombrie 2015 07:07 -1

dupa cum stir eu din primii ani de facultate prezumtia de nevinovatie ar trebui sa fie un principiu pe care tot sistemul trebuie sa- l respecte. inclusiv diicot si barbatii lui adevarati, ca habar n-au ca verificarea competentei trebuie facuta prima data atunci cand vine un procuror diicot sa aresteze un avocat la tribunla si nu la curtea de apel 

# petitia date 15 octombrie 2015 08:41 +2

Ai fost neinspirata obiectia cind ai folosit numele produsului grevist antena 3. Ne-am lamurit si para lamurit cu stimabila. Asta e un site pentru juristi si nu pentru promovat politicieni, de astia suntem satui,  ei sunt specialisti in circ ieftin pentru binele lor personal. Toti se bat cu pumnul in piept pina se vad cu sacii in caruta. Toti sunt aparatorii poporului pina se vad parlamentari di dupa aia vrajeli ca sa prosteasca fraierii. Cel mai rusinos parlament. Tu sau oricare altul de ce nu suntem parlamentari? Ai putea spune minciuni si sa faci circ ca sa te voteze poporul? Ai vazit ce pregatire subtire au acesti  alesi? Unii tractoristi, altii strungari, numai somitati cu doctorate. :eek:

# obiectiva date 15 octombrie 2015 10:01 -1

@petitia....... :P :P :P :P eu NU am ajuns in parlament pentru ca URASC POLITICA si mi-e scarba de ea.......pasul 1 ca sa fii acolo este sa PARTICIPI , nuuuuuu ????? dar tu de ce nu ai candidat la alegeri ????  :P

# obiectiva date 15 octombrie 2015 10:04 -1

Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat din nou România, intr-o cauza in care s-au reclamat conditiile de detentie. Constantin Manea (40 de ani), detinut in Penitenciarul Bacau, a facut sesizare la CEDO in care s-a plâns de conditiile de detentie si de imposibilitatea de a se vedea cu copiii sai minori în conditii corespunzatoare, fara perete despartitor. Manea a reclamat ca celulele din penitenciar sunt mici, supraaglomerate, iar marea majoritate dintre detinuti sunt fumatori. De asemenea, el s-a plâns ca apa calda este furnizata doar doua zile pe saptamâna si numai câte doua ore. Si apa curenta este restrictionata, spune detinutul in sesizarea la CEDO, si din acest motiv nu poate fi folosita toaleta timp de mai multe ore. Spatiul de depozitare in camere este mic, iar saltelele sunt pline de plosnite, mai sustine detinutul. “Din cauza umiditatii din celule si a fumului de tigara si praf, m-am imbolnavit la plamâni.  

# are dreptate petitia date 15 octombrie 2015 11:28 +1

Eu sunt om serios nu circar de doi bani. Mai degraba ma arunc din avion  :D decat sa ma spurc si sa ma injure lumea. Cum iti explici ca au ajuns parlamentari tot felul de condamnati si de amante ale astora. Oamenilor le este sila de astia, nu au fost in stare sa se realizeze in meserie si s-au dus in politica de unde sug bani la greu. Si-au votat pensii si salarii nesimtite si poporul abia isi dice veacul cu taxele si impozitele aberante. Tara e plina de spagari si condamnati. Nu iti este sila de astia?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.06.2022 – Scutea a pus ochii pe Udroiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva