24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATORI AMENINTATI CU IMPUSCAREA – Patru magistrati de la Curtea de Apel Constanta au fost avertizati ca vor fi vanati fara mila: “Inculpatul a afirmat ca ii va judeca el pe judecatori si pe familiile lor, ca nu va avea niciun fel de mila fata de ei, ca pedepsele pe care el le va aplica vor fi deosebit de aspre, ca ii va vana si ii va face sa simta cel mai cumplit cosmar al lor, invederandu-le ca o arma de foc se poate procura cu usurinta”

Scris de: George TARATA | pdf | print

20 February 2024 11:08
Vizualizari: 4209

Caz iesit din comun instrumentat de Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta. Un barbat a fost trimis in judecata pentru ultraj judiciar, dupa ce ar fi amenintat patru judecatori de la Curtea de Apel Constanta.


 

Parchetul Judecatoriei Constanta dezvaluie intr-un comunicat de presa de luni, 19 februarie 2024, ca inculpatul ar fi trimis mai multe mailuri pe adresa Curtii de Apel Constanta in care ar fi amenintat patru judecatori care aveau spre solutionare cauze in care cerea daune morale in valoare de 100.000 lei. Concret, procurorii sustin ca inculpatul le-ar fi transmis judecatorilor ca ii va judeca alaturi de familiile lor, ca nu va avea niciun fel de mila fata de ei, ca pedepsele pe care el le va aplica vor fi deosebit de aspre, ca ii va vana si ii va face sa simta cel mai cumplit cosmar al lor, atragandu-le atentia ca o arma de foc se poate procura cu usurinta.


Prezentam comunicatul Parchetului Judecatoriei Constanta:


“La data de 16.02.2024 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta a dispus trimiterea in judecata, in stare de control judiciar, a inculpatul D.D.I., pentru savarsirea infractiunilor de ultrajul judiciar, prev. de art. 279 alin. 2 C. pen., rap. la art. 207 alin. 1 si 3 C.pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (7 acte materiale), ultrajul judiciar, prev. de art. 279 alin. 2 C.pen., rap. la art. 207 alin. 1 si 3 C.pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (7 acte materiale), ultrajul judiciar, prev. de art. 279 alin. 2 C.pen., rap. la art. 207 alin. 1 si 3 C.pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (6 acte materiale), si ultrajul judiciar, prev. de art. 279 alin. 2 C.pen., rap. la art. 207 alin. 1 si 3 C.pen., toate cu aplic. art. 38 alin. 2 C.pen.in concret, in cauza s-au retinut urmatoarele:

in perioada 02.09.2023 – 16.10.2023, prin intermediul unor mesaje trimise prin posta electronica catre adresa Curtii de Apel Constanta, inculpatul D.D.I. a amenintat cu acte de violenta patru judecatori, membri ai unor completuri ce aveau ori au avut spre solutionare dosare civile privind cereri formulate de inculpat.

In concret, inculpatul a afirmat ca ii va judeca el pe judecatori si pe familiile lor, ca nu va avea niciun fel de mila fata de ei, ca pedepsele pe care el le va aplica vor fi deosebit de aspre, ca ii va vana si ii va face sa simta cel mai cumplit cosmar al lor, invederandu-le ca o arma de foc se poate procura cu usurinta.

S-a retinut totodata ca inculpatul a actionat in scopul de a-i intimida pe magistrati si de a-i constrange sa nu amane cauzele sale, pentru a pronunta cu celeritate hotarari favorabile lui, in urma carora el dorea sa obtina suma de 100000 de lei, cu titlul de daune morale, de la patru persoane cu care se afla in litigiu.

Precizam ca aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale. Trimiterea rechizitoriului la instanta de judecata nu poate in niciun fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

 

Sursa Foto: cugetliber.ro

Comentarii

# maxtor date 20 February 2024 12:39 0

Donald Trump trebuie să plătească aproape o jumătate de miliard de dolari drept cauțiune statului New York înainte de a putea face apel

# Ureke date 20 February 2024 13:35 +6

Poate i s-a urât cu procedura civilă și s-a gandit să diversifice. Dar și spețele mentionate sunt rare. Aș opina deci că dacă cineva are pe rol mai multe ”cauze”, cu mai multi pârâti , toti chemati in judecată pentru ”daune morale”...o expertiză medico-legală nu are ce să strice.

# DODI date 20 February 2024 14:33 +22

În țara în care doi foști securiști (un bețiv ordinar și un cleptoman imobiliar dovedit) ajung președinți de țară, în care pupincurisul este ridicat la rangul de criteriu de investire la CCR sau alte organe și organisme importante ale statului, ce te mai miri că niște neica nimeni încearcă să le copieze apucăturile, obiceiurile și nesimțirile?

# mitrofan date 20 February 2024 19:14 +1

Vai da ce tupeu are baiatu. Ii rupe pe micutzi.

# mitrofan date 20 February 2024 19:14 0

Vai da ce tupeu are baiatu. Ii rupe pe micutzi.

# maxtor date 21 February 2024 03:53 0

la americani (vezi cazu Trump) exista notiunea de "cautiune judiciara" in procesul civil -metoda americaneasca de a impiedica accesul la Justitie introdusa de catre Ponta in Romania prin OUG80/2013!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva