31 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATORUL GOAGAL IN ANCHETA – "Grupul infractional organizat" de la Luju a descins la Inspectia Judiciara cu un teanc de 137 file de documente in sustinerea sesizarii disciplinare formulate impotriva judecatorului Ciprian Alexandru Ghita de la Curtea de Apel Bucuresti, care ne-a amenintat ca vom avea soarta lui Ceausescu. La Curtea de Apel Bucuresti a ajuns cererea de evaluare psihologica

Scris de: L.J. | pdf | print

1 February 2023 17:48
Vizualizari: 4870

"Grupul infractional organizat" de la Lumea Justitiei – astfel cum judecatorul Alexandru Ciprian Ghita de la Curtea de Apel Bucuresti a acreditat atunci cand ne-a reclamat la DNA, la pachet cu concernul Google, avocati pe care nu ii cunoastem si presedinta de onoare a AMR, Viorica Costiniu, nemultumit fiind de doua articole pe care le-am publicat si care il vizau a depus miercuri, 1 februarie 2023, la Inspectia Judiciara sesizarea disciplinara formulata impotriva judecatorului Alexandru Ciprian Ghita (poreclit ca urmare a actiunilor sale "judecatorul Goagal").


 

Vorbim despre sesizarea disciplinara al carei continut l-am prezentat integral in editia din 31 ianuarie 2023 (Click aici pentru a citi), insotita de documentele care dovedesc cele sustinute in cuprinsul actiunii formulate la Inspectia Judiciara. 137 file de documente menite sa demonstreze, daca mai era nevoie, reaua-credinta a judecatorului Ciprian Alexandru Ghita in demersurile efectuate impotriva jurnalistilor Lumea Justitiei la DNA (Click aici pentru a citi), culminate cu amenintarea ca vom avea soarta lui Ceausescu (Click aici pentru a citi).


Sesizarea disciplinara depusa la Inspectia Judiciara a primit numar de inregistrare, urmandu-si din acest moment parcursul legal pentru solutionarea de catre inspectorii judiciari in termenul prevazut de lege (facsimil).

 

Nu am fi recurs la aceste masuri, scopul nostru nefiind de a ne "razboi" cu magistratii, ci de a releva situatia reala din Justitie, si mai ales derapajele din sistemul judiciar, aspect pe care judecatorul Ghita pare ca nu l-a perceput in acest fel.


 

Mentionam ca, in paralel, la Curtea de Apel Bucuresti a fost inregistrata solicitarea Lumea Justitiei de evaluare psihologica a judecatorului Ciprian Alexandru Ghita.Comentarii

# DODI date 1 February 2023 18:01 +10

Atâta vreme cât examinarea psihologică și psihiatrică a magistraților este o himeră asemenea oameni își greșesc destinația. Nicidecum să împartă dreptatea în spiritul și în litera legii.

# marius date 1 February 2023 18:21 +4

Un asemenea judecator nu are ce cauta in magistratura. Inspectia Judiciara si CSM au toate motivele pentru a lua masuri impotriva sa. Este nepermis ce a facut

# Cristina date 1 February 2023 20:59 +2

Sunteti f luptatori, felicitari. Chiar sunteti fair play!Binele invinge mereu!

# santinela date 2 February 2023 08:29 +1

Asa si trebuie sa procedati.Un ciumpalac ca asta,cica magistrat,trebuie facut in asa fel incit sa se ceara singur afara !

# Andrei date 2 February 2023 21:12 +1

Felicitari! Va tin pumnii!!! Nu va lasati! Vorba aia ,,nu mor caii cand vor cainii!,,

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.03.2023 – Justitie, nu justitiarism. Masacrul asupra istoriei romanilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva