24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATORUL MURGOCI-LUCA, PLANS DE FOSTII COLEGI – Mesajul de condoleante al JS5 la moartea fostului presedinte al instantei, magistratul CAB Aurelian Murgoci-Luca: „Profesionist desavarsit, om de o calitate morala exemplara... Ne-a inspirat pe toti prin felul in care a imbinat, in viata personala si in cea profesionala, simtul dreptatii si iubirea fata de semeni... Atat ca judecator, cat si ca presedinte, a fost un om de constiinta, care a stiut sa vada oamenii dincolo de dosare si de functii”

Scris de: L.J. | pdf | print

30 March 2024 18:30
Vizualizari: 5790

Judecatoria Sectorului 5 a transmis sambata, 30 martie 2024, un mesaj de condoleante la moartea magistratului Aurelian-Marian Murgoci-Luca (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti, cel care a condus JS5 in perioada 1 ianuarie 2017 – 14 mai 2021.Lumea Justitiei prezinta mesajul de condoleante semnat de actualul presedinte al JS5, judecatorul George-Cristian Paduraru:


Cu inimile indurerate, colectivul Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti anunta incetarea prematura din viata a domnului judecator Aurelian-Marian Murgoci-Luca, fost presedinte al instantei noastre.

Judecatorul Aurelian Murgoci, (pentru prieteni si apropiati 'Reli') a fost un profesionist desavarsit si un om de o calitate morala exemplara. A fost o persoana riguroasa si muncitoare, un om cald si generos, care ne-a inspirat pe toti prin felul in care a imbinat – atat in viata personala, cat si in cea profesionala – simtul dreptatii si iubirea fata de semeni.

Ne vom aminti de judecatorul Aurelian Murgoci ca de un om care a trait cu adevarat pentru ceea ce a crezut, lasandu-ne un exemplu de urmat in cariera si in viata.

Ne luam ramas bun de la el cu respect si cu dragoste, pastrandu-l in gandurile noastre ca pe un profesionist dedicat, un coleg marinimos si un prieten drag!

Atat ca judecator, cat si ca presedinte, a fost un om de constiinta, care a stiut sa vada oamenii dincolo de dosare si de functii.

In aceste momente grele, gandurile si sentimentele noastre se indreapta catre familia sa, careia ii transmitem cele mai sincere condoleante. Impartasim cu ei si cei toti cei care l-au iubit nu doar pierderea, ci si recunostinta pentru privilegiul de a-l fi cunoscut si de a-l fi avut alaturi!

Drum lin, Domnule Judecator!

Ramas bun, Reli!

Vei ramane mereu parte din povestea noastra!

Toti cei care l-au cunoscut si l-au apreciat isi pot lua ramas bun luni, 01.04.2024, de la ora 12.00, la Biserica Domnita Balasa.

Comentarii

# Tomescu date 30 March 2024 21:20 +4

Condoleanate! Drum bun spre ingeri!

# Colega date 31 March 2024 00:35 +4

Doamne Doamne, Părintii lui Familia lui , Cum vor trece peste așa necaz ?

# X date 31 March 2024 18:16 +2

Nimeni nu crede atunci când spui ca nu mai poti . Dumnezeu sa_l odihnesca in pace ! Parintilor sa le dea Dumnezeu putere sa_si duca asa o suferintă !

# Indignat date 1 April 2024 17:41 +2

O intrebare extrem de importanta:s-a vaccinat? De ce spun asta: din cercul meu de cunoscuti au disparut sase oameni, sexe diferite, toti in jurul a 50 de ani, trei colegi decedati la locul de munca in doua luni. Sunt adeptul teoriei conspiratiei? Daca fac legatura, punctul comun al acestor persoane, dintre care doar colegii sa se fi cunoscut, este faptul ca toti erau vaccinati! Daca onor colegii magistrati au sange in instalatie ar tre sa inceapa sa cerceteze aspectul acesta. Nu ar fi singurii de pe mapamond. Am vazut, batalie mare pe decontarea ochelarilor dar, daca nu-i mai pot folosi din motiv de deces, ce mai conteaza?

# Pt Indignat date 5 April 2024 19:46 0

Magistratii sunt mulți cu 3 doze, ce instalații? Faceți scandal, cereti autopsii, contestații la rezoluțiile de clasare... Nu va salvează magistratii, ca ei nu se pot salva pe ei înșiși.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva