4 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LEGEA SUVERANITATII – Avocatul Dan Chitic propune un act normativ scris exclusiv de cetateni: „Se interzic defrisarile pana-n 2040. Instrainarea activelor statului si concesionarea resurselor se fac doar prin lege organica, adoptata cu majoritate calificata... Tratamentele medicale pot fi administrate doar cu acord scris, exceptate fiind urgentele... E interzisa implicarea serviciilor secrete in justitie, politica, presa, afaceri... Amenzi de 10-50 milioane euro pentru cenzura pe Internet”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

25 January 2021 19:17
Vizualizari: 29649

Romanii isi pot lua singuri soarta in maini si pot profita de o prevedere constitutionala ce le permite sa-si elaboreze singuri legile, fara sa mai stea la mila inertiei de care dau dovada parlamentarii. Iar un astfel de act normativ, ce va fi numit Legea suveranitatii, va avea rolul de a proteja in mod real economia romaneasca. Cel care a lansat propunerea luni, 25 ianuarie 2021, este avocatul Dan Chitic (foto), care a pornit de la art. 74 alin. 1 si 2 din legea fundamentala.Respectivele pasaje din Constitutie le dau dreptul cetatenilor sa elaboreze ei insisi proiecte de legi, pe care apoi sa le trimita catre Parlament.


Redam prevederile constitutionale in acest sens:


(1) Initiativa legislativa apartine, dupa caz, Guvernului, deputatilor, senatorilor sau unui numar de cel putin 100.000 de cetateni cu drept de vot. Cetatenii care isi manifesta dreptul la initiativa legislativa trebuie sa provina din cel putin un sfert din judetele tarii, iar in fiecare din aceste judete, respectiv in municipiul Bucuresti, trebuie sa fie inregistrate cel putin 5.000 de semnaturi in sprijinul acestei initiative.

(2) Nu pot face obiectul initiativei legislative a cetatenilor problemele fiscale, cele cu caracter international, amnistia si gratierea”.


Revenind la propunerea lui Dan Chitic: aceasta vizeaza in primul rand interzicerea defrisarilor pana in anul 2040 si obligativitatea ca instrainarea activelor statului si concesionarea resurselor sa se faca doar prin legi organice adoptate cu majoritate calificata. Este vorba despre doua treimi dintre voturile tuturor parlamentarilor, dupa cum a explicat Chitic pentru Lumea Justitiei. De altfel, aceasta majoritate calificata va fi necesara si pentru adoptarea legilor organice necesare restrangerii exercitarii unor drepturi si libertati, alta varianta fiind exclusa de catre Legea suveranitatii. Tot in domeniul drepturilor si libertatilor, legea lui Chitic ar urma sa prevada amenzi usturatoare, de pana la 50 de milioane de euro, pentru oricine se deda la cenzura pe Internet.

Acelasi act normativ va interzice administrarea de tratamente medicale fara consimtamantul scris si informat al pacientilor, exceptate fiind urgentele medicale.

Alta prevedere va elimina posibilitatea ca serviciile secrete sa se implice in justitie, in politica, in presa si in afaceri pe teritoriul Romaniei. In domeniul apararii, Legea suveranitatii va limita achizitionarea de echipamente militare doar de la producatori externi care asigura productia offset in Romania de cel putin 40% din valoarea contractului.

Inainte sa va prezentam propunerea publicata de Dan Chitic pe Facebook, mentionam ca avocatul a explicat pentru Lumea Justitiei ca nu este obligatoriu ca in final sa rezulte o singura lege, putand fi vorba si despre un pachet de legi ale suveranitatii. „Oricum: ceea ce este important este ca aceste proiecte de legi ale suveranitatii sa fie rezultatul unor ample dezbateri cu specialisti din toate domeniile vizate”, a subliniat Chitic.


Redam intreaga postare a avocatului:


LEGEA SUVERANITATII - o lege care trebuie adoptata de urgenta: ACUM ORI NICIODATA!

Romania a ajuns intr-un moment crucial al istoriei sale in care este nevoie de implicarea activa si directa a cetateanului pentru apararea drepturilor si intereselor sale legitime. Asta daca vrem ca maine sa mai fim o tara, un popor!

In mod cert, nici Guvernul progresist si colonialist al Romaniei si nici Parlamentul in actuala sa compozitie nu vor face nimic pentru a ne apara de valul globalizarii si al noii normalitati.

Este motivul pentru care noi, cetatenii, trebuie sa facem ceea ce nu au facut din nepricepere, din teama sau ticalosie reprezentantii nostri in ultimii 30 de ani: sa aparam suveranitatea si independenta Romaniei prin fortarea adoptarii unor legi scrise exclusiv in interesul superior si suveran al cetateanului roman.

Caci noi, “simplii cetateni”, avem dreptul sa propunem Parlamentului adoptarea legilor de care avem noi nevoie. Stiati asta? Si nu doar prin “reprezentantii nostri”, ci chiar si in mod direct, nemijlocit!

Da Constitutia ne da dreptul de a avea initiativa legislativa, de a “forta” Parlamentul sa adopte unele legi.

Este motivul pentru care va trebui sa incepem sa facem apel la mecanismele constitutionale pe care le avem la dispozitie si, in temeiul articolului 74 din constitutie, sa ne utilizam dreptul initiativa legislativa urmand sa propunem legislativului legile de care cetatenii Romaniei chiar au nevoie.

Pentru aceasta avem nevoie de minim 100.000 de cetateni cu drept de vot care sa provina din cel putin un sfert din judetele tarii.

In realitate va trebui sa strangem mai multe sute de mii, chiar milioane de semnaturi pentru a forta mana actualei majoritati sa adopte initiativele noastre legislative.

Va aduc spre atentie si discutie o prima propunere legislativa care ar putea si chiar ar trebui sa vina din partea noastra, a poporului: Legea suveranitatii.

Legea pentru protejarea interesului superior si suveran al poporului si cetateanului roman

1. Se interzice taierea la ras a corpurilor de padure pe teritoriul Romaniei pana in anul 2040.

2. Instrainarea activelor statului roman se face doar in urma adoptarii de catre Parlament cu majoritate calificata a unei Legi organice in acest sens.

3. Concesionarea resurselor nationale se face doar in urma adoptarii de catre Parlament cu majoritate calificata a unei Legi organice in acest sens pentru fiecare zona concesionata in parte.

4. Se suspenda exploatarea resurselor statului roman concesionate pana la aceasta data pana la momentul urma adoptarii de catre Parlament cu majoritate calificata a unei Legi organice in acest pentru fiecare zona concesionata in parte.

5. Limitarea drepturilor constitutionale ale cetatenilor romani prevazute de Constitutie se poate face doar de catre legislativ prin lege organica adoptata de Parlament cu majoritate calificata.

6. Articolele de lege declarate neconstitutionale de catre CCR sunt considerate abrogate de drept in temeiul prezentului articol din a 46a zi de la publicarea in Monitorul Oficial a Deviziei CCR in situatia in care legislativul nu pune in acord dispozitia legala cu decizia CCR.

7. Tratamentele medicale pot fi administrate cetatenilor romani doar prin obtinerea in prealabil a acordului si consimtamantului scris al pacientilor in urma unei prealabile si obligatorii informari facute pe baza prospectelor oferite de producatorul medicamentelor propuse, exceptate fiind urgentele medicale.

8. Este interzisa implicarea serviciilor secrete din Romania in justitie, in politica, in presa si in afaceri pe teritoriul Romaniei. Demascarea persoanelor fizice sau juridice care incalca prezenta dispozitie legala este exceptata de la aplicarea art. [12 alin. 2] din Legea 51/1991. Incalcarea prezentei dispozitii legale constituie abuz in serviciu, iar nedenuntarea unei posibile incalcari a acestei norme constituie complicitate la abuz in serviciu, astfel cum aceasta infractiune este definita si sanctionata de dispozitiile art 297 C.Pen.

9. Este interzisa achizitionarea de echipamente militare de la producatori externi care nu asigura productia Offset in Romania de cel putin 40% din valoarea contractului.

10. Este interzisa orice forma de cenzura sau limitare a dreptului la libera exprimare a cetatenilor romani pe retelele de socializare sau/si in mediul online. Incalcarea prezentei norme legale atrage sanctionarea prestatorului de servicii online cu o amenda cuprinsa intre 10.000.000 si 50.000.000 €, in functie de gravitatea faptei.

11. Prezenta lege intra in vigoare de la data publicarii in monitorul oficial, orice dispozitie contrara fiind de drept abrogata de la aceasta data.

Desigur, textul poate si trebuie sa fie si discutat, si imbunatatit, adus la forma si standardele impuse de Legea 24/2000.

Dar sper sa un bun inceput, fie o baza utila pentru o dezbatere publica si constructiva care sa duca intr-un final (care sper sa nu fie atat de indepartat) la strangerea semnaturilor pentru inaintarea acestei Legi spre adoptare Parlamentului Romaniei.

Personal, alaturi de #CoalitiaPentruRomania si de orice alta forta politica interesata in adoptarea prezentei legi, voi face tot ce imi sta in putinta pentru apararea drepturilor si intereselor legitime ale acestui popor.

Astept parerile si, desigur, sprijinul Dvs!

Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze!”

Comentarii

# Vali date 25 January 2021 20:35 +64

.. de acord. petitia este on line?

# dan date 25 January 2021 22:53 +12

De acord !

# popaSapca date 25 January 2021 23:36 +30

Dl. Chitic faceți o petiție online și o să aveți o surpriză uriașă câți oameni o vor semna. Ii cam lăsați pe actuali guvernanți + UE cu ochi in soare. Felicitările mele.

# Neanae date 26 January 2021 00:29 +6

E frumos sa imaginam de bine, sa visam, sa creăm o lume mai buna măcar in mințile noastre. Va apreciez dle Chitic, serios! Ce bine ar fi, sigur semnez si eu. Of

# sic semper tyrannis date 26 January 2021 07:06 +5

BRAVO ! FELICITARI !

# mincu constantin date 26 January 2021 07:20 +16

Felicitari domnule coleg.Initiativa excelenta pe care o sustin si voi semna petitia deindata.Am folosit special termenul deindata spre a ne apleca si asupra unui proiect cetatenesc de lege pentru demiterea presedintelui alogen.

# nae girimea date 26 January 2021 07:36 +6

subscriu!

# santinela date 26 January 2021 07:55 -119

Vise frate,vise !

# Maxim date 26 January 2021 08:37 +5

Felicitari domnule avocat! Sunt vise frumoase pentru noi si aceasta tara pustiita..Artrebui cuprinsa in aceasta lege si pedepsele care se vor aplica celor care nu o respecta... Tradarea nationala ar trebui cuprinsa si ea in acest vis frumos...Dar nu va avea aplicabilitate inaintea punerii procururorilor acolo unde le este locul, ca avocati ai statului, cazuti de pe soclul de magistrati acolo unde au fost protapiti nemeritat si nu in ultimul rand o lege reala a raspunderii magistratilor.. contrar acestora nu are cine sa constate vreo abatere de la aceasta lege...

# VIKY date 26 January 2021 08:38 +15

Se spune ca niciodata nu este prea tarziu, dar pentru Romania si romani cred ca mai este valabil. Acest demers trebuia facut inainte ca Romania sa fie dezmembrata si vanduta. Pana va aparea petitia, pana va fi depusa in Parlamentul infect, contestata la CCR, va ajunge la NAZIST, o va contesta si el la CCR, o va trimite iar in Parlament, v-or trece cativa ani. Atata timp cat romanii sunt dezbinati, manipulati si spalati pe creier, nu cred ca cineva poate sa ii ajute. Poporul a fost prea indobitocit si intoxicat de politicienii corupti timp de 30 de ani. Uitati-va la averile uriase pe care le detin si lupta lor pentru a le pastra calcandu-va in picioare ca pe niste insecte nefolositoare, iar voi care sunteti milioane, nu realizati ca puterea este in mainile voastre. VOI, numai VOI puteti schimba sau trasa drumul pe care mergeti, sau cum sa va traiti viata. Aveti o singura viata, pe care VOI o sacrificati pentru bunastarea gunoaielor politice. Bravo romani! Somn usor!.

# Cosmin date 26 January 2021 08:50 +5

Cred ca e cea mai buna propunere legislativa din ultimii 30 de ani.Dorim de urgenta initierea unei petitii on line sau orice alta forma prin care se poate semna pentru aceasta lege.Cei care credeti ca nu se poate nu abandonati,haideti sa le aratam celor care isi bat joc de noi de 30 de ani ca santem multi si NE-AM SATURAT!

# Miculescu Gabriela date 26 January 2021 09:30 0

Doamne ajută că s-a gândit cineva la așa ceva după mai bine de 30 de ani. Poate nu este prea târziu! Transformați aceasta inițiativă într-o petiție on-line și sunt convinsă că o vor semna milioane de români!

# NM date 26 January 2021 09:39 +5

foarte corecta propunerea domnului avocat Chitic, daca ma propunea si introducerea raspunderi magistratului era si mai buna. felicitari domnule avocat

# gabriela radu date 26 January 2021 09:53 0

salut cu bucurie aceasta initiativa! de ceva timp, se contureaza si in mintea mea aceleasi proiecte de tara...multumim, dle avocat

# ubu date 26 January 2021 10:03 +4

fără CPR, poate ”Coalitia pentru Drepturile Românilor”.

# Loredana Ion date 26 January 2021 10:38 +1

Asteptam petitia pentru a o semna. Multumim.

# Cristina Hotima date 26 January 2021 10:45 0

Bravooooo

# Raicu date 26 January 2021 10:46 0

Sustin!

# Lica Aurelia date 26 January 2021 10:47 0

Doresc sa se aprobe in Parlament legea suveranitatii!

# Glavan date 26 January 2021 10:48 0

De acord

# Palea Costinel date 26 January 2021 10:49 0

Ar fi bine dar nu stiu daca rezolvati

# Nina date 26 January 2021 10:53 +1

De acord!

# V.S date 26 January 2021 10:53 0

CORECT. Subscriu.

# Lica Aurelia date 26 January 2021 10:53 +1

Scrieti o petitie online si in mod sigur va fi votata masiv!

# Elena Bretan date 26 January 2021 10:59 0

Felicitari Dan Chirila❤️????❤️????❤️

# Bratu marius date 26 January 2021 10:59 -2

Subscriu

# Viorel Tătar date 26 January 2021 11:00 +1

Da sunt deacord Semnez petiția

# Vili date 26 January 2021 11:05 0

Asteptam petitia!cu drag voi semna.

# basicuta date 26 January 2021 11:13 +2

unde pun degetu...

# Aurel Punca date 26 January 2021 11:15 +1

De acord! Acum ori niciodată. Atentie insa. Proiectul se va lovii de punctul acela referitor la " international", adica daca vine de la OMS》 cade prevederile acestei legi si se aplica alea. TREBUIE SA IESIM DIN COMUNITATEA EU. SI DACA VOM MURII DE FOAME》 MURIM CU DEMNITATE NU CA ȘOBOLANI DE EXPERIENȚĂ

# Caunii date 26 January 2021 11:29 +1

Sustin

# Gina date 26 January 2021 11:30 0

Este online petitia?

# Maria date 26 January 2021 11:35 +1

Unde putem.semna

# Mariana Penghios date 26 January 2021 11:36 +1

Mult succes. Va susțin.

# Georgescu Cristina date 26 January 2021 11:36 0

Sunt de acord

# Frasineanu Fanica date 26 January 2021 11:40 0

De acord.

# Mihai Elena date 26 January 2021 11:40 0

Șanț de acord cu aceasta lege a suveranității

# Tache Vasile date 26 January 2021 11:45 +2

Super initiativa ! Felicitari De precizat : termenii si frazele utilizate sa fiie sa fie precise si scurte fara schimbare de sens prin adaugarea de diacritice Ex : Taierea la ras se se limiteze la ,, interzicerea taierii padurilor timp de 10 ani . Poporul acesta a suportat atatea oprelisti , incat pt binele sau poate accepta o astfel de pauza Daca vorbim de ,, SUVERANITATE " nu putem exclude domeniul bancar si banca nationala a care-i legislatie ii scoate din sfera de influena a statului si functioneaza ca o multinationala autonoma Domeniul bancar sa functioneze in limitele existente in UE , bancile sa se incadreze in conditiile contractuale acceptate in tara de origine , BNR personalul din BNR sa fie controlat de PARLAMENT Concesionari si redevente sa fie la nivelul UE ,etc

# Igna Mihaela date 26 January 2021 12:06 0

De acord

# Clichici date 26 January 2021 12:08 0

Susțin depuneți online o petiție și va semna cetățenii de rând

# GANDALF date 26 January 2021 12:09 +2

....puneți petiția online ....????????????????

# Elena Craescu date 26 January 2021 12:12 +2

Sustin!

# Roxana date 26 January 2021 12:14 0

Unde gasim petitia . Multumesc

# CAINARU CARMEN date 26 January 2021 12:16 0

sustin

# silviust date 26 January 2021 12:22 0

Exact, după cum spunea şi un rârâit celebru, trebuie să facem "...totul pentru a apăra integritatea, independența, suveranitatea României, dreptul deplin al poporului nostru de a-și hotărî dezvoltarea în mod independent, fără nici un amestec din afară." Partikip!

# ziaristu' rasol date 26 January 2021 12:23 +1

stati linistiti..!! asa ceva nu se va intampla ..!! cel putin in urmatorii 50 de ani ..!! nu va dati seama ca loviti in interesele '' drepte-i, prin care marile puteri conduc tara..?

# Hariga Paraschiva date 26 January 2021 12:34 0

Susțin. Doamne ajută!

# mutu vladimir date 26 January 2021 12:44 0

Unde trebuie să semnez ?

# Sandu Lavinia date 26 January 2021 12:49 +1

Susțin!

# Cazacu Gheorghe date 26 January 2021 12:53 +8

Unde pot găsii petiția și să o semnez? Susțin cu tot sufletul!

# Croitoru Aurelia date 26 January 2021 12:56 +2

Felicitări, susțin cu mare drag ideia

# Marius date 26 January 2021 12:58 +1

De acord

# rodica barau date 26 January 2021 13:02 +2

De acord

# mioara nicodim date 26 January 2021 13:07 0

de acord

# Mager Bogdan date 26 January 2021 13:08 0

De acord

# Lumi lumi date 26 January 2021 13:09 0

Doamne ajuta !

# Papp Corina Adriana date 26 January 2021 13:17 0

de acord

# Eugen. Ciocan date 26 January 2021 13:17 0

Anularea imunitatilor de orice natură !

# Fratele Vasile date 26 January 2021 13:30 0

De ce aceasta petitie acum, cand partidul AUR are aceleasi obiective, si este in parlament? De ce nu sustine d l Chitic si sustinatorii sai acest partid? Nu mi se pare logica mutarea! Sau poate deoarece d l Chitic e de fapt un sustinator PSD iar asta e doar o alta diversiune?

# cristina date 26 January 2021 13:35 +1

De acord. Astept sa aflu cum pot ajuta.

# CRISTINA STAN date 26 January 2021 13:42 0

DE ACORD CU LEGEA SUVERANITATII! UNDE SEMNAM?

# Iosif Stane Balteanu date 26 January 2021 13:50 +1

Sunt Deacord Cu Mare Drag Sustin Ideia

# Petrescu Viorel date 26 January 2021 13:52 0

De acord. Astep petitia pentru a semna.

# VIKY date 26 January 2021 13:55 +14

Se impune anularea imunitati Hitleristului, care afirma cu subiect si predicat inainte de primul mandat:" Primul lucru, voi re-nun-ta la imunitate". Poate ar trebui sa ii aduca aminte cineva, in cazul in care sufera de demență. Diagnosticul nu ar fi gresit din moment ce a uitat toate vorbele goale din timpul campaniei prezidentiale, manipuland populatia ca un borfas de ultima clasa. Locul vanzatorului de copii si penal cu acte in regula (dar spalat de mafia din justitie) este dupa gratii in locul celor nevinovati, care au incercat sa il opreasca de la distrugerea tarii si poporului. Sper sa ajung ziua cand va fi incarcerat pe viata pentru tradare de tara, impreuna cu GuWernul Meu si Parlamentul Meu.

# oricine oricand date 26 January 2021 13:57 0

Semnez azi! Va rog publicati link pe Luju! Respect si Doamne ajuta!

# Lorenzo de Medici date 26 January 2021 13:58 +9

Iar o luam cu petițiile, on line sau nu, și nu ajungem nicăieri. Dl. avocat Chitic, da-ți drumul la strângere de semnături pentru o inițiativă legisaltivă pe temă din partea cetățenilor. Numai așa ea poate intra într-o dezbatere națională și, mai ales, într-una parlamentară. Că sunt șanse să treacă și să devină lege, asta e o altă poveste, dar măcar se dezbate în Parlament. Așa, cu petițiile, nu se ajunge nicăieri, la nicio dezbatere veritabilă. Cel mult, se ajunge la ”valuri” pe internet, bune, cum am zis, la fix NIMIC. Eu pun umărul la o inițiativă legislativă, dacă sunt solicitat. La petiții pe temă, nu, că nu-mi place să exersez înmulțirea cu zero.

# Gabriel Turicianu date 26 January 2021 14:04 0

Mulțumesc pt inițiativă! Cum o pot susține?

# Goktepe Antoanela date 26 January 2021 14:10 0

Sunt de acord intru totul

# Lăzău date 26 January 2021 14:43 0

De acord

# Alexandra Petrusel date 26 January 2021 15:00 -2

Susțin! O petiție online ar ajuta mai mult. Mult succes!

# Razvan date 26 January 2021 15:16 0

Susțin acest proiect !!!

# Liana Alecu date 26 January 2021 15:17 +1

Felicitari pentr initiativa!

# Petrică date 26 January 2021 15:19 0

Da sunt deacord Dar este necesar suveranitatea individuală și renunțarea la certificatul de naștere fără cod nr personal

# Tundrea Ana date 26 January 2021 15:36 0

Sunt de acord cu dl. avocat Chitic!

# Andreea Belu date 26 January 2021 16:53 0

Domnule avocat faceți o petiție online sa putem semna și noi și cu Dumnezeu înainte poate reușim să schimbăm ceva in Romania .

# Tomita Clipa date 26 January 2021 17:01 0

Va sustin.

# Elena date 26 January 2021 17:02 0

Da sant de acort cu legea facuta .

# Nelu Marg date 26 January 2021 17:25 0

Susțin această propunerea legislativă ! :roll:

# Dinu Doinita date 26 January 2021 17:28 0

Buna ziua ,domnule avocat! Da! Sunt de acord!

# Luminița Stoica date 26 January 2021 17:46 0

De acord, doresc sa semnez!

# Ileșoi Dan date 26 January 2021 18:02 +1

Din păcate cozile de topor, care au contribuit la înfrângerea patrioților conduși de Ceaușescu, sunt încă mai puternice decât interesele naționale . Ar fi bine ca această inițiativă - valoroasă, demnă, necesară - să fie elaborată și susținută de cei mai buni juriști - sub protecția anonimatului - pentru a fi adusă la un enunț, o formă infailibilă - care să nu poată fi contracarată ori diluată de demersurile cozilor de topor .

# Cohn date 26 January 2021 18:02 0

Susțin!

# Constantin Mihaela date 26 January 2021 18:09 0

Vreau sa semnez !

# Manta Mery date 26 January 2021 18:13 0

Sustin.

# Ileana Mariana Calea date 26 January 2021 18:17 0

Sustin aceasta propunere legislativa

# Casandra date 26 January 2021 18:39 0

Sustin

# Mariana Ungur date 26 January 2021 19:34 0

Domnule Chitic unde ați fost în toți acești ani? Acum că este partidul AUR în Parlament și au început lupta pentru a rezolva aceste probleme în România, hop și dumneavoastră cu PSDISTII!!

# Florin.G date 26 January 2021 19:34 0

De acord.

# Simona date 26 January 2021 19:37 0

Sustin aceasta propunere legislativa

# Pantilie Ninusa date 26 January 2021 19:43 0

Sunt de acord

# pdlusr hidra nazista date 26 January 2021 20:22 0

Sustin! Si s-ar putea adauga interzicerea finantarii ong-urilor pe filiera sorosista. Si pe de alta parte daca o initiativa cetateneasca, cum este prezenta, este sustinuta de un numar de 2,73 milioane de semnaturi, sa devina automat lege indiferent de votul parlamentarilor. Din moment ce o gasca de tampiti cu un total de 2,73 milioane de voturi, dintr-o populatie de aprox. 20 milioane pot sa distruga o tara si s-o vanda pe bucati, nu vad de ce cu un acelasi numar de semnaturi valabile ale cetatenilor nu se poate initia o lege care sa intre imediat in vigoare.

# Daniel date 26 January 2021 20:34 0

Felicitări! Trimiteți-mi vă rog link-ul cu petiția pentru a o semna. Multumesc. Doamne ajută! PS: cred că ar fi de bun augur să mai adăugați două articole dezlege astfel ca “imunitatea parlamentară” și “inamovibilitatea” să nu le mai ofere posibilitatea unor “mici dumnezei” să fie deasupra legii statale PPS: dacă ați aduce in discuție si legea salarizării, cu siguranță cele 100.000 de semnături ar fi strânse într-un timp record

# Vasile Radu date 26 January 2021 21:15 0

SUSȚIN !

# vio date 26 January 2021 21:36 0

Petitia?? sa semnam

# Cosmin Nykolae date 26 January 2021 22:03 0

Sustin, aceasta propunere legislativă. Doamne ajuta! Vreau sa semnez, cum procedez??

# PANAINTE CĂTĂLINA TATIANA date 26 January 2021 22:08 0

SUNT DEACORD CU DOMNUL DAN CHITIC, FELICITĂRI PTR INIȚIATIVA, UNDE TREBUIE SA SEMNEZ??

# Ramona date 26 January 2021 22:14 0

Susținem!!

# Zimbran Adina date 26 January 2021 22:15 +1

Sunt de acord

# Pop Vasile. date 26 January 2021 22:19 0

Buna idee se vede că mai sunt bărbați în tara asta.

# Atodiresei Dorina date 26 January 2021 22:24 0

Susțin! Felicitări pentru inițiativa!!

# Florin Nicolae Coca date 26 January 2021 22:54 +1

Felicitări, Țara noastră are nevoe de aceste legi clare și ferme.

# Maria date 26 January 2021 23:17 0

Sunt de acord, şi sustin aceasta initiativa.Felicitari????

# Monica date 26 January 2021 23:36 0

Petițieeee Subscriu cu drag !

# Popoaia Doru date 26 January 2021 23:57 0

De acord

# Pancescu Camelia date 27 January 2021 00:10 0

Sunt alături de voi dragi mei

# Grigore Gheorghe date 27 January 2021 07:51 0

Si eu doresc arzator sa ne luam singuri soarta in propriile maini. Spuneti- mi, mie ce imi revine sa fac. Sunt gata sa va dau semnatura mea! Ma gasiti la gregorioderumania@mail.com

# Natalia Mladinov date 27 January 2021 07:51 0

Avem nevoie de astfel de lege felicitari d-le avocat!

# Daniela date 27 January 2021 08:06 0

Doamne Ajută! Absolut de acord, susținem in totalitate totul!

# Liliana date 27 January 2021 09:24 0

De acord cu ceea ce ați propus

# Ionel calistru date 27 January 2021 09:56 +1

Semnat

# Dorin date 27 January 2021 10:14 0

Va multumesc pentru initiativa,trebuie actiinat cit mai repede de a stopa abuzurile si incalcarea drepturilor.De acord intrutotul cu legea suveranitatii si cu stoparea taierilor masei lemnoase

# Cristina date 27 January 2021 10:29 0

De acord

# Curteanu Ioana date 27 January 2021 11:58 0

FELICITARI""SI DOAMNE AJUTĂ SĂ REUȘIM.

# Silvia date 27 January 2021 13:02 0

Astept petitia.Felicitari tuturor care aparati oamenii si viata!! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca

# VIKY date 27 January 2021 13:52 +19

„Lumea COVID-19 va avea nevoie de din ce în ce mai multă automatizare pentru a-i ţine pe oameni în siguranţă”, a declarat fondatorul şi directorul general al companiei, David Hanson. Acesta s-a declarat încrezător că soluţiile roboticii la pandemie nu sunt limitate doar la domeniul medical ci ar putea asista şi clienţii din industrii precum comerţul cu amănuntul şi transportul aerian"...Filmele au devenit si vor deveni realitate (nu conspiratii cum afirma oculta). Ei s-au pregatit de mult pentru acceasta asa zisa pandemie, pentru a reduce drastic numarul populatiei planetei care va fi inlocuita cu roboti. Viitor de aur pentru oculta criminala, si sicrie pentru populatia planetara adormita.

# Elena T date 27 January 2021 19:15 +3

Referitor la pct 2, activele ar trebui urgent sa treaca din proprietatea statului în cea a națiunii (a poporului romăn), asa cum era inainte,pînă nu vor da tot ce a mai ramas Referitor la pct 3 și 4, aici apar 2 formulări DIFERITE, respectiv: "resursele statului" și "resursele poporului". Desigur că vor trebui să REDEVINĂ ale națiunii romăne e(poporulu) La pct 7, ar trebui incluse și chemtrails-urile, pt care nu ni s-a cerut acordul niciodată și pe care sîntem obligați să le încheiem, fără a ști ce conțin. Pădurile, de ce DOAR pînă în 2040 ? Nici nu au timp sa se refaca!!!

# Marin adriana date 27 January 2021 22:24 0

Sustin

# Luana date 28 January 2021 10:02 0

Subscriu si vi semna initiativa legislativa a domnului avocat Chitic.

# VASILE BANCEANU date 28 January 2021 11:26 0

Sunt total de acord , sustin si semnez , dar unde sa semnez???

# Miti Sumona date 28 January 2021 20:43 0

Vreau și sunt de acord cu asa lege

# VIKY date 1 February 2021 09:46 +4

Trebuie grabit demersul, altfel nazistii criminali vor schimba Constitutia peste noapte, si nu veti avea nicio sansa de izbanda. La adunarea gunoaielor de la Davos de saptamana trecuta, presedintele Forumului Economic Mondial (Forumul Eliminari Maselor), un nazist sadea, stabilit in Elvetia, dar fara pasaport elvetian, a vorbit doar de Resetare , Globalizare, si Transumanism ( Gânditorii transumaniști postulează că ființele umane vor fi transformate mai devreme sau mai târziu în ființe cu abilități atât de mult extinse încât să merite eticheta de "postumane".). Intrebat de Merkel, de ce trebuie urgent Resetare globala, nazistul a tacut ca porcul in porumb. El a mai afirmat ca suveranitatea tarilor, nu mai este relevanta. Nu cred ca o tara cu un popor sanatos la cap sa accepte sa isi puna tara si propria lor viata la dispozitia unor minti bolnave, care se cred D-zei pe Pamant.

# Trante Lucica date 18 February 2021 16:08 0

De acord! Susțin!

# Susțin ! date 18 February 2021 22:52 +1

Sustin!!!

# Titus date 19 February 2021 01:06 0

Si eu astept petitia on line.Sunteti de admirat!

# AURELIAN.RO date 20 February 2021 11:08 0

Pentru inscrierea ca VOLUNTAR in vederea strangerii de semnaturi necesare declansarii mecanismului aferent Art 74 din Constitutia Romaniei, click aici: https://forms.gle/KwoLWjtsCmEEy2hm7

# Ion Spataru date 20 February 2021 22:59 +1

Hai sa dam jos aceasta clasa politica corupta si criminala . Suuces maxim va doresc in toate demersurile

# VIKY date 21 February 2021 08:12 +22

TREZITI-VA romani, opriti genocidul tarii!!!. Ganditi-va la copiii si nepotii vostrii, daca nu ati fost in stare sa ganditi 30 de ani, timp in care ati fost manipulati, mintiti si vanduti. D-zeu cu voi, ca atata va mai ramas daca nu va treziti. Macar aparati ce a mai ramas din tara. O tara fara suveranitate, fara companii nationale, nu mai este tara, ci Colonie cu sclavi. Tacerea voastra, este succesul lor, al nazistilor. Comunismul a fost floare la ureche, pe langa ce va asteapta. Ei nu se vor opri de buna voie, VOI, milioanele aveti datoria fata de generatiile viitoare sa ii opriti. Bunicii si parintii vostrii v-au lasat o tara, lasati si VOI o tara copiilor vostrii, nu ii lasati sa hotarasca ei viitorul lor. Hotarati voi pentru copiii vostrii!!!.

# Laszlo date 8 March 2021 16:19 0

Totul ok până la punctul 5. Nu sunt de acord cu nici măcar o literă în limitarea vreunui drept constituțional cetățenilor la schimbul unei legi organice! Punctul 5 eliminat. Și, despre defrișarea pădurilor după 2040 ce va fi? Nu este ok abordarea aceasta.

# Moise Toma date 4 April 2021 23:59 +22

Doamne Ajuta D.le Avocat Chitic sustin din toata inima initiativa de Proiec care ar merita sa faca parte din CONSTITUTIE !

# VIKY date 5 April 2021 10:14 +44

Au trecut 2 luni de la acest proiect, si se pare ca vor mai trece cateva pana se va pune in dezbatere, si inca cateva pana se vor strange semnaturi, si inca cateva pana se va trimite in Parlament, si inca cateva luni sau ani cand Parlamentul o va dezbate, si inca cateva pana o va respinge. Si uite asa isi va incheia si Parlamentul mandatul. Eu am o nedumerire cu foarte multe semne de intrebare: de ce nu s-a dat drumul la semnaturi pana acuma?????? :eek:.

# ana bogdan date 22 May 2021 09:21 +38

:-) Sunt total de acord si eu vreau sa semnez aceasta petitie si nu as vrea doar atat as vrea si suveranitatea noastra ca oameni liberi cu drepturi depline .Daca lucrez si statul imi ia din munca mea mai bn de jumatate din bani de ce, eu daca am cumparat un bun ,o proprietate ,sa mai platesc in fiecare an taxe pe acel bun care practic e al meu!

# Kalaf date 25 May 2021 18:05 +19

Poate gresesc, dar nu am citit in proiect obligativitatea explicita prezentari la parlament celor chemati sa da socotala/ martorie! Si o sanctiune in acest sens

# VIKY date 25 May 2021 19:21 +1

@Kalaf...Proiectul a rămas doar pe....LUJU. Nu s-a finalizat, și nici nu cred că va fi vreodată. Nu are nimeni interes că România să rămână tara suverană. Un

# Adrian date 25 May 2021 22:31 0

Atîta nevoie avem de oameni ca dumneavoastră ! Oameni care gindesc normal....Bunul Dumnezeu să vă ajute și să vă țină tare, tare. Eu va susțin

# iacob nicolae date 27 May 2021 15:07 0

de acord

# Eftimie Müller date 27 May 2021 23:52 +1

Am citit Si Sant de accord as Dori sa semnez

# Adrian date 28 May 2021 23:52 +1

UNDE pe net poate fi semnata Legea suveranitatii ?

# Elena Frunzaru date 30 May 2021 11:09 +1

Semnez petitia!

# Doina Băluşescu date 8 June 2021 20:28 +1

De acord! O să fie o petiție online?

# Soneriu Adrian date 13 June 2021 17:22 +1

O lege buna si necesara, felicitari pentru initiativa!

# florin turcanu date 29 July 2021 19:57 +1

buna legea

# PANESCU RALUCA FLORENTINA date 25 August 2021 15:53 +1

SUSTIN.uNDE GASESC PETITIA SA O SEMNEZ.

# cornelia nicolescu date 19 September 2021 16:00 +1

eu locuiesc la tara si ne incalzim cu lemn. ce se va intampla cu lemnul de foc?? si pretul lui. A ajuns la 600lei. imens. Propun ca cei care vor taia din paduri, copaci bolnavi sau parcele insemnate sa fie obligati sa planteze puieti. Nerespectarea plantarii, amenzi mari.

# Mioara date 25 September 2021 23:17 +1

SUSȚIN CU TOATA INIMA!! CUM POT FACE MAI MULT?

# George date 28 September 2021 22:54 +1

la statut de revolutie

# Camelia Fogorosi date 29 September 2021 20:25 0

Susțin!

# Alina date 29 September 2021 20:31 0

Sustin!Astept petiția on line.

# sebastian date 29 September 2021 20:41 0

de acord; una din masurile pe care le spunteti la Tuca Show , sau chiar 2, 3 propuse de dvs eu le aplic de laninceputul acestei mizerii false; dar ma simt singur; doresc sa va cunosc

# Popescu Florin date 17 October 2021 20:50 0

Votez suveranitate. 8)

# Papp Rodica date 17 October 2021 20:53 0

Va susține. Succes !!pentru Dreptate

# Vali date 17 October 2021 20:58 -1

De acord. Grozava inițiativa.

# DANIEL ALIFANTI date 17 October 2021 20:58 0

SUSȚIN !

# DANIEL ALIFANTI date 17 October 2021 20:59 0

SUSȚIN !

# Vali date 17 October 2021 21:03 0

De acord. Grozava inițiativa.

# Mircioagă date 22 October 2021 20:22 0

Diaspora nu poate semna. Faceți ceva în acest sens. Mulțumesc!

# Bobaru Costel date 22 October 2021 22:01 0

În Timișoara unde putem semna, și pentru a pune și eu umărul ca doar este pentru tot poporul, am fost și voi fi alături de cei care lupta pentru România, Respect

# Bobaru Costel date 22 October 2021 22:03 0

Sutin

# nicolae mitu date 23 October 2021 17:46 0

Articolul 5 nu este ok.limitarea drepturilor constitutionale nu pot fi acceptate sau justificate de nici o situatie.nici daca de asta ar depinde supravietuirea speciei.

# Claudia date 23 October 2021 22:50 0

Sustin!

# Ciortescu ion date 23 October 2021 23:57 0

Sînt de acord susțin.

# Gordasevici Lucretia date 24 October 2021 00:00 0

Susțin Legea suveranitatii

# Oancea Simona date 24 October 2021 17:08 0

Vă susținem!!!!

# Georgeta Ursulean date 24 October 2021 17:55 0

Susțin ,Legea SUVERANITATII!!!

# Groaznicu Claudiu date 24 October 2021 19:02 0

Sustin legea suveranitati Sa ne fie redate dreptutile

# Carolina date 24 October 2021 19:51 0

Sustin!

# Cosac date 27 October 2021 15:35 0

Sunt de acord cu legea suveranități

# Veronica date 31 October 2021 07:30 0

Sunt de acord cu "Legea Suveranității".

# Tarcuta Dumitru date 7 November 2021 21:03 0

De acord!Asa sa ne ajute D-zeu!

# Badea Ana date 3 December 2021 20:20 0

Doresc suveranitate

# BADEA ANA date 3 December 2021 20:24 0

Vrem Suveranitate

# FRASINICA date 15 December 2021 08:01 0

As dori sa semnez legea online , mentionez ca locuiesc în california

# Mincu date 14 January 2022 00:19 0

Sunt de acord ! In Focsani unde se poate semna ?

# Petre date 19 January 2022 21:06 0

De acord

# #ionela date 25 January 2022 09:34 0

De acord

# ADAM date 1 March 2022 10:43 0

DE ACORD

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.02.2023 – Tot Buda e sef la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva