17 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LIBER LA PENSIONARE – CSM a aprobat 15 plecari din sistem: 11 judecatori si 4 procurori. Iata lista cu magistratii pentru care presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa semneze decretele de eliberare din functie

Scris de: L.J. | pdf | print

27 May 2022 13:37
Vizualizari: 6390

Intr-o singura saptamana, CSM-ul condus de judecatorul Marian Buda (foto) a aprobat 15 iesiri la pensie ale unor magistrati. Este vorba atat despre judecatori, cat si despre procurori.


 

Concret, in sedinta de joi, 26 mai 2022, Sectia pentru judecatori a CSM a dispus eliberarea din functie prin pensionare a 11 judecatori. Cu doua zile inainte, marti, 24 mai 2022, Sectia pentru procurori a CSM a aprobase plecarea din magistratura a patru procurori.

Urmeaza ca presedintele Klaus Iohannis sa semneze decretele de pensionare pentru cei 15 magistrati.


Iata cererile de pensionare aprobate de Sectia pentru judecatori a CSM:


-eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MANEA IULIA LACRAMIOARA, judecator la Curtea de Apel Bucuresti.

-eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 16.07.2022, a domnului LUNGU MARIAN, judecator la Curtea de Apel Craiova.

-eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MOTOC LOREDANA VIOLETA, judecator la Tribunalul Constanta.

-eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei judecator STAICU ANGELA SIMINA, presedintele Sectiei de contencios administrativ si fiscal din cadrul Tribunalului Gorj.

-eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.09.2022, a doamnei DINU CAMELIA, judecator la Tribunalul Valcea.

-eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului TRAISTARU NICOLAE, judecator cu grad de curte de apel la Tribunalul Teleorman.

-eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei GONDOR ORESIA MARIANA, judecator la Tribunalul Maramures.

-eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.07.2022, a doamnei judecator HAMBETIU ANAMARIA CRISTINA, presedinte al Judecatoriei Tarnaveni.

-eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei CORNEA MARIANA LIZABELA, judecator cu grad profesional de curte de apel in cadrul Judecatoriei Targu Secuiesc.

-eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MAGIRESCU MARIA LOREDANA, judecator la Judecatoria Cornetu.

-eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului CRISAN EUGEN GHEORGHE, judecator cu grad profesional de curte de apel la Judecatoria Cluj Napoca.


Iata cererile de pensionare aprobate de Sectia pentru procurori a CSM:


-eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 31.05.2022, a domnului VARTIC MARIUS CATALIN, procuror sef al Serviciului de reprezentare la Inalta Curte de Casatie si Justitie I din cadrul Sectiei judiciare penale a Directiei Nationale Anticoruptie.

-eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.06.2022, a doamnei BLAJ MARIA - LUIZA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

-eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 10.06.2022, a domnului VOICU BOGDAN FELICIAN, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, delegat in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a traficului de droguri din cadrul acestei structuri specializate.

-eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.06.2022, a domnului DELCEA MARIAN, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Comentarii

# santinela date 27 May 2022 14:37 +61

Adica daca au indeplinit conditiile de iesire la pensie si au cerut asta trebuie vreo aprobare ??? Ce tot o dati cu "aprobarea iesirii la pensie " ?

# maxtor date 28 May 2022 13:55 -1

-facem contestatie!

# maxtor date 28 May 2022 14:05 -1

contestatie trimisa.

# maxtor date 29 May 2022 10:09 +1

apropos,apropos:"era tanara,lucrase niste dosare,terminase 3 rechizitorii"-portretu robot la promovare(...) e tot asta sau doar base lucra cu asa ceva?????

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.08.2022 – Sediul DNA a ajuns in paragina (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva