12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LISTA CANDIDATILOR PENTRU CONGRES – Baroul Bucuresti a validat 73 de candidaturi pentru alegerea in demnitatea de delegat la Congresul Avocatilor din luna iunie. Printre avocatii validati se numara: Radu Sora, Gabriel Zbarcea, Catalin Baiculescu, Iuliana Ciobotaru, Mihaela Olaru sau Cosmina Cerva. Alte 20 de candidaturi au fost respinse (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

17 May 2024 16:57
Vizualizari: 2398

Se cunosc avocatii care vor candida pentru alegerea in demnitatea de delegat al Baroului Bucuresti la Congresul Avocatilor care se va desfasira in 14 si 15 iunie 2024. Baroul Bucuresti a dat publicitatii lista cu avocatii ale caror candidaturi au fost admis.


 

Astfel, Comisia de validare a candidaturilor a validat candidaturile a 73 de avocati. Printre acestia se numara nume cunoscute, precum: Radu Sora, Gabriel Zbarcea, Catalin Baiculescu, Iuliana Ciobotaru, Mihaela Olaru, Cosmina Cerva, Radu Valentin Sora.

Dintre cei 73 de candidati, vor fi alesi 51 de delegati.

In schimb, au fost invalidate candidaturile a 20 de avocati. Motivul: neindeplinirea a cel putin unei conditii pentru a fi ales in demnitatea de delegat al Baroului Bucuresti la Congresul Avocatilor.


Iata avocatii ale caror candidaturi pentru demnitatea de delegat al Baroului Bucuresti la Congresul Avocatilor au fost validate:

 Iata avocatii ale caror candidaturi pentru demnitatea de delegat al Baroului Bucuresti la Congresul Avocatilor au fost invalidate:

 


Comentarii

# Sa faca ce? date 17 May 2024 21:04 +2

Bai baieti, in 366 zile (din 31.12.2022, pana in 1.01.2024 ati marit contributia, de la 12 % din brut, la 14 % - tot din brut... cat credeti ca o puteti mari, daca Marrrcel v-a luat-o inaine. S-a bagat si el cu 10 % ... tot din brut ?

# demnitari date 21 May 2024 09:56 0

:o auzi la ei ”demnitatea de delegat”. Alo colegii mai usor cu snobismul! Vedeti sa nu vi se aplece de la atata demnitate.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.06.2024 – Paraditorul Andreei Cosma si procurorul „Talpa Iute”, reciclati de DIICOT

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva