25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LOLEK SI BOLEK – Nebunie: Orban il baga la fake news pe Iohannis. Dupa ce a anuntat ca persoanele de peste 65 de ani „vor trebui sa stea practic tot timpul acasa”, presedintele Klaus Iohannis este contrazis de subalternul Ludovic Orban: „Am vazut ca s-a rostogolit o informatie care nu este adevarata, privitoare la persoanele cu varsta peste 65 de ani... Modul in care a fost prezentata ideea de masura nu este corect” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

24 March 2020 21:03
Vizualizari: 7891

Uitati de cine depinde soarta romanilor si cine ar trebui trebuie sa ne treaca cu bine prin pandemia de coronavirus. Una spune presedintele Klaus Iohannis (foto stanga), alta zice subalternul sau, premierul Ludovic Orban (foto dreapta).


 

Proaspat iesit din izolare, premierul Ludovic Orban a acuzat marti seara, martie 2020, ca in spatiul public a fost rostogolita o informatie falsa conform careia persoanele de peste 65 de ani nu vor mai avea voie sa iasa din locuinte, fiind obligate sa stea in case in permanenta. Ce sa vedeti, cel care a lansat aceasta asa-zisa informatie falsa este nimeni altul decat seful lui Orban, presedintele Klaus Iohannis, cel care a zis textual ca „pentru a proteja persoanele peste 65, pentru aceste persoane se vor introduce restrictii speciale, in sensul ca vor trebui, in interesul lor propriu, sa stea practic tot timpul acasa”. Cu alte cuvinte, premierul Ludovic Orban l-a bagat la fake news pe presedintele Klaus Iohannis.

 

Iata intai declaratiile facute marti, 24 martie 2020, la amiaza, de presedintele Romaniei Klaus Iohannis (video, minutul 2.27):

 

„Un punct foarte special, tin neaparat sa-l mai mentionez - persoanele cele mai vulnerabile sunt persoanele peste 65 de ani. Este evident ca avem nevoie de masuri speciale, dar si de restrictii speciale. Si, astfel, pentru a proteja persoanele peste 65, pentru aceste persoane se vor introduce restrictii speciale, in sensul ca vor trebui, in interesul lor propriu, sa stea practic tot timpul acasa”.

 


 

Iata dezmintirea facuta marti seara, 24 martie 2020, de premierul Ludovic Orban:

 

Am vazut ca s-a rostogolit o informatie care nu este adevarata, si care veti vedea ca nu este adevarata, privitoare la persoanele cu varsta peste 65 de ani. Se stie foarte clar ca cei mai expusi imbolnavirii, care prezinta cel mai mare risc, sunt persoanele in varsta, pensionarii, bunicii, parintii nostri, cei cu varsta de peste 65 de ani. Pentru a-i proteja, doar pentru a-i proteja, se va institui practic aceasta interdictie de a iesi de la domiciliu, dar nu pe toata perioada zilei. Va exista un interval orar in care pensionarii, cei cu varsta peste 65 de ani se vor putea deplasa si chiar ne impunem ca obiectiv sa le asiguram servirea aproape exclusiva in magazinele alimentare, in farmacii pentru persoanele de peste 65 de ani, astfel incat sa nu interactioneze cu alti cetateni, pentru a-si cumpara ceea ce au nevoie pentru traiul zilnic. De asemenea, se pot deplasa ca sa faca o plimbare. Deci modul in care a fost prezentata ideea de masura nu este corect, si ministrul Afacerilor Interne va prezenta continutul ordonantei care va clarifica aceasta situatie”.

 

Vedeti aici declaratia in care premierul Ludovic Orban il contrazice pe presedintele Klaus Iohannis (minutul 4.15)

 

Comentarii

# Conu Leonida fata cu reactiunea date 24 March 2020 22:09 +9

Poate dupa ce trece nebunia se face o analiza la rece a chinurilor la care au fost supusi romanii si se aplica sanctiuni. :o

# VOX date 24 March 2020 22:32 +12

DOAMNE ce presedinte "AIURIT" avem in Romania! Ne meritam consecintele cu asa "papagal" .!..

# Faracatuse date 24 March 2020 22:39 +4

Ne a arătat Împăratul gol.. Ha Ha Ha! Sunt doua variante. Îl face Orbán cu starea de urgentă, sau îl face dulapul cu Dna ul după...

# imun/teanu date 25 March 2020 07:17 +1

La Ierusalim epidemie. Holera. De la Bucuresti Itic ii da acolo telefon lui Strul: Ce mai e cu holera? /Aaaa!, e bine merCi. Doaaarme mereu. * Pe internet prietenul de la Paris ma intreaba: Ce mai e cu "coliva noua" la voi? /Aaaa!, bine merCi. Ca e furtuna afara se da cu biciclul in palatul LUI de la Cotor-Ceni.

# stupid date 25 March 2020 09:14 +6

Cum se iau decizii fara cap! Dupa ce au fost de acord sa interzica deplasarea persoanelor de peste 65 ani s-au trezit ca trebuiesc alocate fonduri pentru ca autoritatile locale sa -i sprijine pe batrini; asa ca mai bine sa-si cheltuie pensionarii proprii banuti ! Si pina la urma vin cu mizeria "sa o luam gradual" si peste 3-5 zile cind o sa explodeze nr de pacienti o sa interzica definitiv iesirea din casa peste 65 ani!

# Neanae date 25 March 2020 11:14 +1

Încaieră-i drace! Acum suntem in casa și ... OBSERVAM! Când om ieși om VEDEA .

# DODI date 25 March 2020 12:35 +6

Nu jigniți personajele animate din copilăria multora dintre noi. Cel puțin cei doi erau simpatici și li se putea ierta multe din cauza... vârstei. Aceștia doi sunt unul mai prost decât altul. Ciolanis a dat cu oiștea în gard cu persoanele peste 65 de ani iar pupincuristul sică era cât pe ce să ne spună că... PSD e de vină. Mulțumim din suflet SRI pentru că ne-am pus în fruntea țării pe acești doi cretini de ajunge să-și facă cruce și străinii când văd ce dobitoci avem. În prostia lor sunt utili străinilor prin multele servicii făcute lor și prin enormele deservicii făcute României.

# imun/teanu date 25 March 2020 16:13 0

Pat si Paasol? Sau, cum e turcu' (plina nemtia, nu?) si pizdolu'.

# BERCEA MONDIAL ,,,E MANERA LU FRAȚII MIEI....,,, date 25 March 2020 22:22 +1

VOM PIERI TOTI DIN CAUZA ACESTOR PĂCĂLICI. CINE I-A VOTAT SĂ FIE LOVIȚI DE VIRUS.

# BERCEA MONDIAL ,, E MANEVRA LU FRAȚII MIEI...,, date 25 March 2020 22:26 +2

,,DIASPORA,, V-A ADUS PĂCĂLICII DAR ȘI MOARTEA. CINE I-A VOTAT SĂ NU SCAPE DE VIRUS.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva