22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAZGANDACUL – Seful DIICOT Galati Sorin Carare si-a retras cererea de eliberare din functie prin demisie. Carare formulase solicitarea la scurt timp dupa achitarea fostului deputat Mihai Boldea, pe care l-a trimis in judecata pentru o presupusa fapta de spalare de bani, printr-un rechizitoriu avizat chiar de seful DIICOT Daniel Horodniceanu

Scris de: Bogdan GALCA | pdf | print

23 May 2018 12:42
Vizualizari: 13735

Procurorul Sorin Carare (foto) a renuntat la cererea de eliberare din functia de procuror sef al DIICOT Galati, solicitare care trebuia sa fie discutata in sedinta din 22 mai 2018 a Sectiei de procurori a CSM. ADrept urmare, Sectia de procurori a luat act de faptul ca procurorul Sorin Carare a renuntat la cererea de eliberare din functie, astfel ca acesta va ramane in continuare la conducerea DIICOT Galati.


Asa cum Lumeajustitiei.ro a anuntat, Carare a formulat cererea de demisie la scurt timp dupa ce unul dintre dosarele sale s-a destramat in instanta, soldandu-se cu o achitare rusinoasa. Este vorba despre cazul fostului deputat Mihail Boldea. Acesta din urma a fost trimis in judecata in 25 martie 2016 pentru o presupusa spalare de bani. Rechizitoriul a fost semnat de seful DIICOT Galati, procurorul Sorin Carare, si procurorul Sorin Leau, fiind avizat chiar de seful DIICOT Daniel Horodniceanu (vezi facsimil).

Acuzat de spalare de bani pe motiv ca ar fi transferat pe numele secretarei sale, Mihaela Barabanciuc, un imobil si diverse sume de bani, Mihail Boldea a fost achitat in 25 aprilie 2018 de Curtea de Apel Iasi, in temeiul art. 16 alin. 1 lit. b teza I din CPP care prevede ca “fapta nu este prevazuta de legea penala”. In baza aceluiasi articol au fost achitati si Mihaela Barabanciuc si George Hristu, dar si o societate comerciala.

Trebuie amintit ca in timpul anchetei, tatal fostului deputat a murit in somn, fara o cauza aparenta. Mihail Boldea s-a jurat la acea vreme ca in memoria tatalui sau nu va mai avea toata viata lui odihna pana cand nu-i va demasca pe anchetatorii sai si nu-i va face sa plateasca pentru nenorocirea care i-au produs-o.





Comentarii

# DODI date 23 May 2018 13:29 +8

Caracter ”vertical” în consonanță cu mult clamata pregătire profesională. Cu așa specimene nu mă mir că avem un președinte ratat profesional și un ”șef al opoziției” în... opoziție cu bunul simț și cei 7 ani de acasă.

# Daniela date 23 May 2018 13:54 +6

Un om de "bază" în plus în mafia DIICOT care avea datoria si obligația prin lege să împiedice orice tentativă şi formare a STATULUI MAFIOT ORGANIZAT. ;-) Se pune intrebarea extrem de simplă de ce ABSOLUT NIMENI :o nu investighează DIICOT care a protejat TOATA MAFIA STATULUI PARALEL??? :-* Aici s-au facut şi mai mari ilegalități si nedreptați. Daca in DNA e dezastru in DIICOT e adevărata structură de bază a statului mafiot care a falsificat mii de dosare doar pe inchipuiri pentru a acoperi pe adevărații mafioți din sistem

# pfulea date 23 May 2018 14:57 +2

Taica-miu era supranumit tatal bombelor... A invatat ca un nebun ca un scelerat, a studiat zeci de tomuri... Nu a ajuns general in armata romana, desi era chemat inclusiv in Iugoslavia, Rusia, UK, Spania.... Era un specialist... Un om care desi il avea pe ta-su condamnat, detinut politic, era indispensabil.... Desi purta haina cachi, era mare fan dinamo, dadea cu cascheta de pamant fara sa-l doara in pix de urmari.... Pe ce se baza el, pe faptul ca a invatat, ca era unic, ca-si permitea luxul de a desfide generalii, sistemul... Si avea doi copii... Daca ar fi in zilele noastre, l-as blestema, i-as zice ca ne-a dus in desuetudine... Ca l-a durut la bascheti de noi..... Ma intreb, azi, ar mai fi facut la fel????

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva