23 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IOHANNIS ARE DOSAR PENAL – DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele lui Carmen Georgeta Iohannis si Klaus Werner Iohannis in urma sesizarii redactiei Lumea Justitiei pentru cei 320.000 euro luati pe casele din Sibiu. Uluitor, prin Ordonanta 250/P/2018 din 25.05.2018, DNA a declinat dosarul la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

5 iunie 2018 12:56
Vizualizari: 90700

Bomba la DNA. In plin scandal privind obligativitatea presedintelui Romaniei Klaus Werner Iohannis de a o revoca din functia de procuror-sef al DNA pe Laura Codruta Kovesi, ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale, Directia Nationala Anticoruptie a facut o miscare judiciara de maxima celeritate, care ne-a uimit si pe noi, autorii sesizarii. In urma plangerii penale depuse de redactia Lumea Justitiei la data de 9 mai 2018 la DNA privind afacerile imobiliare cu casele Statului a sotilor Carmen si Klaus Iohannis, DNA a tinut sa ne instiinteze prin adresa oficiala, urmatoarele:


"Va facem cunoscut ca prin ordonanta nr. 250/P/2018 din data de 25.05.2018 a Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie s-a dispus declinarea competentei de solutionarea cu privire la denuntul formulat impotriva lui Radu Gabriel Bucsa, Carmen Georgeta Iohannis si Klaus Werner Iohannis in favoarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia."

Comunicarea este semnata de procurorul sef al Sectiei a II-a din DNA, Marius Bulancea, si procuror sef serviciu Iuliana Crisan.

Iata documentul:


INTREBARI:

-Cum oare intr-un dosar cu asemenea miza, in doar doua saptamani de la depunerea sesizarii, DNA a constituit dosarul penal nr. 250/P/2018 si a emis si ordonanta din 25.05.2018? Alte persoane care fac plangeri la DNA asteapta cu anii si nu primesc niciun raspuns despre ce se lucreaza in dosare.

-De ce oare DNA a declinat cauza la PCA Alba Iulia, cand competenta anchetarii unui demnitar cum este si presedintele Romaniei apartine exclusiv PICCJ?

-Oare declinarea (nu ni s-a comunicat si Ordonanta) s-a facut pe considerentul ca presedintele Romaniei are imunitate totala pe perioada mandatului si s-a dorit sa nu se afecteze instrumentarea cu celeritate a cauzei? DNA a declinat dosarul in fieful Procurorul General Augustin Lazar pentru a putea fi anchetata sotia presedintelui, Carmen Iohannis, care nu are nicio imunitate?

-Este posibil ca in orice moment sa se inceapa urmarirea penala impotriva sotiei presedintelui, situatie care ar arunca in aer imaginea lui Klaus Iohannis? Sigur ca este posibil.

Azi, cand scriem aceste randuri, in urma cu o ora, presedintele Iohannis a iesit public cu o interpretare nastrusnica a Constitutiei, in sensul ca a recunoscut ca ministrul Justitiei are autoritate asupra tuturor procurorilor, dar ca aceasta autoritate trebuie exercitata exclusiv pentru protejarea lor.

Cum va putea fi oare obiectiv Klaus Iohannis in punerea in aplicare a deciziei CCR care a obligat sa emita decretul de revocare din functia de sef al DNA pe Laura Codruta Kovesi?

Este cumva presedintele Romaniei la mana procurorilor?


*Cititi aici toate amanuntele despre sesizarea penala depusa la DNA in data de 9 mai 2018 pe numele sotilor Iohannis

Comentarii

# DODI date 5 iunie 2018 13:16 +30

Noroc cu LUJU. Așa a aflat și DNA că ciolanis este un PENAL. Dar nu trebuie să vă mire nimic. De la Alba a fost ”emanat” tractoristul lăzăruc. Tot de acolo a devenit cunoscut și Berbeceanu. Și Alba este cunoscut ca fiind fieful PDL (vopsit PNL). Așa că șanse ca acest dosar să fie scris pe hârtie moale folosită cu mâna dreaptă sunt foarte mari.

# patriotu date 5 iunie 2018 13:56 +5

Santaj, santaj, de trei ori santaj! Este la fel ca in razboiul din Syria dintre americani si rusi unde s-a distrus tot! Tot asa si-n Romanica se va distruge tot de nu va ramane piatra pe piatara in razboiul dintre USA si UE(Germania)! Rezistentii aplauda distrugerea completa a Romaniei! Suntem un popor blestemat de ne-am impuscat doi presedinti patrioti si Eminescu ne-a scris versuri despre straini!

# Ultimul Charlot date 5 iunie 2018 14:39 +6

Distrugerea o fac rezistentii, serviciile si sinistrul presedinte, prizonierul primilor. Lasa sa se distruga tot si definitiv sa putem sa reconstruim pe ceva curat. Orice recontructie tot cu astia, e irosire de resurse.

# Patri_hoțul KWI se străduie! date 6 iunie 2018 08:42 +2

A pus serios umărul patri_hoțul KWI încă de la începutul mandatului, de capul lui renunțînd la datoria istorică a Germaniei de un mizilic acolo = 19 MILIARDE EUR. http://www.napocanews.ro/2015/02/iohannis-presedintele-intereselor-germaniei-renunta-la-datoria-istorica-germana-catre-romania.html

# DOREL date 5 iunie 2018 15:03 +8

Bravo LUJU, bravo Savaliuc ! Si, b): HAI CA SE POATE ! Parerea mea ...

# doar că e vorba de 700.000 eur! date 10 iunie 2018 19:45 0

„Iohannis a încasat chirie pentru spațiul respectiv, de la banca Raiffeisen, începând cu anul 2001, conform primului contract de închiriere pe care-l anexez în facsimil. Așa că suma care trebuie restituită este undeva pe la 700.000 de eur.” http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-a-fost-cumparator-de-buna-credinta-ci-complice-la-o-frauda-de-amploare/

# Admin. Prezidențială=SeReLeu JOYANNIS? date 10 iunie 2018 19:55 +1

„Klaus Iohannis a anunțat, prin intermediul Administrației Prezidențiale, că o să restituie banii încasați ilegal din momentul pronunțării deciziei judecătorești definitive și irevocabile prin care s-a anulat contractul de vânzare-cumpărare. Implicare Administrației Prezidențiale într-o problemă personală a președintelui este un abuz” http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-a-fost-cumparator-de-buna-credinta-ci-complice-la-o-frauda-de-amploare/

# GĂINĂRIILE LUI CIOLANNIS date 10 iunie 2018 19:57 +2

„Administrația Prezidențială, la fel ca și președintele, reprezintă statul român și este un garant al bunei funcționări a justiției, dar tocmai statul român a fost păgubit de soții Iohannis prin inducerea în eroare a justiție pe bază de falsuri și uz de fals! Ce faceți dumneavoastră, domnule președinte Iohannis, prin implicarea instituției prezidențiale în găinăriile voastre de familie, la care v-a împins lăcomia care vi se citește pe chip, seamănă a demonstrație de forță în scopul intimidării justiției, care oricum  tot o scaldă și vă tergiversează procesele ca de obicei.” http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-a-fost-cumparator-de-buna-credinta-ci-complice-la-o-frauda-de-amploare/

# Gilu date 5 iunie 2018 13:22 +10

Vezi vere , daca o tii langa cu penalii ? Ai nimerit in menghina slujirii ? Invata si tu un cunoscut proverb romanesc : pe cine nu lasi sa moara. , nu te lasa sa traiesti ...

# BOLONDITO BELENDEK date 5 iunie 2018 18:10 +1

Avu dreptate Asztalos Csaba că nu era cazul amendării lui Ciolannis: "Eu am votat impotriva. Declaratia e larg in limita libertatii de exprimare". Partea cu 'larg in limita libertatii de exprimare' e formulare juridică acceptată or clocitură din capul lui AC?

# idee (cine are idei e... idiot) date 6 iunie 2018 07:35 0

De nu există GRUPUL PENTRU PREȘEDINTE, musai să să treacă la treabă! Recensămînt în cimitire, toți amicii de pe Facebook... Chiar din îndepărtata Chină! Luați exemplul sectei TAICA LAZĂR: micuța dar războinica Saung Lwi, care trăiește colea-șa, în Myitkyina, băgată-n grup de Adela R. pe 2.12.2017.

# Un grup bine păzit! date 9 iunie 2018 20:40 0

Există! Klaus Iohannis Cel Mai Bun Președinte Al Romaniei. Grup închis. 10.393 membri

# Anca Maria Ghidu date 6 iunie 2018 23:04 +1

bai oameni buni,voi stiti sa cititi??e o plangere...

# faracatuse date 5 iunie 2018 13:23 +5

Ei, abia acum se ascute jocul... E la baioneta fratilor....

# Unul Altul date 5 iunie 2018 13:26 +7

Pot spune "Un Penal,Doi Penali"?nu,nu voi spune pentru ca functioneaza prezumtia de nevinovatie.

# WELCOME! date 5 iunie 2018 18:55 +6

Bun venit familiei IOHANNIS la... cel 'festival disperat al inculpatilor'.

# Ciolannis, CIOCU MIC! date 5 iunie 2018 19:40 0

Kovesi: Kovesi: „Am spus ca e prima si ultima oara cand comentez afirmatiile nereale ale inculpatilor.”

# MARELE MUT, în rolul preferat date 5 iunie 2018 20:18 +4

Kovesi: „ Cine ataca? Inculpatii disperati”. Să dea dovadă de decență el însuși, că prea i-a plăcut ROMANȚA RĂSPUNSULUI MUT cînd era cazul să se implice ca mediator, chiar ca cetățean - REMEMBER RARINCA!!!

# Nu ieși pe steclă, profu GHINION! date 5 iunie 2018 21:22 +1

Kovesi: „Ma refer la toti cei care fiind condamnati sau cercetati au facut turul televiziunilor, sunt seara de seara in studiourile televiziunilor, inculpati condamnati sau cercetati”.

# Parnaiașii să nu se atingă de MAMA CĂTUȘELOR! date 5 iunie 2018 23:28 -7

La ce va asteptati de la penalii astia? Sa o vorbeasca de bine pe Codruta? Ei ataca, poate poate scapa si ei cu banii furati. Hai Codtruta, rezista! Noi te iubim. Iesim in strada cu milioanele daca se ating parnaiasii de tine. Comentariu anonim la FILIPICA Ciordutzei

# LCK negociază cu inculpatul Ciolannis von Joyannis? date 6 iunie 2018 00:05 0

„Eu nu cred că preşedintele Iohannis va risca 100% să nu respecte decizia Curţii. Cred că mai degrabă inclusiv zvonurile lansate pe piaţă zilele acestea au menirea să testeze puţin publicul. Cred că în realitate, se poartă un intens proces de negociere, pentru ca ieşirea din scenă a doamnei Kovesi să fie una onorabilă, preşedintele probabil să nu mai dea nici un decret de revocare, doamna Kovesi să-şi dea demisia, la schimb urmând să primească altceva”, a spus Renate Weber.

# gîndire politică la profu Ghinion? date 7 iunie 2018 09:36 0

„Apoi, daca Iohannis nu emite decretul si Kovesi ramane in fruntea DNA, intreaga institutie va fi blocata iar actiunile urmatoare ii vor fi compromise. Extremistii de pe internet si din presa asa-zisi de dreapta l-au impins pe Iohannis intr-un loc fara prea multa intoarcere. Greseala lui Iohannis este ca s-a luat dupa ei, compromitandu-si pozitia. Gandirea si actiunea politica e una, aia activista e alta. Cand esti activist marsezi pe o nisa, cand esti om politic trebuie sa te gandesti si sa te uiti la tot.” Chris Terhes, Fb

# Rodica Perciali date 7 iunie 2018 23:54 0

Nu s-a luat dupa ei, ei ii dictau, asta a fost conditia..intre cei care ii dirijeaza si Dl Iohannis ..si cheia nu era doar la acele case.Iar acestia la care va referiti ,sunt activisti dar din anii 90 se cred si creierele tarii si "societatea civica" menita sa preaia puterea in 20 ani, asa ca se pregateau si politic, iar asta a insemnat ca seful lor Basescu sa puna pe unul de-al lor sef la serviciile secrete sa-l pregateasca pt presedintie sa-i fie de sapte si dupa mandat, dar acesta l-a tradat .de fapt doi/ambii de la servicii, si s-au du Dl. IOhannis, si-l vor trada si pe el, a spus chiar dl.Basescu, nu stiti? Asa ca l-au pus sa spuna/faca ce nu trebuia , de ex sa mearga la REZIST, sa-i pregateasca rolul de Maidan, sa ceara demisii si sa insulte ca sa nu-l mai supo rte lumea, dar ei sa se asigure de contuitate prin Codruta pe care o pregatesc pt.presedintie acesti perfizi ong-isti si intelecuali "de dreapta", de fapt lachei tradatori de tara ca si altii corupti acoperiti

# subiect delicat date 6 iunie 2018 06:39 0

Nimeni n-o intreaba: „Baschetbalisto ce cauta serviciliiiii in campul tactic al justitiei?” Comentariu anonim

# Kovesi a latrat la ziaristi? date 6 iunie 2018 06:50 +1

Imaginati-va un ciobanesc german dresat sa latre la comanda. Kovesi a latrat la ziaristi pe tot parcursul a ceea ce s-a numit conferinta de presa. Practic, la toate intrebarile a raspuns acelasi lucru. A furnizat presei si telespectatorilor informatia ca e incoltita. Comentariu anonim

# replici haioase date 6 iunie 2018 06:55 -3

anonim 1: voi,care comentati peaicea, deci nu credeti spusele unui procuror-sef al romaniei, in schimb credeti bazaconiile unor inculpati. anonim 2: Doar n-o să cred ce spun oamenii despre Epoca de Aur. Voi urmări o casetă cu discursurile lui Nicolae Ceaușescu pentru a afla realitatea.

# acuză gravă date 6 iunie 2018 06:59 0

Binenteles ca ciocoii democratiei se vor perceputi ca victime (iar pentru ei cei saraciti si ramasi pe drumuri / pribegii tuturor strainatatilor sunt toti niste fraieri), cum la fel de adevarat este ca jocurile anticoruptibililor, aplicatori de lege si tehnicilor de investigare de nivelul anilor 50, sunt dupa indicatiile primite in plic de la oculti care si-au insusit industria, infrastructura si resursele romanesti – intangibili ai justitiei romanesti. Comentariu anonim

# inculpatii ataca DNA! date 6 iunie 2018 07:04 +2

Kovesi era conoscuta si nu se astepta nimeni la alt gen de „conferinta de presa”. Limbaj sarac de om cu pregatire precara. Doar nu a ajuns in acea functie prin concurs, a ajuns ca a pupat ghiulul Imparatului basit si a jurat atunci supunere neconditionata. Tot timpul a spus ca respecta legea, ca inculpatii ataca DNA, trilili si tralala... Comentariu anonim

# un roman indignat date 6 iunie 2018 07:07 +1

Nemernica nu a spus nici un cuvintel despre cei retinuti fara probe si achitati in instanta! Si mai ia apararea lui Portocala si Onea, doi mafioti ordinari! Comentariu anonim

# Vox Populi date 6 iunie 2018 07:09 0

Ca sa spui , dupa atatea dezvaluiri , ca derbedeii de Onea si Portocala , deocamdata nu sunt vinovati , ca asteapta Insp. Judiciara si ca n-aveai instrumente sa-i dai afara, dar pe Iorga ai mazilit-o rapid , ca n-aveai cum sa-i cunosti pe toti (partial corect) , dar sa spui ca DNA-PH sunt cei mai buni , cum vine ? Comentariu anonim

# Ko, suspectată că e profesionistă date 6 iunie 2018 07:15 0

Anonim 1: Ce deosebire intre aceasta profesionista si olguta care mai ca nu ii bate pe cetatenii ce nu inteleg ca le face un bine cand ii tranforma din pensionari in asistati sociali sau cand trebuie sa aduca bani de acasa! Anonim 2: diferenta este ca Olguta este aleasa iar Kovesi culeasa….

# Să nu vorbim de funie... date 6 iunie 2018 07:19 -3

Kovesi trebue scoasa zic panglicarii. Probabil loviti si ei pe ascuns de inca puernica DNA. De ce un om cinstit nu are probleme cu DNA. Comentariu anonim

# avi avi date 10 iunie 2018 20:25 0

Pai un achitat definitiv nu e om cinstit?

# Inculpatul KWI dispune de bani, resurse? date 6 iunie 2018 06:25 0

Kovesi: Dacă ne uităm cine atacă, vedem inculpați condamnați, trimiși în judecată, oameni care au bani, resurse, posibilități și doresc decredibilizarea actului de justiție. Azi, se pare că nu e atât de grav dacă ești acuzat sau condamnat”, a susținut Laura Codruța Kovesi într-o conferință maraton, de aproape două ore, la sediul DNA.

# Punem pariu? date 6 iunie 2018 06:33 0

Kovesi: „N-am niciun motiv să-mi dau demisia”. Cei din urmă - doar 10,17% voturi la Kovesi își va da demisia - posibil să învingă „tirania majorității” (Președintele o va revoca). Devine palpitant...

# Ko are plan de condamnări de la CEDO? date 6 iunie 2018 06:45 +1

Ai adus, cu atitudinea si comportamentul tau , DNA-ul intr-o situatie de totala neincredere, de descalificare profesionala! Ai transformat lupta anticoruptie intr-un circ ieftin si de prost gust, ai decredibilizat-o total. Esti infiorator de neprofesionista inclusiv in aceasta conferinta de presa. Ai o situatie de acuze publice grave si tu vii cu imbecilitati de genul „atacuri ale penalilor”? Cam cat de neprofesionista poti fi cand nu vrei sa admiti ca procurorii tai s-au dat in stamba facand ilegalitati peste ilegalitati? Cat la suta din condamnarile de la CEDO ale Romaniei se datoreaza practicilor dictatorial staliniste ale procurorilor din subordinea ta si a judecatorilor din odiosul camp tactic al sri? Comentariu anonim

# Tot foarte mulțumit de Ciordy, Herr Ciolannis von Joyannis? date 6 iunie 2018 08:37 +1

E neam prost profu Ghinion chiar și de oftează, ca-n bancurile de pe vremea lui Ceașcă! Să facă abstracție că persoana lui a ajuns inculpat și să zică, cum a tot repetat de „n” ori, că e foarte mulțumit de MAMA CĂTUȘELOR! :P :P :P

# Carmen, talent de... moștenitoare date 10 iunie 2018 19:51 0

„De ce apar Carmen Georgeta Iohannis și maică-sa, Georgeta Lăzurca, în testamentul olograf al lui Baștea Nicolae, ele nefiind rude și nici măcar prietene cu acesta?... Culmea, singurul cinstit din familiile reunite Iohannis-Lăzurca a fost bătrânul blănar care a refuzat să se implice! În schimb au pus botul, urgent, nevastă-sa și fiică-sa, împinse de lăcomia lor genetică.” http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-a-fost-cumparator-de-buna-credinta-ci-complice-la-o-frauda-de-amploare/

# Nicolae date 5 iunie 2018 13:34 +2

Nimic spectaculos. Constat ca cineva a transmis o plangere penala, si aceasta a fost inregistrata. Nu demonstreaza nimic altceva. Transmiterea la Alba e o "gogorira" a procurorilor. Asteapta ca cineva sa constate calitatea de presedinte. Pentru asta, dosarul mai are de .... mers. Alba il va trimite la Sibiu. Acolo isi va face "stagiul" de cateva luni dupa care incepe calea intoarsa. Inca odata.... Nimic spectaculos.

# justiție independentă date 5 iunie 2018 14:31 +10

Nicolae, este foarte spectaculos, pentru că acum Johannis Walker e PENAL cel puțin la fel de penal ca și cei pe care el îi numea penali. Să nu uităm că unii dintre ei au primit achitare la fond, având toate șansele să fie definitiv scoși din această categorie. La sfârșit poate că va rămâne el singurul PENAL. Foarte spectaculos.

# Aiurea, se rezolvă! date 5 iunie 2018 22:54 +1

Dosarul penal de la D.N.A. nr. 270/P/2006, cu KWI inculpat, plimbat pînă a trecut termenul de prescriere! A fost un drum extrem de sinuos, în care dosarul a căpătat diverse numere, s-a disjuns cauza, s-au dispus măsuri pe o parte din dosar, altele au fost trimise la alte parchete pentru competenţe refuzate etc. Cert este, cum veţi vedea, că acest traseu n-a fost întîmplător, căci s-a urmărit cu obstinaţie un lucru foarte clar: împlinirea termenului de prescripţie, astfel încît decizia finală să fie netrimiterea în instanţă a dosarului în care Klaus Iohannis era anchetat penal pentru retrocedări ilegale! Acest termen s-a împlinit cînd dosarul era la DNA! Este absolut uluitor faptul că acest dosar a fost ţinut aproape patru ani în faza de „cercetare preliminară“ (cum prevedea vechiul Cod de procedură penală), pînă cînd a trecut termenul de prescriere. http://www.justitiarul.ro/cum-a-scapat-iohannis-de-condamnare/

# Dosar 609/P/2007 date 10 iunie 2018 18:28 0

„Preşedintele Klaus Iohannis este subiectul unui dosar penal încă din anul 2008, cînd Codruţa Kovesi era procuror general al României, avînd această calitate şi în anul 2015, cînd DIICOT emite acest document în care nu este menţionată vreo clasare a dosarului! Informaţia este oficială şi este confirmată în scris, sub semnătura procurorului Daniel Constantin Horodniceanu, şeful DIICOT, ca răspuns la solicitarea Gabrielei Ghitcuţă, redactor la România TV. De remarcat este faptul că această adresă a fost emisă de DIICOT pe 28 august 2015, cînd Klaus Iohannis era deja preşedintele României! Este vorba despre Dosarul nr. 609/P/2007, deschis de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Sibiu, trimis la Parchetul General (de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie) pe 21.02.2008, după care a fost declinat spre soluţionare la DNA pe 25.02.2008, cu adresa nr. 532/II/2008.” http://www.justitiarul.ro/jos-fardul-domnule-klaus-iohannis/

# Testament fals date 10 iunie 2018 18:38 0

La dosar există o „Scrisoare” semnată ”Unchiul”, adresată luiIoan Baştea, în care este descris modul în care pot fi luate prin fals casele: Ioan Baştea este sfătuit să se ducă la Georgeta Lăzurca, mama lui Carmen Iohannis, să-i ofere jumătate din imobil „pentru că la ea este cheia”, adică dacă va depune mărturie că un Testament fals este adevărat. http://www.justitiarul.ro/domnule-iohannis-cum-e-aia-cu-coruptia-ucide/

# testamentu cu bucluc date 10 iunie 2018 18:42 0

Toate indicaţiile din această Scrisoare au fost urmate şi aşa a apărut „Testamentul”, în care unchiul lasă moştenire imobilele, deşi nu exista un document care să ateste că era proprietarul bunurilor lăsate moştenire, acestea fiind naţionalizate în anii ‘60! De altfel, acest aşa-zis „Testament” a fost analizat grafoscopic şi s-a stabilit încă din anul 1998 că nu a fost scris de Ioan Baştea! http://www.justitiarul.ro/domnule-iohannis-cum-e-aia-cu-coruptia-ucide/

# adeverințe false date 10 iunie 2018 18:46 0

„... din 8 mai 1998 intră în scenă şi Klaus Iohannis, care primeşte procură de la Ioan Baștea pentru a-l reprezenta pe acesta în tot ceea ce urma să însemne administrarea cotei de proprietate care îi revenea din cele două imobile situate în centrul Sibiului. Însă, cînd a fost descoperit falsul întocmit de secretarul primăriei din Prumbacu de Jos, totul a luat-o razna pentru Iohannis şi ceilalţi, întrucît Nicolae Baștea nu a fost nepot al lui Eliseu Ghenea, ci al soţiei acestuia, Maria, care a murit în 1962, toate bunurile sale fiind moştenite de soţ, pe care l-a moştenit o soră, iar aceasta, neavînd urmaşi, a fost moştenită de statul român! Din acest motiv, adeverinţele emise de secretarul primăriei Porumbacu de Jos au fost declarate false, căci, în realitate, Nicolae Baştea nu era moştenitorul averii!” http://www.justitiarul.ro/domnule-iohannis-cum-e-aia-cu-coruptia-ucide/

# Confiscare extinsă? date 10 iunie 2018 18:49 0

Rămîne ca şi cei peste 300.000 euro încasaţi de familia prezidenţială de la Raiffeisen Bank să intre în posesia Primăriei Sibiu, împreună cu penalităţile respective. De asemenea, dacă va fi, totuşi, soluţionat şi dosarul penal, Preşedintele va pierde şi cele 3 case dobîndite din chiria de la Raiffeisen Bank, prin procedura confiscări extinse, căci acest lucru a fost confirmat chiar de către Klaus Iohannis, care a declarat: „Folosind banii din acea închiriere, am reușit iarăși să-mi cumpăr un apartament care se găsește într-o zonă bună. L-am închiriat și pe acela și din banii proveniți și de acolo am cumpărat, în final, cele două căsuțe, care sunt ultimele achiziții pe care le-am făcut”! http://www.justitiarul.ro/domnule-iohannis-cum-e-aia-cu-coruptia-ucide/

# KWI, complice la fraudă date 10 iunie 2018 19:06 0

Tribunalul Brașov a arătat chiar în motivare  că domnul Klaus Iohannis NU POATE INVOCA BUNA CREDINȚĂ ÎN CUMPĂRARE, EL FIIND SOȚUL LUI CARMEN IOHANNIS, BENEFICIARĂ DIRECTĂ A UZULUI DE FALS!!! http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-a-fost-cumparator-de-buna-credinta-ci-complice-la-o-frauda-de-amploare/

# notarul cel harnic date 10 iunie 2018 19:11 0

„Certificatul de moștenitor și Contractul de vânzare-cumpărare, ambele documente având aceiași participanți, au fost eliberate ÎN ACEEAȘI ZI, 1 iunie 1999, de către notarul corupt Bucșa Radu Gabriel, al cărui nume apare în mai toate fraudele în care este implicată mafia imobiliară sibiană. Deci Klaus Iohannis și Carmen Iohannis știau ce cumpără, din moment ce numai cu câteva minute înainte doamna Carmen Georgeta Iohannis tocmai fusese declarată moștenitoare, împreună cu maică-sa și complicele Baștea Ioan...” http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-a-fost-cumparator-de-buna-credinta-ci-complice-la-o-frauda-de-amploare/

# pleașcă date 10 iunie 2018 19:13 0

„Baștea Ioan a vândut la un pret de dumping (cu 5.000 de lei au cumpărat soții Iohannis un spațiu pentru care încaseză lunar 5.000 de euro chirie!!!) jumătate din imobilul de pe str. N. Bălcescu, nr. 29 colegei lui de Certificat de moștenitor, Carmen Iohannis plus bărbatu-său, ca să regleze cota de 50 % cu care Ioan Baștea i-a atras în acest jaf imobiliar pe soții Iohannis și pe mama-soacră a lui dom’ președinte. Acest certificat de moștenitor a fost declarat nul, ca fiind eliberat pe bază de documente false, încă din anul 2005!” http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-a-fost-cumparator-de-buna-credinta-ci-complice-la-o-frauda-de-amploare/

# PAS CU PAS date 10 iunie 2018 19:24 0

„Ca să poată deschide succesiunea după Baștea Nicolae (falsul moștenitor al lui Ghenea Eliseu) trebuia ca escrocii să si aibă ce să moștenească, cele două imobile vizate fiind în proprietatea statului român. Așa că, la jaful imobiliar a pus umărul şi fostul preşedinte al Tribunalului Sibiu, judecătorul Marcel Rusu. Prietenia dintre primar şi ex-preşedintele Tribunalului Sibiu este veche, aceasta fiind anterioară ascensiunii ierarhice a celor doi. Această relaţie a fost puternic cimentată prin sentinţa civilă nr. 6011 din 20 iulie 1998 pe care a pronunţat-o Marcel Rusu, în calitate de judecător, referitor la cele două imobile pe care puseseră ochii şi doreau să-şi pună şi labele soţii Iohannis, soacra lui Iohannis şi  Baştea Ioan. Prin această sentinţă s-a anulat naţionalizarea şi s-au reintabulat imobilele pe numele decedaților Ghenea Maria și Eliseu, la cererea moştenitorilor impostori Iohannis, Lăzurca şi Baştea, fiind făcut astfel primul pas...” justitiarul.ro

# 2 proletari date 10 iunie 2018 19:33 0

„Revenind la anularea naționalizării, motivarea domnului judecător Marcel Rusu este demnă să facă parte dintr-o antologie a umorului. Cică, cei doi proprietari erau proletari de-ai noştri, din popor. Astfel Ghenea Ilisie era muncitor, iar soţia, Maria,  casnică şi lucrau amândoi ca zilieri în agricultură, ca să nu moară de foame – bieţii de ei! – şi de aceea naţionalizarea a fost abuzivă, conform articolului 2 din Decretul nr. 92/1950. În realitate, cei doi soţi aveau în proprietate două căsoaie enorme ultracentrale pe care le închiriaseră...” http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-a-fost-cumparator-de-buna-credinta-ci-complice-la-o-frauda-de-amploare/

# soacra lui KWI, servitoare la 2 proletari date 10 iunie 2018 19:38 0

„... pe str. Magheru, nr. 35, răposatul Lăzurca, socrul lui Iohannis avea o blănărie pentru care plătea lunar o chirie babană foştilor proprietari! Aşa a şi cunoscut-o pe mama viitorei „prime doamne”, Georgeta Radu, pe numele ei de domnișoară, fiind servitoarea familiei Ghenea, care ocupa şi ea un apartament în acel imobil. E bună asta, nu? Salahori care mergeau la sapă ca să-şi câştige existenţa, deşi aveau spaţii comerciale închiriate şi servitoare!” http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-a-fost-cumparator-de-buna-credinta-ci-complice-la-o-frauda-de-amploare/

# Ex-procurorul CMC să fie chemat să rezolve! date 5 iunie 2018 23:56 0

Capră Maria Carmen, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, a solicitat pensionarea începând cu data de 15 ianuarie 2016, la doar 47 de ani, fiind născută în data de 23.08.1968. Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1338 din 17 decembrie 2015 (http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/21_12_2015__77889_ro.pdf) a aprobat solicitarea și a înmânat respectiva hotărâre președintelui Klaus Iohannis, vecinul de la Sibiu al procuroarei, în vederea emiterii decretului de eliberare din funcție... Nostim este că decretul a fost semnat în 31 decembrie 2015, în ajunul Revelionului! (http://www.agerpres.ro/comunicate/2015/12/31/comunicat-de-presa-administratia-prezidentiala-14-59-31) Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi. Naiba știe cum a semnat Klaus Iohannis în data de 31 decembrie 2015, probabil de pe laptop, fiindcă el se afla la jumătatea concediului din Florida, SUA!” justitiarul.ro

# Andrada date 5 iunie 2018 13:50 +7

Vestea că politrucul şef a reintrat in rândul din față al penalilor reali e tare SUPER :lol: cam pe când??? vor intra la judecată toti ADEVARATII penali toti cei din instituțiile de forta dna,diicot,sri,pg (inclusiv sts care are softul minune de fraudat alegerile) care au distrus si controleaza țara nedemocratic si ilegal nu cei mici din popor cu dosare false şi abuzive ... păi ce ne facem cu regimul justițiar anticonstotutional care timp de 12 ani a făcut caToate hotărârile din Romania sa fie NULE si nimeni nu emite masuri de anulare si rejudecare DREAPTĂ si CORECTĂ pentru cei paradiți :cry:

# Andrei Muresan date 5 iunie 2018 13:52 +13

"Dumnezeu nu bate cu ciomagul", bate cu acest dosar penal. Ma incearca o usoara mila pentru Iohanis, dar cand ma gandesc la doamna Rarinca imi trece. 

# Constantin date 5 iunie 2018 13:58 +1

Asta explica oarecum plimbarea lui Kovesi pe la DEVA.

# banateanu date 5 iunie 2018 14:17 0

Cica la Deva actioneaza niste forte malefice! A mai fost filmata acum 18 ani la Deva inaite sa fie procuror general de s-a ales praful de tara si marii corupti au fugit cu banii in tarile calde. O fi vreun protocol cu SATAN!

# Constantin date 5 iunie 2018 15:08 -3

Nu frunceo, poate s-a intalnit cu vreun procuror de prin Alba unde a fost declinat dosarul, sunt doar 70 de km intre Deva si Alba.

# avi avi date 10 iunie 2018 20:29 +1

Intrebare:in baza carui text de lege este competenta Curtea de apel Alba Iulia?

# of date 5 iunie 2018 14:37 +1

yes...deci nu de dragul cetatii Deva

# 2x2-3 date 5 iunie 2018 14:04 +3

Iohannis spunea ca in politica nu exista prezumtia de nevinovatie: "Pentru ca un politician să fie credibil, este nevoie să fie integru şi atunci prezumţia de nevinovăţie este în alt capitol. Un politician acuzat de corupţie, sau de delapidare, sau de minciună, sau de favorizarea infractorului n-are ce căuta în fruntea statului până nu îşi rezolvă problema. Dacă el este nevinovat, cinste lui, foarte bine, poate să revină în politică, să meargă înainte şi să spună: Domle, uite, am fost acuzat pe nedrept, dar mi-am dovedit nevinovăţia şi acum am venit să repar ţara. Super! Dar până atunci...”

# Cristian date 5 iunie 2018 14:26 +8

Perfect! Acum, asa cum ne-a obisnuit, Klaus ar trebui sa iasa "pe sticla" si sa ceara DEMISIA PENALULUI! A, scuze, EL e penalul? Pai atunci, SA-SI DEA DEMISIA! :D

# Sorin date 5 iunie 2018 14:36 +3

Acum 3 luni, Iohannis evita penalii, ii numea pe romani ,,niste penali", si spunea ca penalii nu trebuie sa ocupe functii la stat. Roata s-a intors, el e ,,penalul", el nu trebuie sa ocupe o functie ca cea de presedunte al romanilor.

# Sorin date 5 iunie 2018 14:43 +1

Dosarul lui Iohannis e pe mana procurorilor, iar procurorii sunt in subordinea lui Toader care e MJ. Tudorele, fi cu ochii pe procurorii care vor trage de timp, ai ajuns acum peste Iohannis daca procurorul ce cerceteaza cauza este in subordinea ta. Felicitari !!!

# ion date 5 iunie 2018 15:00 +2

Lla puscarie cu penali

# 2x2-3 date 5 iunie 2018 15:09 +3

Iohannis spunea ca in politica nu exista prezumtia de nevinovatie: "Pentru ca un politician să fie credibil, este nevoie să fie integru şi atunci prezumţia de nevinovăţie este în alt capitol. Un politician acuzat de corupţie, sau de delapidare, sau de minciună, sau de favorizarea infractorului n-are ce căuta în fruntea statului până nu îşi rezolvă problema. Dacă el este nevinovat, cinste lui, foarte bine, poate să revină în politică, să meargă înainte şi să spună: Domle, uite, am fost acuzat pe nedrept, dar mi-am dovedit nevinovăţia şi acum am venit să repar ţara. Super! Dar până atunci...”

# Klaus-Klaus date 5 iunie 2018 15:20 +7

8) Eu vreau sa vad cum se REDESCHIDE dosarul cu IMENSELE RETROCEDĂRI catre " mostenitorul PATRIMONIAL FDGR" de la GEG. Caci acolo se vad MUUUULTE ALTE IMPLICATII - incepand cu ambasadorii GERMAN si AUSTRIAC in Ro.. si ROLUL LOR IN ÎNDELUNGA ACTIVITATE DE SEPARATISM AL TRANSILVANEI, BANATULUI si MARAMUREȘULUI fata de " vechiul Regat" inca dinainte de LOVILUTIE! 8) .. Stiu f.f.f BINE ce spun/scriu.. si se pot afla si mai multe daca se va lua la DARAC arhiva unui anume post tv.. Si ma opresc aici. DEOCAMDATĂ :P Acele " retrocedari PUN ROMANIA IN SITUATIA DE A FI DIRECT ACUZATA DE PRACTICI NEO-NAZISTE (nu fasciste.. ca fascismul era cam made in Italy :roll: )

# linaura catalina buzea zarnescu date 5 iunie 2018 20:20 +2

este pentru prima data cind un FRITZ imi face placere cu ceea ce spune... MULTAM FAIN DRAGA... caci ASA ESTE PRECUM SPUI... eu nu stiu multe dar am patit multe si credeam ca mi-s singura pin atitea si atitea peripetii... avem ticalosi DRAGA... dara se vede treaba ca i am avut inca din sistemul hahalalt... de cind ei faceau planuri uitindu se la CARPATII NOSTRII ... si dincolo si dincoace si pin vest si pin est si sud si nord... le dadeau ochii roata pin tara asta.. si culmea ca PROSTII S AU LASAT CORUPTI DRAGA...

# pârâţii (unii si aceiaşi cu „pârâcioşii”) date 5 iunie 2018 23:33 +1

Adică, acţiunea civilă revendicativă depusă în instanţa judecătorească de către F.D.G.R., unde Klaus Iohannis era preşedinte la nivel naţional, era îndreptată împotriva municipiului Sibiu, reprezentat prin primarul Klaus Iohannis şi împotriva Consiliului Local alcătuit în majoritate tot din membri FDGR! Practic, FDGR s-a dat singur în judecată. „Normal” că procesul a fost câştigat, din moment ce pârâţii (unii si aceiaşi cu „pârâcioşii”) nu s-au prezentat în instanţă, interesul lor fiind ca să se admită cererea depusă de Klein Hans, acesta fiind împins de la spate în demersul său de către şeful său suprem pe linie de F.D.G.R., Iohannis Klaus Werner. http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-a-fost-protejat-de-procurorii-care-trebuiau-sa-l-ancheteze-iii/

# imun/teanu date 5 iunie 2018 15:31 +5

LUJU-le! Afirm, pe semnaturi si stampila Dumneaei, ca (pardon!) competenta DNA este de la doua sute de mii euro in sus. Ori, aici fiind peste trei sute, cazul ii este in competenta. Deci a transmis GRESIT. Unde mai pui, ca "alba" parca ar fi "teritoriul" de bastina al vajnicului Lazarica de la "hainilii vechi". In "reritorii" fiind toti mana in mana "greseala" este totusi bine gandita. * In "rem"? Cand personajele sunt determinate deja?! Cam "cu ochi si sprancene" lucrurile tot in "famiGlii" se oportuneaza, cu si, evidente, amenintari si santaje. Si asa si la "troc", cum cu Livia Stanciu am-plasata la CCR contra "incopatibilitatii" unic legala. Cum cand nu erau inca banii la schimb pe "produse" si noi evoluam /in comuna primitiva cand trocul nu reusea se folosea si ciomagul /noi totusi evoluand vedem ca pe banda rulanta a inceput "datul foc", la masini, la sedii...sau si la multimi "civice" revoltate, tot ca focul de rosie fiind si o geaca. Deja tele-discursuri sugestii pent "multimi".

# profesionalismul INCOMPETENTEI date 5 iunie 2018 20:02 +2

Adică iar a abuzat Kovesi de diploma de prostie tulburătoare? Vai, ce frumos o lăuda Amasada Franței: „Sefa DNA reprezinta un simbol al profesionalismului, al integritatii si al datoriei.”

# 2x2-3 date 5 iunie 2018 15:52 0

Iohannis spunea ca in politica nu exista prezumtia de nevinovatie: "Pentru ca un politician să fie credibil, este nevoie să fie integru şi atunci prezumţia de nevinovăţie este în alt capitol. Un politician acuzat de corupţie, sau de delapidare, sau de minciună, sau de favorizarea infractorului n-are ce căuta în fruntea statului până nu îşi rezolvă problema. Dacă el este nevinovat, cinste lui, foarte bine, poate să revină în politică, să meargă înainte şi să spună: Domle, uite, am fost acuzat pe nedrept, dar mi-am dovedit nevinovăţia şi acum am venit să repar ţara. Super! Dar până atunci...”

# CLAUDIA date 5 iunie 2018 15:54 +2

Impreuna si la bine (concedii-tenerife) si la rau (dosare penale) ! Oare ONG-urile germane ii iau premiul inapoi, precum like-urile? :P

# Escobar date 5 iunie 2018 16:00 +2

Ce să înțeleg? Familia Klaus niste penali???

# Chiriașu date 10 iunie 2018 18:22 0

Banca Raiffeisen despre chiria către Klaus Iohannis: „Menționăm că, din momentul în care am aflat despre modificările apărute în situația juridică a acestui imobil, toate sumele reprezentând chirie au fost depuse într-un cont escrow, fiind la dispoziția proprietarului de drept.” Oare „ESCROW” vine de la ESCROC? Jos fardul, domnule Klaus Iohannis!                                                                                                            Marius Albin MARINESCU

# zeno date 5 iunie 2018 18:19 +1

ce zicea tipu'?ca primul lucru dupa ce va fi ales e sa renunte la imunitatea prezidentiala?

# sandra date 5 iunie 2018 18:30 +2

“Niste penali? “Cum ar zice pentru adversarii lui politici :”Nooo,demisiaaaaa”?.Zilnic ii auzim pe deontologii ca la politicieni nu functioneaza prezumtia de nevinovatie,te retragi si-ti demonstrezi nevinovatia,in instanta.Sper sa nu se ia dupa Ponta si sa isi da demisia pe Facebook.Atunci sa vezi perpeleala nationala mai ales ca liberalii si useristii strang semnaturi impotriva penalilor.Politicienii nostri din pacate nu invata nimic din istorie,lucru studiat de somitatile noastre in psihologie,faptul ca poporul roman isi” executa “toti “tatucii”,dupa ce pleaca de la putere sau pe unii si mai rau,chiar in timp ce ii forteaza sa plece (Antonescu,Ceausescu).Cu cat esti cocotat mai sus cu atat poporul e mai aprig in a te da jos,

# dura lex date 5 iunie 2018 20:01 +2

Luju ! Sesizati rapid CSM si Inspectia judiciara ! Faceti o trimitere la cazul Rarinca preluat abuziv in asa zisa competenta a DNA si comparati cu cazul prezent in care DNA fuge de raspundere

# o biată vădană... date 5 iunie 2018 21:55 +1

Bună idee! Să-i iasă pe nas Ciorutzei colaborarea/cooperarea cu cel „partener de nădejde”.

# Jos penalul ingamfat si arogant ! date 5 iunie 2018 20:34 +2

Abia astept sa-l vad pe primul penal al tarii cum isi va scrie memoriile ca sa-si reduca din anii grei de puscarie ! Coldea si Kovesi legati urgent si aruncatii in beci langa Basescu, Udrea , Stanciu, Morar si Maior !

# Corupție la Sibiu? date 10 iunie 2018 18:34 0

„Momentul de corupţie categoric s-a produs în anul 1999 cînd, în faţa instanţei de apel a Tribunalului Sibiu, faţă de hotărîrea instanţei de fond de respingere a acţiunii de revendicare a caselor naţionalizate,Georgeta Lăzurcă, Carmen Iohannis, şi Baştea Ion, într-o conivenţă evidentă, au promovat acel înscris fals de la Primăria Porumbacu. În baza acelui înscris fals, Tribunaul Sibiu a apreciat că cei trei au calitate procesuală să revendice imobilul în numele defuncţilor Ghenea şi a trimis cauza spre rejudecare. Judecătoria Sibiu, într-un formalism excesiv, într-un singur termen, a soluţionat cauza, a deposedat statul şi a dispus restituirea caselor – nu către cei trei – ci către defuncţii Ghenea! Primăria Sibiu nu a mai atacat sentinţa şi hotărîrea a rămas definitivă şi irevocabilă la fond. Ăsta este momentul de corupţie şi de aici a plecat totul!” http://www.justitiarul.ro/domnule-iohannis-cum-e-aia-cu-coruptia-ucide/

# mishulescu date 5 iunie 2018 22:15 +1

Cine credea ca Ciolanis era propus ca candidat ( cacofonie cu intentie ) la presedentia Romaniei fara sa poata fi santajat, se insela amarnic. LA PUSCARIE CU TRADATORII DE TARA !

# tun 2CIO (4) date 6 iunie 2018 06:19 0

Desi Romania are un Parteneriat Strategic cu SUA ( pe care liderii politici de la Bucuresti il invoca in mod insistent) practic in urmatorii 6 ani TOATE RESURSELE BUGETARE disponibile vor fi alocate achizitiei de tehnica militara din Olanda si Germania !!!

# tun CIOLOS&CIOLANNIS (1) date 6 iunie 2018 06:08 0

Romania este de acord sa plateasca insa 1,6 miliarde Euro pentru 4 corvete = 400 milioane Euro / 1 fregata!!! Romania plateste un pret dublu desi este stat NATO, achizitioneaza un numar dublu de nave si urmeaza sa foloseasca pentru asamblare Santierul din Galati! http://www.justitiarul.ro/ultimul-tun-al-lui-ciolos-patru-miliarde-de-euro-dati-cadou-germanilor-si-olandezilor-lui-iohannis-care-l-au-decorat-recent/

# tun CIOCIOSAN, pardon, CIOLOS&CIOLANNIS (2) date 6 iunie 2018 06:12 0

2. Acordul cadru cu firma germana RHEINMETTAL prin care Armata Romana urmeaza sa achizitioneze intre 600-800 transportoare blindate de infanterie la o suma totala de minim 2,4 miliarde Euro. Partenerul Romaniei este o companie care a fost recent investigata de justitia din Germania pentru dare de mita in vederea obtinerii unor contracte similare cu Grecia / acuzatiile au fost recunoscute si cazul a fost inchis prin plata unei amenzi de 37 milioane de Euro. Justițiarul.ro

# tun 2CIO (3) date 6 iunie 2018 06:15 0

1. Guvernul „Dacian Ciolos” a angajat in numele Romaniei un program de achizitii militare de circa 4 Miliarde Euro in ultima sa luna de mandat, fara consultari politice sau dezbateri publice / ceea ce epuizeaza in totalitatea fondurile bugetare alocate pentru inzestrarea Armatei pentru urmatorii 6 ani 2. Deciziile au fost luate fara licitatie publica, fara respectarea procedurilor europene si fara consultarea si aprobarea Parlamentului. Justitiarul.ro

# Klaus_Klaus date 7 iunie 2018 19:50 0

re. " Deciziile au fost luate fara licitatie publica, fara respectarea procedurilor europene si fara consultarea si aprobarea Parlamentului" SI - MAI GRAV CU O TENTATIVA DE FURACIUNE PRIN ASA-ZISA ASOCIERE IM MORENI cu Rheinmetal.. adica nemtii puneau mana total " legal" pe documentatia unui model romanesc de TAB fata de care si AMBASADA MARII BRITANII S-A DECLARAT INTERESATA..- v. asta: http://adevarul.ro/locale/targoviste/monstrul-moreni-bt-8x8-treilea-mai-sigur-blindat-lume-secretele-blindatului-apreciat-englezi-nu-e-bun-armata-romana-1_55631f8fcfbe376e35941183/index.html 8) .. PS pana una-alta TOT AMERLOCII AU PUS BOTUL via firma MOWAG - deh PPS ca sa NU mai vb de fregate cu...OLANDEZII, etc..

# gogu date 6 iunie 2018 07:34 -1

este un mesaj de intimidare....in rest va ramane in acelasi format si o activitte de cercetare-chiar preliminara, nu va exista...oricum de dl J nu se pot apropia constitutional...

# sanchi date 6 iunie 2018 17:32 0

dl J = dl Joiannis??? Oficial îl cheamă Iohannis. Cînd l-or aduna nemții, n-are decît să devină și Herr J . . .

# Pintea date 7 iunie 2018 15:47 +1

Care este competenta parchetului de pe langa CA Alba Iulia? In afara de faptul ca de-acolo vine taica Lazar?

# Retardanis date 12 iunie 2018 08:33 +1

Asta este strategia kovesi: am un dosar impotriva ta, faci ce iti spun eu, altfel il activez. Cu unii merge asta, la altii nu tine. Cred ca la johannis tine, asa ca nu vom avea revocare, vom avea suspendare.

# Abc date 25 iunie 2018 10:07 0

El nu a furat de la noi ,pe cand celălalt da din avutul tuturor

# Demian date 26 august 2018 20:03 0

Nu sunt jurist, dar stiu ca exista Casa de Economii si CONSEMNATIUNI unde KWI poate depune suma insusita fara a avea dreptul, urmand ca suma sa intre in posesia celor indreptatiti cand ei for fi stabiliti prin lege. Imi aduc aminte de o intamplare de acum peste 30 de ani, cand am gasit un portofel pe strada, l-am dus la Militie si am intrebat ce se va intampla cu banii; mi-au dat raspunsul de mai sus (nu stiu daca chiar s-a intamplat asa...).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2022 – Candidatul la CSM care sufera de sindromul Livia Stanciu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva