27 ianuarie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BAHMUTEANU ISI ACUZA JUDECATOAREA – Cunoscuta prezentatoare TV Adriana Bahmuteanu a facut plangere la CSM impotriva judecatoarei Laura Moise de la JS5, pe motiv ca nu a motivat ordonanta presedintiala prin care a stabilit locuinta celor doi copii minori ai sai la domiciliul tatalui: “Ne aflam la trei luni de la pronuntarea acestei hotarari, situatie in care nu am primit hotararea motivata, legaturile mele cu minorii fiind ingradite de atitudinea judecatoarei Moise Laura” (Plangerea)

Scris de: B.G.

14 iulie 2019 10:18
Vizualizari: 3536

Fosta prezentatoare TV Adriana Bahmuteanu (foto) a reclamat-o la CSM pe judecatoarea Laura Moise de la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, acuzand-o ca nu a motivat ordonanta presedintiala prin care a stabilit locuinta celor doi copii minori ai sai la domiciliul tatalui, Silviu Prigoana.


Adriana Bahmuteanu arata in plangerea trimisa presedintei CSM Lia Savonea ca au trecut trei luni de la pronuntarea acestei hotarari, care insa nu a fost motivata nici pana in prezent. Din acest motiv, spune fosta prezentatoare, nu se poate judeca apelul pe care l-a declarat, iar legaturile ei cu cei doi copii minori sunt ingradite in mod direct de atitudinea judecatoarei Moise Laura.

Bahmuteanu precieaza in plangerea facuta la CSM ca in data de 9 aprilie 2019 s-a admis cererea de ordonanta presedintiala a lui Silviu Prigoana, fostul ei sot, si a fost mutat domiciliul minorilor de la ea la tatal lor. Adriana Bahmuteanu arata ca in termen legal a declarat apel impotriva hotararii, insa acesta nu poate fi judecat pentru ca judecatoarea Laura Moise nu a motivat decizia, desi, potrivit Codului de procedura civila, “motivarea ordonantelor se face in cel mult 48 de ore de la pronuntare”.

Iata pasaje din plangerea facuta de Adriana Bahmuteanu la CSM impotriva judecatoarei Laura Moise, pe care o atasam integral la finalul articolului:

“In data de 09.04.2019 s-a admis cererea de ordonanta presedintiala a lui Prigoana Vasile Silviu si a fost mutat domiciliul minorilor de la mine la tatal lor. In termen legal am declarat calea de atac a apelului impotriva acestei hotarari, inregistrata in data de 15.04.2019. Am asteptat redactarea de urgenta in vederea motivarii apelului, lucru care nu s-a intamplat nici pana azi, 9 iulie 2019. In ciuda faptului ca din luna mai 2019 am formulat prin avocat mai multe cereri de urgentare a redactarii hotararii, pana in 09.07.2019 nu am primit inca redactarea acestei hotarari, dosarul nefiind plecat in apel, aflandu-se la judecatorul fondului, Moise Laura, care mi-a incalcat toate drepturile legale prin incalcarea in mod direct a art. 999 alin. 4 Cod procedura civila care stipuleaza ca 'motivarea ordonantelor se face in cel mult 48 de ore de la pronuntare'.

Ne aflam la trei luni de la pronuntarea acestei hotarari, situatie in care nu am primit hotararea motivata, legaturile mele cu minorii fiind ingradite in mod direct de atitudinea judecatoarei Moise Laura. Va solicit sa dispuneti verificarea conduitei doamnei judecator in raport cu cazul meu si sa luati masurile legale ce se impun”.


Comentarii

# Respectarea Legii e doar pentru MIEI, nu pentru DULAI ? date 14 iulie 2019 11:28 +4

Interesant cum interesul copiilor... conteaza... poate fi vorba doar de o vanturare de portofel... daca dupa apel domiciliul minorilor revine la la mama... in  cele 3 luni... tata poate cumpara multe... dulciuri, jucarii..., pentru ca... sa ramana la el !?

# john date 14 iulie 2019 15:02 +3

Pai daca in trei luni nu a putut motiva o simpla ordonanta pentru dosare mai complicate de cat timp o avea nevoie?Si presedintele instantei ce face?Asemenea atitudini sunt de netolerat.

# Asteapta dulciuri sau inflatia care niveleaza pensia mare? date 14 iulie 2019 18:38 +2

Fara interese in anumite dosare sensibile... pensie necontributiva mare la o varsta frageda!? Daca nu sunt interese politice ci simple sforarii... bombonelele sunt bune-bune-de-tot!? Cum explica JUSTITIA si magistratii faptul ca NU este absolut obligatoriu ca toate legile sa fie conforme-verificate-constitutionale inainte de a fi obligatorii iar Statul alaturi de cei care consfintesc obligatiile si normele obligatorii pentru cetatean sa raspunda material, civil si penal pentru legile gresite!?.. Sa vezi simplificare si claritate... 25 de ani daca indrazneai sa tai un copac din domeniul public... Nu sufla unul spre padurile Romaniei... nu retrocedau un metru de teren in plus... nu despagubeau fara numar si raportare publica catre cetatean! Dar... "Ce avem NOI AICI ?!?" LA 30 de ANI dupa '90 - PENSII BABANE PENTRU CA "PERFORMANTELE FINANCIARE TRECUTE NU SUNT GARANTIA PERFORMANTELOR VIITOARE"!? Olguta stie Economie!? Tiparim.. inflatie!?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Cum catalogati propunerile privind numirea Gabrielei Scutea ca Procuror General, a Giorgianei Hosu ca sefa DIICOT si a lui Crin Nicu Bologa in fruntea DNA?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2010 – Scutea poate fi fericita: are doi fani in PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva